Dyscyplina:
Piłka Nożna - Indie
Super League
Godzina: 15:00
Spotkanie: Mumbai City - Jamshedpur
Typ: Mumbai -hc 1.0
Kurs: 2.98
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:
Gospodarze
(4) podejmują Jamshedpur
(7) i są dla mnie faworytem do wygranej nawet w opcji -hc 1.0 . Po trzech wygranych z rzędu przyszły dla miejscowych dwie porażki , ale ostatnie
3 spotkania to
7 punktów i wygląda że wszystko wraca do normy. Ryzykuje ten zakład ze względu na bardzo słabą postawę gości w ostatnich dwóch meczach. Być może to zapowiedź większych problemów gdyż obydwa występy były bardzo słabe i prócz zerowego konta punktowego ekipa Jamshedpur uzyskała w nich bilans bramkowy
1:7 . Gospodarze będąc na
4 miejscu w lidze na chwilę obecną kwalifikują się jako ostatnia ekipa do fazy play - off rozgrywek mając
2 pkt. przewagi i rozegrany mecz więcej nad goniącym Chennaiyin . Dlatego ten mecz trzeba musowo wygrać.
Goście na
3 kolejki przed końcem fazy zasadniczej rozgrywek mają już tylko iluzoryczne szanse na dogonienie dzisiejszego rywala i przeskoczenie w tabeli. Nawet ostatnie trzy wygrane im tego nie zagwarantują ze względu na rywali zajmujących wyższe lokaty. Chyba pogodzili się już z brakiem awansu do fazy mistrzowskiej. Na dodatek przyjdzie im grać bez dwóch czołowych zawodników pauzujących za żółte kartki.
Jitendra Singh oraz
Sumeet Passi nie wybiegną na murawę i będzie to znaczące osłabienie. W ekipie gospodarzy z tego samego powodu nie zagra
Modou Sougou a z powodu kontuzji nie pojawi się
Subhasish Bose jednak większa determinacja po stronie miejscowych ze względu na cel o jaki grają powinna zaowocować przekonująca wygraną nad grającym już o nic rywalem.
Ps.
Mam nadzieje że tym razem moja analiza nie zakole nikogo w oczy. Na wstępie chce napisać że wszystko co zamieściłem powyżej jest tylko i wyłącznie moja analizą w oparciu p tabele , statystyki, h2h i publikacje źródłowe. Jest to powtórzenie tego co napisałem na stronie wcześniej bez dodatku
The Team News. Za każdym razem kiedy tutaj coś podaje korzystam ze swoich przemyśleń na bazie info uzyskanego także z innych źródeł. Jak sama nazwa wskazuje The Team News to najnowsze informacje dotyczące drużyn i spotkania ogólnie dostępne jeśli ktoś chce się bawić w szukanie i poświęca czas.
Dotyczą one jak widać ustawienia , składów , kontuzji , zawieszeń i nie są żadną analizą spotkania tylko faktami wedle których pisze się analizę. Ja tak zrobiłem. W regulaminie odnośnie " Typów Dnia" wyraźnie piszecie że mile widziane są linki , odnośniki i materiały źródłowe z których się korzysta. Ja dokładnie to robię wrzucając część materiałów w języku angielskim z których korzystam po to by moja analiza była bardziej wiarygodna i każdy mógł na podstawie tego zdecydować czy warto grać mój bet czy nie. Każdy może wymyślić 10 różnych typów na ten mecz czytając te dane. Pokarz mi w takim razie
Karciarz kto wcześniej na jakiejkolwiek stronie napisał dokładnie to samo co ja w języku polskim , angielskim lub nawet chińskim namawiając do zagrania dokładnie tego typu co ja czyli Mumbai -hc 1.0....Dlaczego w związku z tym banujesz mój wpis i dajesz -100 ?.Źle interpretujesz pojęcie kopi analizy lub plagiatu. Ja tego nie zrobiłem ani nie robię nigdy. Chciałem ułatwić decyzje innym co do gry mojego zakładu i z tego powodu to zamieściłem. Dlatego teraz powtarzam bez podawania dokumentu źródłowego skoro nie chcecie. Jeszcze raz mówię że zamieszczanie tego typu info nie jest powielaniem żadnej analizy bo takie informacje nie są analizą samą w sobie. Równie dobrze podanie przypuszczalnych składów i kontuzji lub zawieszeń na tej samej zasadzie mogłoby być traktowane jako plagiat lub kopia czegoś bo ktoś już wcześniej przecież takie info podał do publicznej wiadomości ( jakiś dziennikarz lub oficjalna strona klubowa)...Mam nadzieje że zrozumiecie mnie i pozwolicie podać jeszcze raz ten typ. Od jutra nie podaje w takim razie żadnych dodatkowych info dotyczących typu po za składami , kontuzjami , zawieszeniami chyba że to tez zabronione.
Pzdr...
100