>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 5.10.2015 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
yourshadow 17

yourshadow

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, 2. liga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Tours - Dijon
Typ: 2
Kurs: 2.45
Bukmacher: Unibet
Analiza: Aktualny lider 2 ligi zmierzy się na wyjeździe z 14 drużyną - Tours. Gospodarze grają niezbyt pasjonujący futbol, powiem po 9 meczach trafili dopiero 8 bramek, tracąc przy tym 7. Moim zdaniem Dijon podtrzyma swoją dobrą serię i udowodni, że 7 wygranych pod rząd to nie przypadek ???? Powodzenia!
Czy jestes swiadom oslabien po stronie Dijon?? Nie zagrają napastnicy L. Diony (2/2), M. Thiam (3/0), B. Babit (1/0), oraz pomocnicy A. Belmonte (4/0), G. N&#39;Goyi (4/0), J. Benet (7/0), P. Lees Melou (2/0), najlepszy ich strzelec C. Jullien (9/5).

Otrzymane punkty reputacji: +14
kudel 302,5K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Koszykówka - Lega A
Godzina:
20:45
Spotkanie:
Torino - Reggiana
Typ: Reggiana Handicap -12.5 pkt
Kurs:
3,95
Analiza:
Juz dzisiaj o godzinie 20:45 na przeciwko siebie stana Torino i Reggiana. Zdecydowanym faworytem oczywiscie sa goscie, ktorzy juz od dluzszego czasu sa topowym klubem w lidze wloskiej. Torino jest to zespol, ktory awansowal do Lega A w ubieglym sezonie. Jak widzimy na papierze Reggiana jest zdecydowanym faworytem. Kilka dni temu zdobyli superpuchar wygrywajac z Armani Milano 12 pktami! Mysle, ze to zwyciestwo poniesie ich i od pierwszego swojego meczu beda prowadzic w Lega A. Dlatego spodziewam sie tutaj pewnego zwyciestwa minimum 13 pktami.
✅ 295

Otrzymane punkty reputacji: +1
marakesz 200

marakesz

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, LIGUE 2
Spotkanie: Tours -
Dijon
Typ: x
Kurs: 3,18
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Dziś wieczorem o godzinie 20:30 dojdzie do spotkania pomiędzy zajmującym 14 miejsce Tours a liderującym w Ligue 2 Dijon. Faworytem są goście, którzy w dziewięciu meczach wygrali siedem, a prócz tego po jednym zremisowali i przegrali. Gorzej wiedzie się gospodarzom, którzy niby przegrali tylko dwa mecze, ale aż pięć zremisowali. Oczywiście faworytem są gracze Dijon, jednak w obliczu absencji w drużynie gości upatruję w tym meczu małej niespodzianki a mianowicie remisu.
Ekipa Gijon na wyjazdach nie zachwyca tak bardzo, jak u siebie; niby na 4 mecze wygrała 2, ale zanotowała też remis i porażkę a rywali ogrywa głównie na własnym obiekcie, gdzie póki co jest nie do zatrzymania. Historia też nie jest zbyt łaskawa dla przyjezdnych bo jak się okazuje, ostatnią wygraną na boisku Tours odnieśli w 2011 roku. Od tamtego czasu dwa razy wygrali gospodarze, a ostatnie dwa spotkania kończyły się remisami. Nie będzie to zatem zbyt łatwe spotkanie dla ekipy lidera i myślę że będą się musieli dziś podzielić punktami ze swoimi przeciwnikami.
A jak będzie zobaczymy....
⛔ 100

dawid_m 218

dawid_m

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Cypr Division 1
Godzina: 18:00
Spotkanie: Neon Paralimni - APOEL
Kurs: 1,53
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Zdziwiłem się, gdy zobaczyłem, że nikt nie podał jeszcze tego typu. 3 w tabeli APOEL (tracący 3 punkty do lidera tabeli) podejmuje 8 Paralimni. Dla Paralimni ósma pozycja może nie jest zadowalająca, ale stosunkowo bezpieczna - z tego względu, niemając noża na gardle, nie będą łamać sobie nóg. Ostatnie 5 spotkań H2H tych zespołów zawsze kończyły się wygraną APOEL&#39;u. Poza tym APOEL goniąc lidera tabeli nie może pozwalać sobie na odpuszczanie meczów, z których śmiało mogą wywieźć 3 pkt. Nie gram handicapu tylko i wyłącznie dlatego, że to mecz na wyeździe. Powodzenia ????
✅ 53

Otrzymane punkty reputacji: +4
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Grecja Super League
Godzina: 18:30
Spotkanie: Asteras - Platanias
Typ: x/1
Kurs: 4.20
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie 6 kolejki greckiej super league. Asteras Tripolis podejmuje Platanias. Gospodarze w słabszej formie w tym sezonie. 7 pkt w 6 meczach to słaby wynik jak na 4 druzyne poprzedniego sezonu. Słabsza forma byc moze jest spodowana grą w LE gdzie 1 mecz ze Spartą zremisowali 1:1, by ostatnio przegrac z Schalke 0:4. Tak czy siak jest to dobry zespół, który powinien w domu wygrać. W poprzednim sezonie u siebie nie przegrali ani razu. Goście z kolei na samym dole tabeli, 1 pkt i tylko 2 strzelone bramki. W tamtym sezonie zajęli 9 miejsce, z tylko 4 zwycięstwami jako goście. Mecze bezpośrednie mówią jeszcze wiecej. 8 meczów, 7 zwycięstw Asteras, choc sporo z nich np po 1:0 ale jednak.
⛔ 100

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Dyscyplina: ROSJA: KHL
Godzina: 17:00
Spotkanie: Lada vs Dinamo Riga
Typ: Dinamo Riga win
Kurs: 2,30
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Tutaj liczę że, Riga skorzysta ze słabości rywala !!
No bo, przecież Lada jest od 9 meczy bez wygranej !!
Grają fatalnie, są na ostatnim miejscu w Konferencji Wschodniej, a w meczach u siebie o dziwo grają gorzej niż na wyjazdach, mają 5 porażek w 5 meczach a ich bilans wynosi 5:14.
Myślę że, morale tej drużyny są ładnie &quot;potargane&quot;.
Również odejście Stepanova i czterech nieobecności z powodu urazu - Belov, Magogin, Nikitenko i Semyonov - powinno mieć wpływ na gospodarkę tej drużyny.
Dinamo w tym meczu wyjazdowym po prostu musi wygrać jeśli nie chce przedwcześnie, tracić kontakt z zespołami walczącymi o play-offy.
Indrasis, Redlihs, Darzins powinni się przyczynić do szturmowania słabej obrony rywala.
Goście, widać że, się rozkręcają zanotowali już 2 zwycięstwa z rzędu (jedno po dogrywce).
Wygrana na wyjeździe z St. Petersburg i to w stosunku 4:1, może robić wrażenie, a potem win po dogrywce również nie z byle kim a Sp. Moscow, więc ich dzisiejsi rywale nie powinni być problemem.
Warto zauważyć jak Riga radzi sobie na wyjazdach, ich bilans bramkowy to 24:24, tylko drużyna z Petersburga ma lepszy współczynnik.
Jak dla mnie pewne zwycięstwo przyjezdnych.
Polecam czysty win.
A jak ktoś nie boi się ryzyka to -1,5 też wydaję być się dobrą opcją!
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
⚽ Niemcy / Bundesliga 2 /
Godzina 20:15
MSV Duisburg : Paderborn
- over 2.5 / obie strzelą
- 2.25 / Bet365

Ja w przeciwieństwie do typu podanego wyżej pójdę w stronę goli w tym spotkaniu , kolega dał under ja daję over , dlaczego ? otóż zaglądam na bramki stracone przez obie ekipy a tu mamy coś takiego , gospodarze którzy zamykają tabelę mają bilans bramek 7:23 i niestety te 23 stracone stawia linię obrony Duisburga w gronie najgorszych i z mojej strony liczę że goście powinni tu zdobyć przynajmniej jednego gola jak nie więcej , z drugiej strony goście z bilansem 5:16 czyli obrona też nie nadzwyczajnie i tu jak wyżej liczę na gola ze strony gospodarzy którzy z resztą w meczach domowych z tego sezonu mają bilans 5:13 czyli z 7 zdobytych ogólnie 5 w domu w/g mnie całkiem nie żle , no i najważniejsze to jak zawsze u mnie H2H które wiadomo nie zawsze sprawdza się na boisku ale też nie raz pomaga w rozeznaniu a tu mamy coś takiego że pomimo iż ostatni raz grali ze sobą w 2013 roku czyli dosyć sporo czasu temu i to w dodatku mecz w DFB Pokal to wynik 3:2 dla Paderbornu a ogólnie to mecze pomiędzy nimi przeważnie obfitowały w bramki czego oczekuję i dziś bo wiadomo obu są potrzebne punkty a żeby je zdobyć to trzeba strzelać a przy obronie obu ekip w tym sezonie to raczej nie będzie trudne stąd u mnie over 2.5 i gole z obu stron a tak poza tym typem to liczę na komplet pkt dla gości i może wynik 1:2 !
⛔ 100

G 0

gokus

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - Słowacja
Godzina: 18:00
Spotkanie: Presov - Hlohovec
Typ: Presov -6.5 bramki
Kurs: 1.85
Bukmacher: Betsson
Analiza:
O 18. 00 polskiego czasu dojdzie do konfrontacji w Extralidze męzczyzn gdzie Tatran Presov we własnej hali podejmować będzie 3 drużynę ligi Hlohovec. Goście na razie z kompletem zwycięstw i wygląda to na razie przyzwoicie. Nie mniej jednak znam realia tej ligi, Tatran Presov to bezkonkurencyjny zespół w tych rozgrywkach. Porównywalny poziom Vive Kielce do reszty ligi(oprócz Wisły Płock). Na każdej pozycji posiadają bardzo silnych zawodników o sporym potencjale. Hlohovec to nie ten poziom, niedawno w Pucharze Czech i Słowacji dostali we własnej hali aż 15:32 czym potwierdzają moje słowa. Ostatnie mecze Presov to pokonanie Bystricy 41:27 , 25:50 Nove Zamky, 42:27 Pezinok więc widać możliwości ofensywne przede wszystkim gospodarzy. Myślę, że mimo wielkiego zmęczenia związanego z graniem w LM, SEHA dziś nawet rezerwowy skład pogoni gości z Hlohovec tymi 7 bramkami. Nie zastanawiałbym się zbyt dużo bo atut własnej hali w tym meczu ma kolosalne znaczenie. Nota bene w maju tego roku Tatran Presov wygrywał we własnej hali z Hlohovec odpowiednio 8 i 15 . Dla mnie perełka na dziś. Polecam
⛔ 100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, 2. liga
Spotkanie: Tours - Dijon
Typ: X/2
Kurs: 5.0
analiza
Lider drugiej ligi francuskiej Dijon po fantastycznej serii 6 zwycięstw z rzędu jedzie na mecz do Tours. Faworytem są goście, lecz bukmacherzy płacą mimo to dużo gdyżzespoł Dijon dziś będzie osłabiony. Nie zagrają Loïs Diony i Granddi Ngoyi, Anthony Belmonte i Christopher Julien. Julien to najlepszy stzrelec w drużynie, mimo że jest obrońcą. Jednak liczę na wygraną przyjezdnych i że będą kontynuować passę zwycięstw.
Jeśli chodzi o zespoł gospodarzy Tours to zajmują oni 14 miejsce w tabeli z dorobkiem 11 punktów (2-5-2).
Ostatnie mecze Dijon wygrywał różnicą 1-2 bramek, liczę dzis na podobny wynik, który rozstrzygnie się po przerwie . Typuję 0-1. Pozdrawiam
⛔ 100

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna; DANIA: Bet25 Liga - Kolejka 11
Spotkanie: Silkeborg - Naestved
05.10.2015 19:00
Kurs: 5.50
Bukmacher: bet 365
Analiza: Dzisiaj o godzinie 19.00 odbędzie się spotkanie w lidze duńskiej pomiędzy drużynami Silkeborg i Naestved. Gospdoarze z dorobkiem 13 punktów plasuje się na 9 pozycji w tabeli, natomiast goście z dorobkiem 7 punktu zajmują 12 pozycje. Dla dzisiejszych gości jest to bardzo ważne spotkanie, ponieważ grają z rywalem w swoim zasięgu i zapewne zrobią wszystko aby odnieść zwycięstwo w dzisiejszym spotkaniu. Silkeborg w ostatnich pięciu spotkaniach zanotowali jedno zwycięstwo, trzy remisy i jedną porażkę. Drużyna Naestved natomiast zdołała uzyskać 1 zwycięstwo jeden remis i trzy porażkę. Uważam,że w dzisiejszym spotkaniu zobaczymy wiele ciekawych akcji i będzie to bardzo fajne i miłe dla oka spotkanie. W dotychczasowej historii spotkań pomiędzy tymi druzynami 5 razy wygrywali dzisiejsi, jeden raz padł remis i trzy razy zwyciężali dzisiejsi goście. Jak pokazują statystyki mecz ten będzie bardzo trudny dla Naestved. Moim zdaniem możliwym wynikiem w tym spotkaniu jest zwycięstwo gości, stąd też mój typ na ten zakład. Mój typ na to spotkanie to 1:2
⛔ 100

C 511

chemiczny

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Sacramento
Data: 05.10.2015 23;30
Spotkanie: Novikov - Bangoura
Typ: 1
Kurs: 1.50
Bukmacher: Bwin
Analiza
Na dzisiaj mój typ z turnieju chalengerowego w amerykańskim Sacramento. W pierwszej rundzie zagrają ze sobą Amerykanin Dennis Novikov (146.ATP) ze swoim rodakiem Sekou Nangoura (387.ATP). Faworytem tego spotkania nie tylko ze względu na o wiele wyższy ranking jest Novikov, który w ostatnim czasie prezentuje bardzo dobrą formę w challengerach, która przełożyła się na dwa znakomite występy w Colombus i Cary. Novikov obydwa te turnieje wygrał dokładając dwa zwycięstwa w tym sezonie do wygranego turnieju cyklu Futures z marca tego roku. Po tych dwóch wygranych przyszła zadyszka lub celowa porażka w pierwszej rundzie challengera w Tiburon. Dzisiaj wypoczęty Dennis powinien sobie spokojnie poradzić ze swoim rodakiem, który z racji rankingu do większości challengerów musi z racji niskiego rankingu startować poprzez kwalifikacje, a jeśli chodzi o godne uwagi wyniki to jedynie warto wspomnieć półfinał challengera w Binghampton z końca lipca gdzie doszedł do półfinału i po drodze pokonał właśnie Novikov-a. Oprócz tego spotkania zawodnicy spotkali się jeszcze dwa razy i dwa razy góra był Novikov. Dzisiaj czas na rewanż ze strony Novikov-a, a że ostatni miesiąc należał zdecydowanie do niego w porównaniu do rywala powinno być dobrze.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom