>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 6.05.2016 (piątek)

Status
Zamknięty.
raveman 736

raveman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska
Godzina: 18:00
Spotkanie: Podbeskidzie - Korona
Typ: 1
Kurs: 2,45
Bukmacher: Bet365

Analiza:

Podbeskidzie w rundzie finałowej gra tragicznie, ani jednego punktu zdobytego = 4 porażki, choć ostatni mecz zaagrali naprawde dobrze, rzekłbym że nawet lepiej od rywala z Białegostoku i tu upatruje szanse dla nich. Wiadomo też ze kazda seria sie kiedyś kończy, to jest ten moment. Podbeskidzie nie zasługuje na spadek, miało grać w grupie mistrzowskiej gdyby nie machloje pod stołem. Strasznie mi ich szkoda i Podolińskiego. Korona zadowolona po zwycięstwie nad Wisłą może wyjść zbyt rozluźniona na to spotkanie. Zremisowali z brzydko grającymi Górnikami z Łęcznej a wcześniej z Termalicą. Wydaje mi się ze gospodarze dzisiaj się przełamią i powalczą jeszcze o utrzymanie. Idzie idzie idzie - Pod bes kidzie ;)

⛔ 100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaPolska, Ekstraklasa
Godzinna: 18:00
Spotkanie: Podbeskidzie B-B – Korona Kielce
Typ: over 3.5
Kurs: 3.55
Bukmacher: unibet
Analiza:
Piąta kolejka grupy spadkowej już może nam kilka kwestii wyjaśnić, otóż Korona Kielce ma szansę sobie zapewnić w Bielsku utrzymanie oczywiście jeśli wygra ten mecz, na co z kolei nie mogą sobie pozwolić „Górale”, których sytuacja zrobiła się mało komfortowa.
To co się dzieje w Podbeskidziu to coś dziwnego, zespół na zakończenie pierwszej rundy był w grupie mistrzowskiej z której wypadł z wiadomego powodu, byli jednak w bardzo dobrej formie i nikt nie upatrywał a nich kandydata do spadku. Ta sytuacja ze stratą miejsca w pierwszej ósemce rozbiła ten zespół bo jak inaczej można nazwać cztery porażki z rzędu w grupie spadkowej i spadek na ostatnie miejsce. Całej tej sytuacji nie poprawił ostatni mecz z Jagiellonią na wyjeździe w który dwa razy prowadzili by ostatecznie nie zdobyć żadnego punktu po stracie bramki w doliczonym czasie gry. Coś drgnęło w ofensywie po dwóch pierwszych starciach z Górnikiem oraz Termalica, były sytuacje ze Śląskiem i bramka oraz wspomniane dwa trafienia w Białymstoku. To ważna informacja bo ten zespół musi szukać odważniejszej gry i strzelać bramki by punktować, bo katastrofalnie wygląda defensywa w tej części sezonu, w ostatniej kolejce wszystkie bramki bo prostych błędach i braku koncentracji. To samo było ze Śląskiem gdzie chaosu i braku asekuracji było całe mnóstwo no i bronili za głęboko, swoje ostatnio dorzuca także bramkarz Zubas. Zresztą w tym sezonie w domu tylko w trzech meczach nie stracili bramki. Tego już nie da się poprawić dlatego muszą szukać tym bardziej odważniejszej gry a wiadomo co to rodzi jeszcze więcej miejsca na kontrę przeciwników a w takiej grze Korona czuje się świetnie. Korona to był kandydat numer jeden do spadku, zespół miał różne problemy natury finansowej i sportowej, zachowano jednak spokój. Start był dobry później przyszedł słabszy okres i grupa spadkowa. Jednak swoją otwartą grą zasługują na utrzymanie. Trzeba przyznać ze wiosną w starciach Korony wiele się dzieje i pada sporo bramek, daleko nie trzeba szukać i ostatni mecz Wisła która ograli 3:2 po otwarty meczu, zresztą tylko z Termalica dwa mecze bez sporej ilości bramek w pozostałych to przynajmniej jednak bramka strzelona i stracona. Dziś oczywiście będą mogli się jeszcze bardziej skupić na kontrze bo to gospodarze jak wspomniałem muszą prowadzić grę. Po prostu Korona jest odważną ekipą która w kreowaniu gry radzi sobie bardzo a jak wspomniałem dzisiejsze zwycięstwo zapewni im utrzymanie. Gospodarze z taką grą nie zachowają czystego konta i będą musieli strzelać a Korona jeśli zagra tak jak w dotychczasowych spotkaniach wiosną to będzie to otwarty mecz z bramkami w tle.

⛔ 100

wp76 911

wp76

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska
Godzina: 18:30
Spotkanie: Wisła - Jagiellonia
Typ: Wisła i obie strzelą
Kurs: 3.5
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Wczorajszy typ wszedł gładziutko, kurs 4.25. DZisiaj się spóźniłem na handi -1.75, kurs 4 ???? To typuje to co często się sprawdza. Obydwie strzelą i wygra gospodarz. Prowadzaca w drugiej ósemce Wisla Kraków podejmuj trzecia Jagiellonie. Obydwie druzyny zgromadzily do tej pory identyczna ilosc punktów, po 25. Jagiellonia ma bilans 12-6-16. I dzisaj z 16-ki powinna sie zrobic 17-ka. Jaga ma kiepsciutki bilans na wyjazdach. Na 5 spotkan 4 przegrala. Bramki 5-15. Wisla u siebie nie przegrala 5 ostatnich meczów. 18 marca wygrala z Jagiellonia 5-1. W pazdzierniku 2015 wygrala na wyjezdzie 4-1. Widac, ze rywal jej &quot;lezy&quot;. Grają otwarty futbol. A gdzie otwarta gra, tam sporo goli, zazwyczaj nie tylko jednej drużyny. Mimo wysokich przegranych, Jaga strzelała Wiśle gola. Wisła straciła w ostatnim meczy 2 gole z Teramicą, więc w tym meczu jedną też powinni, zwłaszcza, jak spełnią się Wasze typy o wysokiej jej wygranej. Jak jest duża przewaga, często następuje rozluźnienie. Zobaczymy, jak się ten mecz ułoży.

⛔ 100

krystek_96 26

krystek_96

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - DANIA: Superliga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Sonderjyske vs Esbjerg
Typ: Sonderjyske + over 1,5 gola w meczu
Kurs: 1.97
Bukmacher: Betano
Analiza:Sonderjyske ma swój awans do LE na wyciągnięcie ręki, ale jakby nie patrzeć nie byle kto jest za ich plecami (Aalborg i Midtjylland) którzy też mają dość łatwe mecze. Patrząc na historię, zdecydowanie powinniśmy iść w kierunku gospodarzy. Over 1,5 uargumentuje tym, że gdy gospodarze grali u siebie, po przerwie zimowej, ani razu nie padło poniżej dwóch bramek. Swoją drogą goście od dawien, dawna nie wygrali na swoim stadionie. Większych problemów nie powinni być, no ale.. różnie to bywa, oby zaczęło się pozytywnie ????

✅ 97

jonak 68

jonak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Francja, Ligue 2,
Godzina: 20:45
Spotkanie: AJ Auxerre - AC Havre
Typ: 1
Kurs: 2,78
Bukmacher:bet-at-home
Analiza:W meczu 2 ligue na własnym stadionie 8 w tabeli AJ Auxerre podejmuje AC Havre 4 w tabeli ligue 2.
Mysle że w tym meczu AJ Auxerre pokona czwartą w tabeli drużyne gosci .Dla potwierdzenia mojego typu dlaczego tak może byc dwa ostatnie mecze ligowe grając u siebie druzyna gospodarzy wygrała kolejno 2:0 i 2;1 .Statystyki meczow tych druzyn korzystniej wypadaja dla gospodarzy . AJ Auxerre według mnie bardzo chce sie przesunac w tabeli dlatego mam nadzieje że wygraja ten dzisiejszy mecz mysle że warto zagrac taki typ tyle z mojej strony powodzenia .

⛔ 100

fragile11 1K

fragile11

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Jupiter League - grupa mistrzowska
Godzina: 20:30
Spotkanie: Genk - Waregem
Typ: Wynik do połowy - 2:0
Kurs: 6.15
Bukmacher: Bah

Genk lubi aplikować bramki już w pierwszej połowie spotkania, co widać w statystykach ostatnich ich spotkań. To pierwsza sprawa. Kolejna to fakt, iż wciąż są w grze o LE i jestem przekonany, że nie odpuszczą walki o nią. Ostatnimi czasy na własnym boisku są baaardzo trudnym do pokonania rywalem, w ostatnim meczu udało się to jednak drużynie Gent w doliczonym czasie gry...
Drużyna Waregem nie gra już właściwie o nic, nie wiem co się z nimi stało, że w grupie mistrzowskiej grają tak fatalnie, być może to dla nich za wysokie progi.
Reasumując, szanse na powodzenie tego typu wg mnie są dosyć wysokie, sam postawię to u buka i oddzielnie zagram również z 2 bramkowym handi cały mecz. Zobaczymy ????

⛔ 100

czaro82 507,8K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina. Tenis ziemny ATP Madryt
Godzina. 21:30
Spotkanie. Novak Djokowic - Milos Raonic
Typ. 1 set over 9.5 gema
Kurs. 1.60
Bukmacher. Betano
Analiza:

Witam, po kolejnej wpadce z zakladem w pilce kopanej przenosze sie z typem tenisowym do Madrytu gdzie w ramach turnieju ATP 1000 w ostatnim cwiercfinale zmierza sie DOMINATOR meskiego touru Serb Novak Djokovic oraz Chorwat z kanadyjskim paszportem Raonic.
Ogladajac wczorajsze poczynania Nole naprawde ciezko jest typowac cokolwiek przeciwko niemu a bez watpienia jakikolwiek over gemowy lub handicap lecz dzisiejszego wieczoru licze na swietna dyspozycje serwisowa mlodszego z zawodnikow i mam nadzieje ze nie da sie zbyt szybko przelamac swojemu rywalowi. Kazdy nawet tenisowy laik zapewne orientuje sie ze ten mlody jeszcze chlopak poczynil w ostatnim czasie ogromny progres w swojej grze i nie chodzi tu tylko o jego atomowe podanie poniewaz spogladajac na jego wymiany z glebi kortu potrafi on powalczyc ze swiatowa czolowka. Ponadto jest w tym chlopaku pewna dojrzalosc ktorej brakuje pozostalym (nieoszlifiwanym diamentom) a przedewszystkim chlodna glowa ktora juz nie raz mi zaimponowal.

Podsumowujac swoj pierwszy tenisowy bet na forum licze ze Djoker bedzie mial problemy z przelamaniem Milosa w pierwszym secie i powyzszy bet wydaje sie mocno-prawdopodobny
aczkolwiek dla bardziej odwaznych proponuje (tibreak w 1secie). Powodzenia

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom