>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 5 września (Niedziela)

Status
Zamknięty.
pinek92 203

pinek92

Użytkownik
Spotkanie: Clijsters K. - Ivanovic A.
Typ: 1:2
Kurs: 4,80
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Witam, dzisiaj za oceanem w turnieju US Open, dojdzie do pierwszego hitu w żeńskim turnieju. Konkretnie chodzi o spotkanie Serbki Ivanovic z Belgijką Kim Clijsters. Patrząc na poprzednie spotkania trudno wskazać wyraźną faworytke, obie zawodniczki do tej pory nie miały wymagających przeciwniczek. Mimo wszystko, uważam ze Serbka jest w stanie ograć Belgijke, głównie sugeruje się tutaj zwyżkową formą Any Ivanović. Spotkały się już w tym roku w półfinale w Cinnciati tam Ana musiała skreczować. Wydaje mi się że ten mecz będzie bardzo wyrównany 3 sety, bez tie-breaka tez się pewnie nie obejdzie. Szans Ivanovic upatruje w tym, iż gładko pokonywała swe rywalki i wydaje się być mniej zmęczona niż Clijsters. Kim przez ostatnie 20 dni rozegrała blisko 12 spotkań, przy czym Ivanovic dwa razy mniej. Myśle, że czas wkońcu na jakaś porażke Belgijki.

⛔100

fioletowy1 0

fioletowy1

Użytkownik
Spotkanie: MKS Kutno - Pilica Przedbórz
Typ: 1
Kurs: 1,55
Bukmacher: Tobet
Analiza:
Już obstawiałem w Typach Dnia Kutnowian, drużynę, którą nieźle znam i podoba mi się ich gra. Najpierw przejechałem się, aby obejrzeć ich mecz w Pucharze Polski z Kszo i we wcześniejszej analizie napisałem, że to drużyna bardzo dobra na tą ligę. Zgrana i waleczna obrona, szybkie skrzydła, spokojny środek pola i skuteczni napastnicy(Jankowski, który chyba aktualnie przewodzi w tabeli najlepszych strzelców), wydaje się to dziwne, ale to prawda. Póki zawodnicy mają kondycję muszą walczyć o ważne 3 punkty w każdych meczach. Podbudowani po ostatnim zwycięskim meczu ze spadkowiczem II ligowym Concordią Piotrków Trybunalski będą starali się dziś wygrać z Pilicą i przybliżą się tym zwycięstwem do awansu do II ligi, a warunki mają dobre, regularna frekwencja na stadionie 800 osób na nie duże miasto, oraz fajny kameralny stadion. Polecam ten typ, bardzo fajny do dubelka. ⛔100

przemczan 319

przemczan

Użytkownik
Spotkanie: Włókniarz Częstochowa - Polonia Bydgoszcz H(0 - 6)
Typ: 1
Kurs: 1,95
Bukmacher: Tobet
Analiza:
Pierwsze, ale jakże ważne spotkanie o utrzymanie w Ekstralidze. W obu klubach nie dzieje się za dobrze, albo kontuzje, albo problemy finansowe. Dlatego faworyta w dwumeczu nie widać, więc drużyny będą ostro walczyły. A co robi handicap własnego toru każdy kto zna się na żużlu dobrze wie. We Włókniarzu niezawodny Holta, do tego dość wyrównana reszta składu. W Bydgoszczy przede wszystkim brak filaru - Emila Sajfutdinova, do tego forma niektórych zawodników nie napawa optymizmem. A tu trzeba jeszcze walczyć na wyjeździe. Pierwszy mecz minimalnie wygrany przez Włókniarz, a jechał wtedy Sajfutdinov. Dziś jego brak powinien spowodować, że wygrana Włókniarzy będzie bardziej okazała. Myślę, że Częstochowa chcąc poważnie myśleć o utrzymaniu, taki handicap musi pokryć i myślę, że tak się dziś stanie.
przełozony

alek1995 15

alek1995

Użytkownik
spotkanie : turcja - francja
typ : 2 ,bez remisu (z dogrywką)
kurs : 5.50 -&gt; 5.00
bukmacher : sportingbet
analiza :
dziś o 20.00 rozpocznie sie czwarte spotkanie o awans do ćwiercinału mś w koszykówce mezczyzn . naprzeciw siebie staną gospodarz turnieju turcja i francja . turcja jest bardzo mocna na tym turnieju wygrała wszystkie 5 meczów grupowych kolejno z :rosja 65:56 , grecja 76:65 , chinami 87:40 ,portoryko 79:77, WKS 86:47 .francja na rozpoczecie turnieju sprawiła niespodzianke pokonując głownych faworytów turnieju hiszpanów (przypomnijmy ze hiszpania juz jest w ćwiercinale ) ,potem przyszla pewna wygrana z libanem 86:59 i wygrana z kanada 68:63.potem francuzi bedący juz pewnymi wyjscia z grupy , przegrali dwa ostatnie mecze z litwa i z nowa zelandią . wszyscy piszą ze doping kibiców i gra u siebie pomogą turkom , ja jestem odmiennego zdania , mysle ze turcy nie wytrzymają presji jaka pokladaja w nich kibice i poprostu przegraja ten mecz nieznacznie lub też po dogrywce . francja w tym spotkaniu nie jest stawiana w roli faworyta wiec bedzie pod o wiele mniejsza presją . francja nie ma nic do stracenia i myśle ze odniesie tu zwyciestwo . kurs kusi , typ polecam dla odwazych !!!
⛔100

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Spotkanie: Eisbären Berlin - HV 71
Typ: Over 6.5
Kurs: 2,55
Bukmacher: Sportingbet
Finał European Trophy bez niespodzianki i w finale spotkają się dwie najlepsze ekipy po fazie grupowej. Przypomnę, że w Dywizji Capital wygrała drużyna Eisbaren, zaś w Dywizji Centralnej HV 71. Wczoraj zostały rozegrane mecze półfinałowe w których zespół z Niemczech rywalizował z SC Bern, zaś zespół ze Szwecji z rodakami z Farjestads. Uważałem, że więcej emocji będzie w meczu Niemców ze Szwajcarami, ale jednak ci pierwsi wygrali dość zdecydowanie. Bardzo dobre zawody zaliczyli Stefan Ustorf (dwie bramki + asysta) oraz André Ranke (dwie bramki). Ostatecznie Berlińczycy wygrali 5:1 i bez problemu awansowali do wielkiego finału. Nieco inaczej toczył się mecz HV 71, które rozpoczęło od straconej bramki w przewadze już na początku meczu. Jednak już po pierwszej tercji prowadzili, gdyż bramki strzelali niezawodni w tym turnieju André Petersson oraz Kris Beech. Druga tercja to kolejne dwie bramki HV 71 i już pewne prowadzenie 4:1. Trzecia tercja również kończy się zwycięstwem dzisiejszych finalistów 2:1. Do tego na niecałe półtorej minuty przed końcem hattricka kompletuje André Petersson. Obie drużyny są znakomicie dysponowane w ofensywie nie tylko w fazie pucharowej, ale również wcześniej w grupach. Łącznie obie drużyny w 20 spotkaniach jakie rozegrały strzeliły 93 bramki. Naprawdę trudno sobie dzisiaj wyobrazić by finał w Salzburgu zakończył się niskim wynikiem bramkowym. Over 5.5 bramki powinien paść bez najmniejszego kłopotu.
✅125

A 0

alexio

Użytkownik
spotkanie :Flamengo - Santos
typ : 2
kurs : 2.80
bukmacher :Bwin
analiza :
Dziś o godzinie 21 rozpocznie sie mecz 20 kolejki 1 ligi brazylijskiej pomiędzy 15 a 4 miejscem, a dokładniej Flamengo z Santosem. Ci drudzy ostatnie świetnie się spisują. A do tego mają swietny skład, w tym wschodzącą gwiazde piłki nożnej, 18 letniego Neymara.Bukmacherzy są za Flamengo, w sumie ostatnie mecze wskazują na zwycięstwa własnie gospodarzy. Ale w tym sezonie Flamengo gra słabą piłke, i osiąga złe wyniki. Co świadczy o niskiej pozycji w tabeli. Jeśli patrzy na ostatnie 6 meczy, Santos zajmuje 1 miejsce a Flamengo 17.
Ostatnie 3 mecze Santosu:
Santos vs. Florianopolis 2:1
Santos vs. Goias 2:0
Gremio vs. Santos 1:2

Ostatnie 3 mecze Fla:
Cruzeiro vs. Flamengo 1:0
Guarani vs. Flamengo 2:1
Flamengo vs. Mineiro 0:0

Mam nadzieję na zwycięstwo gości,
Pozdrawiam Alex
⛔100

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Spotkanie : Flamengo (-0.5) - Santos
Typ : 2
Kurs : 1.60
Buk : Bet365
Analiza : Witam . Dziś troszkę od patrzyłem od Alexio , ponieważ za nic w świecie nie mogłem znaleźć fajnego typu w miarę pewnego , tyle że u mnie remis i zwycięstwo gości wygrywa . Mecz z Brazylijskiej ligi po między 4 a 15 miejscem . W Santos&#39;ie gra wielu wspaniałych piłkarzy takich jak : Neymar który w 13 występach zdobył 6 goli . Marcel 13 meczy i 5 bramek . Ze Eduardo świetny pomocnik ,, joker &#39;&#39; który wchodzi z ławki i strzela . W Santosie tylko obrona mnie martwi ponieważ w 17 meczach stracili 18 goli a to najwięcej z czołówki . 5 ostatnich meczy po między tymi drużynami to : 4-0-1 dla Flamengo . Ale piorąc po lupę wszystkie okoliczności to jak dla mnie dobry kurs na tak zwaną ,, Dwójkę z Podpórką &#39;&#39;. PozdrAwiam .

zwrot

✅ 60

K 1

kubusek19

Użytkownik
piłka nożna,BRAZYLIA: Campeonato Brasileiro, godz. 23.30
Spotkanie: Internacional - Prudente(0-1,5)
Typ:1
Kurs:2,15
Bukmacher: betsson
Analiza:

Dzis o 23.30 mozna powiedziec ze spotkanie zamykajace weekend spotkaja sie zespoły zajmujace odpowiednio szósta jak i siedemnasta pozycje. Zdecydowałem sie na to spotkanie dlatego iz zespół Inretnacionale ma bardza dobra kadre z sezonu na sezon graja coraz lepiej .Chodz teraz maja w ostatnich pieciu meczach tylko dwa zwyciestwa to jestem przekonany ze dzis wygraja bardzo wysoko poniewaz dzisiejsza wygrana dała by im tylko siedmio punktowa strate do lidera .Internaciolale w tych ostatnich meczach grało tak słabo poniewaz odpuszczało mecze gdyz grało w finale Copa Libertadores który jest odpowiednikiem europejsskiej ligi mistrzów i oczywiscie tryjumfowali.teraz nastawili sie na tytuł mistrzowski.Do konca ligi zostało jeszcxze az dziewietnascie kolejek i wszystko mozliwe .Aby jednak byc pewniejszym tego mistrzostwa niemoga pozwolic sobie na strate ounktówz tak słabym przxeciwnikeim który zapewne bedzie walczył o utrzymanie .Co do zespołu gosci to Grêmio Prudente w ostatnich pieciu spotkaniach zdobyło tylko 4 punkty .Wygrali miedzy innymi a ostatnim w tabeli Goias dla którego z taka gra niema juz ratunku od spatku.Polecam gdyz w tym meczu niewidze sznas dla gosci .
✅115

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom