manipulation
Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka-Euroliga
Godzina: 20.15
Spotkanie: Panathinaikos-Anadolu Efes
Typ: Remis po 4rech kwartach
Kurs: 17.00
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Wczoraj piekielnie blisko-do overu 4.5 bramek w Sydney zabraklo jednej bramki.
Na dzis nie znalazłem nic do wysokiej gry,za to wydaje mi się,że dostrzegłem dość ciekawy zakład do zaatakowania za mniej
Dlaczego? A no warto zajrzeć do H2H spotkan miedzy tymi dwiema ekipami. Na ostatnie 7 spotkań pomiedzy tymi druzynami padły AŻ 4 REMISY ! A ostatni mecz również był bardzo blisko remisu-Panathinaikos wygrał różnicą 1 punktu.
Doskonale zdaje sobie sprawę z tego,że w koszykówce remis to można powiedzieć ,,anomalia'',jednak ja zawsze jestem ,,pod wrażeniem'' par,gdzie na kilka spotkań 70% to remisy.. No dla mnie troszkę dziwne.
Dlatego dziś podczas dość mizernej oferty spróbuję to zagrać.
Co do kursów to też widzę dziwne rozstrzały-od 13.00 do nawet 21.00.
Pomogłem? Zostaw proszę reputkę ????
Typującym i Grającym życzę Powodzenia !
100
Godzina: 20.15
Spotkanie: Panathinaikos-Anadolu Efes
Typ: Remis po 4rech kwartach
Kurs: 17.00
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Wczoraj piekielnie blisko-do overu 4.5 bramek w Sydney zabraklo jednej bramki.
Na dzis nie znalazłem nic do wysokiej gry,za to wydaje mi się,że dostrzegłem dość ciekawy zakład do zaatakowania za mniej
Dlaczego? A no warto zajrzeć do H2H spotkan miedzy tymi dwiema ekipami. Na ostatnie 7 spotkań pomiedzy tymi druzynami padły AŻ 4 REMISY ! A ostatni mecz również był bardzo blisko remisu-Panathinaikos wygrał różnicą 1 punktu.
Doskonale zdaje sobie sprawę z tego,że w koszykówce remis to można powiedzieć ,,anomalia'',jednak ja zawsze jestem ,,pod wrażeniem'' par,gdzie na kilka spotkań 70% to remisy.. No dla mnie troszkę dziwne.
Dlatego dziś podczas dość mizernej oferty spróbuję to zagrać.
Co do kursów to też widzę dziwne rozstrzały-od 13.00 do nawet 21.00.
Pomogłem? Zostaw proszę reputkę ????
Typującym i Grającym życzę Powodzenia !
100