>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 5.02.2015 (czwartek)

Status
Zamknięty.
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Tutaj p odajem y typy
na czwartek - 5. Lutego

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ Puchar Narodów Afryki - Play Offy ⚽
Godzina: 20:00
Spotkanie: Ghana - Gwine Równikowa
Typ: GHANA HA -1,5
Kurs: 3,10
Bukmacher: bet365
Analiza:
Zacznę od tego , że Gwinei Równikowej nie powinno być w tym meczu , gdzie dostali karnego z kapelusza w doliczonym czasie gry i to dosłownie bo sędzia nie był daleko , a parodia goni parodię w sporcie .
Tutaj nie ma innego wyjścia jak sroga lekcja od Ghany na czele z A.Grantem . Nie będe wymieniał graczy jakich posiada Ghana czy Gwinea R. bo to nie ma sensu , napewno w tym meczu ghanczycy wykorzystają każda nadarzającą się okazje bo nie wierze , że Gwinea R. nic znów nie będzie grała i zremisuje czy nawet wygra mecz .
To będzie sroga lekcja dla Gwinei bo Ghańczycy ze spokojem wykorzystywaali w ostatnim meczu sytuacje w polu bramkowym . Moze handicap który proponuje jest odważny , ale zwycięstwo Ghany jest niemalze pewne , a jezeli Atsu czy Appiah strzelą coś tutaj to bardzo sie przyblizą , aby zdobyć tytuł króla strzelców .
✅ 210

Otrzymane punkty reputacji: +34
makaveli23 677,8K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Copa Libertadores
Godzina: 3:15
Spotkanie: Tachira - Cerro Porteno
Typ: 2/2
Kurs: 4.33
Bukmacher: WH
Analiza:
Gospodarze z Wenezueli przystepuja do meczu po 3 wygranych z rzedu ktorych mimo wszystko bym nie przecenial bo liga wenezuelska stoi na nizszym poziomie niz paragwajska w ktorej wystepuja goscie. Co prawda zaczeli oni dopiero sezon ale po wygranej 1-2 na wyjeździe z Libertad widac ze forma jest i bedzie. H2H tez wyglada ciekawie bo dwa wyjazdy do Wenezueli i gry z Deportivo Tachirą wspominaja dobrze wygrane 0-2 i 0-2 z 2011 roku. Mysle ze goscie poradza sobie na spokojnie juz w pierwszym meczu.
⛔ 100

R 0

rrafaellop

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej-NHL
Godzina: 2:00
Spotkanie: Rangers-Bruins
Typ: Bruins
Kurs: 2.65
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Witam.Na dzisiejszą noc polecam przyjrzeć się meczu z nhl. rangers podejmowac będą na swoim terenie ekipe z Bostonu. Szczerze nie rpzumiem tak wysokiego kursu na ten typ. Ostatnie 5 pojedynków zostało wygranych przez Bruins, do tego dochodzi ostatnia wysoka forma gości,4/5 meczy wyjazdowych wygranych. Po drugiej stronie mamy natomiast kontuzje karku czołowego brakmarza Lundqvist&#39;a ktorego występ w tym meczu stoi pod dużym znakiem zapytania,a jego zmiennicy to niestety półka niżej. Dla potwierdzenia przedstawie ostatnie mecze między tymi dwiema druzynami;
Boston-New York 3;0
New York-Boston 3;6
Boston-New York 3;2
New York-Boston 1;2
Boston-New-York 3;1
Widzimy więc że Goscie niejako znają sposób na pokonanie tej bez wątpienia silnej, lecz nie w pełni formy drużyny. Powodzenia ????
⛔ 100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
⚽ Holandia / Eredivisie /
Godzina 20:45
Spotkanie - Ajax : AZ Alkmaar
Typ - czerwona kartka w meczu ? tak
Kurs - 4.25
Buk - Unibet
No to ja znowu zaglądam do Holandii , na Amsterdam ArenA przyjeżdza AZ Alkmaar i gdy zajrzymy do H2H to nie ma wątpliwości co do tego że to Ajax powinien zainkasować 3 pkt no i może i tak będzie ale z drugiej strony to podopieczni Franka de Boera są w słabszej formie i pogubili już trochę pkt co spowodowało że PSV na ten czas ma już 12 pkt przewagi no oczywiście Ajax ma ten dzisiejszy mecz do rozegrania ale tak czy siak prawda jest taka że przewaga PSV jest spora i uważam że Ajax jest teraz pod dużą presją i zmuszony jest jak najszybciej odnaleźć formę co daje szanse gościom na dobry wynik na Amsterdam ArenA , no ale znowu analizuję pana sędziego a jest nim pan Pol Van Boekel , w tym sezonie sędziował 12 spotkań i pokazał zaledwie 1 czerwoną kartkę ale w sumie w swojej karierze ma 57 czerwonych w 262 meczach no może wynik nie zbyt powalający na kolana ale jest jeszcze jedna rubryka pana Pola która ma nazwę Bilans w/g klubów a tu jest wspaniale : mecze z udziałem Ajaksu a było ich zaledwie 9 i pokazał 31 żółtek 4 czerwone ( w tym 3 dla Ajaksu ) i podyktował 4 rzuty karne , meczy z udziałem AZ było jeszcze mniej bo 8 i pokazał 26 żółtek 4 czerwone ( bezpośrednio ) w tych 4 aż 3 dla AZ i to mnie zadowala , wiadomo że mecz może być bardzo nerwowy w wykonaniu Ajaksu co zresztą było widać w poprzednich spotkaniach w zachowaniu piłkarzy i jak długo nic nie będzie wychodziło po ich myśli mogą sie zdarzyć brutalniejsze faule przynajmniej ja tak to widzę !

✅ 325

Otrzymane punkty reputacji: +33
lobble 1

lobble

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Eredivisie
Godzina: 18.30
Spotkanie: Heracles - Groningen
Typ: Groningen
Kurs: 2.80
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Zapraszam na mecz 21 kolejki holenderskiej Eredivisie pomiędzy Heraclesem a Groningen. Faworytem bukmacherów na to spotkanie jest minimalnie Heracles choć szczerze mówiąc nie mam pojęcia dlaczego.
Ostatnie 5 spotkań pomiędzy tymi drużynami zakończyły się pewnymi (minimum dwu bramkowymi) zwycięstwami drużyny Groningen.
Heracles obecnie może się &quot;poszczycić&quot; serią 6 porażek z rzędu, natomiast Groningen całkiem przyzwoicie : 6 meczów - 3 wygrane, 2 remisy i 1 porażka.
Moim skromnym zdaniem dzisiejsze spotkanie nie będzie dla Heraclesu przełomowe i będą kontynuować niechlubną passe, gdyż patrząc na ostatnie mecze gospodarz meczu nie będzie miał po prostu argumentów ale ugrać choćby remis ????
⛔ 100

zoumafan 23

zoumafan

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykowka
Godzina: 1:00
Spotkanie: Indiana-Detroit
typ: Detroit -3
Kurs: 3.10
Bukmacher: Bet365

Ostatnio slaba skutecznosc w typach dnia, dlatego wypadaloby poprawic statystyke i mam nadsieje, ze uda sie to juz dzisiejszej nocy gdzie Indiana podejmie na wlasnym parkiecie Detroit. Goscie jakis czas temu bardzo mocno sie rozkrecili i przelamali dluga passe niepowodzen, zaczynajac wygrywad znaczna wiekszosc swoich spotkan. Pozniej przydazyla sie przykra kontuzja bardzo waznego zawodnika Pistons czyli Jenningsa i wszystko sie zaczelo sypac, jednak nie trwalo to jakos wyjatkowo dlugo, bo znalazl sie dobry zastepca, a mianowicie Augustin, ktory ostatnio jest w wysmienitej formie i rzuca mnostwo punktow przyczyniajac sie do zwyciestw swojego zespolu, dlstego brak obecnosci Jenningsa juz nie jest az tak widoczna. Indiana to bardzo przecietny zespol, a nawet po prostu slaby. Forma jaka ostatnio prezentuja takze nie zachwyca. Wrocilo po kontuzji kilku zawodnikow, jednak wydaje mi sie, ze to Detroit ma wieksze szanse na zwyciestwo. Gra na wyjazdach gosciom nie sprawia wiekszego problemu. Mysle, ze po takim kursie warto zagrac ten typ za jakies niewielkie pieniadze. Powodzenia.
⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna &gt;Kwalifikacje Copa Libertadores
Spotkanie Corinthians-Once Caladas
typ: Corinthians 1 golem
Kurs 3.50
Buk Unibet
Godz: 01:00
Analiza: Witam, na jutro wybrałem spotkanie w ramach kwalifikacji do Copa Libertadores, w którym Brazylijska ekipa Corinthians odejmowała bedzie przed swoją publicznością Kolumbijskie Once Caladas. Dla mnie zdecydowanym faworytem w tym spotkaniu są gospodarze spotkania, którzy na swoim stadionie spisują się po prostu fenomenalnie, 21 kolejnych spotkań bez porażki musi robić mocne wrażenie, jedna jedyna porażka nastąpiła w sparingu z zespołem koeln ,ale nie wliczam tego bo to spotkanie nie było o punkty, czesto drużyna gospodarzy wygrywała różnicą jednej bramki , właśnie w spotkaniach przed swoją publicznością, co na pewno tutaj jest ważne , ponieważ nie tracili wielu bramek a praktycznie zawsze coś udawało im sie ustrzelić, inaczej sytuacja wygląda u jutrzejszych gości, którzy na wyjazdach grają strasznie słabo, zazwyczaj notując porażki, lub remisując, rzadko ekipa gości wygrywa mecze nie na swoim boisku. Statystyki są zdecydowanie na niekorzyśc ekipy gości , którzy w poprzednich 10 spotkaniach wygrali tylko dwukrotnie zanotowali jeden remis i aż 7-krotnie schodzili z boiska jako pokonani, według mnie w tym spotkaniu, to Corinthians bedzie zespołem lepszym.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +5
tomexxx 156

tomexxx

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ITF Kobiety, Turniej w Burnie (Australia)
Godzina: 2:30
Spotkanie: Alison Bai - Andrea Hlavackova
typ: Alison Bai
Kurs: 4.90
Bukmacher: Pinnacle
Witam. Dzisiaj mecz z bardzo wysokim kursem, celuje w niespodziankę w tym meczu. Nie interesuję się zbyt mocno kobiecym tenisem, ale na jakiejś stronie internetowej ktoś napisał, że Hlavackova w razie zwycięstwa w tym meczu, będzie grała w nocy z piątku na sobotę w półfinale, a już bodajże w poniedziałek gra kolejny turniej wiele kilometrów dalej na innym kontynencie, gdzie czeka ją kilkunastogodzinna podróż. W takim wypadku, co może zabrzmi dziwnie, ale mecz dzisiejszej nocy, lub półfinałowy może odpuści, gdyż sprawi sobie problemy, by dotrzeć na kolejny turniej na czas ? ;).
A jeśli chodzi o sprawy sportowe, jak to kobiecy tenis, zdarzają się niespodzianki, nieoczekiwane zwroty akcji. Bai zajmuje 475 miejsce w rankingu, a Hlavackova 229. Różnica znaczna, więc radze grać bardzo ostrożnie. Nigdy nie mierzyły się ze sobą w przeszłości, dwa poprzednie mecze w Burnie Bai wygrała 2:1, więc liczę dzisiaj na podobny rezultat. Typ raczej dla zabawy. Uważam, że lepiej trafić kurs prawie 5, niż bawić się w stawianie kursów 1.22, jak w dzisiejszym meczu, na Hlavackową ;)
Pozdro
http://www.bet365.com/home/default.asp?affiliate=GM_00000271&amp;lng=21&amp;oty=1&amp;tzi=4

⛔ 100

mispolska 4

mispolska

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nożna- Eredivisie ⚽
Godzina: 18:30
Spotkanie: Heracles - Groningen
Typ: alternatywny handicap -1 Groningen
Kurs: 5.0
Analiza:

21 kolejka holenderskiej ekstraklasy. Pojedynek pomiedzy miejscowym Heraclesem zajmujacym 16 pozycje w tabeli z dorobkiem 16 punktow i bilansem bramek 28:44,w formie P-P-P-P-P, i przyjezdnym Groningenem zajmujacym 8 lokate z dorobkiem 28 punktow i bilansem bramek 23:28 ,w formie Z-R-P-R-R. Ekipa gospodarzy ma najwiecej straconych bramek w lidze,i nic sie nie zapowiada na to zeby to sie zmienilo w najblizszym czasie. Miejscowi sa w lekkim kryzysie nie wygrali w 6 ostatnich spotkaniach,i mam nadzieje ze w 21 kolejce to sie nie zmieni. Goscie musza szukac zdobyczy punktowych ze slabszymi druzynami w tej lidze,walcza caly czas o Play Offy Ligi Europejaskiej(Eredivisie),mimo iz niedawno dopiero mineli polmetek rozgrywek to liczy sie kazda zdobycz punktowa..Goscie maja plusy w zespole a mianowicie 2 dobrych strzelcow -de Leeuw( 10 bramek ) i Chery( 7 bramek) ktorzy zapewne jutro dolicza sobie kolejne bramki do klasyfikacji strzelcow. Ostatnie 5 pojedynkow tych druzyn to 5 zwyciestw Groningen. Nic nie wskazuje na to aby gospodarze byli wstanie zagrozic gosciom. Licze ze po walce ekip gosci wygra conajmniej 2 bramkami.
Pozdrawiam!
⛔ 100

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Korea KBL
Godzina: 11:00
Spotkanie: Goyang Orions - Anyang KGC
Typ: Goyang Orions(-3.5)
Kurs: 1.93
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Krótko bo dzisiaj z czasem mam lipe.Spodziewam sie ostrej reakcji i zdecydowanie lepszej gry Orions po tym co zaprezentowali w hali Mobis.Goyang gra w kratke i tak naprawdę nie wiadom czego się po nich w danym meczu spodziewać.Przeszedł Lyons i te pierwsze mecze z nim wyglądały dobrze, teraz coś się posypało_Ostatnie trzy mecz porażki z mocnymi Promy, Sakers i Phoebus.W serie 0-4 nie wierzę, nie z Anyang.Goście o dziwo ostatnio lepiej, ten ostatni mecz powinni w sumie przegrać jednak Promy roztrwonili całą przewaga jaką zrobili na początku czwartej kwarty.Gram tu na przełamanie, w przypadku Orions 4pkt to jest mały prezent.Są lepszym zespołem.Tyle
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
G 693

generalkaman

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 02.00
Spotkanie: Houston Rockets - Chicago Bulls
Typ: 2
Kurs: 2.40
Analiza:
Dziś w nocy dojdzie do starcia Houston Rockets z Chicago Bulls. Moim typem na to spotkanie jest wygrana gości. Byki są bardzo niestabilną ekipą, potrafili oni pokonać Dallas oraz Golden State w ich halach aby potem przegrać Lakersami i Suns. Prowadzeni przez T.Thibodeu zawodnicy mają bardzo mocny skład podkoszowy : Gasol - Noah - Gibson - Mirotić, na obwodzie Butler + Rose, jeśli zagrają dobre spotkanie są wstanie pokonać każdego. Dziś jadą do Houston, w barwach których nie zagra D.Howard czyli przewaga drużyny z Chicago rośnie. Kurs 2.40 jest bardzo kuszący a dodatkowo warto wspomnieć iz ostatnie dwa bezpośrednie mecze zakończyły się wygraną Byków - w mojej opinii warto zaryzykować i pograć na Chicago.
⛔ 100

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 4:35
Spotkanie: Golden State Warriors - Dallas Mavericks
Typ: Dallas Mavericks (ML)
Kurs: 4,50
Bukmacher: William Hill
Analiza: Wiadomo jak mocne jest Golden State Warriors we własnej hali, no ale żeby w takim meczu, kiedy rywalem jest jedna z najlepszych drużyn zachodu dawać 1,20 na Warriors, to chyba jednak jest lekka przesada. Dallas Mavericks będą osłabieni brakiem Rajona Rondo, ale czy to aby na pewno jest osłabienie? Według mnie ten zawodnik jakoś średnio tam pasuje i ogólnie nie jestem zwolennikiem umiejętności tego koszykarza. Owszem, jego statystyki zwykle ładnie wyglądają, ale jakoś nie uważam go za wielkiego gracza, a w tym sezonie nawet te cyferki nie są zbyt dobre. Rondo złapał kontuzję w meczu z Orlando Magic i prawie nie grał w tamtym meczu, a pomimo to Dallas wygrali mecz pewnie i wysoko 108:93. Potem również bez Rajona Rondo Dallas Mavericks wygrali 100:94 z Minnesotą Timberwolves. Golden State Warriors też już nie są tak dobrzy jak wcześniej. Z Phoenix Suns i z Sacramento Kings wygrali wysoko, no ale wcześniej były dwa przegrane mecze z Chicago Bulls czy nawet z Utah Jazz. Golden State Warriors są oczywiście faworytem, no ale nie aż takim, by wystawiać takie kursy. Dallas postawi tutaj trudne warunki i jak najbardziej możliwe jest ich zwycięstwo.
⛔ 100

C 22

cieslik199

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 02.00
Spotkanie: Minnesota Timberwolves - Miami Heat
Typ: Heat wygra min 6 pkt ( wraz z dogrywką)
Kurs: 3.5
Analiza: Nowy miesiąc to i wracam do typowania ;) Myślałem ,że wybiorę coś na PNA ale już typy na handicap podane więc zadowolę się tym co w nocy grają ;) Pierwszym typem był mecz Dallas ale jak zobaczyłem ,że na HEAT dają aż 2.2 to sobie myślę ,że to jakieś żarty ;) Drużyna gospodarzy jest na ostatnim miejscu i na 48 wygrała tylko 8! Totalnie nie rozumiem jak można wystawić kurs 2 na Heat które , nie prezentuje się tak jak rok temu ( bo LeBron miedzy innymi odszedł) ale to ciąż dobra drużyna (na pewno lepsza od Minnesoty) Heat nie gra tego co rok temu ale mają obecnie 8 miejsce w tabeli i jeżeli myślą o Play offach to muszą wygrać takie mecze właśnie. Nie widzę innej opcji jak wygraną gości bo jeżeli oni nie poradzą sobie z ostatnią w tabeli drużyny to nie mają co myśleć o TOP 8. Wygrałem handi - 5.5 ponieważ myślę ,że spokojnie się pokryje bo ten mecz Heat musi wygrać. Drugim powodem wyboru takiego handi były mecze H2H gdzie w ostatnich 5 meczach w Minnesocie ten handicap pokrył się aż 4 razy ;) Jeszcze takiego typu tutaj nie widziałem ,więc mam nadzieje ,że będę pierwszy. Naprawdę polecam ten typ bo uważam ,że w 90% on wejdzie. Można oczywiście grać czysto na gości (95% szans daję ,że wejdzie) ale kto nie ryzykuje szampana nie pije ;)
⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: NHL
4:00
Calgary Flames - San Jose Sharks
{Over 5,0} @ 1,87 Betsson !
Płomienie ostatnio grają zadziwiająco dobrze. Ich gra poprawiona w ofensywie, już nie grają ospale, a co najważniejsze bardzo dobrze czują się na swoim terenie. A dziś po drugiej stronie Rekiny, który ostatni mecz przegrali po rzutach karnych z Oilers. Dość niespodziewanie, ale od momentu kiedy przegrywali 1-3 ich gra, była o kilkadziesiąt stopni lepsza, bo zdążyła jeszcze zmienić bieg spotkania, bo zdołali wyjść na prowadzenie. Dziś na pozór się wydaje po nazwach drużyn, formacjach jakie mają, że to Rekiny wciągną nosem, ale to nie jest już ta sama ekipa, z tamtego roku. Gdzie Płomienie grali chimerycznie, gdzie ich gra nie miała żadnego pomysłu. Pamiętam do dziś ich spotkanie w Stolicy gdzie grali z Caps. Wygrywali 3-0 i co najlepsze w 3 tercji przegrali całe spotkanie 3-5, z tego co pamiętam. Teraz ich gra jest bardziej żwawa, nabiera rumieńców ale mimo wszystko że ostatni mecz dość pewnie wygrali to z Rekinami spacerku nie będzie. Osobiście nie chcę rokować kto tu jest lepszym &#39;pionkiem&#39; do gry, ale Rekiny podrażnieni ostatnią porażką na swoim terenie, dziś czeka ich delegacja i także na zwycięstwo ich jak najbardziej stać. Stawiam na over bramkowy, bo uważam że tu będzie wymiana ognia z jednej jak i z drugiej strony i nikt nie będzie się oszczędzać.
⛔ 100

miguel1992 180

miguel1992

Użytkownik
Dyscyplina: TURCJA: Puchar - Druga runda - Kolejka 6
Godzina: 19:30
Spotkanie: Rizespor - Besiktas
Kurs: 1.85
Analiza:
Witam! W Lutym postanowiłem dodawać co dziennie(raz zapomniałem) analizę, która się sprawdzi i do tej pory z 3 analiz, sprawdziły się 2, więc 66,6% skuteczności.
Zacznę od gospodarzy - Rizespor jest to drużyna, która w lidze już nic nie osiągnie, bo zajmują dopiero 15 miejsce, czyli prawie strefa spadkowa. Na 18 spotkań wygrali tylko 4, uzyskali 5 remisów oraz aż 9 razy ponieśli klęskę. Warto zaznaczyć, że w lidze na 8 spotkań, ani razu nie odnieśli zwycięstwa! Jest to drużyna, która ewidentnie w lidze chce walczyć tylko o utrzymanie, a w pucharze stara się coś osiągnąć i do tej pory idzie im to całkiem przyzwoicie. W grupie zajmują pierwsze miejsce! Po rozegranych 5 kolejkach mają na swoim koncie 4 zwycięstwa oraz remis. Ich bilans bramkowy jest całkowicie sprzeczny z tym bilansem ligowym, bo wynosi 7:2, więc jednak mają potencjał w ofensywie. Warte zaznaczenia jest też to, że na wyjeździe wygrali już z Besiktas&#39;em 1:0! W aktualnych rozgrywkach pucharowych u siebie rozegrali dwa spotkania i wszystkie wygrali, więc nie są w pucharze chłopcami do bicia jak w lidze.
Goście to jedna z lepszych drużyn tureckich. Aktualnie w lidze walczą o zajęcie pierwszego miejsca z Fenerbahce. W lidze odnieśli tylko 3 porażki na 18 meczy! Besiktas zawsze dobrze wypadał na wyjazdach i dowodem jest liga oraz puchar. W lidze jest to najlepiej grająca drużyna na wyjazdach! Na 9 spotkań wygrali aż 8 i tylko jedno przegrali! W pucharze zajmują 2 miejsce zaraz za gospodarzami tracąc do nich 4 oczka. Sytuacja gości w grupie jest o tyle trudna, że ten mecz jest dla nich kluczowy, bo gdy go przegrają albo zremisują, to prawdopodobnie Adana Demirspor wygrywając z Sariyer&#39;em wyprzedzi ich i to oni będą na miejscu dającym awans dalej.
Besiktas w pucharze wygrał 3 potkania oraz 2 przegrał, więc już nie ma miejsca na popełnianie błędów. Warte jest zaznaczenia, że oba przegrane spotkania były rozgrywane na stadionie Besiktas&#39;u!
Jest to bardzo ciekawe zestawienie, ponieważ Rizespor jest najlepszą w grupie drużyną u siebie - dwa zwycięstwa przy bilansie 3:1, a goście to najlepsza drużyna z grupy na wyjazdach - dwa zwycięstwa przy bilansie aż 8:1, więc pewne jest, że zobaczymy parę bramek w tym meczu.
Ciekawie także wyglądają bezpośrednie pojedynki między tymi drużynami, bo w ubiegłym roku spotkały się te zespoły 3 razy - raz wygrywali gospodarze(mecz pucharowy), a dwa razy padał remis(mecze ligowe).
Ja gram czystą 2 na gości i myślę, że się nie zawiodę. Gdybym miał ryzykować więcej to stawiałbym dokładny wynik 1:3 po kursie ok. 14, ale takim świrem nie jestem ????
Polecam meczyk, a na pewno pieniążki trochę się rozmnożą! ????
POMOGŁEM? ANALIZA ORAZ TYP SIĘ SPRAWDZIŁ?! PROSZĘ DAJ + BO WKŁADAM SPORO PRACY W ANALIZY!
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna &gt;Kwalifikacje Copa Libertadores
Spotkanie Corinthians-Once Caladas
typ: Corinthians wygra i ponizej 2,5 gola @ 3,00 b365
Godz: 01:00
Corinthians jest faworytem w tej parze. W klubie pewnie plują sobie w brodę, że w poprzednim sezonie nie udało im się zając 3 msc w lidze, dosłownie w ostatnim momencie na 3 msc wskoczył Internacional i to on czeka już w fazie grupowej. A Corinthians przychodzi grać kwalifikacje z Kolumbijczykami. Na myśl o Kolumbii w Corinthians przychodzą im pewnie same złe wspomnienia. Przypomina im się trauma gdy wspomina się nazwę Tolima. Wtedy w Corinthians grali Ronaldo, Roberto Carlos, a u siebie zremisowali tylko 0:0 z nimi, w rewanżu ulegając niespodziewanie 0:2! Dla mnie był to wielki szok, w klubie tez wtedy się gotowało po tej niespodziance. Teraz więc nikt nie chce dopuścić do podobnej sytuacji. Parcie na pierwszy mecz i wyrobienie sobie zaliczki przed rewanżem jest spore.
W przetarciu w Campeonato Paulista Corinthians bez trudu wygrało 3:0 z Marila. Świetną partię zagrał tam Jadson, który rozdzielał piłki az miło. W ogóle skład Corinthians jest ciekawy, szczelna obrona z dobrym bramkarzem. Najbardziej dziwi mnie jednak powrót Emersona Sheika do zespołu. Ja wiem, że to jego gole zapewniły Corinthians triumf w Copa Libertadores w 2012 roku, ale od tego czasu minęło już dawno. Teraz Emerson jest emerytem prawie że, a gra w podstawie, prochu już nie wymyśli, stawianie na niego wydaje się głupotą. Wierzę jednak, że jak skończy się Copa America u20 i wróci Malcom to on będzie partnerował Guerrero z przodu bo chłopak ma wielki talent.
O kolumbijczykach za dużo powiedzieć nie mogę. W ostatnim sezonie na kontynencie ligę świetnie reprezentował Atletico Nacional, Once Caldas w lidze radził sobie średnio. Sporo remisowali, ale 3msc wywalczyli.
Liczę na Corinthians, że nie powtórzą tego co w 2011 roku. teraz skład mają mocny, nowy stadion, dobry trener jakim jest Tite, który lubi żelazną taktykę, przywiązanie do gry obronnej i ceni sobie skuteczność. Myslę, że jakieś 1:0/2:0 Corinthians u siebie zrobi.
Corinthians : Cássio, Fagner, Gil, Felipe e Fábio Santos; Ralf, Elias, Renato Augusto e Jadson; Sheik e Guerrero.
Once Caldas : Cuadrado, Piedrahita, Camilo Pérez, Jonathan Lopera e Murillo; Jaime Sierra, Harrison Henao, Balanta, Valoy e Arango; Penco

Polecam odwiedziny działu -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f167/copa-libertadores-2015-a-118180.html#post5125729
⛔ 100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 2:00
Spotkanie: Edmonton - Pittsburgh
Typ: 1
Kurs: 4.30
Bukmacher: expekt
Analiza:
Może trochę szalony typ zważając na okoliczności, kurs, teoretyczną jakość obu drużyn, ale jak najbardziej w NHL nie takie kwiatki notowaliśmy. Wczoraj choćby Buffalo pokonało Montreal na których kurs był 1.4-1.5, a dziś Penguins to kurs juz dochodzący do 1.7. Powinni zagrać bez Malkina (51 pkt), tak wiec patrząc po ostatniej formie tez nie wyglada to najlepiej dla gości. Gosci, ktorzy oczywiscie sa 2 klasy wyzej niz Edmonton, ale nie graja dobrze. Na ostatnie 10 meczow wygrali tylko 4 w tym notując 2 wygrane po karnych z wynikiem 1-1 po 3 tercjach. Edmonton z kolei wygrał meczów... 5. Ostatnio z Sharks 5-4, ale na przestrzeni czasowej takze Chicago 5-2. Wyzszych przegranych niz 2-4 nie odnotowano, co tez wiazalo sie ze strzałami do pustaka. Takze raczej grają dobre i wyrownane spotkania. Penguins przegrali tez 2 ostatnie spotkania z Oilers, choc po remisie w regulaminowym.
⛔ 100

C 511

chemiczny

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Zagrzeb
Godzina: 14:00
Spotkanie: Gilles Muller - Ricardas Berankis
Typ: Gilles Muller
Kurs: 1.44
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dzisiaj ponownie spróbujemy pograć coś z Zagrzebia,w pojedynku 2 rundy spotkają się Luxemburczyk Gilles Muller (36.ATP) i Litwin Ricardas Berankis (84.ATP). Moim zdaniem nieco zawyżone kursy na mojego faworyta w tym spotkaniu Muller-a, w tym sezonie jak na niego osiągane wyniki to rewelacja co przełożyło się na najwyższe w karierze miejsce w rankingu. Zawodnik ten przeżywa drugą młodość i już w tamtym roku pokazywał na co go stać kończąc sezon z doskonałym bilansem 66:18 zwycięstw do porażek wygrywając kilka chalengerów na szybkich nawierzchniach. Jak ciężko gra się przy jego serwisie przekonał się w AO Novak Djokovic co prawda wygrywając bez straty seta, ale 6:4,7:5,7:5. W tym sezonie Muller grał w trzech turniejach, najpierw w Chennai odpadł w ćwierćfinale z Wawrinką, później dotarł do półfinału w Syndey gdzie przegrał z Troickim no i wspomniane Australian Open i porażka z Djokovicem w 4 rundzie ale wcześniej pokonał między innymi Isnera w 3 setach czy Bautistę. Berankis wygląda o wiele gorzej, w Chennai porażka w drugiej rundzie z Goffin-em, póżniej druga runda w Australian Open i porażka z Andersonem bez zdobyczy setowej i przed tygodniem najsłabszy wynik odpadniecie w pierwszej rundzie challengera w Hong Kongu z zawodnikiem z Indii Myneni-m. Trochę może postraszył w pierwszej rundzie w Zagrzebiu ogrywając gładko Słowaka Lacko 6:0,6:2, ale moim zdaniem Muller w obecnej dyspozycji nie pozwoli mu na za dużo. Mogą tu być tiebreaki gdzie Luksemburczyk będzie faworytem, przy własnym podaniu też nie powinien mieć problemów także jedyna opcja w tym spotkaniu to postawienie na papierowego faworyta.
⛔ 100

H 36

hache

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna- Eredivisie
Godzina: 20:45
Spotkanie: Ajax - Alkmaar
Kurs: 5.50
Analiza:
Wiem wiem trochę szalony typ ale czemu nie. :] Ajax zajmuje obecnie 2 miejsce z dorobkiem 48 pkt natomiast Alkmaar 5 miejsce z dorobkiem 35 pkt. Niema co się co oszukiwać Ajax na swoim stadionie gra przyzwoicie 26 pkt zdobytych przy bilansie 8:two:1 i bramkach 28:8 , a Alkmaar no nie powiem na wyjeździe też są mocni zdobytych 17 pkt przy bilansie 5:two:2 i bramkach 15:12. Wszyscy uważają Ajax za faworytów dzięki statystykom i meczom ze sobą wcześniej :
17.08.14 Alkmaar - Ajax 1 : 3
27.03.14 Alkmaar - Ajax 0 : 1
23.02.14 Ajax - Alkmaar 4 : 0
11.08.13 Alkmaar -Ajax 3 : 2
27.07.13 Alkmaar -Ajax 2 : 3 (2 : 2)
Ale ja jednak oglądałem ostatnie mecze Ajaksu z Feyenoordem ( cud ze tego nie przegrali) i z Vitesse (cud ze przegrali tylko 1:0) Naprawdę bardzo słaba gra Ajaksu w ataku jak i w obronie nudne rozgrywanie aż mi się spać chciało przy tych meczach. Milik lubię go ale jakoś ostatnio opadł jak i cała drużyna. Jak będą grać tak dalej to Alkmaar bez problemu sobie poradzi nawet Legia by sobie teraz dała radę. :razz: Ważnymi faktami jest też brak udziału w meczu po stronie gospodarzy Klaassena i niewiadomy udział bramkarza Ajaksu Cillessena . Dlatego dla odważnych bardzo polecam ten typ , dla mniej odważnych polecam x2 kurs 2.50. Naprawdę wierzę ze może się udać i życzę wam wszystkim Powodzenia !!! Będę wdzięczny za + ;)
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +33
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom