>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 5.12.2023 (wtorek)

Status
Zamknięty.
Defacto 344,8K

Defacto

Znawca - NBA
Dyscyplina: Piłka Nożna / Premier League
Godzina: 20:30
Spotkanie: Wolves - Burnley
Typ: Wolves over 4.5 rożnego
Kurs: 1.43
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...eague-5-12-2023-7-12-2023.169964/post-7230570
Analiza:

Dziś czas aby Wolves znowu zagrala radosny, ofensywny futbol u siebie w domu, z druzyna w swoim zasiegu. Historia pojedynków wskazuje, ze Wolves nie powinni miec latwej przeprawy, goscie to dla nich trudny przeciwnik. Biorac to pod uwage, nie wykluczam ciezkiego meczu dla gospodarzy, stad ide w rożne. Gdyby nawet prowadzili, to zapewne u siebie w domu, nie beda murowac swojej bramki z taka druzyna jaka jest Burnley. Przy dlugim wyniku remisowym beda dazyc do zwyciestwa, wiec wg mnie co by sie w meczu nie dzialo to rozne powinny wpasc. Ostatnio underowo w tym elemencie, ale dzis czas aby zagrac do przodu. Burnley tez nie jest druzyna, ktora slynie z dobrej obrony, czesto nie asekuruje, robi bledy w obronie, lapie czerwone kartki, wiec w tym meczu szanse na ten typ, wg mnie oceniam wysoko. Typ pod konkurs, sam tego nie gram. Powodzenia

143

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +2541
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna / Premier League
Godzina:21:15
Spotkanie: Luton - Arsenal
Typ: 1x
Kurs:4.95
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/15-kolejka-premier-league-5-12-2023-7-12-2023.169964/
Analiza: Dzisiaj o godzinie 21.15 odbędzie się spotkanie w Premier League pomiędzy drużynami Luton i Arsenal. Faworytem w tym spotkaniu są goscie którzy walczą w tym sezonie o Mistrzostwo Anglii. Beniaminek w tym sezonie zapewne będzie włączył o utrzymanie i szczególnie w meczach przed własną publicznością będą szukać okazji bramkowych oraz przede wszystkim punktów. W mojej opinii Luton co raz bardziej poznaje lige i pokonuje bariery które stawia ta najmocniejsza Liga świata. Potrafili pokazać się z dobrej strony przeciwko mocnym rywalom. Zwłaszcza przeciwko Liverpoolowi gdzie niespodziewanie zremisowali. Moim zdaniem dzisiejsze spotkanie będzie ciężkim bojem dla Arsenalu I to gospodarze będą mieć swoje szanse. Dodatkowo w historii spotkań tych drużyn Arsenal nie potrafił wygrać na stadionie dzisiejszego rywala. Mój typ to remis 2:2

0

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom