>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 5.07.2015 (niedziela)

Status
Zamknięty.
M 22

maniek1946

Użytkownik
:siata: Liga Światowa
Godzina 19:55
Bułgaria - Argentyna
win Argentyna @ 2.14
Unibet
Dzisiaj krótka i szybka analiza. Lider grupy, czyli gospodarz dzisiejszego spotkania - Bułgaria, podejmie Argentyńczyków. Bułgaria z 8 zwycięstwami na koncie ma zapewniony awans, natomiast przed tym spotkaniem Argentyna ma 6 zwycięstw - tyle samo co Kanada. Jeżeli Argentyna chcę awansować to musi wygrać to spotkanie, bo nawet gdyby przegrali po 5 setach to i tak odpadną, bo przy takiej samej liczbie zwycięstw liczą się punkty, a tych Kanada ma 23, a Argentyna 18. Argentyna to bardzo solidna drużyna, ale wczoraj dostała bęcki 0:3 w pierwszym meczu z Bułgarami. Wcześniej jednak pokazali, że potrafią się zmotywować i ograli dwukrotnie Kanadę 3:1 i 3:2. Zobaczymy jak będzie dziś. Skoro nie udało się Argentynie wygrać Copa America, to może chociaż siatkarze zaprezentują się lepiej. Dziś bez rozpisywania się, przeczucie + garść statystyki, bo za oknem pięknie, więc trzeba jechać nad wodę, a nie przed ekranem.
✅ 114

kamil9414 82

kamil9414

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, mecz towarzyski
Godzina: 17:30
Spotkanie:Lechia-Hannover
Typ: Poniżej 2,5
Kurs: 1.95
Bukmacher: SportingBet
Analiza:
Wyjątkowo towarzysko traktowany turniej przez wszystkie zespoły. Składy, w których drużyny wychodzą nie mają wiele wspólnego z podstawowymi formacjami drużyn, które będą regularnie wystawiane w rozgrywkach ligowych. W trakcie spotkania trenerzy dokonują masę zmian dając pograć młodym zawodnikom, którzy nawet nie mieli okazji wcześniej wystąpić oficjalnie w barwach zespołu. Do tego głupi argument jak na profesjonalne rozgrywki, ale pogoda też daje o sobie znać drużynom, co ewidentnie widać po zawodnikach.
✅ 95

korczus 189

korczus

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaFinlandia Ykkonen
Spotkanie: Kemi - TPS Turku
Typ: 1
Kurs: 2.15
Buk: Bet365
Godz. 17.30
Analiza:
Na dziś wybieram to spotkanie. Kemi wicelider tabeli z 23pkt, TPS trzecia pozycja i o 2 pkt mniej. Kemi 4 mecze z rzędu bez porażki, TPS wygląda w tym aspekcie dużo lepiej bo nie przegrali od 8 meczów ale ostatnia ich porażka miała miejsce na ich terenie właśnie z drużyną Kemi (0-3) dlatego myślę, że dzisiaj znowu będą gorsi i stawiam na wygraną gospodarzy.
kiepska analiza

realadi 241

realadi

Użytkownik
Dyscyplina; piłka nożna Brazylia
godzina;21;00
spotkanie; Goias-Corinthians
Typ;2
kurs; 2.30
analiza; Mecz Goias czyli17 ekipy znajdującej się aktualnie w strefie spadkowej z 6 drużyną ligi Corinthians. Mimo że liga ta obfituje w wygrane gospodarzy dziś stawiam na wyjazdowe zwycięstwo jednej z najlepszych i najsłynniejszych brazylijskich drużyn. Zacznijmy od Goias które w tym sezonie rozegrało 4 mecze domowe i wygralo 1 (na początku z Atletico PR) remisowało 1 ( Gremio) i odnieśli 2 porażki ( słabe Avai i solidne Fluminense)strzelajac i tracąc po 4 gole. Corinthians w 5 spotkaniach wyjazdowych wygrał 2 razy (ze słabymi Cruzeiro i Joinville) remisował raz ( z mocnym Fluminense) i przegrał 2-krotnie (z Santosem i mocnym Gremio) strzelając przy tym 3 gole tracąc 4... Słabe te statystyki jednak ja ide dziś w stronę gości bo sa jednymi z najlepiej grających wyjazdy i dzis moga pokusic sie o dopisanie 3 pkt i zająć (chociaz na chwilę ) 2 miejsce w tabeli. Mimo że Brazylia słynie z wygranych gospodarzy to jednak jakąś część stanowia także wygrane gości i wierze że dzis tak własnie będzie. Zapewne będzie o to trudno i przewiduje wynik z granicach 1-0 ewentualnie 2-1 bo obie ekipy są raczej underowe. Mozna tez pograc X do przerwy i 2 koniec kurs 5.50
⛔ 100

myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja, Allsvenskan
Godzina: 17:30
Spotkanie: Kalmar - AIK
Typ: Kalmar (AH +0.0)
Kurs: 2.15
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
AIK wystawia dzisiaj trzeciego bramkarza 18-letniego Oscara Linnera. Powodem brak Carlgrena (Bramkarz 12M) i jego zmiennika Stamatopulosa (1M), zabraknie też obrońcę Vaisanena (Obrońca 6M/1G). U gospodarzy też jeden z bramkarzy nie zagra, ale oni mają dwóch równorzędnych golkiperów i bronić będzie ten co więcej w tym sezonie grał. Większym zmartwieniem jest brak Sachpekidisa (Pomocnik 10M/1G). AIK gra w czwartek rewanż w Lidze Europy z VPS (2:2 w pierwszym mecz - szczęśliwie bo przegrywali już 2:0). U siebie przeciwko słabej ekipie wyjazdowej w tym sezonie Kalmar powinien to wygrać. Może trener gości wobec czwartkowego meczu da komuś z lekkim urazem odpocząć bo awans do kolejnej rundy to priorytet.
zwrot

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Towarzyskie spotkanie
Godzina: 17:00
Spotkanie: Kaiserslautern (Ger) - Homburg (Ger)
Typ: Kaiserslautern - 1,5
Kurs: 2.06
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Na dziś wybrałem spotkanie towarzyskie.
Zmierzą się w niej 2 zespoły z Niemiec, Kaiserslautern oraz Homburga.
( nie mylić z Hamburgiem )
Zespół gospodarzy jak dla mnie o 2 klasy lepszy od przeciwników.
Gospodarze w ostatnich 2 meczach towarzyskich zdobyli łącznie 14 goli z zespołami na poziomie dzisiejszych rywali, a szczególnie z Offenbach z którymi Homburg jest w lidze.
Przypominam Kaiserslautern wygrał z Offenbach 8:0...
Gadanie o budżecie itp. nie ma najmniejszego sensu, w skrócie gospodarze mają paręnaście razy droższy skład od dzisiejszych rywali..
Ale że pieniądze nie grają mogę powiedzieć że ich piłkarze łącznie z rezerwą są o klasę lepszą od 1 składu sw. rywali.
Mogliśmy dostrzec w 2 ostatnich meczach jak gospodarze podchodzą do tych meczy towarzyskich.
Goście jeszcze nie grali żadnych towarzyskich meczy,
ale mi wystarczy wiedza jaką posiadam.
Mianowicie poziom ich zawodników.
Nawet jeśli nie będzie pogromu to myślę że Kaiserslautern wygra spokojnie 2 bramkami.
No nie wypadało by nawet stracić bramki ......
✅ 106

shaayq 167

shaayq

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel, Indywidualne Mistrzostwa Polski
Godzina: 19:00
Spotkanie: Adrian Cyfer - Zbigniew Suchecki H2H
Typ: Suchecki
Kurs: 2.50
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Na dziś arcyciekawe MP w Gorzowie. W
ybrałem typ przeciwko juniorowi Stali, dlatego, że Suchy ostatnio jest w dużym gazie, jako jedyny z Gniezna przywozi dużo punktów i dziś moim zdaniem potwierdzi to, że jest w formie. Oglądałem ostatni mecz Gniezna z Łodzią i jeździł mega - przegrał tylko z Andersenem w ostatnim biegu, a oprócz tego był poza zasięgiem rywali. Kolejkę wcześniej w Bydgoszczy z Polonią również dużo punktów przywiózł. Za Adrianem przemawia tor, bo jedzie u siebie, ale to wciąż junior, natomiast myślę, że Suchecki będzie dziś dość wysoko. Kurs bardzo fajny i polecam.

⛔ 100

przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - mecze towarzyskie.
Godzina: 19:00
Spotkanie: Stuttgart (Ger) - Plzen (Cze)
Typ: over 4.5
Kurs: 4.90
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Spotkanie dość ciekawe w obfitość goli moim zdaniem. Drużyna z Czech, jak i ta z Niemiec, są obecnie na fali. Grają naprawdę świetne spotkania i strzelają bramki, aż miło. Obie drużyny lubią atak z kontry i szybko strzelają swoje braki. W tym spotkaniu myślę, że spokojnie może paść około 6 bramek nawet. Ją biorę powyżej 4.5 typ. Moim zdaniem spokojnie zobaczymy w tym spotkaniu sporo akcji i bramek. W dodatku skoro to towarzyski mecz to sądzę, że trenerzy wpuszczą też zawodników, którzy będą chcieli się pokazać i powalczą.
✅ 390

Otrzymane punkty reputacji: +1
homel 918

homel

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylijska Serie A
Godzina: 23:30
Spotkanie: INTERNACIONAL VS. ATLÉTICO MINEIRO
Typ: over 2,5
Kurs: 2,02
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Znamy juz sklady na ten mecz, obie jedenastki w mocnym wyjsciowym zestawieniu zmotywowane, gospodarze chca zmazac plame z ostatnie 3-0 porazki ze Sport Recife a goscie po 3 meczach super forma 3 wygrana do 0 bez straty bramki moga czuc sie zbyt pewnie i mysle w koncu ich szyki obronne zostana rozerwane niszczycielska sila ataku ktora pokazuja bardzo moccni szczegolnie u siebie pilkarze Internacionalu ktorzy rzadko gubia punkty na wlasnym boisku . Goscie Atletico-MG to jedna z najbardziej overowych ekip w Brazyli, 60 % ich spotkan konczy sie wynikiem powyzej dwoch i pol gola na jedno spotkanie, wrecz niespotykane na underowej brazylijskiej ziemii. Ostatni raz obydwie ekipy mierzyly sie w ramach rozgrywek Kopa Libertadores i bylo swietnie 2 razy over 3,5 a w lidze rowniez over 2,5. Takze ostatnie 3 spotkania h2h iscie golowate. Dzisiaj tez tak winno byc
✅ 102

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom