>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 4.05.2022 (środa)

Status
Zamknięty.
M 62,4K

maciekfansport

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel
Godzina: 17:00
Spotkanie: IMP 1/4 Tarnów
Typ: H2H Cierniak - Czugunov 1
Kurs: 1.70
Bukmacher: STS
Analiza:
Dziś aż w 4 różnych miejscach odbędą się zawody 1/4 IMP.
W tym sezonie zmiana formuły i odbędą się aż 3 finały.
Do jednego półfinału z każdego turnieju awansuje tylko 4 zawodników.
W Tarnowie dość słaba stawka i wg mnie Cierniak powinien awansować dalej.
Na analizę wybrałem Cierniaka w parze z Czugunovem i wg mnie będzie lepszy od tego zawodnika bo Czugunov nie przekonuje od
początku sezonu - w Ekstralidze jego średnia bardzo niska bo 1,227. Cierniak ma średnią 1,7 oczywiście nie ma co do końca porównywać bo to junior i jeździ mniej biegów niż Czugunov i w niektórych ma o wiele łatwiej o punkty,ale wg mnie jest w stanie zdobyć dziś
więcej punktów niż Czugunov,który na tym torze często nie jeździł a Cierniak wychował się na tym torze i zna go doskonale.
Kurs 1.70 w STS może nie wysoki,ale dobry np do dubla z innymi zawodnikami.
Cierniak jak i Czugunov nie wylosowali najlepszych numerów bo Cierniak nr 11 a Gleb nr 6.
6 zawodników z Ekstraligi pojedzie na tym torze dziś,ale tylko 1 senior.
Z I ligi 5 zawodników natomiast z 2 ligi również 5.
Obaj panowie spotkają się w biegu nr 9 wtedy Czugunov będzie miał lepsze pole bo A,ale Cierniak będzie miał D a z niego w Tarnowie czasem da się dobrze wystartować i koło siebie będzie miał słabego Świercza.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
bfred 529K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Bułgaria Vtora Liga
Godzina 16:30
Spotkanie : Maritsa Plovdiv - Minyor Pernik
Typ : Obydwa strzelą gola
Kurs : 1.42
Bukmacher : Betclic

Analiza: "Egzotyczne rozgrywki drugiej ligi Bułgari. W czym upatruję powodzenia w tym bądź co bądź niskim kursie? Goście mają jescze teoretycznie szanse na miejsce premiowane awansem (5 punktów straty) a zostało jeszcze kilka meczy do rozegrania więc jest o co walczyć. Gospodarze natomiast na bezpiecznym miejscu w środku tabeli i ani awans ani spadek raczej im nie grozi. Dlaczego idę w gole?? Pomimo iż ze statystyk wynika, że Minyor delikatnie mówiąc nie zachwyca na wyjazdach (wogóle sporo meczy bez nawet gola) to jednak upatruję tutaj z uwagi na walkę o ew. awans jakiegoś trafienia i obrony wyniku. gospodarze natomiast są dosyć skuteczni jednak tracą również sporo goli w czym upatruję tutaj szansy na wejście mojego typu. Z tego co wyczuwam chodzi mi po głowie wynik 1-2 ale również może skończyć się bramkowynm remisem - gradu goli raczej nie zobaczymy ale myślę że obie drużyny zanotują co najmniej po jednym trafieniu. Powodzenia :)

100

Otrzymane punkty reputacji: +315
lipcaq 95,3K

lipcaq

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Madryt
Godzina: 18:25
Spotkanie: Schwartzman - Dimitrov
Typ: Schwartzman -2,5 gema
Kurs:
1.86
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Idę tutaj w strone Argentyńczyka, ktory w mojej opinii jest w lepszej formie niz Bułgar. Diego w tym sezonie na mączce radzi sobie swietnie, polfinal w Cordobie, finał w Buenos Aires, finał w Rio De Raneiro, przegrany cwiercfinal z Tsipsipasem w Monte Carlo, polfinal w Barcelonie..Takze w tym roku 5 turniejow rangi ATP i za kazdym razem swietny wynik, przygode z Madrytem rozpoczal od wyeliminowania Paire. Patrzac na uklad drabinki to w nastepnej rundzie ma szanse zrewanzowac sie grekowi za porazke w MC, pozniej droga do finalu powinna byc prosta poniewaz takie osoby jak Nadal, Djokovic czy tez Alcaraz są w gornej drabince turnieju. Zeby tak sie stalo dzis musi pokonac Dimitrova, ktory w tym roku rozegral 2 turnieje na mączce. Porazka w polfinale w Monte Carlo oraz 1/8 w Barcelonie. Panowie miedzy soba na nawierzchni ziemnej rozegrali 2 spotkania, w ktorych obu górą był Schwartzman, dzis rowniez typuje jego wygrana i dokladam handicap -2.5 gema dla podbicia kursu.

100

inkub1986 649,5K

inkub1986

Użytkownik
Dyscyplina: siatkówka Plusliga
Godzina: 17.30
Spotkanie: ZAKSA - Jastrzębski Węgiel
Typ: Jastrzębie
Kurs: 3,55
Bukmacher: LVbet
Analiza:
Witamy w 1.rundzie finału Plusligi. Jastrzębie nie zostawili złudzeń w dwumeczu ze Skrą, wygrywając z nimi 2x po 3-0. Dla mnie to najlepsza rekomendacja, by coś puścić na ich zwycięstwo w tym meczu z Kedzierzynem, który trochę męczył się, ale wymęczył z Zawierciem po decydującym trzecim spotkaniu. Kurs wysoki. Na Zaksę spadają. Są gospodarzami, itd. Ale zaryzykować parę drobnych i pobrać typ na potrzeby konkursowe na dzisiaj nie zaszkodzi. Emocji nie zabraknie a i wyniku 3-0 bym się nie obawiał. W końcu muszą Jastrzębiaki z ZAKSą wygrać.

100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Real Madryt - Manchester City
Typ: Real + obie strzelą
Kurs:
4,70
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Czy ten rewanż będzie również kapitalny jak pierwsze spotkanie obu drużyn? Wątpię aby ten mecz przebił poprzednie spotkanie ale obym się mylił. Manchester City w pierwszym meczu wygrał z "Królewskimi" 4:3 - 3krotnie wychodzili na prowadzenie 2 bramkami i za każdym razem Real odpowiedział golem.
Real ostatnio wygrał Mistrzostwo Hiszpanii, kluczowi zawodnicy odpoczywali - Benzema, Vinicius, Militao, Alaba, Kroos, Casemiro czy Carvajal i Mendy.
Przede wszystkim liczę na bramki w tym meczu, obie drużyny prezentują się niesamowicie z przodu więc o to raczej jestem spokojny.
Liczę również na zwycięstwo Realu, po 1 Real w lidze mistrzów czuje się jak ryba w wodzie, City nie potrafi w lidze mistrzów ugrać nic konkretnego - psychika? możliwe. Real na tej fali zdobycia mistrzostwa nie ma nic do stracenia a ma wiele do zyskania...

370

Otrzymane punkty reputacji: +851
loki123 266,6K

loki123

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Dania - Puchar
Godzina: 18:00
Spotkanie: Midtjylland - Vejle BK
Typ: Powyżej 1.5 gola w meczu
Powyżej 7.5 rz. rożnych w meczu
Powyżej 1.5 kartek w meczu
Kurs: 1,85
Bukmacher: Superbet
Analiza: Dziś wszyscy idą w stronę półfinału Ligi Mistrzów, ale ja znalazłem spotkanie na przedsmak wieczornych emocji, ale do rzeczy. Dziś o 18 dojdzie do rewanżowego meczu półfinałowego pucharu Danii w którym spotkają się drużyny Midtjylland i Vejle BK. W tam tym tygodniu wygrali dzisiejsi gospodarze 1-0 i to oni w rewanżu są w lepszej sytuacji, grając na swoim boisku. Midtjylland w tabeli ligowej zajmuje 2 miejsce z dorobkiem 55 punktów mając na koncie 17 zwycięstw, 4 remisy i 7 porażek a ich bilans bramkowy to 48-27. Gospodarze mają serię 5 kolejnych meczy bez porażki i dziś raczej dołożą kolejne spotkanie, w którym wygrają. Vejle w tabeli ligowej zajmuje 11 miejsce z dorobkiem 22 punktów mając na koncie 5 zwycięstw, 7 remisów i 16 porażek a ich bilans bramkowy to 25-55. Przyjezdni na 10 ostatnich meczy zanotowali tylko 2 zwycięstwa. Liczę w tym pojedynku na przynajmniej 2 bramki, ponieważ na 10 ostatnich meczy pomiędzy tymi drużynami padało aż 9 razy powyżej 1,5 gola. W ostatnim meczu padło 9 rożnych i dziś przewiduję podobny wynik, ponieważ gospodarze będą przeważać, którzy średnio wykonuje 6 kornerów na mecz wiec linia 8 to mega promocja. W pierwszym meczu sędzią pokazał 7 żółtych kartek, i dziś też raczej mecz będzie ostry, a sędzią dzisiejszej konfrontacji jest Maae J. który pokazuje średnio 3,8 kartki na mecz w tym sezonie.

100

starski 5,6K

starski

Użytkownik
Dyscyplina: RPA
Godzina: 16
:00
Spotkanie: Chippa - Cape Town
Typ: remis
Kurs: 3.15

Bukmacher: Betclick
Analiza:

Chippa United w ostatnim meczu w domu zremisowali w zeszłą środę, ale nadal pozostają w strefie spadkowej z czterema innymi klubami. W sezonie pozostały tylko cztery mecze, na dole sytuacja robi się nerwowa, a Chippa United będzie musiała znależć sposób, aby zdobyć wszystkie punkty przeciwko Cape Town City.
Cape Town City wywalczyło wszystkie trzy punkty, odnosząc w ostatnią sobotę solidne zwycięstwo 2:1 nad drużyną Kaizer Chiefs i zmniejszyli stratę do drugiego miejsca o jeden punkt do Royal AM. Są niepokonani w dziesięciu kolejnych meczach PSL.
Cape Town City jak i Chippa mają tu o co grać więc widzę tutaj remis.

215

Otrzymane punkty reputacji: +1167
Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Typ: Karim Benzema strzeli bramkę
Kurs: 2.10
Bukmacher: BEtclic

Benzema strzela praktycznie w każdym meczu ostatnio, jest w wybornej formie, potrafi się urwać obrońcą i szybko wpakować piłkę do siatki. Jak Real ma powalczyć o finał to liczę, że Benzema bardzo im to ułatwi, w tym sezonie już 26 bramek w lidze i 14 bramek w 10 występach w LM, forma jest, do tego Benzema wykonuje 11, a nie wykluczone, że zobaczymy tutaj kolejnego karniaka dla Realu.

100 - gol w dogrywce.

Otrzymane punkty reputacji: +497
K 50,9K

Kołcz

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, PlusLiga
Godzina: 20.30
Spotkanie: Skra Bełchatów vs Warta Zawiercie
Typ: Warta Zawiercie wygra
Kurs:
2.08
Analiza:

Pierwsze spotkanie w ramach rywalizacji o trzecie miejsce w PlusLidze. Jeden z najbardziej utytułowanych klubów w historii podejmie we własnej hali drużynę, która dopiero buduje swoją markę. Na kogo wygraną stawiam w takim razie? Na gości! Tak, mimo że czytając poprzednie zdanie i nie znając sytuacji można by "w ciemno" dać jedynkę to ja uważam iż Zawiercianie dziś pokażą swój potencjał i wygrają ten mecz. Na sam początek porównajmy sobie składy obu drużyn Kooy, Ebadipur, Atanasijević czy Bieniek to świetni zawodnicy ale na przeciwko nich staną również "poważni gracze" w osobach Konarskiego, Contego czy też Kovacevicia. Ktoś może powiedzieć, że jeśli wymienialibyśmy dalej, nazwiska kolejnych postaci z obu zespołów to wyjdzie nam przewaga w ograniu, doświadczeniu i indywidulanych umiejętnościach po stronie gospodarzy. Mogę się zgodzić z tym zdaniem ale mam jeden bardzo ważny argument, który przekonuje mnie do tego typu. Chodzi o podejście do rywalizacji. Mecze o trzecie miejsce często rozstrzygane są w głowie a wygrywają drużyny którym po prostu się bardziej chce i w tym miejscu bezapelacyjnie należy wskazać na Jurajskich Rycerzy, dla których zdobycie brązowego medalu było by czymś niesamowitym! Skra gra bardzo nonszalancko, często traci łatwe punkty przez brak uwagi, nie dokładne odbicie czy też brak chęci aby rzucić się po bezpańską piłkę. Już w półfinale z Jastrzębiem było to widać, ich liderzy szybko opuszczają głowę a nie są w na tyle dobrej formie aby "czystymi umiejętnościami" bez walki i zaangażowania pokonać rywali. Po drugiej stronie mamy drużynę z misją zdobycia czegoś dla swoich kibiców. Dziś mogą zrobić ku temu pierwszy, bardzo ważny krok a mianowicie wygrać w delegacji i wrócić do własnej hali z potencjałem świętowania medalu przed własną publiką. Czy są w stanie wygrywać na trudnym terenie? Oczywiście! Pokazali to w poprzedniej rundzie na której otwarcie wygrali w Kędzierzynie z Zaksą - dziś w mojej opinii też zwyciężą.

108

Otrzymane punkty reputacji: +504
kubusdagus 40,8K

kubusdagus

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaIslandia kobiety
Godzina: 21:15
Spotkanie: Keflavik K - Breidablik K
Typ: Over 0,5 bramki Keflavik K
Kurs: 1.85
Bukmacher: fortuna

Analiza:

Liga kobiet islandzka dopiero zaczęła rozgrywki. Obie drużyny mają po pierwszej kolejce po zwycięstwie, gospodynie 4:0, goście 4:1. Ogólnie kurs na gości wynosi 1,16, więc wg bukmachera murowany faworyt. Wg mnie gospodynie są niedoszacowane. Pokazały już to patrząc na h2h obu drużyn, w zeszłym sezonie 1:1 i 3:1 dla Keflavik K, a jeszcze mecz wcześniej 5:2 Breidablik, ale dwie brameczki weszły. Więc w 3 ostatnich spotkaniach obu drużyn gospodynie strzeliły 6 goli w stosunu meczy 1-1-1. Podejrzewam, że dla odważniejszych typ 10 po 4,26 również ciekawy.

85

Otrzymane punkty reputacji: +1247
C 259,7K

czary-mary

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, PlusLiga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Bełchatów - ALURON CMC WARTA ZAWIERCIE
Typ: 1SET/MECZ ZAWIERCIE/ZAWIERCIE
Kurs: 2.59
Analiza:

Spotkanie o brąz PlusLigi. Dla Bełchatowa byłby to jeden z wielu medalowa ich historii. Natomiast dla klubu z Zawiercia historyczny sukces. Bełchatowianie w play-offach spisywali się fatalnie. Dopiero po 3 meczu i to po tie-breaku ograli skazywany na pożarcie Olsztyn, następnie dwie gładkie porażki z JW. Nie ugrali tam nawet seta. Skutkiem zwolnienie wybitnego trenera Kovac, który i tak do tej pory robił wyniki bardzo dobre jak na skład, który dostał. To kolejna dziwna decyzja w zarządzaniu klubem. Przyjęcie w klubie to NAJWIĘKSZY mankament. Słabo w przyjęciu zagrywki jak w ofensywie wygląda cały tercet Bełchatowian. Gra opiera się tylko na środkowych, a tą formacją spotkań się nie wygrywa. Przede wszystkim dramatyczna dyspozycja na skrzydłach nie pozwala na wygrywanie wielkich spotkań. Po drugiej stronie siatki wybitni skrzydłowi: Uros Kovacevic i Facundo Conte. Wspomagani przez Konara stanowią o wiele większa siłę rażenia od ich dzisiejszych rywali. W ćwierćfinale bezproblemowo rozprawili się z faworyzowaną Resovią, a następnie ulegli, lecz dopiero po trzecim spotkaniu z Zaksa, czyli głównym faworytem do wygrania ligi.
Forma, nastawienie jak i możliwości czysto siatkarskie na tą chwilę zdecydowanie po stronie przyjezdnych z Zawiercia

159

Otrzymane punkty reputacji: +1002
piatddz 65,4K

piatddz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Liga Mistrzów
Typ: Powyżej 9.5 rożnych
Kurs:1,90
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Ja idę dzisiaj w rożne. Jak to w rewanżach, nie ma już miejsca na kalkulacje. Real u siebie musi ruszyć na City, dla którego moim zdaniem będzie to świetna sytuacja. Ich mordercze kontry na szybkich zawodników ofensywnych, których będzie obsługiwał Kevin De Bruyne, który pokazał w pierwszym spotkaniu jak w błyskawiczny sposób potrafi posłać prostopadłą piłkę. Wielokrotnie moim zdaniem również Real będzie musiał bronić się na bokach gdzie Alaba czy Carvajal będą mieli spore problemy przy kontrach City. Wszyscy liczą, na kolejne wielkie widowisko z wieloma bramkami i kursy przez to są mocno zaniżone na bramki. Uważam, że pewniej jest dzisiaj zagrać na rogi, które mimowolnie na moje oko powinny wpadać z obu stron. Vinicjus musi szarpnąć, Modrić będzie szukał dłuższą piłką wielokrotnie Benzemy. Statystykami w ligach nie ma się co sugerować bo są one zależne od motywacji i sytuacji w tabeli ale ostatnio zarówno Real jak i City po 6 rożnych mieli w swoich spotkaniach. W pierwszym spotkaniu "tylko" 8 kornerów, ale w rewanżu po prostu musi ich paść więcej. Nie ma czego bronić, ani czego oszczędzać bo stawką jest finał LM.

90

Otrzymane punkty reputacji: +718
elalma 188,2K

elalma

Olimpijski Mistrz Skoków
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Typ: Liczba strzałów zawodnika - Karim Benzema : 4+
Kurs: 2.32
Bukmacher: betclic
Analiza:
Wielki hit ale przede wszystkim rewanżowy mecz półfinału Ligi Mistrzów. Real Madryt przed własną publicznością spróbuje odrobić straty z pierwszego spotkania na Etihad, które City wygrało 4:3. Można się spierać o to, czy jest to możliwe oraz kto wygra ten mecz, ale nie nikt nie ma chyba wątpliwości co do tego, jak ważną postacią dla Królewskich jest Karim Benzema. Reprezentant Francji to piłkarz, na którego szczególnie liczą kibice zespołu z Madrytu i wszyscy, którzy postawili w tym spotkaniu na gospodarzy. Karim w pierwszym meczu oddał 3 strzały i zakończył go z 2 golami. Trzeba przyznać, że tam Francuz wyciągnął maxa z sytuacji które miał. U siebie również powinien
być najczęściej oddającym strzały piłkarzem w zespole Carlo Ancelottiego. W obu meczach z Chelsea oddawał po 4 strzały na bramkę rywali, w rewanżu z PSG miał ich aż 7. Kiedy zespół go potrzebuje, to jak najbardziej może liczyć na klasę głównego faworyta do zdobycia Złotej Piłki. Bez względu na przebieg spotkania, moim zdaniem Benzema będzie miał sporo okazji do oddawania strzałów i będzie ich miał na koncie minimum 4.

132

Otrzymane punkty reputacji: +111
louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis ATP Madryt Panowie
godzina 21.30
Spotkanie : L.Pouile - S.Tsitsipas
Typ Lukas Pouille
kurs 10
betclick
analiza:
zaczne od tego ze wczoraj pogralem Pouille w meczu z Katchanovem , mialem male przeczucie niestety jeszcze mniejsza wiare i oczywiscie dalem ciala ze stawkami bo weszlo po kursie 5.0
Dzisiaj wiare mam jeszcze mniejsza bo zadanie duzo trodniejsze wiec potroilem stawki i zagralem juz rano nawet po kursie 11,
bo obawialem sie zlosliwosci losu i ze jak nie zagram a wejdzie to wkur....sie jeszcze bardziej.
Ciut o Pouille , pierwszy raz zwrocilem na niego uwage jak mi popsul kilka kuponow w tym jeden mega miodzio , jak pokonal Karlovica na szybkim hardzie na hali po Tiebracku w decydujacym secie.Lubie Pouille bo kilka razy dal ladnie zarobic , a to w jakims meczu z Janowiczem , a to wyrzucil Del Potro z Wimbledonu po przegranym pierwszym secie . i jeszcze kilka razy , jest jak Sara Errani w wielu meczach powracal po przegranym pierwszym secie , i przelamaniu w drugim.
W h2h dwa zero dla Cipasa jeden mecz na Hardzie jeden na trawie i na pewno to Francuz bedzie chcial poprawic , Lukas ma rank 174 wiec potrtzebuje Pc , na pewno jest to gracz z umiejetnosciami na obecnosc w pierwszej setce .
W nastepnej rundzie Diego badz Dymitrov .
Tsitsipas w ubieglym roku w Madrycie zaliczyl tyko druga runde , moze bedzie sie chcial przyczaic przed Rzymem i Garossem , w ubieglym roku zaliczyl final , bardzo szczesliwie bo Nadal I Djokovic grali w polfinale.
Zastanawialem sie oni w meczu wieczoru ?No tak ale Nowak i Rafa benda pewnie na stadionie .Wiec potraktowali Tsitsipasa jako zaphajdziure .Demotywator.W paru kuponach ma tez Pouile 2;0 po kursie 23. mogli by zdazyc obejrzec koncowke meczu .
Po przelaniu wypocin na papier wiare mam jeszcze mniejsza , ale w powrot Marka Wiliamsa do meczu w polfinale z trampem miale chyba jeszcze mniejsza wiare a sie udalo robcie k... co chcecie.
I jescze a propos tego co na stadionie.
Rzadko tyka ligi mistrzow , jakpos lepiej mi wchodzi pilka w lidze europy , a tak wogule to lepiej w wekend , ale czasem tykam.
Ostatnio wszedl mi awans Realu w poprzedniej rundzie a w tym meczu moze zdarzyc sie wszystko , wiele napisano wiele przeczytalem miale nie tykac ale moj nieregulaminowy bukmache , dal mi astronomiczna kwote 5 euro freebetu do wykorzystania na to spotkanie ,
w szablonie Build You Ods .
Moj nie regulaminowy bukmache nie wymaga obrotu ale od kwoty ewentualnej wygranej odciaga potem free bet Kwote.
Kibicuje City bo wyscig w premier lague trwa z Liverpoolem i tu by byl dodatkowy smaczek.

Zaklad zlozony Wynik Remis/polowa z wyzszym wynikiem remis /Benzema przynajmniej jeden celny strzal na bramke /De Bruyne przunajmniej jedencelny strzal na bramke
kurs 11.00

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom