>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 5.02.2025 (środa)

Status
Zamknięty.
p-z. 236,6K

p-z.

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina: 21:00
Spotkanie: Newcastle - Arsenal
Typ: Declan Rice (Arsenal) Powyżej 0,5 celnych strzałów - Tak
Kurs: 2.55
Bukmacher: Superbet
Post: https://forum.bukmacherskie.com/thr...elskiej-efl-cup-2024-2025.171798/post-7319675

No cóż, rozpisywać się jakoś za specjalnie nie będę, bo nie ma na to czasu, za 40-30 minut rozpocznie się mecz więc może po krótce to opiszę. Argument mam jeden, jeśli Arsenal chce zagrać w finale, to musi dziś celnie strzelać odrobienie 2 bramkowej straty na boisku rywala, a rywal nie byle jaki bo Newcastle będzie cholernie trudne, ale wydaję się, że ten gorszy okres powoli oddala się od ekipy Kanonierów i będzie to bardzo ciekawe widowisko, prawda jest taka, że niektórzy zawodnicy defensywni potrafią lepiej wykańczać akcje od graczy ofensywnych w ekipie Mikela Artety i po ostatnim zwycięstwie 5-1 nad Man. City myślę, że Declan Rice, czy Partey, albo nawet obrońcy będą próbować strzałów, a ja stawiam na to, że z kilku tych prób Anglik zaliczy celny strzał i oby to był strzał, który da bramkę Kanonierom, kurs bardzo fajny, próbujemy.

255

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
Otrzymane punkty reputacji: +863
F 1M

ferguson2

Typer
Dyscyplina Koszykówka, Euroliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Virtus - Partizan
Typ: over 176.5 pkt
Kurs 3.85
Bukmacher: superbet
Post w dziale:https://forum.bukmacherskie.com/thr...5-typy-analizy-komentarze.172258/post-7319803
Analiza: W tym sezonie Partizan rzucał całkiem dobre liczby na wyjazdach - z drużynami pokroju Milanu czy Lyonu było 90 punktów. Gra tam głównie mieszanka zawodnikow z Europy i Afryki. Ostatnio dobre liczby robi Jones z reprezentacji Sudanu Płd. Ogólnie powinni przyspieszyć tempo jak to mają w zwyczaju. A Virtus jak to Virtus nie można ich lekceważyć.

0

anzelmo 396,8K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina: 21:00
Spotkanie: Newcastle - Arsenal
Typ: Newcastle więcej fauli
Kurs: 2,46
Bukmacher: Fortuna

Ja gram w stronę gospodarzy ze będą mieli więcej fauli- tak jak kolega wyżej pisze zgadzam sie Arsenal musi odrabiać atakować pewnie będą więcej przy piłce a popularne sroki zrobią to co najlepiej potrafią będą biegać walczyć przeszkadzać. Podopieczni Howe grają bardzo dużo gry fizycznej na wślizgu uwaga przede wszystkim na własnej połowie żeby głupio nie tracić piłki. Z przodu Isak świetny. Sroki maja świetna zaliczkę to będzie wymuszało na kanonierach bardzo ofensywna grę obie ekipy na galowo bez większych zmian rotacji .Sroki bardzo długo czekają na jakieś znaczące trofeum w gablocie wiec jest tam spora mobilizacja .W 1 meczu podobnie większość statsow pod Arsenal ( faule 6-12 na korzyść Srok) Sroki zagrały konsekwentnie modrzę uważnie wypunktowali Arsenal teraz zobaczymy co będzie w rewanżu zapowiada sie bardzo twarde widowisko.

0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom