barti2000
Znawca - Siatkówka
Dyscyplina: siatkówka
Godzina: 12:30
Spotkanie: ZAKSA - Jastrzębski Węgiel
Typ: Kaczmarek powyżej 18,5 pkt
Kurs: 1,80
Bukmacher: go+bet
Post w dziale:
Analiza:
Starcie ekip, które w ostatnich latach wygrywały między sobą wszystko w polskiej klubowej siatkówce. Teraz w zdecydowanie lepszym położeniu jest Jastrzębski, który po 14 kolejkach jest liderem tabeli. ZAKSA natomiast zajmuje na ten moment 9. Miejsce w lidze i już wie, że nie weźmie udziału w turnieju Pucharu Polski.
Ja w tym meczu idę w over Łukasza Kaczmarka. Popularny ,,Zwierzu’’ wobec braku Śliwki razem z Bednorzem dostaje zdecydowanie najwięcej piłek do ataku od Marcina Janusza. Tak prezentują się jego zdobycze w 3 ostatnich meczach:
– 30 pkt (Lublin)
– 25 pkt (Suwałki)
– 24 pkt (Zawiercie)
Linia 19 oczek nie jest zbyt wygórowana. Na innych bukmacherach na Kaczmarka mamy linijkę ustawioną o punkt wyżej. Liczę tutaj na wyrównany mecz i myślę, że będzie ją w stanie pokryć.
0
Godzina: 12:30
Spotkanie: ZAKSA - Jastrzębski Węgiel
Typ: Kaczmarek powyżej 18,5 pkt
Kurs: 1,80
Bukmacher: go+bet
Post w dziale:
Plus Liga 2023/2024
żadne bzdury kolego. 3 razy go zablokowali i 4 razy popełnił błąd w 12 atakach. Zszedł z powodu słabej gry. Nie zszedł z powodu słabej gry, a z powodu kontuzji. A dwa to faktycznie to był jego bardo słaby mecz, 3 razy nadepnął druga linie
forum.bukmacherskie.com
Analiza:
Starcie ekip, które w ostatnich latach wygrywały między sobą wszystko w polskiej klubowej siatkówce. Teraz w zdecydowanie lepszym położeniu jest Jastrzębski, który po 14 kolejkach jest liderem tabeli. ZAKSA natomiast zajmuje na ten moment 9. Miejsce w lidze i już wie, że nie weźmie udziału w turnieju Pucharu Polski.
Ja w tym meczu idę w over Łukasza Kaczmarka. Popularny ,,Zwierzu’’ wobec braku Śliwki razem z Bednorzem dostaje zdecydowanie najwięcej piłek do ataku od Marcina Janusza. Tak prezentują się jego zdobycze w 3 ostatnich meczach:
– 30 pkt (Lublin)
– 25 pkt (Suwałki)
– 24 pkt (Zawiercie)
Linia 19 oczek nie jest zbyt wygórowana. Na innych bukmacherach na Kaczmarka mamy linijkę ustawioną o punkt wyżej. Liczę tutaj na wyrównany mecz i myślę, że będzie ją w stanie pokryć.
0
Ostatnio zmieniony przez neutralny: