>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 4.06.2022 (sobota)

Status
Zamknięty.
SolarisPL 111,9K

SolarisPL

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Challenger Makarska
Godzina: 19:00
Spotkanie: Noskova - Niemeier
Typ: Noskova
Kurs: 2.70
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Typuje do zwycięstwa po bardzo dobrym kursie młodą nadzieje perspektywicznego czeskiego tenisa, która jako jedna z niewielu zawodniczek zwróciła na siebie moją uwagę podczas tegorocznego Rolanda Garrosa, gdzie bardzo zaimponowała mi podczas spotkania pierwszej rundy przeciwko mistrzyni wielkoszlemowej Raducanu. Wcześniej przeszła jak burza przez trzystopniowe kwale, gdzie pokonała o wiele bardziej doświadczone zawodniczki. Czeszka może prowadzić długie i efektowne wymiany i jest skrojona pod korty ziemne. W chorwackim Challengerze nie straciła jeszcze seta i wydaje mi się, że zbyt dużym underdogiem uczynili ją bukmacherzy w dzisiejszym starciu z Niemką.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +146
Shl00 133,2K

Shl00

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Narodów UEFA - Liga A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Włochy vs Niemcy
Typ: 1x
Kurs: 1.78
Bukmacher: fortuna
Analiza: włoska piłka nie notuje może spektakularnego okresu, ale pamiętajmy ze potencjał tej reprezentacji jest ogromny. Daleki jestem od stwierdzenia, że Niemcy wezmą ten mecz. Włosi mają sporo do udowodnienia swoim kibicom. Wiemy że traktują ten sport jak religie. Uważam że będą dzisiaj mocno zmotywowani żeby zagrać znacznie lepiej jak choćby przeciwko Argentynie. Dla Niemców będzie to pierwsze spotkanie od 29 marca. Wyniki jak najbardziej ok, ale te dwa miesiące bez wspólnej gry też nie będą bez znaczenia. Poza tym mam wrażenie że liderzy reprezentacji choćby w osobach Sane, Wernera czy choćby Havertza też nie są w super dyspozycji.

78

Otrzymane punkty reputacji: +635
ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: mma high league
Godzina ok 21 15
Spotkanie : Denis Załęcki-Don Diego
Typ: poniżej 1.5 rundy
Kurs : 3.51
Bukmacher : Fortuna
Analiza: Mamy walke w mma, wiec tym razem nie będzie liczenia jak w ostatniej walce Denisa. Na przeciw siebie dwoch zawodników, zarówno jeden jak i drugi mocno bije, szansa Załeckiego na pewno w pierwszej rundzie, bo tym dalej w las tym Don Diego będzie mial przewage. Denis ma przewage warunkow, byc moze postara sie pojsc w parter żeby ubic Kubiszona na ziemi, z drugiej strony moze wylapac kontre od Don Diego jeżeli zbyt mocno sie podpali a to jest bardzo prawdopodobne ze rzuci sie mocno w pierwszej rundzie. Ogolnie nokaut mozliwy w tej walce, ja licze na rozstrzygnięcie w 1 rundzie.

zwrot

r9_ronaldo 35,5K

r9_ronaldo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Narodów UEFA
Godzina: 20:45
Spotkanie: Turcja - Wyspy Owcze
Typ: Turcja wygra obie połowy
Kurs: 2,15
Bukmacher: STS
Analiza:

Dziś krótko, bo czas goni. Wyspy Owcze przestały już być drużyną, która w każdym meczu dostaje srogie lanie. W ostatnich eliminacjach zdobyli 4 punkty i zajęli przedostatnie miejsce. Ich gra nie uległa za to aż takiej poprawie, by urywać punkty takim drużyną jak Turcja. Skupię się przede wszystkim na ataku gospodarzy. W podstawowym składzie Turków wystąpią dziś Calhanoglu, Under, Akturkoglu czy Unal. Mieli oni udane sezony. Uważam, że piłkarze Ci posiadają wystarczającą jakość by Turcy wygrali dziś spokojnie pierwszą i drugą połowę meczu. Mysłałem też o handicapie -2,5 na Turków. Oba typy mają podobne szansę powodzenia.

115

Otrzymane punkty reputacji: +809
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom