>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 6.07.2015 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
raiden 193

raiden

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Białoruś, Vysshaya Liga
Godzina: 16:30
Spotkanie: Naftan - Zhodino
Typ: BTS
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza: Dzisiaj zainteresowałem się spotkaniem w białoruskiej ekstraklasie, gdzie zagrają ekipy ze środka tabeli. Zdecydowałem się postawić dzisiaj na BTS. Naftan, gospodarz spotkania, ma ostatnio problemy – na 3 ostatnie mecze, 3 zostały zakończone porażką, lecz w dwóch meczach Naftan strzelił drużynie zwycięskiej bramkę. Naftan ostatnio nie jest w formie, ale potrafił strzelić bramkę rywalowi. W ostatnich 10 meczach, aż 9 razy Naftan strzelił bramkę. W ostatniej kolejce ta seria się skończyła. Zhodino też umie strzelać bramki. Na ostatnich 10 meczów wyjazdowych, dzisiejsza drużyna gości strzelała bramki w 8 meczach, jeżeli o ligę, seria ta cały czas się utrzymuje. W meczach bezpośrednich ta statystyka nie wygląda świetnie. Na 10 ostatnich spotkań, 4 razy obie ekipy strzelały bramki. Dlaczego wybrałem akurat ten mecz? Statystyki BTSów obu ekip wyglądają wyśmienicie, a Naftan po ostatnich 3 porażkach na pewno będzie chciał zrobić przełamanie i wygrać na własnym stadionie. Zhodino wydaję się być na gazie strzeleckim – w ostatnich 3 spotkaniach strzelili 6 bramek ( 3 bramki w 3 spotkaniach wyjazdowych ). Ostatnie dwa mecze tych drużyn kończyły się wynikiem 3-1 oraz 5-1 dla Zhodino, także mecz będzie na pewno interesujący i liczę dzisiaj na bramki z obu stron
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis - ATP - Wimbledon
Godzina: 15:05 CET
Spotkanie: Karlovic, Ivo - Murray, Andy
Typ: Ponad 1.5 Tie-breaków
Kurs: 2.28 Bukmacher: unibet
Analiza: Murray nigdy nie przegrał z Karloviciem i dzisiaj się to nie zmieni, ale też zwykle były to zacięte mecze, z dominacją serwisu. Szkot rzadko wygrywał do zera, a przede wszystkim ich mecze obfitowały w dogrywki tiebreakowe (dokładnie połowa rozegranych setów kończyła się tb) i dzisiaj powinno być podobnie. I chyba właśnie tiebreak będzie najlepszą, a może i jedyną szansą na urwanie seta dla wielkiego Chorwata, można się zżymać na jego styl, ale prawda jest taka, że nie ma lepszego niż Dr Ivo jeśli chodzi o dogrywki tiebreakowe. Dobrze to było widać z Tsongą, który nie dał się przełamać ani razu, a mimo to Karlovic wygrał po 3 skutecznych tb. Jeśli dzisiaj też uda mu się urwać choć jednego seta to szans na tiebreaki będzie najwięcej z możliwych czyli 4, bo oczywiście w 5 secie i tak nie ma tiebreaków. Jak na mój gust dobry kurs, że Szkot nie przełamie Chorwata przynajmniej w 2 setach, a nie zdziwi mnie komplet tiebreaków na tablicy wyników.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU TENIS
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +9
andie 333

andie

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - SZWECJA: Allsvenskan
Godzina: 19:05
Spotkanie: Gefle - Hammarby
Typ: wynik 1:0
Kurs: 9
Analiza

W Szwecji spotykają się dwa średniaki. Znajdujący się na 9 miejscu Gefle oraz 11 Hammarby.
Gospodarze w tym sezonie 17 punktów przy 13 meczach i bilansie 5/2/6 a bramkowym 16:22
Goście w tym sezonie punktów 13 przy 13 meczach i bilansie 3/4/6 a bramkowym 15:19
Bardzo ciekawa sprawa wynika z h2h
Hammarby - Gefle 1:0
Gefle - Hamamrby 1:0
Hammarby - Gefle 1:0
Gefle - Hammarby 1:0
Hammarby - Gefle 1:2
Ten mecz jest ważny dla obu ekip, ponieważ ew. wygrana oddali rywala od siebie , obydwa zespoły grają bardzo nieregularnie ale myślę, że przy własnym stadionie Gefle strzeli jedną bramkę.
⛔ 100

tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Dyscyplina: Mistrzostwa Europy, U19 Mistrzostwa Europy, grupa A
Godzina: 19:30
Spotkanie: Grecja - Ukraina
Typ: X2
Kurs: 1,47
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Witam kolegów.
Z braku typów dzisiaj zaglądam na Mistrzostwa Europy U19. Mecz Grecja – Ukraina.
Oba państwa w kryzysie, z jednej strony wojna z drugiej pieniądze … Zawsze morale ludzi podbudowują sukcesy na arenie międzynarodowej…
Obie ekipy grały ze sobą 2 razy towarzysko w marcu – dwa remisy.
3 napastników z Grecji gra w US Sassuolo Calcio, Aiginiakos, PAOK Saloniki.
3 napastników z Ukrainy gra w Shakhtarze, jeden w FC Dynamo Kijów.
Myślę, że Ukraina personalnie ma lepszy skład niż Grecja. Na jednym kuponie postawie „goły” remis na drugim x2.. Daje szanse 45% do 55%.
Gdybym miał obstawiać czysty wynik to 1:1
Powodzenia
⛔ 100

P 83

pms

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Wimbledon
Godzina: 14:00
Spotkanie: Agnieszka Radwańska - Jelena Jankovic
Typ: 1
Kurs: 1,44
Bukmacher: William Hill
Analiza: Agnieszka wypadła z 10 rankingu WTA i pokazuje, że bardzo chce powrócić. Prezentuje świetną formę w tym turnieju. Jest faworytką tego spotkania. Jelena natomiast wygrała ostatni mecz z Petrą Kvitową i to była duża niespodzianka. Jankowvic wygrywa w Wimbledonie wszystkie spotkania po 2-1, jednak myślę, że szczęście Serbki się skończy w tym meczu i Isia pokaże klasę. Jankovic mimo, że wygrła z dwójką rankingu WTA 2-1, tak z setką męczyła się i wygrała 2-1. Aga wygrywała dość pewnie 2:0 w tegorocznym turnieju rangi wielkiego szlema. Dzięki temu, że Kvitowa odpadła, Agnieszka będzie bardziej zmotywowana na ten turniej, bo teoretycznie łatwiej będzie zdobyć sporą ilość punktów do rankingu i powrócić do 10 ;) Mimo, że zawodniczki spotykały się między sobą 7 razy, tak 5 razy górą była Agnieszka. Statystyki pokazują, że Isia wygrywała na kortach halowych, a Jelena na mączce. Na trawiastej nawierzchni zawodniczki się jeszcze nie spotkały, a więc możemy oglądać świetne widowisko.
✅ 44

Otrzymane punkty reputacji: +10
M 22

maniek1946

Użytkownik
???? Wimbledon
Godzina 12:30
Gasquet - Kyrgios
over 45.5 gema @ 2.32
Pinnacle Sports
Rok temu na Wimbledonie, kiedy Gasquet był faworytem w pojedynku z Kyrgiosem, niespodziewanie przegrał 2:3. W meczu były 2TB z czego ten drugi decydującym secie zakończył się wynikiem 10:8. Dzisiaj, ponad rok później obaj Panowie znowu się spotykają, ale tym razem wyraźnego faworyta tutaj nie ma. Można powiedzieć, że idą jak burza, bo Kyrgios stracił w trzech meczach zaledwie 1 seta i to w meczu z Raoniciem, a Gasquet wszystkie spotkania wygrał 3:0. Jeżeli chodzi o rekordy na trawie, Gasquet bardzo solidnie - 56/26, a Kyrgios 16/5. Na trawie bardzo ważne jest doświadczenie, jednak Kyrgios to rocznik &#39;95, który w zawrotnym tempie się rozwija. Obu zawodników dzięki bagatela 9 lat. Sam fakt, że już rok temu Kyrgios ograł Gasqueta świadczy o tym, że jest naprawdę solidnym młodzieniażkiem, a nie zapominajmy również, że wygrał od z Nadalem na trawie, a tu już naprawdę jest wyczyn. Obstawiam dzisiaj 5 setów w tym spotkaniu, dlatego leci over 45.5.
⛔ 100

kary1 477

kary1

Użytkownik
Godzina: 12:30
Spotkanie: Pospisil - Troicki
Typ: Over 3.5 seta
Kurs: 1,56
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Widać, że buki w miarę ogarnęły się z wystawianiem kursów na powyżej 3,5 seta w meczu, ale mimo to jestem w stanie jeszcze znaleźć kilka porządnych kursów na takie zdarzenie. Jednak trochę szkoda, że bukmacherzy tak oceniają linię, bo np. mecz Gasquet - Kyrgios to dla mnie pewniak w przynajmniej 4 setach, a kurs jest mizerny, wybiorę w tym spotkaniu chyba jednak over gemów, ale ten zakład wstawię później teraz zajmijmy się meczem Vaska Pospisila z Troickim. Bukmacherzy strasznie faworyzują Troickiego, ja również jestem zdania, że wygra ten mecz, ale na pewno nie w trzech setach. Jest dobrym graczem, ale nie należy umniejszać Vaskowi to również bardzo solidny tenisista, tylko trochę brakuje mu psychiki, przeszedł Fogininiego, ale z Wardem miał już ogromne problemy. Obaj zawodnicy w swoich trzech spotkaniach z każdym stracili co najmniej jeden set. Nawet Troicki stracił seta z Bedene czy nawet z jakimś zawodnikiem z poza setki mowa o Nedovyesovie. Stracił także seta z Brownem, który nie grał jakiś niesamowitych zawodów. Moim zdaniem zawodnicy prezentują podobny poziom sportowy i ciężko będzie, aby Troicki wygrał to spotkanie 3-0, a Pospisil takiego zadania na pewno nie wypełni. Myślę, że warto puścić tutaj także over gemów, ponieważ może dojść do nawet dwóch tie breaków. Polecam!
✅ 56

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Godzina: 12:30
Spotkanie: Gasquet R. - Kyrgios N.
Typ: Gasquet R. -1,5s
Kurs: 2,67
Bukmacher: U ni bet
Analiza:
Stawiam dzisiaj na Francuza. Możliwe że po jakimś tie breaku straci seta ale na więcej dla Australijczyka bym się nie spodziewał. Kyrgios to showman, potrafi zagrać wspaniałą piłkę, a 3 kolejne spartaczyć. Na tegorocznym Webledonie większość swojej gry opiera wyłącznie na serwisie, bez niego ma bardzo duże kłopoty. Już Raonic miał bardzo wiele break pointów, którch nie potrafił wykorzystać, dziś Francuz w obecnej formie znacznie lepszy na returnie od Kanadyjczyka.
Rysiek idzie jak burza przez tegoroczne korty londyjskie. Szybkie 3 mecze, nie dając namniejszych szans rywalom, przede wszystkim spokój i zimna głowa, fh end pracuje wyśmienicie, kątowe zagrania i również jego jednoręczny bh jest tutaj w znakomitej dsypozycji. Nick trochę dziś postrzela, kilkanaście winnerów ale w stosunku całego meczu w zdecydowanej przewadze choćby w wymianach powtarzalności dla Gasque.
✅ 167

assouncao 131

assouncao

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Veikkausliiga
Godzina: 17:30
Spotkanie: KTP - Rovaniemi
Typ: 2
Kurs: 2.10
Analiza:

Drugi dzień zmagań w fińskiej ekstraklasie. wicelider tabeli - Rovaniemi jedzie na mecz do Kotka z beniaminkiem KTP, który na razie głównie dzięki słabości Ilves utrzymuje jedno punktową przewagę and strefą spadkową. Drużyna Gospodarzy jest najgorzej grającym u siebie zespołem w całej lidze gdzie w 7 meczach uzbierali 8 punktów. Natomiast ich dzisiejszy rywal jest prawdziwym wyjazdowym mocarzem, albowiem do tej pory na boisku rywali zdobył 16 punktów (średnio 2,0 punktu na mecz, co jest najlepszym wynikiem w lidze). Z pewnością piłkarze Rovaniemi będą chcieli wykorzystać ostatnie potknięcia HJK Helsinki i zrobią wszystko by dzisiaj wygrać. Pomoże im zapewne w tym Fin, rosyjskiego pochodzenia Aleksandr Kokko, który z 10 bramkami jest liderem klasyfikacji strzelców, a jego aktualna wycena wynosi aktualnie pół miliona euro, co jak na fińskiej warunki jest sporym osiągnięciem. KTP przez cały sezon nie zachwyca i nie widzę powodu dla którego naglę mieli by wygrać ze świetnie prezentującym się Rovaniemi Polloseura.
⛔ 100

makaveli23 697,2K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Singapur
Godzina: 14:30
Spotkanie: Balestier Khalsa - Hougang
Typ: X
Kurs: 3.60
Analiza:
Puchar ligi singapurskiej, gospodarze sa faworytem ale ja licze ze utrzyma sie remis 0-0 lub 1-1. Ostatnio obie druzyny bardzo czesto remisują, w sumie to z 4 meczy razem obydwu druzyn to wszystko remisy raz gospodarze dzisiejszego meczu ktory zacznie sie za niecale pol godziny wygrali 4-0 w czerwcu na poczatku tego miesiaca. W h2h remisu pomiedzy tymi druzynami nie bylo od wieko wiec moze tojest ten czas by zakonczyc ta serie i zremisowac.
⛔ 100

ciku182 182

ciku182

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Challanger, Winnetka, USA
Godzina: 23:00
Spotkanie: Crepaldi E.- Krajicek A.
Typ: DW 0:2
Kurs: 2.10
Bukmacher: bet365
Analiza:
Na dzisiaj przygotowałem dość pewnie wyglądający typ z tenisa ziemnego mężczyzn. Obok Wimbledonu toczą się równolegle inne mało znane turnieje dla słabszych graczy. Przechodząc do samego pojedynku, mimo słabej formy amerykanina( ostatnio każdy turniej kończy się już w pierwszym pojedynku) stawiam na jego zdecydowaną wygraną. Ostatnio rozegrał dużo pojedynków na nawierzchni trawiastej co zdecydowanie nie jest jego atutem. Przyszedł czas na nawierzchnie twardą gdzie czuje się on jak ryba w wodzie.Amerykanin na miejscu 116, a więc do najlepszej 100 ATP już coraz bliżej. Jest to już 1/16 finału a więc warto powalczyć o jak największą liczbę punktów do rankingu. Niespełna 2 miesiące temu wygrał turniej rangi Challanger rozgrywany na kortach w Meksyku - nawierzchnia - twarda.
Jeśli chodzi o włocha Crepaldiego, aktualnie 306 rakieta na świecie co jest najlepszym wynikiem w jego dotychczasowej karierze. Jego gra oparta na for-handzie. Jego ulubiona nawierzchnia to niewątpliwie nawierzchnia ziemna gdzie wygrał większość swoich pojedynków w karierze. Chłopak turniejowy, gra strasznie w kratkę co czyni go nieobliczalnym. Rzadko gra poza granicami swojego kraju. Polubił turnieje wewnętrzne. Ma 25 lat więc na pewno stać go na jeszcze lepsze wyniki. Jednak w tym spotkaniu trafił na rywala o 1 klasę lepszego.

Obaj panowie z tego co pamiętam spotkali się rok temu na także na nawierzchni twardej i ten pojedynek wygrał Krajicek 2:0. To też wpłynęło na mój typ.
⛔ 100

tomexxx 156

tomexxx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Veikkausliiga
Godzina: 17:30
Spotkanie: KTP - Rovaniemi
Typ: X/X
Kurs: 5.10
Analiza:
Witam. Dzisiaj gram dosyć ryzykownie, bo oferta nie jest zbyt bogata.
Liga fińska, mecz zespoł KTP z Rovaniemi. Według buków, faworytem są goście. Są w bardzo dobrej formie, są wiceliderem. Gospodarze - są ledwie na 10 miejscu, po 14 meczach mają zaledwie 15 punktów. Według mnie, w spotkaniu takim jak dzisiejsze, muszą walczyć o każdy punkt. Z takim zespołem jak Rovaniemi, myslę, że remis byłby dobrym rezultatem. Patrząc na dotychczasowe ligowe mecze można zauważyć, że w 14 meczach, zespół KTP już 5 razy osiągał remis do przerwy, a następnie na koniec meczu.
Spodziewam się nudnego, underowego meczu, z końcowym rezultatem 0:0 lub 1:1.
Jak będzie, okaże się już niebawem. Pozdro
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +7
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Dzsczplina: ATP - DEBEL: Wimbledon (Wielka Brytania), trawiasta - 1/8-finału
Godzina: 18:30
Spotkanie: Marray J. / Nielsen F. - Dodig I. / Melo M.
Typ: Marray J. / Nielsen F WIN
Kurs: 2,85
Bukmacher: Betsson

Na dziś wybrałem spotkanie deblowe, powiem zwięźle i na temat....
Marray i Nielsen są w całkiem dobrej dyspozycji oglądałem ich ostatnie 2 spotkania muszę powiedzieć ze szczególnie w 2 meczu zaprezentowali się bardzo dobrze anie grali z byle kim tylko z Cabalem oraz Farahem. Choć od dłuższego czasu ich nie widziałem jak grali pamiętam ich kiedyś jak jechali wszystkich jak wlezie a kursiki na nich były takie malutkie... ????
Ich przeciwnicy według buków faworyci, są już ograni, grają ciągle jakieś turnieje nie mają przestoju jak Marray z Nielsenem.
No tak, ale grac ich po 1,40, szczególnie że lubią tracić głupio sety, oglądałem ich 4 ostatnie spotkania i muszę powiedzieć ze popełniają sporo niewymuszonych błędów, grają dobrze ale nie stabilnie moim zdaniem...
Na pewno nie pokonają moich faworytów gładko, jestem tego w 100% pewien.
Typ jest grany głównie z powodu kursu wystawionego na moich faworytów jak i z przestojów w formie ich rywali. Grają dużo, i wygrywają ale ich gra nie jest taka wyśmienita na kurs 1,40 !!
echh dla mnie bet dnia
⛔ 100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaNorwegia, OBOS-ligaen
Spotkanie: Brann – Kristiansund
Typ: over 2.5
Kurs: 1.88
Buk: Pinnacle
Godz. 19:00
Analiza:
Bardzo udany weekend ze Skandynawią pociągnę dalej w nowym tygodniu, znowu stawiając na bramki w tej lidze a dokładnie mówiąc na zapleczu najwyższej klasy rozgrywkowej w spotkaniu ekipy Brann która przed własną publicznością będzie podejmować Kristiansund.
Gospodarze dość niespodziewanie spadli przed rokiem z najwyższej klasy rozgrywkowej przegrywając w barażach. Priorytetem jest powrót do elity, nie idzie to tak dobrze jakby sobie wymarzyli ale dzisiejsze zwycięstwo będzie bardzo cennym punktami i da awans na pewno o dwie pozycję. Trzeba też powiedzieć że zespól się nie osłabił a nawet poczynił wzmocnienia problemem może być jednak młoda linia pomocy szczególnie dla gry defensywnej będzie to problem co widać po dotychczasowej stronie strat. Przed własną publicznością do tej pory sześć spotkań i dobry wynik dla typu – 10 bramek strzelonych przy 8 straconych.
Goście taki sam bilans punktowy jednak z bardziej poukładaną grą stąd jest to w tej chwili najbardziej underowa ekipa w tej lidze do tego z serią pięciu spotkań bez overa a nawet w defensywnych zespołach taka seria się rzadko zdarza w tej lidze. Tak szczerze to za defensywnych ich nie uważam szczególnie w delegacji gdzie mają średnią dwóch bramek na mecz strzelonych i jednej stracone.
Cel gospodarzy jak wspomniałem jest prosty powrót do elity tak więc szczególnie u siebie musza w każdym meczu szukać kompletu punktów. Doświadczenie dobry skład jest po ich stronie jednak goście wiedzą jak się gra na wyjeździe a co ważniejsze jak się strzela bramki i dziś jestem przekonany że ten dorobek sobie powiększą o ile to zależy od gospodarzy którzy zapewne otworzą się od razu gdy będą przegrywać. Na koniec najważniejszy argument jest to Norwegia a tuta bramki to rzecz normalna i obu dziś nie było wyjątku.
✅ 88

Otrzymane punkty reputacji: +3
marian77 541

marian77

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Egipt, Premier League
Spotkanie: Al-Zamalek - Ismaily SC

Typ: Remis &gt;&gt; Pierwsza połowa &lt;&lt;
Kurs: 2.25
Godzina: 22:00

Analiza:

Na zakończenie piłkarskiego poniedziałku polecam jeszcze zagrać jeden typ mianowicie spotkanie z ligi Egipskiej.
Spotkanie wydaje się dość ciekawe bowiem lider grupy stanie oko w oko z zajmującą piąte miejsce drużyną Ismaily SC.
Al-Zamalek będący liderem rozegrał do tej pory 33 spotkania w których zanotował dla siebie 77 punktów wygrywając 23 spotkania, 8 remisując. Przegrali zaledwie 2 razy w tym ostatni mecz 4 dni temu wygrywając do przerwy 0:1 przegrali ostatecznie 2:1. Na 5 ostatnich spotkań 2 wygrane oraz 2 remisy i porażka.
U gości sytuacja nie co inna bowiem notują oni w większości remisy. Rozegrali oni o 3 spotkania więcej od gospodarzy tj. 36 z czego 14 razy wygrali, 19 razy padł remis a 3 razy zanotowali klęskę. W sumie naskładali 55 punktów. Decyzją federacji mają 6 punktów mniej. Ostatnie 5 spotkań to 4 remisy z rzędu a ostatnio wygrali 3:1 ze Smouha uplasowaną na 13stym miejscu.
Tak jeśli chodzi o mój typ czyli remis do przerwy to jest kilka faktów na których się opieram głównie statystyki i tak:
1. Gospodarze 18 razy do przerwy remisowali (na 33 mecze)
2. Goście mają 19 remisów do przerwy
3. Na ostatnie 5 bezpośrednich starć między obiema drużynami 4 razy do przerwy był remis.
I choć gospodarze są nie przewidywalni to potrafią wpakować bramkę nawet w ostatnich sekundach przed końcem przerwy to wydaje mi się, że dziś im się to nie uda bowiem ich przeciwnik nie powinien dać tak łatwo się upokorzyć tracąc bramkę już w pierwszej połowie. Dlatego po fajnym kursie gram to spotkanie na remis do połowy. ????
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom