Pablito91
Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Narodów
Godzinna: 20:45
Spotkanie: Portugalia : Chorwacja
Typ: Chorwacja handicap(-1.5) więcej fauli
Kurs: 1.85
Bukmacher: fortuna
Post w dziale :
W jednym z meczów ligi Narodow spotkają się reprezentacje Portugalii oraz Chorwacji. Będzie to spotkanie młodości z doświadczeniem. Portugalia to reprezentacja oparta na młodych chłopakach. Portugalia na papierze ma jedną z najlepszych kadr na świecie. Obie reprezentacje na pewno liczyły na coś więcej na Euro. Ja w tym meczu Idę w faule Chorwatów. Myślę, że popełnią o 2 więcej od Portugalczyków. Portugalia była jedną z najrzadziej faulujących drużyn na Euro. Chorwacja z kolei po drugiej stronie barykady. Dzisiaj również myślę, że to Portugalia będzie grała w piłkę a Chorwaci będą grali z kontrataków. Mimo, że przed Euro Obie ekipy spotkały sie towarzysko i tam więcej faulowali Portugalczycy to dzisiaj liczę, że będzie odwrotnie.
0
Godzinna: 20:45
Spotkanie: Portugalia : Chorwacja
Typ: Chorwacja handicap(-1.5) więcej fauli
Kurs: 1.85
Bukmacher: fortuna
Post w dziale :
1. i 2. kolejka Ligi Narodów 5.09.2024 - 10.09.2024
Nie masz konta w Fuksiarz, nic straconego - załóż je wchodząc na fuksiarz.pl lub klikając w baner i odbierz 100% do 50 zł. Zwrot w gotówce + 2 Freebety! KADRA REPREZENTACJI POLSKI NA MECZE ZE SZKOCJĄ I CHORWACJĄ: Bramkarze: Marcin Bułka (OGC Nice), Bartłomiej Drągowski (Panathinaikos)...
forum.bukmacherskie.com
W jednym z meczów ligi Narodow spotkają się reprezentacje Portugalii oraz Chorwacji. Będzie to spotkanie młodości z doświadczeniem. Portugalia to reprezentacja oparta na młodych chłopakach. Portugalia na papierze ma jedną z najlepszych kadr na świecie. Obie reprezentacje na pewno liczyły na coś więcej na Euro. Ja w tym meczu Idę w faule Chorwatów. Myślę, że popełnią o 2 więcej od Portugalczyków. Portugalia była jedną z najrzadziej faulujących drużyn na Euro. Chorwacja z kolei po drugiej stronie barykady. Dzisiaj również myślę, że to Portugalia będzie grała w piłkę a Chorwaci będą grali z kontrataków. Mimo, że przed Euro Obie ekipy spotkały sie towarzysko i tam więcej faulowali Portugalczycy to dzisiaj liczę, że będzie odwrotnie.
0
Ostatnio zmieniony przez Waldi1979: