>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 31.08.2014 (niedziela)

Status
Zamknięty.
maer 322,5K

maer

Typer A-League
Tutaj podajemy typy
na niedzielę - 31. Sierpnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

maer 322,5K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Dania ( Superligaen )
Spotkanie: FC Midtjylland - Esbjerg fB
Typ: 1
Kurs: 2.05
Data: 31.08.2014
Godzina: 15.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam na 6 kolejkę ligową w duńskiej Superligaen.
W mieście Herning liczącym prawie czterdzieści pięć tysięcy mieszkańców na MCH Arena mogącym pomieścić prawie dwanaście tysięcy widzów odbędzie sie mecz o ligowe punkty pomiędzy miejscowym Football Club Midtjylland założonym w 1999 roku o barwach czerwono-czarnych a w gości z miasta Esbjerg liczącego ponad osiemdziesiąt dwa tysiące mieszkańców przyjedzie drużyna założona w roku 1924 o barwach biało niebieskich a mianowicie Esbjerg forenede Boldklubber.
FC Midtjylland rozegrał w tym sezonie ligowym 5 spotkań w których zdobył 12 punktów po 4 zwycięstwach oraz 1 porażce i zajmuje obecnie pozycję lidera tabeli ligowej z bilansem bramkowym 11-6.
Esbjerg fB zdobył 3 oczka w swoich 5 meczach ligowych rozegranych w tym sezonie ligowym po 3 remisach oraz 2 porażkach co daje obecnie przedostatnią 11 pozycję w tabeli duńskiej Superligaen, bilans bramek 4-6.
Gospodarze zagrali w trym sezonie ligowym u siebie 2 razy i zdobyli komplet 6 oczek po 2 wygranych, bilans bramek na swoim MCH Arena 6-2.
Goście zdobyli 1 punkt w swoich 2 wyjazdowych spotkaniach w tym sezonie ligowym po 1 remisie oraz 1 przegranej, bilans bramkowy w delegacjach 3-4.
Mecz zapowiada się ciekawie choć moim zdaniem bukmacherzy dali na niego za wysoki kurs jak na formę obecną obu drużyn a w ostatnich 17 pojedynkach pomiędzy tymi zespołami rozgrywanymi w mieście Herning 9 razy wygrywali FC Midtjylland, 7 razy padały remisy oraz 1 razy wygrali mecz goście Esbjerg fB.
Moim typem na to spotkanie jest wygrana gospodarzy, Football Club Midtjylland dobrze zaczął sezon i u siebie wygrał oba swoje mecze a Esbjerg forenede Boldklubber na wyjazdach słabo choć remis ostatnio z Aalborg to niezły wynik tylko obecnie drużyna ta jest bez formy a gospodarze z MCH Arena ją posiadają i moim zdaniem zwycięzcą tego spotkania będzie zespół z Herning.
✅105

Otrzymane punkty reputacji: +9
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny ???? US OPEN 2014
Godzina: 00:00
Spotkanie: Wawrinka Stan-Kavcic Blaz
Typ: 1 handicap -2.5 setów
Kurs: 2.00
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:

Zazwyczaj unikam typowania wyników 3:0 ponieważ często nawet najlepsi zawodnicy tracą sety ale spróbuję tym razem. Stan w tym roku wszedł na wyższy poziom swojego tenisa, wygrał Australian Open co jest jego największym osiągnięciem jak na razie, ale dodatkowo wygrał Chennai czy Monte Carlo. Dodatkowo można jeszcze z lepszych wyników dopisać ćwierćfinał Wimbledonu gdzie przegrał z Federerem. Wawrinka miał wiele dobrych meczów ale też i kilka złych i to w ostatnim czasie ponieważ przegrywał z Benkiem czy Andersonem. Był również czarnym koniem French OPEN lecz odpadł w I rundzie. Tutaj w US OPEN pokonał najpierw utalentowanego, młodego Czecha 6:2, 7:6, 7:6,a w II rundzie Bellucciego 6:3, 6:4, 3:6, 7:6. Szwajcar ma to do siebie,że od czasu do czasu traci koncentracje i potrafi stracić seta z Bóg wie kim. Zmierzy się on z Kavcicem który również sezon ma udany, lecz na poziomie challengerów. Od 10 czerwca do 13 lipca wygrał on właśnie 3 turnieje tej rangi na hardzie i zanotował się dodatkowo w jeszcze jednym finale, owszem jest to przyzwoite osiągnięcie lecz pod kątem ATP oraz wielkiego szlema niezbyt imponujące. Blaz pokonał tutaj dwa razy po 3:0 zawodników, najpierw Younga a następnie Chardego. Ale w tych dwóch meczach były dwa cyrki ponieważ najpierw Young wygranego seta przegrał z 4:0 na 7:5,a Chardy jak to często Chardy oddaje wygrane sety,mecze...wystarczy spojrzeć na przebieg meczu punkt po punkcie. Czy takie akcje z WTA będą się działy w tym meczu? Raczej wątpię lecz pamiętajmy,że jest to sport i zawsze wszystko może się zdarzyć. Wspomniałem, że walkower=zwrot-przed US OPEN wygrał kilka challengerów także można stwierdzić, że formę on posiada jakąś. Ale zawsze mam w głowie ten poważny argument,że challengerowski świat a ATP to dwie inne bajki. W jego przypadku również się to potwierdziło ponieważ po tej dobrej passie meczów spróbował swoich sił w Washingtonie oraz w Winston Salem i odpadał tam dwa razy w drugich rundach....najpierw z Backerem 6:3, 7:6 i z Mahutem 6:3, 6:2. W tym meczu liczę na to,że 4 rakieta świata nie starci koncentracji na tyle aby stracić nawet jednego seta. Wiadomo,że Wawrinka potrafi wygrać w chwili obecnej z każdym nawet po 3:0. Mam nadzieję,że Stan wciągnie nosem Blaza ponieważ bije go umiejętnościami na łopatki. Grali raz w poprzedni roku na clayu,a tam Kavcic czuje się o 200% lepiej niż na hardzie, zdołało mu się urwać seta lecz mecz zakończył się wynikiem 4:6, 6:2, 6:1. Stawiam tutaj na 3:0 dla faworyta po atrakcyjnym kursie.
walkower=zwrot=0jk

Otrzymane punkty reputacji: +2
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina PIłka nożna Polska
godzina 15:30
Podbeskidzie - Legia
Typ: x /x
Kurs 6.00
Buk Oddsring
Analiza:
Witam, na jutro postanowiłem zagrać spotkanie z polskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym Podbeskidzie Bielsko - Biała podejmie na swoim stadionie Warszawską Legię. Moim zdaniem kurs na gości jest zdecydowanie zaniżony a patrząc na to jak spada uważam że jest to mocno przesadzone, ponieważ jak wiadomo Legia w spotkaniach po lub przed meczami w europejskich pucharach wystawia skład daleki od optymalnego, przykładem ostatnie spotkanie z koroną , w którym Legia co prawda wygrała, ale nie mogą powiedzieć aby wygrała zasłużenie, ponieważ to Kielecka drużyna stworzyła sobie lepsze sytuację podbramkowe z których nie potrafiła zdobyć przynajmniej jednego gola. Podbeskidzie jest w bardzo dobrej formie po dwóch porażkach w pierwszych kolejkach , następnie wygrali aż 4 mecze, zdobywając łacznie 10 punktów i strzelili w nich 9 bramek tracąc zaledwie 3 , tym bardziej na własnym stadionie drużyna Leszka Ojrzyńskiego morze sprawić problem jedenastce Heninga Berga , który może tutaj znów zarotować w jakiś sposób swoim szerokim składem . Bielszczanie natomiast maja u siebie kilku zawodników na prawdę w bardzo wysokiej dyspozycji, tacy zawodnicy jak Chmiel, Korzym ( który z meczu na mecz wygląda coraz lepiej i pewniej się czuje w drużynie ) mogą Legii narobić problemów. Zaryzykowałbym tutaj zagrać przeciwko ekipie z Warszawy , ktora może tutaj stracić jakieś punkty. Mój typ na to spotkanie to remis oraz podział punktów, Stawiałbym tutaj na dobre widowisko i na kilka bramek, dlatego uważam że będzie tutaj remis 2:2.
⛔100

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
???? Challenger Bangkok
Godzina: 5:00
Hyeon Chung vs Thompson
Typ: 0-2
Kurs:3,47
Buk: Pinnacle
Ciekawy final 20latek z 18latkiem. Ten starszy Thompson bilans ma slaby 6-8 ale ten turniej mu naprawde wychodzi. Stawialem przeciwko Niemu z Viannim, ale mimo ze Wloch nie serwowal rewelacjnie(6sow) rozbil go oddajac tylko 4gemy. O Chungu powiem ze ma bilans 11-6 w challengerach na nawierzchni twardej. Sledzilem powierzchownie jego 3set na live z Soeda. Gdyby go nie przelamal na poczatku seta w zyciu by tego nie wygral. Dla mnie lepsze wrazenie zrobil Soeda. Mial 8breakow a Chung 4. Oboje wykorzystali po 3 i teraz Chung zagra w finale. Thompson ma lepszy serwis i moim zdaniem wygra w Bangkoku final
⛔100

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Tottenham - Liverpool
TYP : BTS
1,53 Bet365

Dla mnie bet kolejki. Patrząc na ostatnie wyniki kogutów można uznać, że weszli w sezon najlepiej jak to możliwe. Strzelają bardzo dużo goli, grają ladną dla oka piłkę i przede wszystkim są skuteczni. Podoba mi się ta drużyna, bo może namieszać w TOP3 w tym sezonie w Anglii. Oglądałem mecz MC z Liv i niestety, ale Liverpool wyglądał bardzo przeciętnie. Po przegranej w Manchesterze gracze z Anfield powinni zagrać dużo lepszy mecz. Do tego dochodzi dzisiejsza strata punktów przez City. Jestem zdania, że Liverpool stać jutro na strzelenie conajmniej jednego gola. Powinni wyjść nakręceni na &quot; odrabianie &quot; strat do czołówki. O gola gospodarzy patrząc na ich formę jestem bardzo spokojny.
⛔100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna / Holandia Eredivisie /
Godz. 12:30
Spotkanie - PSV : Vitesse
Typ - Handicap -2 / PSV
Kurs - 4.50
Buk - Sportingbet
Poprzedni mój typ na PSV wszedł i myślę że i ten ma szanse powodzenia .
PSV od początku sezonu pokazuje że ma apetyt na tytuł mistrzowski jak na razie po 3 kolejkach ma komplet pkt no i przede wszystkim ta ich skuteczność 12:3 , w dzisiejszym pojedynku z Vitesse wydaje mi się że mają okazję przełamać trochę nie zbyt dobrą statystykę z ostatnich dwóch sezonów w meczach z dzisiejszym rywalem bo ostatnie ich zwycięstwo tutaj na Phillips Stadion miało miejsce w sezonie 2011/12 wtedy wygrali 3:1 a sezony 2012/13 to porażka 1:2 no i wynik z poprzedniego sezonu to 2:6 na korzyść gości tak więc chyba dziś powinni zmazać tą plamę a na pewno mają jeszcze ten wynik świeżo w pamięci . Vitesse w tym sezonie gra niezwykle słabo i tak na początek przegrali z Ajaksem aż 4:1 potem u siebie z Cambuur 2:2 i ostatnio porażka na wyjeżdzie z Zwolle 2:1 tak więc jest szansa dla PSV na rewanż za te 2:6 . W drużynie PSV od początku sezonu bardzo dobrze spisuje się Memphis Depay który w tym sezonie zdobył już UWAGA ! 8 bramek / 5 w lidze i 3 LE tak więc wyrasta w PSV chyba nowa gwiazda , no a przed tygodniem gdy PSV wygrało w Amsterdamie na terenie mistrza kraju , był obok Luciano Narsingha bohaterem szlagieru kolejki . Tak czy siak uważam że podopieczni Phillipa Cocu wygrają dziś to spotkanie a Depay powiększy swój dorobek strzelecki a typ na handi -2 dla PSV uważam za całkiem realny !
⛔100

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Piłka Nożna Turcja Superliga
Spotkanie : Fenerbahce - Kardemir Karabuk
typ Fenerbahce haandicap -1 azjan
kurs 1.8
buk Bet365
Witam , dziś startuje jedna z moich ulubionych lig , najwyższa klasa w Turcji Superliga.
I na dziń dobry mamy Fenerbahce u siebie.Nie będę się zagłębiał w analizę aktualnej formy obu drużyn itd bo to początek sezonu.Fenerbatche odniosło duzy sukces kilka dni temu zdobyło Super Puchar Turcji pokonując Galatę jednak dopiero w serii rzutów karnych , regulaminowy czas , ani dogrywka nie przyniosła rozstrzygnięcia.Pamiętam w zeszłym roku o to trofeum również walczyły te same drużyny i wygrała Galata po dogrywce , zwycięzka bramkę strzelił Drogba , którego już nie ma bo wrócił do Chelsea , pamietam dobrze bo obstawiłem grubo i wtopiłem:)Nie mniej jednak Fenerbathce zawsze mi dobrze pracowało w kuponach , wygrywają w swojej lidze większość meczwów niewiele przegrywają i remisują , zwłaszcza na własnym podwórku są grozni i bramkostrzelni.Myślę że będą chcieli dobrze wejść w sezon i z przytupem , wydaje mi się że powinni wygrać różnicą większą niż jedna bramka.Wybrałem opcje bezpieczniejszą handicap -1 azjatycki , kurs nie zachwyca ale próbuję za większą stawkę , za stosownie mjiejszą spróbuję również azjan -2 po kursie 3.55 na agresywnym kuponie .Jak będzie?zobaczymy , na stadionie Fenerbathce w Stambule jest zawsze bardzo gorącą atmoswera , mam nadzieję że kibice wyjdą z tego spotkania zadowoleni i usatysfakconowani , a może i mnie wpadnie parę groszy:)Czego i Państwu wszystkim serdecznie życzę:)
zwrot 0jk

M 29

m4kers

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Debel (US Open)
Godzina: 20:00
Spotkanie: Nestor/Zimonjić-Lipsky/Ram
Kurs: 1.33
Buk: William Hill
Analiza: O parze Nestor/Zimonjić wiele zostało już podczas tego turnieju napisane. Ja również miałem okazję ich przeanalizować. Dzisiaj zagrają w III rundzie z parą Lipsky/Ram. Kanadyjczyk z Serbem mają za sobą wiele wspólnych występów i sukcesów. Przed US Open nie byli w zbyt dobrej formie, ale od początku turnieju w Nowym Jorku idą jak burza. Ograli pary Barrientos/Giraldo i wcześniej Fleminga z Hutchinsem przy okazji nie dając się przełamać ani razu! Lipsky/Ram również grali ze sobą niejednokrotnie, jednak większość tych występów miała miejsce w 2012 roku. Do niedawna Lipsky występował w parze z Gonzalezem i szło im bardzo nierówno. Wygrane turnieje przeplatali z fatalnymi występami. Dlatego znaleźli nowych partnerów. Rajeev Ram to również doświadczony deblista aczkolwiek nie sądzę, aby po trzech spotkaniach w tym roku razem byli w stanie przeciwstawić się bardzo zgranej i o wiele bardziej doświadczonej i utytułowanej parze.
-100 / minimalny kurs to 1.40

B 35

balonik19821

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaFrancjaLigue 1
Godzina:
21:00
Spotkanie: PSG – St. Etienne
Kurs: 1,53

Bukmacher: Bet365
Analiza:

Na zakończenie 4 kolejki Ligue 1 aktualny mistrz kraju podejmie 4 drużynę ubiegłego sezonu, czyli St. Etienne. Gospodarze dość słabo rozpoczęli nowy sezon, gdyż po 3 kolejkach mają na koncie tylko 5 punktów co daje im obecnie 12 miejsce w tabeli. Paryżanie sezon rozpoczęli od remisu na wyjeździe z Reims 2-2.W kolejnym meczu u siebie pokonali Bastię 2-0 by w ostatniej kolejce tylko zremisować ze słabiutkim Evian 0-0. Nieco lepiej wygląda sytuacja gości, którzy z dorobkiem 7 punktów zajmują obecnie 3 miejsce ze stratą 2 punktów do prowadzącego Bordeaux. Goście sezon rozpoczęli od wyjazdowego zwycięstwa z Guingamp 2-0. W kolejnym meczu pokonali u siebie Reims 3-1. W ostatniej jednak kolejce przydarzyła im się wpadka, gdyż tylko zremisowali bezbramkowo z Rennes. Goście w czwartek grali w Lidze Europejskiej mecz który zakończył się serią rzutów karnych dlatego goście mogą być nieco zmęczeni. W ich ekipie dodatkowo nie zagrają kontuzjowani: Clerc oraz Perrina. PSG nie może sobie pozwolić na stratę punktów tym bardziej przed własną publicznością, nawet mimo braku: Silvy, Rabiota czy Cabaye’a. Z kolei występ w dzisiejszym spotkaniu rekonwalescenta Ibrahimovica stoi pod znakiem zapytania. Nawet bez tych zawodników kadra PSG wygląda nieźle. Za zwycięstwem Paryżan przemawia dodatkowo historia pojedynków obu ekip bowiem z 33 pojedynków aż 23 wygrało PSG i tylko 3 zakończyły się zwycięstwami Zielonych, przy 10 remisach. PSG jest faworytem i dziś nie powinno zawieść. Coś czuję, że to będzie mecz Cavaniego, który wraca do wysokiej formy. Stawiam na zwycięstwo PSG.

Przewidywane składy:
PSG: Sirigu - Aurier, Marquinhos, Luiz, Digne - Verratti, Motta, Matuidi - Moura, Cavani, Pastore
Saint-Etienne: Ruffier - Theophile-Catherine, Sall, Pogba, Tabanou - Corgnet, Clement, Lemoine - Hamouma, Erding, Grade
✅53

ziben 0

ziben

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - I Liga Polska
Godzina: 17:00
Spotkanie: Chojniczanka Chojnice - Dolcan Ząbki
Typ: X
Kurs: 3,15
BUK: STS
Analiza:
Na dzisiaj wybrałem mecz I ligi pomiędzy Chojniczanką a Ząbkami . Chojniczanka na własnym stadionie będzie podejmowała walkę z drużyną która klasyfikuję się na 6 pozycji z tabeli ( Chojniczanka ostatnie ) .
Ostatnie dwa spotkanie pomiędzy tymi zespołami odbyły się:16.11.2013 07.06.2014 i oba zakończyły się remisem . Tak więc myślę , że i tym razem będzie tak samo . Chojniczanka nie gra nic kompletnie , więć myśle ze w tym meczu wywalczą jedynie remis
nieregulaminowy bukmacher ⛔100

f1sheer 20

f1sheer

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - FRANCJA: Ligue 1
Godzina: 14:00
Spotkanie: Bordeaux-Bastia
Typ: over 2.5
Kurs: 1.70
Bukmacher: BetClic
Analiza:
Na dzisiaj wybrałem Ligue 1. Spotkanie lidera z 13 zespołem po 3 kolejkach. Ekipa z Stade Chaban-Delmas świetnie weszła w sezon wygrywając wszystko do tej pory. Zaczęła od zwycięstwa z Montpellier na wyjeździe wygrywając 0:1, następnie pewnie poradziła sobie z pretendentem do mistrzostwa czyli Monaco wygrywając u siebie 4:1 i ostatnie spotkanie na wyjeździe Bordo wygrało 1:3 z Nice. Tym bardziej przemawiają za zwycięstwem gospodarzy bezpośrednie pojedynki z Bastią. W ostatnich 3 meczach ekipa gospodarzy wygrała trzykrotnie nie tracąc przy tym żadnej bramki i strzelając 4. Nie widzę innej opcji jak pewne zwycięstwo Bordeaux.
⛔100

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaHolandia Erste Divisie
Godzina:
14:30
Spotkanie: Roda JC-Maastricht
Typ: 2 DNB
Kurs: 6.0

Analiza:
Po czterech rozegranych kolejkach to Roda JC jest dzisiaj faworytem tego meczu. I nic dziwnego gdyż jest to spadkowicz i mają dość silna ekipę aby wrócić do najwyższej klasy rozgrywkowej. W ostatniej kolejce dostali jednak małego policzka co sprowadziło ich na ziemię, po serii trzech zwycięstw przegrali aż 3-0 z Volendam. I jest to jasny sygnał że walka o powrót na &quot;salony&quot; będzie trudna. Przyglądając się dokładnie ich trzech wcześniejszym wynikom ( 3 zwycięstwa) można dostrzec że nie były to jakieś spektakularne sukcesy. Wygrane przewagą jednej bramki po meczach w których ani nie dominowali ani nie cisnęli z nie wiadomo jakim uporem . I fakt dzisiejszy przeciwnik to średniak ligowy. Maastricht w ubiegłym sezonie zajęło 11 miejsce i nic się nie zapowiada aby i ten miał być jakiś szczególnie lepszy ale kurs wystawiony na 2 DNB mnie bardzo kusi i jest przesadzony. Niespodzianki się jak najbardziej zdarzają a jedno jest pewne Roda JC to nie jest maszynka tyko i wyłącznie do wygrywania. Dodatkowo dostrzegam w ich szeregach małe luki nie zagra van Berkel (obrona 4/0), Letshert ( kluczowy stoper 4/0) van Hyfte ( pomocnik 3/0) Dijkhuzen ( prawy obrońca 3/0)
⛔100

suvi 107

suvi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Mainz - Hannover
Typ: 2
Kurs: 3,30
Bukmacher: bet365
Analiza:
Na dziś, moim zdaniem warto polecić mecz Bundesligi pomiędzy Mainz i Hannoverem. Tydzień temu drużyna z Moguncji bardzo szczęśliwie zremisowała na wyjeździe z beniaminkiem z Paderborn. Tamten mecz oglądałem niestety dopiero od drugiej połowy, w której wynik brzmiał 1:1. Tak jak napisałem, pierwszej połowy nie widziałem, druga jednak zdecydowanie lepsza była w wykonaniu beniaminka (w pierwszej, z tego co mówili komentatorzy Mainz prezentowało się lepiej, niż w drugiej, aczkolwiek szału nie było). Drużyna z Paderborn mogła rozstrzygnąć mecz, bo mieli wiele świetnych sytuacji bramkowych, a gdy w końcu zdobyli bramkę w 87 min. i wydawało się, że zdobędą 3 pkt, przez głupie zachowanie obrońcy sprezentowali drużynie Mainz karnego w doliczonym czasie, którego pewnie wykorzystał Koo Ja-Cheol. Tak więc można powiedzieć, że Mainz miało sporo szczęścia wywożąc z tamtego meczu 1 pkt, bo ich gra, zwłaszcza w obronie, chwilami była żenująca.
Natomiast przechodząc do drugiej drużyny, czyli do Hannoveru, myślę, że ich zwycięstwo z Schalke (2:1) można uznać za delikatną niespodziankę, ale było ono jak najbardziej zasłużone. Pierwsza połowa na remis, raczej wyrównana, jednak druga połowa zaczęła się dla &quot;96&quot; bardzo źle, bo w 47. minucie bramkę dla gości zdobył Huntelaar, po podaniu na pustą bramkę. To jednak tylko zmotywowało gospodarzy do odrobienia strat. Bramka na remis padła w 67. minucie. Po rajdzie Bittencourta prawą flanką i świetnym dośrodkowaniu, jak i błędzie w kryciu obrońcy Schalke, gola zdobył Prib, który był w tym meczu bardzo mocnym elementem drużyny. Już po 3 minutach, zwycięską bramkę zdobył nowy nabytek drużyny- Joselu, po strzale z dystansu i po lekkim rykoszecie.
Tyle z ogólnego streszczenia meczów z poprzedniego tygodnia, przechodząc do sedna, uważam, że gra na Hannover w tym meczu ma sens. Drużyna Mainz zaprezentowała się tydzień temu bardzo przeciętnie, warto też wspomnieć, że straciła kilka ważnych ogniw z poprzedniego sezonu (choćby Müller czy Choupo-Moting) i to widać po ich grze (nie tylko szczęśliwy remis z Paderborn, ale i porażka w Pucharze Niemiec z 3. ligowcem). Jeśli nic się nie zmieni to z taką grą czeka ich bardzo ciężki sezon. Hannover za to zaprezentował się bardzo korzystnie i to na tle silnego rywala, którego celem jest pierwsza czwórka Bundesligi. Myślę, że zdecydowanie stać ich na pokonanie rywala, który na początku sezonu jest ewidentnie bez formy. Warto spróbować tego typu choćby ze względu na kurs. Polecam i powodzenia.
⛔100

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Dyscyplina: Włochy, Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Genoa - Napoli
Kurs: 2,0
Bukmacher: Unibet
Analiza: Pierwsza kolejka Włoskiej Serie A, stawiam w tym spotkaniu na gości tego meczu przede wszystkim dlatego ze dysponują dużo lepsza kadrą niż gospodarze. Napoli po odpadnięciu z eliminacji LM z Bilbao beda chcieli pokazać że we Włoszech cały czas są jedną z czołowych drużyn. Mecze presezonu mieli dobre, pokonali m.in.Barcelona i PAOK, przegrali minimalnie z PSG 1:2. W ostatnich 4 meczach bezpośrednich Napoli wygrało 3 razy i padł tylko jeden remis. Stawiam tutaj na zwycięstwo gości. Pozdrawiam ????
✅100

unthinkabl3 277

unthinkabl3

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Freiburg - Moenchengladbach
Kurs: 2.25
Bukmacher: Betclic
Analiza: Witam Wszystkich. Dziś przenosimy się na niemieckie boiska, a dokładniej do Freiburga. Bardzo ciekawą ofertą jest dziś postawienie zwycięstwa drużyny M&#39;gladbach. Goście są bardzo podbudowanie fantastycznym zwycięstwem z Sarajewem - 7:0 w el. Ligi Europy. Zremisowali swój pierwszy mecz ligowy, jednak sądzę że po rozgromie z tego tygodnia pokażą, że słusznie należą do czołówki Bundesligi. Freiburg zawodzi i nie sądzę, aby odegrał znaczącą rolę w dzisiejszym spotkaniu. Jeżeli ktoś obawia się spotkania, może postawić X2. Sądze jednak, że warto postawić czyste 2.
⛔100

empel 112

empel

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna, Francja, Ligue1
godzina: 14:00
spotkanie: Bordeaux - Bastia
typ: 1
kurs: 1.66
bukmacher: bet365
Analiza: Na dzień dzisiejszy wybrałem spotkanie 4 kolejki Ligue1 w którym na stadionie Stade Chaban-Delmas miejscowe Bordeaux podejmie przyjezdnych z Bastii. Gospodarze będący w gazie wygrali wszystkie mecze rozegrane w tej kampanii Ligue1 pokonując przekonująco między innymi Monaco i Nice a także Montpellier. Bardzo dobrą formę od początku sezonu prezentuje duet snajperski Diabate i Rolan. Zespół Bastii natomiast w tej kampanii odniósł jedną wygraną, raz zremisowali i raz musieli znieść gorycz porażki w meczu z PSG. Goście znacznie lepiej prezentują się na własnym obiekcie co można wywnioskować po wynikach z poprzedniego i obecnego sezonu. Reasumując atut własnego boiska, dobra dyspozycja gospodarzy i słabo grająca na wyjazdach Bastia skłania ku graniu na Bordeaux, nie wydaje mi się aby goście zdołali ugrać nawet 1 pkt w tym spotkaniu.
⛔100

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Dyscyplina: Piłka Nożna - Norwegia, Tippeligaen
Godzina: 19:00
Spotkanie: Brann - Molde
Typ: BTS
Kurs: 1.44
Analiza:
Na dzisiaj wybrałem ostanie spotkanie 22 kolejki Tippeligaen. Molde jest obecnie liderem i ma 5 punktów przewagi nad drugim zespołem, praktyczne jeśli nie zdarzy się coś nieprzewidywalnego to ma mistrzostwo zapewnione. Na pewno w tym meczu będzie chciało zdobyć 3 punkty i spokojnie wrócić do domu. Natomiast z drugiej strony jest Brann które broni się przed spadkiem i robi to wyśmienicie bo w ostanich trzech meczach jeden remis( z Vålerenga) i dwa zwycięstwa z Rosenborgiem I Aalesund. Jak widać gospodarze mają o co grać bo zwycięstwo da im bezpieczne miejsce, a goście potrzebują punktów by zdobyć mistrzostwo. Przewiduje w tym meczu strzelaninę bo obie drużyny tych 3 punktów potrzebują jak powietrza. Typ BTS wydają się być pewniaczkiem na dzisiaj.
⛔100

gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Serie A
Spotkanie: Udinese - Empoli
Kurs: 1.75
Bukmacher: bet365
Analiza: Jak dla Mnie dobry typ. Wlasna publicznosc niezawodny Di Natale ktory ostatnio w Pucharze Wloch władował 4 bramki wiec forma rosnie. A Empoli? Beniaminek ktory nie szalal zbytnio na rynku transferowym. Obrone tworza mlodzi i niedoswiadczeni zawodnicy ktorzy dopiero sie ogrywaja we wlasnym gronie. Nie sadze zeby Di Natale nie rozgryzl ich obrony i nie wladowal minimum 1-2 bramek a Udinese u Siebie madrze sie broniło. ????

✅75

maciej_cfc 25K

maciej_cfc

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Serie A
Spotkanie: Atalanta - Verona
Kurs: 3.60
Bukmacher: bet36
5
Witam. Na dzisiaj wybrałem spotkanie pierwszej kolejki Serii A.
Moim faworytem tego spotkanie jest drużyna gości, myślę że wygrają to spotkanie. Wiadomo buki typują gospodarzy ale myślę że nie dadzą oni rady Veronie.
W meczach przedsezonowych lepiej spisywała się drużyna gospodarzy bo na 6 meczy wygrali wszystkie, w tym jedno pucharowe. Lecz nie były to aż tak bardzo dobre kluby.
Za to Verona także na 6 meczy wygrała 3 zremisowała 2 razy i jedna porażka, lecz przeciwników mieli w miarę dobrych na ich poziomie i lepsi. I radzili sobie całkiem całkiem.
Wiadomo jest to pierwsze spotkanie w lidze i gospodarze za wszelką cenę będą chcieli je wygrać.
Ostatnio spotykali się w 2013 i 2014 roku, i padły dwie wygrane Verony po 2:1 u siebie i na wyjeździe.
Dzisiaj typuje że padnie więcej bramek a całe spotkanie wygrają goście.
Gospodarze będą musieli uważać na grożnego napastnika jakim jest Luca Toni, i myślę że on dzisiaj zdobędzie na pewno jedną bramkę.
Nigdzie nie mogłem dojść do przewidywanych składów więc tego wam nie powiem kto wystąpi, ale typuje wynik 1:2.
Pozdrawiam ????
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom