>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 5.07.2021 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 5. Lipca

typy_dnia_-_logo.jpg

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- eTOTO
- STS
- Betclic
- Betfan
- TOTALbet
- eWinner
- superbet

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

pawel1980 54,3K

pawel1980

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Brazylia
Godzina 1:30
Spotkanie : Gremio - Atletico GO
Typ : BTS
Kurs : 2.18
Bukmacher : fortuna

Gremio ma slaby poczatek ligi sa na ostatnim miejscu, goscie sa na 11 miejscu,oczywiscie Gremio ruszy do gory jest to mocna druzyna z powodzeniem wystepujaca w Copa Sudamericana, niewiadomo tylko kiedy zlapia forme,Atletico GO to jest druzyna,ktora bez wzgledu na wynik na wyjazdach strzela bramke, w ubieglym sezonie w meczach miedzy nimi 2-1 dla Gremio i 1-1,jest duza szansa na gole obu druzyn.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaBrazylia, Seria A
Godzinna: 01:30
Spotkanie: Gremio – Atletico GO
Typ: over 2.5 bramki
Kurs: 2.31
Bukmacher: fortuna
Analiza;

Gremio zamyka ligową tabelę i należy do grona tych ekip które jeszcze w tym sezonie nie zaznały smaku zwycięstwa. Sześć spotkań to bardzo dużo jak na ekipę która od paru lat to czołówka ligi i jest zawsze w tej wyższej części tabeli prezentując ofensywną piłkę. Dziś czuje że to nastawienie będzie bardzo ofensywne z ogromną determinacją bo rywal nie ma co ukrywać taki z którym u siebie trzeba zagrać odważnie, ofensywnie tym bardziej w takiej sytuacji jakiej gospodarze są. Ekipa świetnie wyglądała w rozgrywkach stanowych oraz rozgrywkach pucharowych Copa a mecz z Santosem zremisowany u siebie 2:2 pokazała że może wreszcie odnajdą ten swój styl i formę. Goście zanotowali już trzy zwycięstwa i są w środku stawki, ostatnie dwa mecz to porażki ale rywal to top ligi i ich gra była oparta na bronieniu i trzeciego takiego meczu się nie spodziewam, po tych dwóch porażkach mimo że jadą do trudnego rywala zagrają odważniej, w ostatnich czterech spotkania potrafili tutaj strzelać bramki tak więc nieźle tutaj się czują.

100

inkub1986 649,5K

inkub1986

Użytkownik
Dyscyplina: tenis WTA Wimbledon
Godzinna:17.30
Spotkanie: Raducanu - Tomljanovic
Typ: Raducanu
Kurs: 2,01
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Raducanu z dziką kartą jest rewelacją turnieju. Niosą ją miejscowi kibice tenisa. Pokonała już bardzo dobrą w kwalifikacjach Diatchenko, będącą w formie Vondrousovą oraz nieprzewidywalną Cirsteę. Tomljanovic z kolei bardzo poprawiła swoją grę. Odprawiła przecież Cornet i Ostatepenko, ale w 3 setach. Myślę, że Brytyjka nie zwolni tutaj swej gry i wykorzysta atut swojego kortu i po prostu zwycięży. Szanse dość wyrównane.

zwrot

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
G 19,3K

Gradaj

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP - Wimbledon
Godzina: 12:00
Spotkanie: Karen Kaczanow - Sebastian Korda
Typ: powyżej 41,5
Kurs: 2,05
Bukmacher: Betclic
Analiza:

W grze zostało 16-tu tenisistów. Poszukując, overa gemowego spośród ośmiu meczów wybrałem, starcie 27-lentniego Karena Kaczanowa 29-tej rakiety i kończącego w dniu meczu 21-en lat Amerykanina czeskiego pochodzenia Sebastiana Kordy, plasującego się na 50-tym miejscu. Pojedynek ten nie ma zdecydowanego faworyta. Za Kaczanowem na pewno przemawia większe doświadczenie gry na kortach trawiastych. Korda wyeliminował zawodników wyżej rozstawionych mam tu na myśli De Minaura i Evansa, z którymi stracił po secie. Rosjanin miał, łatwiejszych rywali na swojej drodze w trzech meczach stracił jednego seta. Obaj gracze dysponują, dobrym serwisem, na co pozwalają im bardzo dobre warunki fizyczne. Uważam, że podanie będzie odgrywać zdecydowaną rolę w tym, że nie będzie dużej ilości przełamań. Prawdopodobne są sety grane na przewagi, które powinny przyczynić się do trafności mojego typu.

105

Otrzymane punkty reputacji: +439
pawelallmighty 29,9K

pawelallmighty

Użytkownik
Dyscyplina: Tennis Wimbledon
Godzina: 15:30
Spotkanie:Hurkacz
- Miedwiedew
Typ: 1
Kurs: 6.40

Bukmacher: fortuna

Analiza:W poniedzialek Wimbledon a w nim Hurkacz zagra z Miedwiedewem zdecydowanym faworytem jest Rosjanin kurs na polaka to az 6.40.Mysle ze szanse na zwyciestwo Huberta sa duzo wieksze niz Oceania to bukmacher .Spodziewam sie niespodzianki.Hurkacz wyglada ze jest w formie do tej pory po 3 meczach nie stracil je5szcze seta wygral 3-0 z Bublikiem,Gironem oraz Musettim. Rosjanin stracil 3 seta w poprzedniej rundzie gdzie byl zdecydowanym faworytem meczyl sie z Ciliciem wral 3:2. Bedzie to pierwszy mecz pomiedy tym tenisistami.Hubert jest w stanie to wygrac on Sam to wie I wierze w to do meczu podejdzie powaznie napewno bedzie walczyl I nie.odpusci na to ze Hubert aggravated 1 set I caly mecz Fortuna placi 9.00 co jest prawdopodobne .Zaklad napewno warty gry kurs 6.40.Jesli uda sie wygrac 1 seta faworytem w moich oczach bedzie Polak.

400

Otrzymane punkty reputacji: +326
SolarisPL 111,9K

SolarisPL

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA Wimbledon
Godzina: 12:00
Spotkanie: Świątek - Jabeur
Typ: Świątek wygra pierwszy set oraz cały mecz
Kurs: 2.10

Analiza:

Jabeur jest oczywiście niesamowicie niebezpieczna. Swoimi gabarytami potrafi nadawać piłkę duże prędkości i posyłać bomby siejące zniszczenie, ale co za tym idzie potrafi często też masowo psuć punkty. Co stanowi dość istotną przewagę dla Polki, to jej mobilność. Iga będzie dużo szybsza i sprytniejsza na korcie. Po wynikach w 3 pierwszych rundach widać, że weszła na swój killer mode i nie bierze jeńców. W meczu z Begu stracony 1 (!) gem przez całe spotkanie, w drugiej rundzie ze Zvonarevą upuściła zaledwie 4 gemy.
Przed Świątek otwiera się szansa na świetny i zarazem niespodziewany wynik na Wimbledonie, bo Jabeur wyczyściła jej z drabinki Muguruze i potencjalny ćwierćfinał stoi otworem. Podwyższam kurs opcją zwycięstwa w 1 secie, a także w meczu, bo jeżeli Iga wygra w pierwszej partii to w mojej opinii całego spotkania już nie odda.

100

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: WTA WIMBLEDON
Godzina: 1
2:00
Spotkanie: Rybakina - Sabalenka
Typ: 3 sety
Kurs: 2.41

Bukmacher: Betclic
Analiza:

Dotychczas grały ze sobą dwukrotnie i w obu spotkaniach była 3 setówka. Obie mają predyspozycje, żeby wygrywać i przegrywać trawniki. Obie serwują dobrze, ale obie operują też takim uderzeniem, że często nie starczy kortu, jak nie wstrzymują ręki to notują tyle niewymuszonych, co winnerów. Żadna z nich nie jest raczej królową poruszana się, a raczej ustawiają przeciwniczki odważną grą i mocnym biciem pod baseline i w grze obu z nich często przychodzi moment takiej pauzy od dobrej gry i nagle z niewiadomych przyczyn tracą kilka gemów z rzędu. Jak dla mnie będzie to jeden z bardziej zaciętych meczów dzisiejszego dnia i ciężko w zasadzie typować, która okaże się lepsza, ja idę w over bo wydaje mi się pasować w tym zestawieniu. Bliżej mi do wygrania seta przez Rybakinę i potem rozgrzanie się Saby i jej ewentualny comeback na wygraną, ale jak będzie zobaczymy.

141

Otrzymane punkty reputacji: +457
krzysiek74 161,3K

krzysiek74

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna Allsvenskan
Godzina: 19:00
Spotkanie: Djurgarden-Orebro
Typ: Djurgarden handicap – 1,5
Kurs: 1,91

Bukmacher: Forbet
Analiza:

W dniu dzisiejszym w szwedzkiej lidze wicelider Djurgarden będzie podejmował ostatni zespół tabeli Orebro.
Ja typuję ten mecz na wygraną gospodarzy minimum dwoma bramkami .
Póki co Djurgarden w ośmiu rozegranych meczach zdobył 17 punktów z bilansem 5-2-1 i gole 13;6
zaś ich rywale uciułali jedynie 7 punktów z bilansem 2-1-5 gole 5:16
Faworyt jest jeden i z uwagi na brak poważniejszych osłabień w zespole uważam iż mecz zakończy się co najmniej dwubramkową wygraną gospodarzy.
Dokładny wynik dla bardziej odważnych 2:0

91

Otrzymane punkty reputacji: +169
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Tenis - ATP - Wimbledon
Godzina: 15:15
Spotkanie: Hubert Hurkacz - Daniil Medvedev
Typ: w meczu będzie więcej niż 4,5 setów
Kurs: 5,20
Analiza:

Hubert Hurkacz w turniejach wielkoszlemowych szybko odpada, ale tutaj na Wimbledonie jego gra i wyniki mogą się podobać. Jak dotychczas Polak nie stracił nawet jednego seta. Zwłaszcza gładkie 3:0 z Bublikiem robi wrażenie. Widać, że Polak jest w formie. Jego ogromnym atutem jest podanie, gdyż serwuje tutaj rewelacyjnie. Właśnie podanie będzie kluczowe w spotkaniu z Medvedevem. Jeśli Hurkacz będzie dobrze serwować, to możemy być świadkami długiej batalii. Daniil Medvedev traci sety. Rosjanin stracił jednego seta ze Struffem i aż dwa z Cilicem. Hubert Hurkacz w obecnej formie ma szanse mocno powalczyć z Medvedevem i spodziewam się tutaj pięciosetówki.

400

Otrzymane punkty reputacji: +241
P 2,9K

peter83

Użytkownik
Dyscyplina : piłka nożna. Mls
Godzina : 04:30
Spotkanie : Los Angeles Galaxy-Sporting Kansas city
Typ : remis
Kurs : 3.8
Bukmacher : fortuna
Analiza :

Typ opieram na obserwacji statystycznej. W ostatnim czasie zespół gospodarzy remisował niewiele. Tylko 3 remisy od 24.07.2020 roku, czyli od ok 11 miesięcy. Ich ostatni remis miał miejsce 11 spotkań do tyłu w meczu towarzyskim z Colorado Rapids. Było to 8 kwietnia i tam padł wynik 2:2.
Myślę że dzisiaj może być remis gdyż spotykają się dwa silne zespoły które zajmują odpowiednio 3 i 2 miejsce w tabeli konferencji zachodniej. Kansas City mają 23 punkty w 12 meczach a Los Angeles 21 w 10 spotkaniach.

100

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 14:00
Spotkanie: Karolina Pliskova - Lumilla Samsonova
Typ: 1
Kurs:
1.90

Pliskovej unikałem w ostatnim czasie jak ognia, jej gra wyglądała fatalnie ale na Wimbledonie już nie jest tak źle, trzy łatwo wygrane mecze, może rywalki nie były z najwyższej półki ale w tych 3 meczach tylko dwa razy dała się przełamać. Samsonova ma ostatnio niesamowity run na trawie, jednak w tych ostatnich meczach z Pegulą i Stephens miała już spore problemu z serwisem rywalek, słaby return i mnóstwo zepsutych piłek, 44 UE w meczu vs Stephens i 51 vs Pegula mówi samo za siebie, Karolina serwuje jeszcze mocniej, o ile trafia tym pierwszym serwisem. Uważam, że Ludmiła może mieć tutaj spore problemy na returnie i jeśli Karolina się nie posypie, utrzyma swój potężny serwis to powinna wygrać.

90

Otrzymane punkty reputacji: +513
kudel 302,5K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: TENIS - WTA - SINGIEL Wimbledon (Wielka Brytania), trawiasta
Godzina: 15:30
Spotkanie: Badosa G. P. (Esp) - Muchova K. (Cze)
Typ: BADOSA 2:0
Kurs:
3,70
Bukmacher:
sts
Analiza:

Faworytką tego spotkania według bukmacherów jest Muchova jednak ja dzisiaj kieruje swoj typ w stronę Badosy. Hiszpanka w meczu z Linette miała przestoje, ale finalnie zwyciezyla po bardzo wyrownany spotkaniu. Jak dla mnie Muchova nie ma argumentów zeby jej pokonać. W meczu z Pavlu traciła serwis za serwisem, w dłuższych wymianach wiekszosc wygrywała, ale z Badosą, ktora umie przebijac do bólu bedzie inaczej. Jak dla mnie kursy na to spotkanie są przesadzone dlatego gram w strone Badosy.

30

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: tenis ATP Wimbledon
Godzinna: 15:30
Spotkanie: Zverev - Auger-Aliassime
Typ: Auger-Aliassime wygra mecz
Kurs: 3.70
Bukmacher: Betfan
Analiza: Zdecydowanie większa presja w tym meczu będzie ciążyła na Zverevie który musi w przeciwieństwie do Augera który może. Kanadyjczyk w ostatnim czasie uczynił niesamowity progres przez co można śmiało twierdzić że za pewien czas może znajdować się w samym czubie tenisowego rankingu ATP. Auger-Aliassime od zawsze posiadał dobry serwis ale zauważyłem że ostatnio jeszcze go poprawił. Na korcie porusza się bardzo mądrze, nie boi się zaryzykować w starciu nawet z najlepszymi. Zrobił na mnie duże wrażenie mecz który rozegrał z Federerem 3 tygodnie temu. Mimo że Szwajcar to już nie ten sam zawodnik co przed laty to Kanadyjczyk w 2 i 3 secie całkowicie go zdominował swoją świetna gra. W 4 rundzie Wimbledonu jeszcze nie był i wcale nie jest powiedziane ze dziś musi się zatrzymać. Wiadomo że Zvereva jest bardzo ciężko ograć ale Auger wstrzelił się z forma na Szlema i przy odrobinie szczęścia i dobrej dyspozycji dnia może sprawić niespodziankę.

270

Otrzymane punkty reputacji: +402
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA - Wimbledon
Godzina: 12:05
Spotkanie: Świątek - Jabeur
Typ: Świątek
Kurs:
1.75
Analiza:

Zapowiada się naprawdę trudny pojedynek dla Świątek. Z pewnością serwis i moc uderzeń będą po jej stronie ale Jabeur też ma czym straszyć. Jej główną zaletą jest wszechstronność zagrań, rewelacyjna gra przy siatce i wielki spryt o czym mogła się w poprzednim pojedynku przekonać Muguruza. Polka potrafi się jednak szybciej dostosować do warunków gry jakie stawia rywalka aniżeli Hiszpanka oraz też zdecydowanie lepiej porusza się po korcie. Mam nadzieję, że serwis Igi będzie równie skuteczny, jak w poprzednim pojedynku, gdzie Iga wygrała aż 86% piłek po trafionym pierwszym podaniu.

100

kratta 72,8K

kratta

Użytkownik
Godzina: 14:00
Spotkanie: Barty - Krejcikova
Typ: Krejcikova wygra przynajmniej 1 set
Kurs:1.97

Analiza:

25-letnia Czeszka jest w najlepszym momencie swojej kariery, 15 raz z rzędu wygrywa w singlu, wygrywa RG, na zielonej nawierzchni wygląda solidnie tracąc 1 set w 3 spotkaniach. Rywalka czyli faworytka bukmacherów do wygrania turnieju, nie wygląda nadzwyczaj dobrze, często popełnia proste błędy, ma swoje przestoje a rywalki póki co nie były mega wymagające a teraz czeka ją bardzo ciężki mecz gdzie na 1 seta tak mocnej rywali jaką jest Barbora mamy taki kurs, aż szkoda nie skorzystać. W takiej formie bardzo prawdopodobne jest że przynajmniej tego seta urwie. Powodzenia.

100

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Godzina: 16,30
Spotkanie:C.Gauff-A.Kerber
Typ: Gauff wygra dokładnie jeden set
Kurs:4,80

Analiza:

Utalentowana17 latka,Amerykanka z Florydy zmierzy się z Niemką Polskiego pochodzenia 33 letnią Angeliką Kerber która 3 lata temu niespodziewanie wygrała ten turniej.Kerber przystępuje do meczu po kolejnych 8 zwyćięstwach.Ostatnio wygrała turniej na trawie i ta nawierzchnia jej pasuje.Buki stawiają nieznacznie na młodą Amerykankę.Uważam ,że będzie to zacięte spotkanie i młoda nie powinna wygrać więcej jak jednego seta
.Gauff awansowała do 4 rundy ale przeciwniczki były słabsze od Kerber która ostatnio gra dobry tenis.

100

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Dyscyplina: Piłka Nożna - Norwegia, Eliteserien
Godzina: 19:00
Spotkanie : Kristiansund - Brann
Typ: under 2,5 gola
Kurs: 2,10
Bukmacher: betclic.pl

Analiza: na papierze są to zespoły o zbliżonym potencjale. Wyniki sezonu pokazują jednak, że Kristiansund jest obecnie silniejszą drużyną. Gospodarze są notowani na 4 miejscu w tabeli, a goście na 16, ostatnim. Podstawowym wyborem dla tego meczu jest oczywiście zwycięstwo Kristiansund, płatne całkiem nieźle (1,90-2,00), ale taki typ podałem na innej stronie i nie chcę go powtarzać. W moim przekonaniu dla tego meczu mamy tez typ alternatywny, na rynku bramkowym. Notabene sytuacja z tym meczem jest podobna do wczorajsszej w Estonii, w meczu, który Wam przedstawiłem w naszym konkursie.
Jakie są główne powody mojego wyboru? Naturalnie znowu przede wszystkim statystyki:
- H2H z lat 2015-2021 pokazują 11 meczy. Dla linii under/over 2,5 jest 6-5 (55%), ale w Kristiansund 6 4-2 (67%), czyli nieźle,
- mecze Kristiansund w tym sezonie 10 u/o 2,5 8-2 (75%), u siebie 5-0, czyli bardzo dobrze,
- mecze Brann: u/o 2,5 4:7, na wyjexdzie 3-3, czyli słabo, ale mogło byc gorzej
- to są 2 z 4 drużyn z najgorszą ofensywą w lidze. Kristiansund zdobył 8 bramek w 10 meczach, Brann 9 w 11, czyli bardzo dobrze,
- istnieje możliwość absencji podstawowego napastnika gospodarzy (2 gole w 9 meczach, 0 asyst) i rezerwowego, ale regularnie grającego napastnika Brann (9/0/0), czyli dobrze dla nas,
- defensywa gospodarzy, bardzo szczelna, 2 w tej lidze, ma anonsowaną możliwą absencję podstawowego lewego obrońcy (5/0/0), a u gości okropna postawa defensywy, jednej z 2 najgorszych w lidze jest uwarunkowana już od początku sezonu lub od pewnego czasu absencjami 3 podstawowych obrońców: prawy, lewy i środkowy, ale jest możliwa kolejna absencja podstawowego środkowego obrońcy. Podsumowując: stare absencje mają odzwieriedlenie w statystykach, możliwe nowe są zagrożeniem dla mojej propozycji. Ta niepewność jest największym argumentem przeciwko temu typowi, czyli pokazuje słabość mjego pomysłu,
- oba kluby notują serię 2 meczy underowych (o fakcie, że w Kristiansund nie odnotowano jeszcze w tym sezonieovera 2,5 napisałem już wyżej). w przypadku zespołu Brann jest to o tyle istotne, że jego ostatni rywale (Lillestrom i Haugesund) słabszym przeciwnikom powtarzalnie strzelają 2-3 gole.
Podsumowanie: ten typ nie jest pewniakiem, ale uzasadniony jest statystykami i obecną postawą obu zespołów. Gdyby gospodarze byli zespołem bardziej bramkostrzelnym to nie sugerowałbym tego beta. Tu jest inaczej. W mojej opinii najbardziej prawdopodobny jest tutaj wynik 1:0 lub 2:0. Bez wątpienia cena proponowana przez rynek jest satysfakcjonująca, nawet jeśli obstawimy ten mecz w naszej biednej Polsce. Sugeruję stawkę umiarkowaną - 3-4/10 jednostek.

100

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna - Szwecja , Allsvenskan
Godzina : 19:00
Spotkanie : IFK Goteborg - Elfsborg
Typ : IFK Goteborg
Kurs : 2.60
Bukmacher : STS
Analiza:

Dosyć ciekawa sytuacja w szwedzkiej Allsvenskan. Mimo że to 9 kolejka to piłkarze wznawiają rozgrywki po 6 tygodniach przerwy . Miało to oczywiście związek z występem reprezentacji Szwecji w Mistrzostwach Europy.
Gospodarze z bilansem 1-6-1 przystępują do tego spotkania zajmując aktualnie 12 lokatę , goście na miejscu 7. Od razu rzuca się w oczy aż 6 remisów po stronie miejscowych , ale liczę że przerwa w rozgrywkach wpłynie mobilizująco na drużynę i wykorzystają dzisiaj w pełni atut własnego boiska.

W bezpośrednich potyczkach h2h ostatnimi czasy grano raczej underowo i ze zmiennym szczęściem. Nie wynika z nich nic szczególnego ani też nie można wskazać faworyta w dzisiejszym spotkaniu. W związku z tym jak wspomniałem gram w kierunku gospodarzy.

100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Norwegia 1 Dywizja
Godzina 18:00
Spotkanie : Raufoss IL - Bryne
Typ : over 3.5 gola
Kurs : 2.05
Bukmacher : ETOTO

Goście nie przegrali od 4 spotkań , w tabeli zajmują 2 miejsce i widać że mają w tym sezonie wysoki cel , jest jednak coś niepokojącego a mianowicie mecze na wyjazdach gdzie ich bilans 2-0-2 i 7:6 w bramkach , u siebie z kolei 3-2-0 i bramki 11:6 , gospodarze z kolei na dalszym 10 miejscu jednak do play-off tracą zaledwie 2 oczka , spodziewam się po tym meczu wiele w tym bramek , Raufoss wygrał dwa ostatnie mecze u siebie w tym pokonał lidera Ham-Kam 2:1 , zaglądając do H2H to trochę lepiej wygląda to od strony gości bo 7 zwycięstw po ich stronie , dwa remisy i 2 porażki w bramkach 24:14 dla Bryne , liczę na ostre strzelanie i przynajmniej 4 bramki w tym meczu !

105

Otrzymane punkty reputacji: +213
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom