M
62,4K
maciekfansport
Użytkownik
Dyscyplina: Żużel
Godzina: 17:00
Spotkanie: IMP 1/4 Tarnów
Typ: H2H Cierniak - Czugunov 1
Kurs: 1.70
Bukmacher: STS
Analiza:
Dziś aż w 4 różnych miejscach odbędą się zawody 1/4 IMP.
W tym sezonie zmiana formuły i odbędą się aż 3 finały.
Do jednego półfinału z każdego turnieju awansuje tylko 4 zawodników.
W Tarnowie dość słaba stawka i wg mnie Cierniak powinien awansować dalej.
Na analizę wybrałem Cierniaka w parze z Czugunovem i wg mnie będzie lepszy od tego zawodnika bo Czugunov nie przekonuje od
początku sezonu - w Ekstralidze jego średnia bardzo niska bo 1,227. Cierniak ma średnią 1,7 oczywiście nie ma co do końca porównywać bo to junior i jeździ mniej biegów niż Czugunov i w niektórych ma o wiele łatwiej o punkty,ale wg mnie jest w stanie zdobyć dziś
więcej punktów niż Czugunov,który na tym torze często nie jeździł a Cierniak wychował się na tym torze i zna go doskonale.
Kurs 1.70 w STS może nie wysoki,ale dobry np do dubla z innymi zawodnikami.
Cierniak jak i Czugunov nie wylosowali najlepszych numerów bo Cierniak nr 11 a Gleb nr 6.
6 zawodników z Ekstraligi pojedzie na tym torze dziś,ale tylko 1 senior.
Z I ligi 5 zawodników natomiast z 2 ligi również 5.
Obaj panowie spotkają się w biegu nr 9 wtedy Czugunov będzie miał lepsze pole bo A,ale Cierniak będzie miał D a z niego w Tarnowie czasem da się dobrze wystartować i koło siebie będzie miał słabego Świercza.
100
Godzina: 17:00
Spotkanie: IMP 1/4 Tarnów
Typ: H2H Cierniak - Czugunov 1
Kurs: 1.70
Bukmacher: STS
Analiza:
Dziś aż w 4 różnych miejscach odbędą się zawody 1/4 IMP.
W tym sezonie zmiana formuły i odbędą się aż 3 finały.
Do jednego półfinału z każdego turnieju awansuje tylko 4 zawodników.
W Tarnowie dość słaba stawka i wg mnie Cierniak powinien awansować dalej.
Na analizę wybrałem Cierniaka w parze z Czugunovem i wg mnie będzie lepszy od tego zawodnika bo Czugunov nie przekonuje od
początku sezonu - w Ekstralidze jego średnia bardzo niska bo 1,227. Cierniak ma średnią 1,7 oczywiście nie ma co do końca porównywać bo to junior i jeździ mniej biegów niż Czugunov i w niektórych ma o wiele łatwiej o punkty,ale wg mnie jest w stanie zdobyć dziś
więcej punktów niż Czugunov,który na tym torze często nie jeździł a Cierniak wychował się na tym torze i zna go doskonale.
Kurs 1.70 w STS może nie wysoki,ale dobry np do dubla z innymi zawodnikami.
Cierniak jak i Czugunov nie wylosowali najlepszych numerów bo Cierniak nr 11 a Gleb nr 6.
6 zawodników z Ekstraligi pojedzie na tym torze dziś,ale tylko 1 senior.
Z I ligi 5 zawodników natomiast z 2 ligi również 5.
Obaj panowie spotkają się w biegu nr 9 wtedy Czugunov będzie miał lepsze pole bo A,ale Cierniak będzie miał D a z niego w Tarnowie czasem da się dobrze wystartować i koło siebie będzie miał słabego Świercza.
100
Ostatnio zmieniony przez ibis: