>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 5.11.2022 (sobota)

Status
Zamknięty.
typerskoki 637K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Dyscyplina: Skoki narciarskie - 1 konkurs
Godzina: 16:00
Spotkanie: Geiger - Eisenbichler
Typ: 1
Kurs: 1,70
Bukmacher: STS

Geiger ma tendencje pierwszy dzień skakać na pół gwizdka. Wczoraj w treningach i kwalach było widać że na końcu nie walczył o odległość tylko jakby na siłę skracał skok. Na progu łapał dobrą wysokość więc potencjał jest. Esisenbichler w żadnym skoku nie wyglądał specjalnie dobrze na progu. Nie przepada za tą skocznią. Liczę że tradycyjnie Geiger w konkursie się poprawi, a Eisenbichler nie skoczy nic ponadto co wczoraj, a może nawet się spali.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna, Bundesliga
Godzina: 15:00
Spotkanie: Hertha - Bayern
Typ: 0-15 minuta spotkania: prowadzenie Bayernu
Kurs: 2.99
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Bayern jest w mocnym gazie i to widać nie tylko w rozgrywkach ligowych, ale także w Lidze Mistrzów, gdzie w pięknym stylu jako jedyni wygrali wszystkie mecze grupowe, pokonując m.in. Barcelonę. Od dwóch i pół miesiąca nie przegrali żadnego meczu, a spośród tych, które rozegrali po przegranym pojedynku z Augsburgiem, strzelali średnio 3,8 gola na mecz. I bardzo często wychodzili na prowadzenie już w pierwszym kwadransie gry. Dzisiaj przeciwnik nie jest wysokich lotów. Heartha plasuje się tuż nad strefą spadkową, i raczej dzisiaj swojej sytuacji nie poprawi. Wręcz przeciwnie - myślę, że będą oszczędzać siły na ważny dla nich mecz ze Stuttgartem, z którym dzielą punkty w tabeli ligowej (obie drużyny mają ich po 11), a który odbędzie się za trzy dni. Bayern z kolei, niesiony bardzo wysokim morale po świetnej grze w LM, zapewne dziś strzeli kilka bramek. Czy obejmą prowadzenie w pierwszym kwadransie gry? Taka sytuacja miała miejsce czterokrotnie na przestrzeni ostatnich 5 tygodni. Typuję, że podobny scenariusz ujrzy światło dzienne także i dzisiaj.

199

Otrzymane punkty reputacji: +4039
p.bukmacher 115,6K

p.bukmacher

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna Ekstraklasa
godzina: 15:00
spotkanie: cracovia - jagiellonia
typ: powyzej 2,5 spalonego
kurs: 1,60
bukmacher: fortuna
Analiza:
Zdziwiony jestem linia na spalone w tym meczu, jedynie 3 rogi w meczu po kursie 1,60 to chyba jakis blad bukmachera. Jaga to sa mistrzowie robienia spalonych sa w stanie zistac zlapani nawet 5 razy w meczu do tego pewnie cracovia cos dołoży od siebie. Wiec linia taka jaka wystawila fortuna jest dla mnie zdziwieniem duzym liczyłem na linie minimum 3,5. Dla mnie pewny typ ! Milego ogladania

100

koma97 25,8K

koma97

Użytkownik
Dyscyplina: E-Sport - MAJOR RIO
Godzina:18:45
Spotkanie: Fnatic - NIP
Typ:2
Kurs: 1.77
Bukmacher: STS

Analiza: Długo wyczekiwana faza przeze mnie, faza challenger przyniosła dość sporo zaskakujących wyników i jednym z nich jest Fnatic w fazie legend. Pisałem wcześniej, że w moim odczuciu fnatic nie jest drużyną, która może coś więcej zawojować, sam awans do najlepszej 16 turnieju jest dla nich dużym sukcesem. Jeżeli prześledzimy sobie ich poczynania w pierwszej części turnieju zwycięstwo po dogrywkach z C9 na papierze sukces, ale zagłębiając się dalej w C9 grał tylko Shiro, reszta zespołu budziła sie dopiero w kolejnych meczach. Dalej zwycięstwo z OG - chyba najbardziej wyrównany mecz, jezeli chodzi o drużynę fnatic, każdy grał na podobnym poziomie, nikt nie wyróżniał się znacząco, ale to wystarczyło na zespół w składzie z Polakiem, który był typowany przeze mnie jako ten który odpadnie już na tym etapie i tak też się stało. Mając serię 2:0 rozpoczeły się mecze BO3, na pierwszy ogień Mouz i wynik 1:2, kolejna porażka 0:2 z Outsiders z lekcją CS od sąsiadów ze wschodu na Overpassie (wynik 1:16). Dopiero w meczu o wszystko awans na drużynę 9Z po dość wyrównanej walce.
Dzisiaj naprzeciwko staje zespół NIP, jeszcze kilka lat temu takie starcie byłoby okrzyknięte hitem turnieju i wiązałoby się z tym spotkaniem masę emocji. Niestety czasy trochę sie zmieniły i dominacja tych drużyn się skończyła, natomiast w mojej ocenie zespół NIP jest bardziej kompletną drużyną. Po dołączeniu Aleksib widać, ze ta drużyna zyskała na jakości i w połączeniu z Brollanem są w stanie wygrywać z każdym i ja ich widzę tutaj w najlepszej 8-ce turnieju. Nie chce mówić, że mecz jest pewniakiem, bo jednak NIP dopiero rozpoczyna turniej, ale spędzili oni masę czasu ostatnio na bootcampie przygotowując się tym składem do RIO i myślę, że jeżeli nic niespodziewanego się nie pojawi a nicoodoz nie zagra meczu życia to powinniśmy zobaczyć tutaj zwycięstwo NIP. Nie chce typować mapy jaką zagrają, ale na pewno wykluczę overpassa i myślę, że może być to Nuke bądź Vertigo.

100

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Pilka nożna/1. Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Hoffenheim vs RB Lipsk
Typ: Christopher Nkunku strzeli gola
Kurs: 2.70
Bukmacher: Etoto
Analiza:

W Sinsheim dojdzie do rywalizacji pomiędzy Hoffenheim a RB Lipsk. Wydawało się, że gospodarze będą mieli spore szanse na komplet punktów przywiezionych z Koln. Przypomnijmy, że przeciwnicy odpoczywali bardzo krótko po przeniesionym spotkaniu w Lidze Konferencji i otworzyła się okazja zwycięstwo. Nic bardziej mylnego, rywale wystąpili z pełnym zaangażowaniem i oba kluby podzieliły się jednym oczkiem na koniec niedzieli. Szkoda, ponieważ Hoffenheim marzył o powrocie na zieloną ścieżkę i kalendarz gospodarzy nie rozpieszcza. Dzisiaj do Sinsheim zawitają rozpędzone Byki, które w Warszawie zapewniły sobie awans do fazy pucharowej Ligi Mistrzów. Był to świetny mecz w wykonaniu RB Lipsk i podopieczni Marco Rose nie pozostawili żadnych złudzeń Szachtarowi. Niestety tamta rywalizacja została okupiona kontuzją Timo Wernera, który nie pojedzie z reprezentacją Niemiec na Mistrzostwa Świata w Katarze. Jest to spora strata zarówno dla Byków, jak i dla Nationalelf. Czy goście pójdą za ciosem?

Stawiam na gola zawodnika, którego typowałem przed sezonem na króla strzelców. Christopher się nie zatrzymuje i na swoim koncie ma już 9 trafień na 12 rozegranych spotkań w 1. Bundeslidze. W Warszawie udało mu się dobić strzał Timo Wernera i w Lidze Mistrzów również idzie mu świetnie. Przy nieobecności Wernera będzie trzeba wziąć ciężar gry na swoje barki, bo jego partner z ofensywy Andre Silva często zawodzi. Liczę mocno na Francuza w Sinsheim.

170

Otrzymane punkty reputacji: +3520
gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Premier League
Spotkanie: Manchester City - Fulham
Typ: 1 handicap -1.5
Kurs: 1.51
Godz: 16:00
Analiza: dzisiaj o godzinie 16:00 odbędzie się spotkanie w Premier League pomiędzy drużynami Manchesteru City i Fulham. Zdecydowanym faworytem dzisiejszego spotkania jest drużyna gospodarzy która w tym sezonie walczy o obronę mistrzowskiego tytułu. Rywalizacja z arsenalem o pierwsze miejsce w ligowej tabeli jest bardzo zacięta dlatego gospodarze muszą wygrać dzisiejsze spotkanie. Mając na uwadze fakt że do końca rozgrywek przed mundialem Zostały tylko trzy spotkania gospodarze będą chcieli wygrać wszystkie z nich. Manchester dysponuje bardzo mocnym składem Dlatego uważam że w dzisiejszym spotkaniu będą Oni absolutnie dominować oraz stwarzać sobie bardzo dużo sytuacji. Jeśli uda im się szybko strzelić pierwszego Gola to spotkanie powinno zakończyć się wysokim zwycięstwem dla gospodarzy. Mój typ to zwycięstwo City w stosunku 3:0.

100

chosen70 178,3K

chosen70

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nożna/1. Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Borussia Dortmund - VfL Bochum
Typ: Raphael Guerreiro over 0.5 celnych strzałów
Kurs: 2.25
Bukmacher: LVBET
Analiza:

Bochum prezentuje się beznadziejnie w meczach wyjazdowych. Na sześć spotkań odnotowali sześć porażek, zdobyli 4 bramki i stracili aż 19. Borussia Dortmund po 12 ligowych starciach zajmuje czwarte miejsce w tabeli z 22 punktami, a do lidera traci 4 punkty. Mecz taki jak ten jest obowiązkowym zwycięstwem jeśli mają aspiracje do walki o topkę. Oczekuję w tym spotkaniu dużej ilości strzałów ze strony gospodarzy, a celuję w minimum jeden celny strzał Guerreiro. Portugalczyk w pięciu ostatnich meczach cztery razy pokrył tę linię, w tym w meczach z Bayernem Monachium i Sevillą. Obrońca bardzo często podłącza się do akcji ofensywnych zespołu, patrząc na heat map widzimy, że notorycznie podchodzi w okolice pola karnego przeciwnika.

100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Paryż
Godzina: 16:30
Spotkanie: Tsitsipas- Djokovic
Typ: Tsitsipas zdobędzie seta
Kurs: 2.28
To spotkanie zapowiada się bardzo ciekawie, myślę że szanse na zwycięstwo są bardziej wyrównane niż sugerują to kursy. Widać że panowie wrócili to swojej fomy i ich mecze wygladaja podobnie do tych z przed kilkunastu miesięcy, gdzie np na French Open do rozstrzygnięcia meczu potrzebne było 5 setów. Myślę że te różnice już się trochę zatarly i nie stoi na przeszkodzie żeby Tsitsipas powalczyl z byłą jedynką światowego rankingu. Moim zdaniem stać Greka na niespodziankę w postaci nawet zwycięstwa A kurs 2.20 na seta to moim zdaniem value, warte gry .

128

Otrzymane punkty reputacji: +2963
O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ligue 1
Godzina: 17:00
Spotkanie: AC Ajjacio- Strasbourg
Typ: powyżej 7.5 kartek w meczu
Kurs: 5.00
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Ja tu idę w kartki. Mimo to, że sędziuje sędzia który w tym sezonie jest raczej mocno underowy.
Obie ekipy są na końcu tabeli. Gospodarze miejsce 19, goście 17 . W tabeli dzieli je tylko 2 punkty. Na pewno żadna z tych drużyn nie chce spaść do niższej ligi i obie drużyny będą grały tu o 3 punkty.
Njednokrotnie takie spotkania drużyn z dołu tabeli kończyły się bardzo dużą ilością kartek nawet gdy sędziował sędzia na ogoł underowy .
Nie mam już bardzo czasu na statystyki bo mecz za chwilę, ale i tak dziś nie mają one dla mnie znaczenia, gdyż takie mecze rządzą się swoimi prawami. Ja tu widzę walkę obu drużyn, duża ilość fauli, nikt nogi tu nie odstawi. Widzę też dyskusje z sędzią. Uważam, że wynik meczu będzie przez długi czas na styku, a to jeszcze lepiej dla mojego typu. Myślę że już w pierwszej połowie zobaczymy 3-4 kartki, a po przerwie jeszcze więcej . Polecam też mniejsze linie ( +4.5 i +5.5 myślę że siądą na luzie ).

100

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: piłka nozna francja
Godzina: 17
Spotkanie: ajaccio-strasbourg
Typ: powyzej 12.5 rogow
Kurs: 5.1
Bukmacher: totalbet
Analiza: Ajaccio to underowa ekipa. Nie zdobywaja zbyt wielu bramek, bardziej traca. W ofensywie nie nalezy sie po nich spodziewac za wiele. Jednak graja ze Strasbourgiem z ekipa ktora w ostatnim czasie jest bardzo aktywna pod wzgledem zdobywanych bramek. Licze wiec, ze zmusi to Ajaccio do czestszych atakow w polu karnym rywala. Strasbourg ma swoje piec minut i powinni grac bardzo zblizona piłke czyli jedna czy dwie bramki nie powinna dla nich stanowic problemu. Mecz za moment.

100

barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Dyscyplina: siatkówka
Godzina: 20:30
Spotkanie: Czarni Radom - Barkom Każany Lwów
Typ: powyżej 3,5 seta & Schulz over 16,5 pkt & Tupchii over 15,5 pkt
Kurs: 3,96
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Korzystam z opcji łączenia zakładów w Superbet. W Radomiu czeka nas ciekawe spotkanie. Czarni są faworytem wg. bukmacherów, ale ostatnio mocno zawodzą. Przegrali 3x z rzędu bez wygrania seta. Lwów natomiast od początku gra naprawdę nieźle. W ostatniej kolejce w końcu zwyciężyli. Pokonali 3:2 Skrę. Mecz dziś nie powinien być krótki, obie ekipy mają swoje argumenty i grają bardzo nierówno.

Do tego gram overy liderów obu ekip, Schulza i Tupchiego. Zarówno atakujący Radomia i Lwowa zdobywają średnio w tym sezonie blisko 17 pkt/mecz. Obaj rzadko zawodzą, obaj dostają najwięcej piłek w zespole. Przy 4 setach ich niski overy nie powinny być problemem.

100

pawelo2893 43,7K

pawelo2893

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaLigue 2
Godzina: 19:00
Spotkanie: Rodez - Grenoble
Typ: Over 3 – 3 gole to zwrot
Kurs: 5.00
Bukmacher: fortuna
Analiza: Czułem, że bukmacherzy przejdą w tym meczu sami siebie z typami na bramki, ale takiego prezentu żal nie spróbować wykorzystać. Kochana underowa Ligue 2 i mecz Rodez. W tym roku już dwukrotnie opisywałem na tym boisku trafione wysokie overowe kursy (ostatnio 20 sierpnia), teraz też spróbuję! „Czerwono-Żółci” wciąż czekają na triumf u siebie i z zaledwie trzema „oczkami” zamykają „domową tabelę”. Co jednak ważne, aż czterokrotnie padał tu BTTS, a w pierwszych trzech przypadkach wyrównywano lub przebijaną proponowaną linię. Rodez to doświadczona ekipa, która przełamać wreszcie się musi. Po drugiej stronie barykady staję silne w delegacji Grenoble. 3:0 z Niort, 2:2 z St. Etiene – ostatnio „Biało-Niebiescy” grają ciekawe widowiska. Spodziewam się tu wymiany ciosów i przerwania defensywnego impasu. Pierwszym naturalnym typem był BTTS po 2.36, jednak patrząc na tą linię gram odważniej. Dla mniej szalonych over 2 po 2.16 na piękne podwojenie. Zieloności i Francjo daj kolejny raz zarobić!

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom