>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 31.07.2015 (piątek)

Status
Zamknięty.
tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna / Belgia 1 liga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Gent-Genk
Typ: 2
Kurs: 5,30
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Witam.
To był mniej udany tydzień. I dzisiaj stawiam na niespodziankę, a tak naprawdę to nie wiadomo czy mój typ jak wejdzie to będzie niespodzianka ?
Gent 5 ostatnich meczy – 2 wygrane – 2 remisy – 1 przegrana
Genk 5 wygranych.
Bilans:
Gent vs. Genk 3-1-6
Oba zespoły sprowadziły sporo zawodników, i sporo odeszło. Genk pierwszy mecz wygrał 3:1, Gent zremisował 1:1
Nie wiem, dlaczego buki faworyzują Gent. To już nie jest solidna ekipa z tamtego sezonu, widziałem jak grają sparingi, wyglądało to tak jakby zaczęli budować zespół od początku, dlatego stawiam na GENK.
Nie wiem dlaczego ale dzisiaj intuicja podpowiada mi, że Genk wygra to spotkanie 2:1 i będzie czerwona kartka.
⛔100

C 172

chkaplan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Polska- Ekstraklasa
Godzina:20:30
Spotkanie: Lechia Gdańsk- Pogoń Szczecin
Typ: Lechia Gdańsk i obydwie drużyny strzelą gola
Kurs: 4.33
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Witajcie, dzisiaj będziemy świadkami pięknego ale i ciekawego meczu w 3 kolejce ekstraklasy. Lechia Gdańsk wspaniale ostatnio się sprawująca zagra z podupadającym zespołem Pogoń Szczecin.
Bukmacherzy nie mają wątpliwości - kursy wskazują, że to właśnie Lechia będzie zwycięzcą.
Uważam, że jest to dobry kierunek. Warto postawić na lidera z Pomorza Wschodniego. Pogoń Szczecin początkowo dobrze startująca obecnie zniżkuje. Z nadziei na początku sezonu, że będzie dobra ekipa i będzie liczyła się w walce o górną połowę tabeli, w tym nie wykluczając walki o puchary pozostało niewiele. Nikt już nie liczy na wysoką formę tego zespołu. Natomiast Lechia Gdańsk prezentuje się wspaniale.
Nie zabraknie dziś emocji, Pogoń Szczecin usiłowała będzie na pewno zrobić jeszcze dobre wrażenie i podjąć nierówna walkę - ale na wyjeździe zdecydowanie skazana jest na porażkę, co nie znaczy że nie podejmie wysiłku i w dogodnej chwili nie umieści nw bramce gospodarza jednej piłki.
Jednak przewaga jest zdecydowanie po stronie gospodarzy i to oni zachowają komplet punktów - z satysfakcja dla swoich kibiców.
Typ więc nasuwa się sam. Powodzenia.
⛔100

Z 46

zaiebiaszczy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Polska - Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Piast Gliwice - Górnik Zabrze
Typ: X2
Kurs: 1.57
Bukmacher: Bet365
Analiza: będzie subiektywna a nie obiektywna !
Po sprzedaniu Kamila Wilczka, człowieka, który uratował poprzez strzelanie nawet 4 goli w jednym meczu zespół Piasta Gliwice przed spadkiem co tu można napisać o tym zespole? Typ robił co mógł dla tego klubu to go sprzedali? Bo kasy brak? Hmm wciąż ciężko widzę tą sytuację Piasta w extraklasie ale jakimś cudem ciągle grają w najwyższej klasie rozgrywkowej, czy im ktos pomoga czy jak? Hmm za to dziś gra moja ulubiona drużyna w ekstraklasie, która rozdaje punkty każdemu za darmo aż miło, no ale ostatnie mecz z zespołem Piasta Gliwice o dziwo Górnik miał poprzegrywane bądź poremisowane ale z racji tego, że ww klubowi takiemu jak Piast Gliwice na początku sezonu nie grozi żaden spadek także myślę, że dziś Górnik Zabrze wygra za miedzą dosłownie bo w Gliwicach, tzn mogę się mylić dlatego obstawiam x2 bo czasem w derbach lubia byc remisy, hmm nie wiem co pisać więcej o tym meczu, to jest taka sytuacja, że Górnik jak stanie tak jak Jagiellonia w meczu z omonią to ten byle jaki piast wygra, jeżeli jednak przestaną grać wreszcie o pieniądze a zaczną grać ku.wa o honor to ten piast to nie wiem od zabrza 0:4 powinien dostać - taka winna wynosić moim zdaniem różnica w poziomie pilkarskim między tymi drużynami, oczywiście do piłkarzy Piasta jak i klubu mam spory szacunek bo to zasłużony polski klub ale - no zobaczymy jak to będzie - liczę, że Górnik nałapie sobie jak zawsze punktów na jesień by na wiosnę leżeć do góry brzuchem i tracić je. A co do tego Piasta - mecz wygrany z termalicą 1:0 ok - w statystykach podano, że przez 90 minut Piast oddał 2 celne strzały a to uważam jest mało, poza tym komu w Gliwicach teraz zalezy na wygraniu z Zabrzem - starczy, ze ograją takie zespoły jak nieciecza, podbeskidzie czy łęczna i utrzymają się w lidze - nikt tam nie kupował piłkarzy po to aby ogrywali jakąś Legię czy zabrzańskiego Górnika.
P.S. Zapomniałbym zacytować słów Łukasza Madeja - &quot;Górnik ma najlepszych piłkarzy w Polsce!&quot; i może jak będę miał czas to obejrzę sobie nawet dziś ten mecz i tych najlepszych piłkarzy, w tamtym sezonie oglądałem ich mecze - dobry bramkarz z tyłu - trójka obrońców - sporo pomocników - no i i brak napastnika z pierwszej ręki albo dwóch do ataku bo by zniszczyli chyba ta śmieszną polską ligę i walili takimi wynikami jak ostatnio węgierski debrecen 9:2 hihi
P.S. 2 oczywiście nikomu nic nie wiadomo na bezkrólewiu na ten temat dlaczego w drużynie w Zabrzu nie ma ataku a punkty oddawane są tak żeby nie wchodzić do pucharów. hihi psyloda
P.S. 3 Poza tym kogo w sumie intelesują mecze Górnika co potrafi zrobić w jednym meczu ponad 30 dośrodkowań albo i więcej jak trzeba - lepse pewnie są mecz lecha poznań, gdzie zawsze mu się Górnik podkłada?
⛔100

mma1310 54

mma1310

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Eurobasket U18
Godzina: 20:15
Spotkanie: Francja U18 - Grecja U18
Typ: 2
Kurs: 2.48
Bukmacher: Unibet
Analiza
:
Po zobaczeniu kursu próbuje w tą stronę , Grecy , którzy fazę grupową przebrnęli grając bardzo słabo obudzili się w drugiej fazie rozgrywek i pewnie wygrali z Włochami , zdemolowali mocnych Turków oraz wygrali z Rosjanami mimo słabej gry i przegrywania pierwszej połowy . Grają u siebie , atut własnej hali to na prawdę dużo , dopingują ich znajomi , rodzina to są 18stoletni chłopcy , którzy na prawdę zrobią wszystko , żeby wygrać albo chociaż powalczyć z mocnymi Francuzami . Ostatni mecz Francja przegrała z Serbią , skoro pokonali ich Serbowie czy nie mogą tego powtórzyć Grecy , którzy po słabym początku turnieju bardzo dobrze się rozegrali ? Ja próbuje myślę , że warto jak będzie zobaczymy . (Oglądałem Greków z Turkami zagrali na prawdę super mecz i pokazali swoją siłę mam nadzieję ,że zagrają podobne spotkanie dzisiaj i wywalczą awans do półfinału ! )
✅148

lopeso 22

lopeso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Niemcy Bundesliga 2
Godzina: 20.30
Spotkanie: Kaiserslautern - Braunschweig
Typ: Gole gospodarzy Powyżej/Poniżej : Powyżej 1,5
Kurs: 1,85
Bukmacher: Expekt
&quot;Czerwone Diabły&quot; po tym co zafundowały swoim fanom w końcówce ubiegłego sezonu mają co w oczach tychże kibiców odrabiać. Sezon zainaugurowali z przytupem wygrywając 3-1 na boisku nie takiego przecież słabego zespołu jakim jest Duisburg. Kaiser w tym meczu 3 gole strzeliło już do przerwy przy sporym udziale polskiego napastnika Przybyłko (2 trafienia). Widać mobilizacja jest od początku i myślę, że w tym spotkaniu gospodarze po raz kolejny to udowodnią. A ponieważ mając jednak w pamięci ubiegły sezon (ile to razy Kaiser zawiodło swoich fanów i typerów...) wolę nie stawiać na wygraną (choć myśle, że wygrają) tylko na bezpieczniejszy moim zdaniem typ po troszkę lepszym kursie niż czysty win a mianowicie, że gospodarze zdobędą w tym spotkaniu 2 bramki.
W swej analizie skupiam się wyłącznie na zespole Kaiserslautern z uwagi na to, że kadrowo są znacznie mocniejsi niż ich dzisiejsi rywale i to w zasadzie od nich zależeć w tym meczu powinno wszystko.
O zespole gości napiszę tylko, że sezon zainaugurowali od porażki z nowym zespołem Kuby Koseckiego czyli Sandhausen tracąc w tym meczu u siebie 3 gole. Liczę, że &quot;wyczyn&quot; ten powtórzą na stadionie Fritz-Walter.
⛔100

P 4

pumpus

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska Ekstraklasa
Spotkanie: Lechia Gdańsk- Pogoń Szczecin
Typ: obydwie drużyny strzelą
Kurs: 1.95
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Witam. Dziś o godzinie 20.30 zapowiada się ciekawe widowisko, Lechia Gdańsk podejmie u siebie szczecińską Pogoń. Dla Lechii będzie to walka o zdobycie pierwszych punktów w tym sezonie i przesunięcie się w górę tabeli. Dla Pogonii szansa na utrzymanie wysokiego czwartego miejsca lub przesunięcia się w górę tabeli. Mecze z udziałem obydwu drużyn dostarczają wielu bramek. W przypadku Lechii jest to 2 gole w meczu, w przypadku Pogonii 2,5 bramki.
Bukmacherzy w roli faworyta upatrują Lechię, ja nie byłbym tego taki pewien. Raczej bezpieczniejszym typem wydaje mi się typ, że obydwie drużyny strzelą bramkę. Lechia u siebie jest w stanie strzelić niejedną bramkę, a Pogoń jak dotąd strzeliła w ob u poprzednich kolejakack i Śląskowi i Lechowi. Statystyka miedzy obu drużynami pokazuje, że na 5 ostatnich meczy, dwie drużyny trafiły dwa razy, teraz czas na trzeci raz. Polecam ten typ.
✅95

zibi.k 94

zibi.k

Użytkownik
Niemcy 2 Bundesliga godz 20.30
Kaiserslautern - Braunschweig
Typ: 1
Kurs: 1,62
Bet365
Po bardzo rozczarowującej końcówce poprzedniego sezonu, kiedy Kaiserslautern przegrało możliwość choćby gry w barażach zdobywając zaledwie dwa punkty w czterech meczach, teraz jeszcze większa determinacja. Trener Kosta Runjaic dostał możliwości wzmocnienia składu, z których skorzystał sprowadzając Stipe Vucur’a (Aue), Daniel Halfar’a (Kolonia) i Kacper Przybyłko (Duisburg).
Wszyscy oni są dzisiaj przewidziany do gry w pierwszej XI.
„Czerwone Diabły” już w pierwszej kolejce pokazały silę się wygrywając na wyjeździe 3-1 z Duisburg na wyjeździe.
Eintracht Braunschweig nie ma takich możliwości jak gospodarze, wiec i wzmocnienia raczej symboliczne niż dające realne skutki, tym bardziej, że wielu zawodników odeszło z klubu i wielu przyszło i trener Torsten Lieberknecht ciągle szuka właściwego ustawienia. Nie dziwne wiec, że w pierwszym spotkaniu zagrali wyjątkowo słabo przegrywając na własnym boisku z Sandhausen 1-3
Biorąc pod uwagę realną przepaść, jaka dzieli obecnie obie te drużyny było by głupotą z mojej strony szukać tutaj jakiegoś innego rozwiązania jak komfortowa wygrana „Red Devils”
⛔100

dmktv 1

dmktv

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Lechia Gdańsk - Pogoń Szczecin
Typ: Gole gospodarzy Powyżej 2,5
Kurs: 4.30
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Witam serdecznie, o wyżej wymienionym meczu już chyba wszystko wypisano. Dodam więc tylko parę słów od siebie.
Stawiam dzisiaj na minimum 3 gole drużyny z Gdańska, po 7 meczach ( wliczam w to sparingi ) bez zwycięstwa, chyba przyszedł już czas na przełamanie złej passy i zadowolenie kibiców. W sparingach Gdańska Lechia pokazuję się z dobrej strony i co najważniejsze z drużynami o niebo lepszymi od siebie. Faktem jest, że mój typ nie jest często pokrywany przez drużynę gospodarzy, jednak coś mi podpowiada, że dzisiaj będzie inaczej i Lechia zdobędzie swoje pierwsze punkty w pięknym stylu ????
Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom