>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 4.12.2014 (czwartek)

Status
Zamknięty.
raaul007 188

raaul007

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Euroliga
Godzina: 19:00
Spotkanie: Fenerbahce - Panathinaikos
Typ: Fenerbahce -7,5 pkt AH
Kurs: 2,35
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Dziś przykuł moją uwagę mecz Euroligi między Fenerbahce, a Panathinaikosem. Obie drużyny walczą 2 miejsce w grupie C (pierwsze jest raczej zarezerwowane dla Barcelony). Oba teamy mają identyczny bilans po 7 meczach (5-2), ale obie też znaczenie zyskują mając atut własnego parkietu. Stawiam na dość pewne zwycięstwo drużyny tureckiej, w której prym wiodą Goudelock, Bjelica, Bogdanovic i Hickman. Dlaczego? Przede wszystkim nie od dziś wiadomo, że Turcy i Grecy się nienawidzą, historia tego typu potyczek prawie zawsze sprowadza się do tego, że wygrywają gospodarze. Mecze zespołów tureckich z greckimi zawsze są bardzo gorące, to zdecydowanie coś więcej, niż zwykły mecz grupowy Euroligi. W Atenach Panata rozgromiła Fenerbahce 91:73. Teraz czas na rewanż. Nie twierdzę, że tym razem wynik będzie odwrotny, ale nie wyobrażam sobie w Stambule zwycięstwa zespołu z Aten.
Dodatkowo zawsze można liczyć na &quot;dziką&quot; wręcz turecką publiczność, która poniesie swoich, zdeprymuje Greków i czasem wpłynie na decyzje sędziowskie.
Powodzenia !
✅
135

Otrzymane punkty reputacji: +6
legrand 82

legrand

Użytkownik
Lukasz Legrand
4 godz. ·
Randers - Horsholm 04 Dec 2014, 19:00
Basketball » Denmark » Basketligaen
Typ: Horsholm
Kurs: 12
Buk: Marathonbet
Stawka: 100
Od czego by tu zacząć?! Może od tego że w 2011 roku Randers ogłosiło upadłość i wylecieli do drugiej ligi. W tamtym okresie była niezliczona ilość nieprawidłowości tak pod względem organizacyjnym jak i samym zarządzaniem pieniędzmi. Co się okazuje? W tym roku mamy analogiczną sytuację. Cimbra ma potężne długi- nie dość że chcą im zamknąć halę za nie płacone rachunki to zawodnicy wypłat nie widzieli od pół roku . Prezes ciągle ich zwodził a oni mu wierzyli. Jednak wczoraj rano padły konkretny- tylko że ze strony zawodników! Z klubem pożegnał się Bonnel Colas. Z dnia na dzień podziękować mają - Chanan Colman,Joe Benjamin i Adrian Casas(odmówili gry w dzisiejszym meczu ale nie wiadomo czy klub nie użyje szantażu wobec nich). Kolejni nie zadowoleni to Chris Nielsen i Jahmar Thorpe.
Oczywiście murowanym faworytem była by Cimbra ale wobec powyższego jestem skłonny zagrać na gości tym bardziej że kurs 12 to olbrzymi valubet.

linki potwierdzajace
http://www.canaldigitalligaen.dk/da/news/cimbria-skaerer-i-administrationen/
http://amtsavisen.dk/randers-cimbria/flere-spillere-siger-farvel-til-cimbria
⛔100 / Nieregulaminowy bukmacher!

Otrzymane punkty reputacji: +2
yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Dyscyplina::hokej: Hokej - SZWECJA: SHL - Kolejka 27:hokej:
Godzina: 19:00
Spotkanie: Brynas-Linkopings
Typ: BRYNAS 60&#39;
Kurs: 2,25
Bukmacher: WilliamHill

Zacznę od tego , że na Läkerol Arena odbedzie sie naprawde fajny mecz bo Brynas walczy o bezposrednie playoff i jak narazie sa na pograniczu , lecz zajmują miejsce które na obecna chwilę daje kwalifikacje o play off .
Forma gospodarzy w pieciu ostatnich meczach to 3 wygrane i 2 porazki , Leksand musieli pokonać bo nie było innego wyjścia jak wygrac z druzyną okupujaca dolna część tabeli , wygrana z MoDo , równiez nizej notowany zespoł i wygrana bardzo wazna z Farjestads , druzyna która jest oczko nizej w tabeli .
Linkopings na ostatnie 5 meczy wygrali az 4 z czego najciekawszy był mecz z Farjestad gdzie wygrali dopiero po karnych , w 60&#39; było 5-5 , mecz rozgrywany na arenie Farjestads . W tym sezonie zespoły spotkały się dwa razy , na początku w kolejce numer 6 Brynas wygrali po dogrywce 4-3 , później w kolejce numer 14 , na tafli Linkoping to gospodarze wtedy byli górą gdzie roznieśli Brynas 5-0 .
Warto jeszcze odnotować , że Brynas jak wiekszośc klubów hokejowych jest druzyna własnej tafli gdzie mają fajną passe 5-ciu zwycięstw z rszedu , natomiast Linkopings na wyjeździe odniósł z tym sezonie tylko dwa zwyciestwa z czego jedno po dogrywce .
Dla mniej odwaznych proponuje zagranie na gospodarzy KZ .
⛔100

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Ręczna, Liga Francuska D1
Godzina: 20:45
Spotkanie: Aix - Chambery Savoie
Typ: Chambery Savoie
Kurs: 1,77
Bukmacher: Unibet

Analiza:
Goście 7 miejsce w tabeli, natomiast gospodarze 10. Obydwie drużyny grają niesamowicie nierówno, a drużyna Aix wygrała na własnym parkiecie tylko jeden mecz na 5 w tym sezonie. Jednak to co najbardziej przemawia za grą na drużynę gości to bilans bezpośrednich spotkań między obydwoma ekipami. Otóż Chambery Savoie wygrało ostatnie 7 spotkań bez względu gdzie one się odbywały. Wszystkie zwycięstwa były dosyć pewne i okazałe. Ewidentnie, więc widać, że drużyna Aix wyjątkowo leży Chambery. W ostatnim meczu drużyna Chambery pokonała St. Raphael i ogólnie widać, że drużyna złapała formę.
✅77

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Francja
Godzina: 21.00
Spotkanie Lyon - Reims
Typ: polowa/koniec 1/1
Kurs 2.2
buk expekt
Analiza:
Jesli dzis Lyon wygra, to wskoczy na 3 pozycje w tabeli kosztem St. Etienne, z którymi przegrali dotkliwe 3-0 w zeszłej kolejce. Ale w tym sezonie piłkarze Olympique to drużyna własnego boiska, na 8 spotkań wygrali 7. Bilans Reims na wyjazdach to 1-3-3, więc niezbyt optymistycznie to wygląda jesli chodzi o dzisiejszy mecz.
Lyon na wlasnym stadionie odprawiał z kwitkiem m.in Marsylie, Monaco czy Lille, wiec z przyjezdnymi z Reims nie powinni miec problemu i juz w pierwszej polowie prowadzic.
Co prawda dzisiejsi goscie nie przegrali od 4 spotkań, wiec na taki klub jakim jest Reims to calkiem niezła seria, lecz wszystko co dobre szybko sie konczy i uwazam, że dzis Lyon nie odda ani jednego punktu przyjezdnym. Jesli gospodarze chcą miec LM w następnym sezonie, to takie mecze trzeba wygrywać. Mój typ na dzisiaj to 2-0. Pozdrawiam
⛔100

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna - Puchar Rumunii
Godzina: 19:30
Spotkanie : CS Universitatea Craiova - Steaua Bukareszt
Typ: Steaua - 1 (AH)
Kurs: 2,38
buk: ComeOn
Analiza:
Już za chwilę rozpocznie się ćwierćfinałowe spotkanie pucharu Rumunii pomiędzy Universitatea Craiova a mistrzem kraju Steaua.Czekałem długo w nadziei na odnalezienie składów ,a w zasadzie składu Steauy na ten mecz,jednak nie udało mi się,podejrzewam więc,że będzie to swoisty mix graczy z podstawowego składu i tych nieco rezerwowych,tak jak to miało w poprzedniej rundzie pucharu.
W tym sezonie w lidze liczyłem na przełamanie hegemonii Steauy i włączenie się do walki o tytuł Petrolula lub Astry,jednak drużyny te uwikłane w walkę w Europejskich pucharach,lidze pucharze kraju i pucharze ligi nie poradziły sobie w walce na tych wszystkich frontach i dziś przewaga broniącej tytułu Steauy wygląda na dosyć bezpieczną.
Steaua też miała puchary na głowie ,nawet ten pogardzany w zachodniej Europie,drugoligowy można rzec Puchar Europy,był w kraju Ceaușescu doceniany,jednak wygląda na to,że przygoda na tej arenie,już dobiega końca,Aalborg prawdopodobnie nie wypuści szansy na awans.
Wobec przewagi w lidze, część sił będzie można przesunąć na krajowe puchary - reaktywowany w tym sezonie puchar ligi nie będzie się cieszył zbyt wielkim poważaniem jak podejrzewam, więc Steaua może zechcieć powalczyć o puchar krajowy tym bardziej,że w ubiegłym sezonie nie udało się go zdobyć(podobnie zresztą jak superpucharu).Z rozgrywek odpadł już obrońca trofeum Astra.
Podsumowując bo czas nagli ,spodziewam się dziś występu rekonwalescenta i byłego kapitana Bourceanu,który powinien zagwarantować walkę i zaangażowanie na boisku.
Beniaminek ligi pierwszej ligi Craiova,radzi sobie jak na razie dobrze ,u siebie przegrał tylko jeden mecz z Petrolulem, w tym sezonie uległ też w Bukareszcie dzisiejszym rywalom 1:3.
Ponieważ poprzednią rundę Steaua wygrała z CSMS Iaşi w ostatniej minucie gry,dziś liczę,że zechce to zrobić z większa swobodą i pewnie(mimo,że Steaua sporo wyjazdów wygrywa jedna bramką),więc upatruję szansy w handicapie azjatyckim -1,przy wygranej jednobramkowej Steauy - zwrot.
Można zagrać bezpieczniej - czystą dwójkę - kurs około 1,8.
Kurs na to jest zadowalający.
ZWROT

K 0

kadziklukasz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - HISZPANIA: Puchar Króla
Godzina: 20:00
Spotkanie: Cadiz - Villarreal
Typ: Villarreal(-1)
Kurs: 2.30
Bukmacher: Expect
Analiza:
W dzisiejszym meczu 1/16 pucharu króla w Hiszpani znany wszystkim Villarreal podejmuje na wyjeździe drużynę z Segunda Division B Cadiz. Może drużyna gospodarzy ma bardzo dobry bilans meczy u siebie jednak nie sugerujmy się tym skoro gra toczy się przeciwko drużynie występującej w lidze o 2 klasy wyżej. Villarreal to solidna drużyna z górnej części tabeli Primera Division, która na wyjazdach radzi sobie całkiem dobrze. Dodatkowo drużyna gości rozgrywa świetne mecze w LE. Myślę, że w dzisiejszym meczu można być spokojnym o ich zwycięstwo, a śmiało można postawić na 2 bramkowy handicap.
ZWROT

sofciarz 24

sofciarz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna, Francja 1 liga
Godzina: 20:45
Spotkanie: Aix - Chambery Savoie
Typ: Chambery -2,5
Kurs: 2,55
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Na dziś zostało zaplanowane ostatnie spotkanie 12 kolejki francuskiej 1 ligi piłkarzy ręcznych. Faworytem spotkania według bukmacherów są przyjezdni zajmujący 7 lokatę w tabeli. Jest to zespół ograny na arenie międzynarodowej mający duże doświadczenie. Liderem zespołu jest francuz Paty doskonale uzupełnia zespół 35 letni bośniak Basic. Aix jest mało znaną drużyną we francuskim handballu zajmującą 10 miejsce w tabeli. Z ostatnich pojedynków pomiędzy tymi zespołami goście wychodzili zwycięsko mam nadzieje ze tam samo będzie i dziś i mecz skończy się wygraną kilkoma golami drużyną przyjezdnych.
WYKLUCZENIE Z KONKURSU

Otrzymane punkty reputacji: +2
kid7 485

kid7

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, Włochy - Elite A
Godzina: 20:30
Spotkanie: Valpellice - Ritten
Typ: Ritten
Kurs: 3,10
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
W tabeli ekstraklasy hokeja włoskiego, pierwsze trzy drużyny mają po 40 punktów - dziś dwie z nich zmierzą się ze sobą. Początkowo zastanawiałem się nad gospodarzami, ale zauważyłem najpierw, że Valpellice słabo radzili sobie póki co z zespołem Ritten. Następnie przeanalizowałem jak grali dotychczas goście i wyszło mi na to, że w tym sezonie na obcej tafli Ritten tylko i wyłącznie odnosili zwycięstwa (wszystko w regulaminowym czasie), przy bramkach 37:14!! Należy jednak również zwrócić uwagę na to jak mocna jest również drużyna gospodarzy u siebie, gdzie na 9 spotkań w obecnym sezonie przegrała tylko raz - we wrześniu z Milano (piąta pozycja w lidze). Trzeba jednak do tego dodać fakt, że dzisiejsi gospodarze nie gościli póki co u siebie topowych drużyn, jakimi są właśnie Ritten, czy też Valpusteria...
Aby dodać wisienkę na tym torcie, pozwolę sobie tu zauważyć, że właśnie z zespołem z Mediolanu mój dzisiejszy faworyt (Ritten) potrafiło wygrać na wyjeździe 5:1!!
Do odważnych świat należy, a moją złą 3-meczową wtopę należy w końcu przerwać, więc do boju Ritten ???? .
⛔100

J 15

jogabonito

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina: 21:00
Spotkanie: Olympique Lyon – Stade Reims
Typ: Reims +2
Kurs: 1,53
Bukmacher:Bet365
Faworytem dzisiejszego spotkania, które odbędzie się na Stade Gerland są z pewnością piłkarze Olympique Lyon. Gospodarze zdobyli dotychczas w 15 rozegranych meczach w Ligue 1, 27 punktów strzelając tyle samo bramek tracąc przy tym jedynie 14. W przypadku wygranej podopieczni Huberta Fourniera przesuną się na 3.miejsce. Po 2 słabych meczach, remisie z ostatnią Bastią, oraz wysoką porażką w derbach z Saint-Etienne na gospodarzach ciąży mała presja, a kibice oczekują przełamania, jednak na pewno nie będzie łatwo. W drużynie z Lyonu zabraknie Gueida Fofany, kontuzjowanego od długiego czasu Greniera, a także Gourcuffa oraz pauzującego za kartki Bisevaca. To istotne osłabienia. W ostatnim meczu fatalne spotkanie rozegrał Malbranque. Dzisiaj najprawdopodobnie ujrzymy młodego Nabila Fekira na pozycji ofensywnego pomocnika, ale czy jego podania sprawią, że Alexandre Lacazette, najlepszy snajper drużyny ze wschodu Francji trafi dzisiaj do siatki rywali? Być może, jednak defensywa Reims spisuje się naprawdę dobrze i nie sądze by Lyon postawił na ataki od pierwszej minuty. Drużyna gości nie doznała porażki od 7 spotkań dzięki czemu zajmuje 9. miejsce będac tylko 5 punktów za Lyonem. W przypadku zwycięstwa zbliży się do Lyonu, jednak myślę, że Jean-Luc Vasseur postawi na defensywę i będzie próbował szerokich kontrataków skrzydłami próbując złamać obronę Lyonu. Oczywiście goście również narzekają na urazy. Nie zobaczymy Alexisa Peugeta, rezerwowego bramkarza Sachy Bastien, Madsa Albaeka. Pod znakiem zapytania stoi występ de Preville&#39;a. Trenerzy z Reims naprawdę popracowali nad formacją obronną zespołu co po słabym początku sezonu zaowocowało stratą tylko 3 bramek w ostatnich 7 spotkaniach. Być może dzisiaj Lyon się przełamie kończąc wspaniałą serię drużyny, w której rok temu występował Grzegorz Krychowiak, jednak moim zdaniem będzie to porażka maksymalnie jednobramkowa.
✅53

J 613

jarek23v

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina: 22:00
Spotkanie: Rayo - Valencia
Typ: Valencia wygra 1 lub 2 połowe
Kurs: 1,60
Bukmacher: Betsson
Krótko bo za chwilę mecz. Jako, że dziś już trochę utopiłem pieniążków tutaj zagram dość bezpiecznie. W zasadzie mecz może zakończyć się remisem lub nawet porażką Valencii. Ważne jest to aby wygrała choć jedną połowę. O tym meczu napisane, zostało już sporo. W składzie Valencii kilka zmian ale tak naprawdę, nie ma to żadnego znaczenia bo Ci zawodnicy są również świetnie wyszkoleni. Mają naprawdę łatwą drabinkę turniejową i grzechem byłoby tego nie wykorzystać. Mobilizacja jest, da się to odczuć po wypowiedziach zawodników. Dodatkowo ostatnio przegrane dwa mecze więc chęć zwycięstwa na pewno spora. Tym bardzie, że z Barceloną sytuacji bramkowych było sporo.
✅60

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom