>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Typy Dnia - 5.09.2016 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Tutaj p odajem y typy
na poniedziałek - 5. Września

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina MŚ Kwalifikacje
Godz: 20:45
Spotkanie Hiszpania-Liechtenstein
Typ: Hiszpania -5.5 gola
Kurs 3.50
Buk Unibet
Analiza: Hiszpania swoje przygody w tych kwalifikacjach rozpocznie do rywalizacji z najsłabszym zespołem w tej grupie czyli z zespołem Liechtensteinu. Gospodarze naturalnie są w tym spotkaniu faworytem i chyba nikt nie zadaje sobie tutaj pytania czy Hiszpania zdoła wygrać to spotkanie, tylko ile Hiszpania zdoła zdobyć bramek w meczu ze znacznie niżej notowanym rywalem, ogólnie te dwie drużyny do tej pory spotykały się ze sobą 5 krotnie, Hiszpania wygrała wszystkie te spotkania, Liechtenstein nie zdołał zdobyć nawet jednego gola a stracił ich aż 18. Myślę że tutaj nie będzie inaczej i gospodarze którzy w ostatnim spotkaniu sparingowym pewnie pokonali ekipę Belgii tutaj też powinni kilka bramek zdobyć, myślę że Hiszpania będą chcieli strzelić jak najwięcej bramek, co prawda w grupie w zajęciu 1 miejsca może przeszkodzić im tylko reprezentacja z Włoch,ale przeciez gra tutaj też bardzo niewygodna Albania, oraz 2 nieprzewidywalne ekipy z Izraela oraz Macedonii, którym jakieś spotkanie może wyjść dobrze, ja stawiam na wynik 3:0 do połowy oraz 6:0 po 90 minutach tego spotkania, jestem praktycznie pewien iż goście bramki tutaj nie zdołają strzelić.
✅ 250

Otrzymane punkty reputacji: +4
komesbb 435

komesbb

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, US Open
Godzina:
2:30
Spotkanie:
N. Djokovic - K. Edmund
Typ:
Edmund over 11,5 gema
Kurs: 1.85
Bukmacher:
Otobet
Analiza:
Na jutro odpuszczam mecze piłki nożnej gdyż na US Open zapowiada się moim zdaniem bardzo ciekawy mecz. Otóż Nole będzie grał z Brytyjczykiem Edmundem. Buki jak zawsze jak nie dadzą kursu typu 1.06 czy 1.07 na Serba to chyba spania nie mają. Ale Djoko w tym turnieju na prawdę nie pokazał mi nic żeby mnie przekonać do siebie. W pierwszej rundzie &quot;Jerzyk&quot; urwał mu seta, potem Vesely nie wyszedł na kort a następnie krecz ze strony Youznego już w pierwszym secie. Do tego newsy o jego problemach z nadgarstkiem. Po drugiej stronie mamy Edmunda w pierwszej rundzie udało się zarobić na nim w pięknym stylu gdzie buki dawali 4.33 na niego przeciwko Gasquetowi. Ja wiem, że Francuz po kontuzji ale co jak co bukmacherzy powinni wziąć to pod uwagę i zaniżyć kursy. Druga runda to spokojne zwycięstwo nad Escobedo. Kolejny mecz to znowu zarobek dzięki zwycięstwu 3:1 nad &quot;serwismanem&quot; Isnerem. Nie ukrywam, że symboliczne 10 zł zagram na czyste zwycięstwo Edmunda ale pod konkurs zagram bezpieczniej. Założyłem, że skuteczność jest najważniejsza i dlatego gram minimum 12 gemów ze strony Brytyjczyka. Over może zostać pokryty nawet przy wygranej 3:0 Nole. Ale ja tu nie widzę &quot;miazgi&quot; ze strony Serba. Myślę, że Edmund spokojnie może urwać seta a co za tym idzie pokryć podany przez mnie over. Pozdrawiam.

⛔ 100

comendador 428

comendador

Użytkownik
Dyscyplina : MŚ Kwalifikacje
Godz : 18:00
Spotkanie : Gruzja - Austria
Typ : Austria over 1,5
Kurs : 2,24
Bukmacher : Betsson
Austriacy to drużyna która jest o wiele lepsza niż Gruzini. Austriacy mieli świetne eliminacje do ME, gdzieś po drodze ta drużyna się po prostu pogubiła. Kiepski mecz na otwarcie ME, porażka z Węgrami, potem lepiej bo remis z przyszłymi mistrzami europy, i na końcu porażka z Islandią 1:2, gdzie tak na prawdę gdyby wykorzystali karnego w pierwszej połowie mogli by to spokojnie wygrać, bo drugiego gola im Islandczycy wbili w ostatniej minucie, gdzie Austriacy już się całkowicie odkryli, bo tylko zwycięstwo dawało im awans. Ja tutaj gram taki typ, nie wiem czemu takie kursy wystawione, wiadomo Gruzja to ciężki teren, ale na spokojnie do ogrania.
✅ 124

Otrzymane punkty reputacji: +11
his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽, Europa - El. do MŚ
Godzina: 20:45
Spotkanie: Walia - Mołdawia
Typ: Walia -2.5
Kurs: 3.20
Bukmacher: Bet365
Analiza: Jutro o godz. 20.45 w Cardiff na stadionie miejskim reprezentacja Walii podejmie Mołdawię. Mecz zostanie rozegrany w ramach 1. kolejki eliminacji do mundialu w Rosji, który będzie miał miejsce w 2018 roku. Składu Walijczyków nie jestem w stanie przewidzieć. Za to wiem jak wygląda ich kadra na ten mecz. Po stronie gospodarzy zabraknie Aarona Ramseya, który jest kontuzjowany. Nie zagra też Jonny Williams, ale Walijczycy wyjdą na boisko z Garethem Bale&#39;em, który został powołany na to spotkanie i ma w nim zagrać od początku. Chris Coleman dysponuje całkiem niezłą kadrą, której zawodnicy w większości występują na angielskich boiskach w rozgrywkach Championship oraz Premier League. Największą gwiazdą zespołu jest prawoskrzydłowy Realu Madryt, wspomniany przeze mnie Bale. Były zawodnik Southampton i Tottenhamu był najskuteczniejszym walijskim piłkarzem podczas Euro. To jego bramki zaprowadziły Walię aż do półfinału imprezy rozgrywanej na francuskich boiskach. Walia na Euro dojrzała i z Walią trzeba się poważnie liczyć. Mołdawia to raczej jeden z tych zespołów, które przyleciały do Cardiff po to, żeby zagrać mecz i wrócić do domu z bagażem kilku bramek. Co prawda dzisiaj Kazachowie pokazali, że wolą walki można nadrabiać brak umiejętności i urwali naszym rodakom punkty, ale w drugą sensację na przełomie dwóch dni nie uwierzę. Gram taki handicap w stronę ekipy Colemana ufając im. Mołdawia to oczywiście nie są chłopcy do bicia typu San Marino czy Gibraltar, ale naprawdę zaufam Bale&#39;owi i spółce. Zwycięstwo różnicą trzech bramek na własnym stadionie jest w ich zasięgu. Moim zdaniem jest to gra warta świeczki. Kurs całkiem zachęcający, a wcale nie nierealny. Żadna z ekip dawno nie wygrała/przegrała trzema bramkami, a myślę, że to może jutro nastąpić. Szczególnie, że Mołdawii gra się bardzo źle na wyjazdach z drużynami z Wysp czego dowodem był mecz rozegrany w 2013 r. z Anglią na Wembley, gdzie Synowie Albionu odprawili przyjezdnych 4-0. Mecz meczowi nierówny, ale liczę na to, że w szczególności as Realu poprowadzi swoją kadrę do pewnego zwycięstwa różnicą kilku bramek, oby minimum trzech.
✅ 220

Otrzymane punkty reputacji: +9
spiderman1984 510

spiderman1984

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Anglia, Vanarama National League South, kolejka.9
Spotkanie: Wealdstone – Weston
Typ: over 2,5
Kurs: 1,80

Ależ Polacy dali ciała , a buki pewnie skosiły swoje na tym remisie :-(
Ale jeśli dobrze się przyjrzałem to tylko mój typ na mecz naszych Orłów wszedł :cool: (2 gole Polaków),
Analiza:
1… W poniedziałek poza meczami eliminacyjnymi jest też kilka rodzynków ligowych . W Anglii na 6 poziomie rozgrywkowym mecz noname’ów Wealdstone – Weston. Zaciekawiła mnie szczególnie postawa gospodarzy w statystykach bramkowych.
2… Gospodarze w tabeli ligowej na 10.miejscu z bilansem bramkowym 16:11, ze średnią 3,4 bramki na mecz. To 9.kolejka i w dotychczasowych 8 meczach Wealdstone aż w 7 padł over 2,5. Szczególnie w spotkaniach na swoim stadionie pada dość dużo goli :
2:2
2:4
2:1
2:2

4 mecze – 4 przekonywujące overy 2,5. Nie ma co wymieniać przeciwników ,bo i tak to nic nikomu nie powie; przynajmniej tak jest w moim przypadku :razz:
3… Goście na 14.pozycji z bilansem 9:11 i średnią bramek 2,5. W 4 rozegranych spotkaniach na wyjeździe drużyna Weston uzyskała 2 overy 2,5:
0:1
1:3
2:0
2:1
Generalnie po 8 kolejkach – w 5 meczach Weston padło co najmniej 3 gole.
4… Dużo dobrego wnoszą do statystyk bezpośrednie spotkania między tymi drużynami. W ostatnich 2 sezonach grali ze sobą 5 razy ( 4x liga, 1x puchar FA)
We wszystkich meczach każda z drużyn strzeliła przynajmniej po 1 golu , a przy okazji w każdym odnotowano over 2,5 :
Weston – Wealdstone 1:2
Weston – Wealdstone 3:2
(puchar)
Wealdstone – Weston 2:3
Wealdstone – Weston 1:3
Weston – Wealdstone 1:2

5… Obie drużyny grały mecz w Sobotę, Wealdstone ponownie mecz u siebie, Weston przegrał ostatnie 4 spotkania, w tym ostatnie wyjazdowe. I tym razem znowu jadą w delegację , gdzie w poprzednich 2 sezonach wywieźli 3 punkty. To być może zmotywuje gości do przerwania niechlubnej serii. Stawiałbym tutaj na bramki z obu stron i zwycięstwo którejś z drużyn.
Powodzenia !
⛔ 100

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje do MŚ, strefa Europa
Godzina: 20.45
Spotkanie: Hiszpania vs. Liechtenstein
Typ: Obie NIE strzelą i powyżej 3.5 gola
Kurs: 1.75
Bukmacher: betano
Analiza:
https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-31-08-2016-sroda-137288.html#post6099345
Wrzucam wyżej analizę, którą pisałem ostatnio odnośnie spotkanie Liechtensteinu z Duńczykami. Wtedy również szedłem w overek oraz brak BTTS&#39;u. Reprezentacja Liechtensteinu to jednak ze słabszych w Europie. W ostatnich 10 spotkaniach strzelali bramki tylko dwóm reprezentacjom - Wyspą Owczym oraz Mołdawii. Każdy wie jaka jest siła tych drużyn, raczej nie ma ich co porównywać do reprezentacji Hiszpanii. Nowy selekcjoner wygrał sparing z Belgią jednak teraz czas się pokazać przed własną publicznością w meczu o punkty. Wydaje mi się, że jutro &quot;La Roja&quot; przejadą się po Liechtensteinie i nastrzelają im bardzo dużo bramek. Wyczuwam gładkie 6/7-0. Jedno jest pewne, jutro będzie strzelała tylko jedna drużyna także mój bet wydaję się bardzo fajny. Polecam!
✅ 75

Otrzymane punkty reputacji: +10
lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Dyscyplina: MŚ Kwalifikacje
Spotkanie: Ukraina - Islandia
Typ: X2
Kurs: 2.01
Buk: Betsafe
Patrząc przez pryzmat Mistrzostw Europy to ten typ ma duże szanse na powodzenie. Po świetnym występie we Francji goście są jednym z faworytów do awansu na MŚ 2018 w swojej grupie. Ukraina na EURO nie błyszczała, wręcz przeciwnie - jej występ był bardzo kiepski. Trzy porażki, żadnej zdobytej bramki. Czego nie można powiedzieć o drużynie Islandii, gdzie zaskoczyli chyba wszystkich dochodząc aż do ćwierćfinału. Po drodze pokonali takie zespoły jak Anglia, Austria, czy remisowali 1:1 z jak się później okazało Mistrzami Europy. Mimo przewagi własnego boiska nie spodziewam się jutro zwycięstwa Ukrainy - jeżeli uda im się ugrać remis to dla nich będzie to dobry wynik, bo rywal naprawdę jest wymagający.
Nie zdziwię się jeżeli Islandia jutro wygra, ale prędzej spodziewałbym się remisu. Kurs jest na tyle dobry, że warto zagrać X2.
✅ 101

Otrzymane punkty reputacji: +6
szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - US Open
Godzina: 17
Spotkanie: Thiem - Del Potro
Typ: Del Potro -1,5
Kurs: 1.83
Bukmacher: Unibet
Spotkanie 10 tenisisty i 143 według rankingu i można by się zapytać dlaczego kursy na Del Potro są niższe a to dlatego, że miał bardzo długą kontuzje przed którą był w ścisłej czołówce tenisistów a po powrocie już na olimpiadzie pokazał jak potrafi grać dochodząc do finału w którym przegrał Murrayem. Już na tym US Open Argentyńczyk rozprawił się z Davidem Ferrerem w trzech setach co jest nie lada wyczynem. Z drugiej strony Thiem, oglądałem ostatnio jego jeden mecz i nie czuć tej wielkiej pewności, którą czuć aktualnie od Del Porto. Sądzę że mecz zakończy się 0:3 lub 1:3 i kurs zachęca do grania.

Zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +9
tomekk39 56

tomekk39

Użytkownik
Spotkanie: Ukraina vs Islandia
Typ: 1
Kurs 1.85
Bukmacher: BET365
Początek eliminacji do Mistrzostw Świata to także początek nowej reprezentacji Ukrainy, po nieudanych wręcz fatalnych wynikach na EURO 2016 ster reprezenacji przejął Andrij Szewczenko była gwiazda,wielki Piłkarz. Miał już on troche czasu aby przemyśleć styl gry i przyjrzeć się zawodnikom, nie wątpliwie jest to osoba która potrafi zmotywować, jak sam mówi jest wiele do zbudowania więc pewnie będą zmiany w wyjsciowych składach i kilka osób dostanie szanse by się wykazać, z drugiej strony wielki hit minionego EURO reprezentacja Islandii która według mnie nie jest wcale taka dobra po prostu &quot;wstrzelili się&quot; z formą na EURO co pokazuje mecz z Francją jest to drużyna grająca na niestabilnym poziomie z jednej strony mieliśmy dobrą kontrole gry i dobrą defensywę a z drugiej strony była Francja która miała problem z zdobyciem bramki a w meczu z Islandia strzelila ich az 5. Według mnie w bukmacherce nie nalezy patrzeć w przeszłość bo jeden dobry turniej nie mówi za wiele o potędze reprezentacji a EURO to już jest przeszłość i jak dla mnie jutro skromne 2:0 dla Ukrainy.
⛔ 100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Typ: over 4.5 gola
Kurs 1.81
Buk Unibet
analiza:
W tym meczu wygra Hiszpania. Pytanie tylko iloma bramkami. Liczę na mały festiwal strzelecki ze strony piłkarzy z Półwyspu Iberyjskiego. Wbić pięć goli Liechtensteinowi, to nie wyczyn. Zależy czy zawodnicy hiszpańscy zagrają chociaż na 75% przez 90 minut, czy przy stanie 3-0 zaczną grać swoją tiki-takę. O składach obu drużyn nie ma sensu pisać gdyż nieważne kto wystąpi i tak zwycięzca będzie tylko jeden.
Liechtenstein kilka dni temu w meczu kontrolnym z Danią przegrał 5-0, natomiast Hiszpania pokonała w Brukseli Belgów 2-0. Obie ekipy ostatni raz spotkały się w eliminacjach do ME 2012. Wtedy w dwóch meczach Hiszpania strzeliła 10 goli (6-0 i 0-4).
W grupie występują jeszcze Włosi, Izrael, Albania i Macedonia więc pierwsze miejsce wiadomo pomiędzy kim powinno się rozstrzygnąć. Proponuję także typ Hiszpania over 4.5 po kurach 1.95-2.00. Pozdrawiam
✅ 81

Otrzymane punkty reputacji: +1
nupakabra 5,2K

nupakabra

Nupakabra
Dyscyplina: Hokej - Rosja KHL
Godzina: 13:30
Spotkanie: Kunlun - Vladivostok
Typ: 2
Kurs: 2.10
Analiza:
Witam! Na dzisiejszy dzień wybrałem spotkanie najwyższej ligi Rosyjskiej w Hokeja a dokładniej mecz pomiędzy Kunlun a Vladivostokiem. Zacznę od rzeczy najważniejszej a mianowicie o dwóch ostatnich towarzyskich meczach między tymi dwoma ekipami, które zakończyły się pewnymi zwycięstwami Vladivostoka odpowiednio 1-4 i 0-4! Jak dla mnie to wystarczający argument przemawiający za moim typem. Ponadto drużyna gospodarzy to zdecydowany kopciuszek KHL a więc gra z takimi zespołami powinna być dla nich bardzo ciężka. Typ bardzo prawdopodobny! Powodzenia! ;)
⛔ 100

przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Spotkanie:Hiszpania-Liechtenstein
Typ: Over 6,5 gola
Kurs: 3,95
Buk: Unibet
Analiza:
W dniu dzisiejszym kolejny dzień zmagań eliminacyjnych do Mistrzostw Świata. Najciekawszy mecz który najbardziej mnie zainteresował to Hiszpania - Lichenstein i teraz przejdę do krótkiej analizy tego meczu.
Drużyna byłych mistrzów świata i Europy w pierwszym spotkaniu pod wodza nowego selekcjonera Julena Lopeteguiego grała na wyjeździe z Belgami. Goście byli w tym spotkaniu zdecydowanie lepsi, do minimum ograniczyli poczynania ofensywne rywali i strzelili po bramce w obu połowach.
Belgom dwa gole strzelił David Silva, który może nie pokazał jeszcze pełni formy w Manchesterze City, ale w reprezentacji nadal gra dobrze. W drugiej połowie gracz City wykorzystał rzut karny.W drużynie narodowej zadebiutował pomocnik Atletico Madryt Saul Niguez, który wszedł po przerwie, a swój skromny dorobek w drużynie narodowej poprawili Vitolo, Sergi Roberto i Lucas Vazquez.W eliminacjach do ostatnich Mistrzostw Europy Liechtenstein zajął w grupie piąte miejsce zdobywając pięć punktów i wyprzedził tylko Mołdawię, z którą wygrał na wyjeździe.Był to i tak najlepszy występ drużyny z tego kraju w eliminacjach do Mistrzostw Europy, w których wcześniej zajmowali ostatnie miejsce. Liechtenstein tym samym powtórzył wynik z eliminacji do Mistrzostw Świata w 2006 roku kiedy również zajął przedostatnie miejsce w grupie.Najbardziej znanym zawodnikiem kadry Liechtensteinu jest były kolega Piotra Zielińskiego z Empoli, a niedawno jeszcze wypożyczony tam z Juventusu Marcel Buchel. Dziś uważam że będzie świadkami gradu goli, gdyż w ostatnim czasie reprezentacja Lichtensteinu bardzo dużo ich traci: z słabymi Wyspami Owczymi wynik 2:3, z Islandią 4:0 i ostatni mecz z Danią 5:0. Nie jest to rywal z górnej półki, a tej najniższej więc niski wynik w tym spotkaniu będzie na pewno niespodzianką.
✅ 295

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
Dyscyplina: piłka ręczna
Spotkanie:Vive Kielce vs Taubate
Typ: Vive Kielce -5,5
Kurs: @1,8
Bukmacher: bet365
Godz. 12.00
ANALIZA.
Witam, na dzisiaj wybieram spotkanie z IHF Super Globe, w którym doczekaliśmy się polskiej drużyny, a mianowicie Mistrza Polski i zwycięzce Ligi Mistrzów,czyli Vive Kielce. Udany rok, niesamowita forma- tak w skrócie można opisać ekipę z Kielc, do tego Olimpiada, która dla Polaków nie rozpoczęła się dobrze, bo od porażki z Brazylią, dzisiaj gramy właśnie z drużyną z Brazylii, więc podtekst też na pewno jakiś będzie. Co do rywala nie umiem się odnieść, bo po przeszukaniu &quot;całego internetu&quot; :p znalazłem jedynie skład z 2015 roku, nie wiem na ile jest on aktualny, ale w porównaniu do kadry Brazylii na tegorocznych IO to bramkarz Santos i jeszcze z 2 zawodników: Soares, Candido. Na ten sezon składu nie ma, więc nie wiem co się zmieniło, ale nie wydaje mi się, by grali tutaj jakieś światowe gwiazdy,bo wiadomo, że kto gra dobrze w piłkę ręczną trafia na najlepsze europejskie boiska, w tym na Polskie. Wiem tylko tyle, że od 2013 roku zwyciężają Klubowe Mistrzostwa Ameryki Południowej, jednak na Super Globe bez większych czy nawet mniejszych sukcesów. Brak rzetelnego porównania obu ekip daje mi obraz jaka jest przepaść pomiędzy tymi ekipami. Będzie to typowy mecz do jednej bramki, Dujszebajew podejrzewam sprawdzi wszystkich zawodników, których ma do dyspozycji- nie może skorzystać z Michała Jureckiego i Bombaca. Trener będzie rozkładał siły swoich podopiecznych- ma zdecydowanie dłuższą ławkę, niż z kadrą na IO a każdy zawodnik,który pojawi się na parkiecie będzie chciał udowodnić trenerowi, że on powinien grać więcej minut, dlatego będą dawać z siebie wszystko. Przewagę taktyczno-techniczną jaką mamy nad rywalem przełożymy na kilka bramek przewagi a potem podejrzewam spokojnej gry, w której również przez dobrą obronę i między innymi Szmala czy też Ivica oraz skuteczną grę w ataku będziemy ją powiększać. Vive jest najlepszą ekipą w europie, więc podejrzewam, że jakiś przeciętniak z Brazylii krzywdy nam nie zrobi, dlatego idę w ten typ i mam nadzieję, że nie będę żałował. Liczę również na efektowne bramki Karola Bieleckiego z dystansu ????
Powodzenia i pozdrawiam.
⛔ 100

registerzieff 107

registerzieff

Użytkownik
Dyscyplina: EUROPA: Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje
Spotkanie: Finlandia - kosowo
Typ: Drużyna gości over 0.5
Kurs: 1.75
Bukmacher: betsson
Analiza:
Wczoraj odpuściłem typowanie eliminacji i dobrze na tym wyszedłem. Niestety dzisiaj z braku sensownych meczów zmuszony jestem do ich typowania. Zaproponuję dzisiaj mecz Finlandii z kosowem.
Przyznam, że do tej pory nie wiedziałem, że kosowo ma swoją reprezentację i w pierwszej chwili zapaliła mi się lampka - stawiam na finlandię. Jednak po szybkiej analizie ostatnich meczów uznałem, że nie byłby to dobry pomysł.
Najpierw coś odnośnie gospodarzy. Już w podświadomości miałem Finlandię sprzed kilku dobrych lat, kiedy to mieli przyzwoitą reprezentację. Teraz grają jak równy z równym z takimi tuzami jak wyspy owcze.
Ze statystyk wynika, że kosowo też jakims gigantem nie jest, aczkolwiek często strzelają przynajmniej jedną bramkę. Zobaczymy jak się spiszą w meczu eliminacyjnym. Ja jednak liczę, że przynajmniej jedną bramkę strzelą. Typ może się wyydawać szalony ale nie jest bez szans na wejście.
✅ 75

Otrzymane punkty reputacji: +1
mirak 867

mirak

Użytkownik
Typ: Hiszpania -5,0 (AH)
Kurs :2,375
Witam. Wczoraj grałem ligę hiszpańską z powodzeniem wiec może dzisiaj też się uda. Powinno to być zadanie łatwiejsze bo to mecz, a raczej trening dla hiszpanów. Niby Polska też miała łatwo przejść przez kazachów, ale niestety nie udało się. Tutaj myślę że jednak nie będzie żadnej niespodzianki,no chyba ze niespodzianką nazwiemy zbyt małą różnicę zwycięstwa, lecz myślę że tak się nie stanie i Hiszpania postrzela i wygrają dużą różnicą goli. Przy 5:0 mamy zwrot 6:0 to typ na plus, więc kibicujemy
............................................POWODZENIA...................................................
POWTÓRZONY TYP
⛔ 100

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP, US Open
Godzina: 17:00
Spotkanie: Dominic Thiem - Juan Martin del Potro
Typ: 2 ha -4,5 gema
Kurs: 1,88
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Witam,
Wczoraj po bardzo dobrym początku września przyszła porazka. Przejechałem się jak pewnie większość ludzi na Polsce w meczu z Kazachstanem.

Dziś postanowiłem bliżej przyjrzeć się spotkaniu 1/8 finału wielkoszlemowego US Open pomiędzy rozstawionym z numerem ósmym Dominickiem Thiemem a Juanem Martinem del Potro. Argentyńczyk to aktualnie 143 numer w rankingu ATP. Tak odległa pozycja jest spowodowana ponad roczną absencją z powodu kontuzji. Przed kontuzją del Potro zaliczał się do absolutnej czołówki ATP. Po kontuzji Argentyńczyk gra wprost rewelacyjnie. Na Igrzyskach Olimpijskich w Rio de Janeiro zdobył srebrny medal, w finale przegrywając z Andym Murrey&#39;em przez dwa sety walczać oprócz ze Szkotem to z kontuzją. Gdyby nie kontuzja to śmiem twierdzić że wrócił by do kraju ze złotym krążkiem. Tam też we wspaniałym stylu, grając niemalże bezbłędnie wyrzucił w pierwszej rundzie turniejową &quot;jedynkę&quot; czyli Novaka Djokovicia. W US Open jeszcze nie stracił seta, odpowiednio z Schwarzmanem, Johnsonem a w 1/16 3:0 również z Davidem Ferrerem co jest nie lada wyczynem.

Dominic Thiem to numer 8 tego turnieju, a numer 10 rankingu ATP. W ostatnich miesiącach jest w średniej formie. Dobre mecze przeplata tymi słabszymi. W pierwszej rundzie, długo w pięciu setach wyeliminował Millmana. W drugiej zagrał bardzo dobrze, ograł Berankisa 3:0. W 1/16 znów zagrał słabiej, popełniał dużo błędów, ale udało mu się ograć słabego w tym turnieju Correno Bustę 3:1.

Obaj Panowie mierzyli się ze sobą tylko raz, w tym roku w maju, zaraz po powrocie del Potro do tenisa, Arentyńczyk rozprawił się w dwóch setach 2:0. Dziś spodziewam się pewnego awansu Juana Martina del Potro do ćwierćfinału. Powodzenia!

Zwrot

geloe 20

geloe

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, mężczyźni - Morocco, Coupe du Trône
Godzina: 18:00
Spotkanie: Maghreb Fès - Wydad Casablanca
Typ: 2
Kurs: 2.20
Bukmacher: bet365
Analiza:
Pierwszy z dwumeczu o Puchar Maroko w 1/8 tych rozgrywek.
Zespół dzisiejszych gospodarzy, Maghreb Fès, to zespół który w sezonie 2015/16 spadł z najwyższej ligi rozgrywkowej Botola GNF1. Nie najlepiej rozpoczął również rozgrywki w niższej lidze (GNF2):
2016.08.28 / Olympique Dcheira (0-0) Maghreb Fès.
Całkiem nieźle radzi sobie jednak w rozgrywkach pucharowych (3-krotny zwycięzca Pucharu Maroko, ostatnio w roku 2011). W 1/16 tych rozgrywek pokonał (w dwumeczu) zespół US Temara stosunkiem bramek 10-2:
2016.06.18 / Maghreb Fès (6-1) US Temara;
2016.06.11 / US Temara (1-4) Maghreb Fès.
Zespół dzisiejszych gości, Wydad Casablanca, gra w trzech różnych rozgrywkach: Botola GNF1 (1 liga marokańska), Coupe du Trône (Puchar Maroko) oraz CAF Chempions League (Afrykańska Liga Mistrzów). Jest to drużyna, która 9-krotnie zdobywała Puchar Maroko (ostatni raz w 2001 roku).
Wydad Casablanca również nieźle sobie radzi w zmaganiach pucharowych. W 1/16 pokonał zespół US Amal Tiznit stosunkiem 7-0:
2016.06.23 / US Amal Tiznit (0-2) Wydad Casablanca;
2016.06.11 / Wydad Casablanca (5-0) US Amal Tiznit.
Ostatnie sześć spotkań pomiędzy dzisiejszymi rywalami:
2016.05.22 / Wydad Casablanca (3-0) Maghreb Fès;
2015.12.27 / Maghreb Fès (0-0) Wydad Casablanca;
2015.02.01 / Wydad Casablanca (1-1) Maghreb Fès;
2014.09.17 / Maghreb Fès (1-1) Wydad Casablanca (Puchar Maroko);
2014.09.14 / Maghreb Fès (0-0) Wydad Casablanca;
2014.09.10 / Wydad Casablanca (0-1) Maghreb Fès (Puchar Maroko).
Oba zespoły spotykały się już 35-krotnie: zespół Savana Army zwyciężył 5 razy, 20 razy zremisował, zaś 10 razy został pokonany przez Rouges et Blancs - dzisiejszych gości.
⛔ 100

dyles 186

dyles

Użytkownik
Dyscyplina: piłka ręczna
Spotkanie:Vive Kielce vs Taubate
Typ: Taubate +7.0
Kurs: 1.52
Godz. 12.00
analiza:
Fajnie że jeszcze ktoś zainteresował się innym typem na dziś niż piłka kopana i eliminacje do mistrzostw świata. Podpisuje się pod tym co napisał kolega wyżej, na pewno drużyna z Polski jest o klasę lepsza od dzisiejszych rywali. Tylko tak, co drugi zawodnik z kadry vive grał na IO, kadra do wspólnych treningów powróciła dopiero 29 sierpnia, zmęczenie całym sezonem jest duże, sam trener i zawodnicy to podkreślają. Do tego dochodzi pare absencji, wraz z kolegami do Dubaju nie polecieli Michał Jurecki (kontuzja mięśnia strzałkowego) i nowy nabytek Deana Bombaca (uraz barku), nie pewni występu są Jachlewski i Aginagalde ( lekkie kontuzje, ostatnio jeszcze nie trenowali). Co do drużyny z Brazylii to nie mogę o niej dużo powiedzieć, na pewno trzech zawodników wystąpiło na IO: bramkarz, lewo skrzydłowy i prawe rozegranie. Na pewno zawodnicy nie są tak zmęczeni i na pewno dobrze są przygotowani do tych rozgrywek bo to jest jedna z nie licznych sytuacji gdzie mogą zmierzyć się z drużynami z Europy(czołówką). Każdy z nich będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony, to też są prestiżowe rozgrywki, każdy chce wygrać. Na pewno pod względem taktycznym i pod względem indywidualnych umiejętności odstają od drużyny z Kielc, ale nie będą grać pierwszy raz w tych rozgrywkach i już mierzyli się z drużynami takiego pokroju i bardzo rzadko przegrywali więcej niż siedmioma bramkami. Podsumowując Kielce są faworytami do zwyciężenia tegorocznych rozgrywek, ale siły muszą rozłożyć proporcjonalnie na każdy z tych meczy, na pewno nie będą szarżować w pierwszym meczu, wygrać wygrają tylko ciekawe ile. Powodzenia ;)
✅ 52

Otrzymane punkty reputacji: +7
pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP - US Open
Godzina: 21:00
Spotkanie: Nishikori -Karlovic
Typ: Ivo wygra przynajmniej jednego seta
Kurs: 1.62
Bukmacher: Bwin

Jak dla mnie to perełka na dzisiaj nie sądzę żeby Japoniec skończył z Ivo 3:0. Chorwatowi serwis siedzi niesamowicie 15 asów i 79% wygranych piłek przy 1 serwisie z Donaldsonem, 24 asy i 77% pierwszego serwisu z Youngiem oraz 61 asów w 5 setówce z Lu. Kei od samego początku traci tutaj seta z Beckerem, Khachanovem i Mahutem. Ivo niby już stary może i fizycznie nie będzie zdolny tego pociągnąć i wygrać ale jestem pewny, że urwie minimum jednego seta Japończykowi.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom