>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 31.05.2016 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1,2M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na wtorek - 31. Maja

Typy podajemy z wykorzystaniem poniższego szablonu:

Dyscyplina:
Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:

Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nozna Towarzyskie
Godz: 20:30
Spotkanie Austria-Malta
Typ: Over 2.5 do połowy
Kurs 4.25
Buk Unibet
Analiza: Austria jutro rozegra jeden z ostatnich sparingów przed euro 2016, w starciu z zespołem z Malty jest zdecydowanym faworytem do zwycięstwa , ekipa przyjezdnych w poprzednim meczu sparingowym została rozbita przez ekipę z Czech aż 6:0 , tu spodziewam się bardzo podobnego rozstrzygnięcia na korzyśc ekipy Austrii , która na ostatnich 10 spotkań zanotowała 7 wygranych remis oraz 2 porażki, Malta natomiast w poprzednich 10 meczach raz wygrała zanotowała 2 podzialy punktów oraz aż 7 - krotnie schodziła z boiska jako pokonana, myślę że już do połowy gospodarze zdołają zdobyć co najmniej 2 może 3 gole a na koniec spotkania stawiam na wynik 4:0 lub 5:0 dla zespołu Austrii, która do tej pory już 3 razy mierzyła się z zespołem z Malty i za kązdym razem wygrywała , były to za kazdym razem ich wysokie zwycięstwa 4:0 nastepnie 9:0 oraz 5:1 bilans bramkowy mówi sam za siebie, myślę że w dniu jutrzejszym zobaczy tak spory over jak i wysokie zwycięstwo zespołu naszych sąsiadów,

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +5
lazarr 6

lazarr

Użytkownik
Dyscyplina NBA PLAY OFFs
Godz: 03:00
Spotkanie GSW-OKC
Typ: GSW-6,5
Kurs 1,83
Buk bet365

Co tu dużo mówić GSW sięga dziś po zwycięstwo i robi to u siebie z min, - 6,5 pkt przewaga . Na ciężkim terenie wygrali z faworyzowanym OKC a dziś u siebie robią dzieło zniszczenia !

✅ 83

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina Hokej NHL
Godz: 2:05
Spotkanie Pitttsburgh-SJ Sharks
Typ: Pittsburgh -2 (2ma=zwrot)
Kurs 4.7
Buk unibet

Po kilku dniach przerwy zaczynamy rywalizację między Pingwinami a Rekinami, w poprzedniej rundzie toczyły się bardzo wyrównane i zacięte boje, Pingwiny przeszły TB Lighting wygrywając w rywalizacji 4-3, natomiast Rekiny 4-2 odprawiając Blues.
Starcie między PP a SJS z pewnością będzie bardzo zacięte i może być równie przewrotne jak pojedynki w poprzedniej rundzie, obie drużyny grały ze sobą po raz ostatni w grudniu ubiegłego roku i Pingwiny zwyciężyły na terenie Rekinów 5-1, wcześniejsze mecze można powiedzieć statystyki przewrotne.
Pingwiny w starciu z Błyskawicami mimo awansu fatalnie radziły sobie na własnej tafli, wygrali jedynie raz w regulaminowym czasie i to w ostatnim decydującym meczu.Myślę że na rywalizację z SJ poprawią ten element.

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina NBA PLAY OFFs
Spotkanie GSW-OKC
Typ: Durant rzuci 33 lub wiecej i OKC wygra
Kurs 6.50
Buk williamhill
Analiza ???? la OKC i Duranta podobnie jak dla gospodarzy to najważniejszy mecz sezonu kto wygra zagra w wielkim finale gdzie czekają Cavs. GSW jest wielkim faworytem ale ja ciągle wierzę w Okalhomę mimo tej końcówki w ostatnim meczu. Od pierwszej minuty Westbrook musi wzniesc sie na wyzyny a i Durant na te 33 punkty powinen wtedy zapracowac. Chcę ich w finale tyle lat ale znów chyba zawiedli. Mój typ to tylko konkurs i wiara do końca w swoją drużynę no i potrzrebuję punktów do typów dnia...Wszystko an tak wielkim poziomie jest możliwe, narazie to ciągle Thunder są lepsi w tej rywalizacji przynajmniej tak to wygląda ale ta zimna krew Warriors, no zobaczymy. Od 2002 roku nie było 7 meczów na zachodzie w finale, mecz dziesięciolecia na pewno. Go Thunder!

⛔ 100

sinobrody 1,3K

sinobrody

Forum VIP
Dyscyplina: Baseball MLB
Godzina: 00:10
Spotkanie: Texas Rangers vs. Cleveland Indians
Typ: 2 (-2,5)
Kurs: 2.75
Bukmacher: Bet.365
Analiza:

Typ do konkursu, dlatego z handi. Dziś ostatni dzień.

Argumentacja bardzo podobna do tej jakiej użyłem w typach dnia z 30 maja.

Choć spotykają się drużyny o podobny potencjale (wg statystyk) to wg mnie siła argumentów dziś jest po stronie Indian.

Texas ma bilans 7-3 na ostatnie 10 gier, jednak głównie ze słabiakami (Oakland, Houston, Angels) Propsy za wygranie serii z Pirates.
Indianie stoją na 5-5 ale z kim oni grali: Boston, White Sox i Orioles. Toż to sama czołówka!! A Inidanie grali z nimi jak równy z równym, a White Sox zmietli.

Miotacze:
W Rangers: Derek Holland. Słaba forma i statystyki. W maju: 4 gry i 3 porażki. Koszmarny występ vs. Toronto, gdzie w 3 zmiany oddał 11 runs.

W Cleveland: Tomlin. Prawdziwy zabójca!! Startował w 8 grach. Jego bilans to 7-0 a wszystkie mecze Indianie wygrali. 4 z tych 7 gier z handicapem. W tym 3 pokrywały dzisiejszą linie ????

Najważniejszy argument: Jet Lag. To o czym pisałem w przypadku Dodgers i co zobaczyłem w meczu Giants - Atlanta. Rangersi grali wczoraj mecz u siebie z Piratami. Do Cleveland jest ponad 2300 km. Inny klimat, kosmicznie długa podróż po 3godzinnym meczu itp. Na bank odbije się na organiźmie.

Powodzenia.

⛔ 100

louisarmstrong 2,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Dyscyplina NBA PLAY OFFs
Spotkanie GSW-OKC
Typ: podwójny wynik GSW/OKC
Kurs 6.50
Bukbet365
analiza:
W NBA wszystko jest możliwe.Taki podwójny wynik również.GSW w ostatnim meczu zagrali genialnie w rzutach za 3 pc Thompson 11 Curry 6 i moim zdaniem nawet we włsnej chali ciężkio będzie taki wynik powtórzyć.Durant w ostatnim meczu zawalił w kluczowej akcji ale trzeba mu oddać że się odważył na rzut za 3 w takim momencie.
Nie wpadło ale mogło się udać i pewnie gdyby trafił dzisiaj tego meczu mogło by nie być.Ale moim zdaniem fajnie że jest bo są emocje.Tunders dzisiaj nie mają nic do stracenia to wojownicy w roli faworyta i na niech może być paradoksalnie większa presja.Bardzo spokojna stawka ale moim zdaniem Oklahoma wcale nie jest dzisiaj bez szans.Jeśli uwierzą i zagrają wyrzyny swojej koszykówi zwłaszcza w obronie mogą odnieść dzisiaj zwycięstwo.Będzie cholernie trudno ale nikt nie mówił że bedzie łatwo.

⛔ 100

emoboy 2,8K

emoboy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna / Polska / Regionalny Puchar Polski
Godzina: 17:30
Spotkanie: Barciczanka Barcice - Podhale Nowy Targ
Typ: Podhale Nowy Targ
Kurs: 1.80
Bukmacher: b365

Analiza: między tymi drużynami jest różnica jednej klasy rozgrywkowej, gdzie Podhale na co dzień gra w czołówce III Ligi, natomiast Barciczanka w IV Lidze. Jest to Regionalny Puchar Polski więc trudno tu osądzić motywacje po obu stronach.

Na stronie Podhala czytamy że, &quot;..Marek Żołądź, który wystawił w Kielcach mocno eksperymentalny skład, w którym brakowało wielu podstawowych zawodników – Szansę dostali Ci, który dotychczas grali mniej..&quot;.

Wpis ten i komentarz trenera Podhala odnosi się do przegranego aż 6:2 spotkania z rezerwami Korony, gdzie Korona jest spadkowiczem. Wnioskować można, że trener Podhala dał odpocząć swoim najbardziej kluczowym zawodnikom, by byli w pełni sił na to Pucharowe spotkanie.

- Kurs 1.80 jaki wystawili tu bukmacherzy jest bardzo kuszący.

✅ 80

F 0

funzor

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Roland Garros ATP singiel
Godzina:14;00
Spotkanie: Gasquet - Murray
Typ: Over 3.5 seta
Kurs: 1.60(na innych bukach pewnie lepiej)
Bukmacher: STS

Analiza: No więc mamy tutaj Murraya, który ostatnio gra stabilnie, dobrze, ale jakoś nie zachwyca, z drugiej strony jest tu Gasquet który gra bardzo walecznie, a z Nishikorim odniosl pewne zwycięstwo. Patrząc na h2h Gasquet często urywał mu seta, a tutaj jako, że gramy do trzech setów szansa na wywalczenie przez Francuza chociaż jednego jest według mnie bardzo możliwe

Nieregulaminowy bukmacher
⛔ 100

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Godzina: 8:40
Spotkanie: Iran - Francja
Typ: Iran WYGRA pierwszy set i WYGRA cały mecz
Kurs: 4.75
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Iran dwa zwycięstwa, z Australia i Kanadą, Francja po wygranej z Chinami prowadziła z Polakami 2:0 i 13:8, potem 19:16, i nie mogła wygrać seta, przegrała go na przewagi, a potem przegrała kolejne partie i w skutek tego cały mecz, mając taką przewagę do tamtego momentu.. Myślę, że Francuzi się wtedy podłamali i potem już gładziej przegrali 4 i 5 partie, a może to w nas narodziły się te siły dzięki którym zdobywaliśmy mistrzostwo świata? Dla mnie kursy nie zrozumiałe, wiadomo że lekkim faworytem jest Francja ale, żeby nawet 1.30 na nią nie było? Dlatego można iść w drugą stronę, o ile Francuzi są jeszcze rozbici to może zadecydować 1 set, Iran go wygra, a potem ułoży sobie już mecz.

⛔ 100

tipman 353

tipman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Towarzyski
Godzina: 20:30
Spotkanie: Austria-Malta
Typ: rzuty rożne, over 14
Kurs: 7.5
Bukmacher: Bet365

Jak dla mnie ten typ bardzo pewny. Granica 14 rzutów rożnych to wg mnie typ 50/50, ale z takim kursem warto. Jednak &quot;normalna linia&quot; 10 rzutów rożnych za 1.98 wydaje mi się sporym value. Można dać jeszcze, że Austria będzie miała pierwsza 7/9 rzutów pierwsza(ale to na LIVE, bo nie ma póki co w ofercie)

Oto moje spostrzeżenia. Wiadomo, że Malta kilka bramek w tym meczu straci. Jeśli straci to musi być przeprowadzonych kilkanaście ataków.

Przedstawię krótko jak wygląda sytuacja rzutów rożnych od strony statystycznej:

Austria-Liechtenstein 13:3
Austria-Albania 6:4
(pierwsza drużyna chyba najbardziej zbliżona do Malty)
Bułgaria-Malta 12:3
Norwegia-Malta 17:2
(A to wyniki Malty z drużynami pokroju Austrii)

Myślę, że dzisiejszy mecz może zakończyć się wynikiem zbliżonym do tego z Liechtenstainem lub Bułgarią.

Powodzenia

⛔ 100

S 1,1K

szatar

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Grecja, Super League - Play Offy
Godzina:
19:15
Spotkanie:
PAOK Saloniki - Panathinaikos Ateny
Typ: Zwycięstwo gości / obie drużyny zdobędą bramki
Kurs: 7.50
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Witam wszystkich! Ze względu na to, że mój wynik w tabeli jest niezadowalający i jestem pod kreską choć z samym typowaniem nie było tak źle w maju uznałem, że albo uda mi się wskoczyć do TOP 30, albo spadnę jeszcze niżej co nie będzie miało już większego znaczenia. W związku z tym wybrałem mecz ostatniej kolejki greckiej ekstraklasy. Obydwa zespoły walczą o wicemistrzostwo, a jednocześnie o eliminacje Ligi Mistrzów, a zatem także o duże pieniądze. Stawka jest niezwykle wysoka i mówiąc krótko jest to bardzo trudne spotkanie do typowania, gdyż na dobrą sprawę każdy wynik jest możliwy. PAOK Saloniki nie może przegrać, ale nawet remis może nie wystarczyć do zdobycia upragnionego 2 miejsca w lidze jeśli AEK Ateny wygra swój mecz z o nic nie walczącym Panioniosem na wyjeździe. Z kolei Panathinaikos również nie zadowoli się remisem, ponieważ wtedy na pewno nie wyprzedzą w tabeli zespołu z Salonik, a mogą też stracić miejsce 3 w tabeli końcowej jeśli AEK wygra swój mecz ze wspomnianym wcześniej przeciwnikiem. W związku z niniejszym tylko zwycięstwo interesuje obydwie drużyny. Porażka i remis mogą oznaczać rozpacz i katastrofę w klubach. Dlatego też remisu raczej nie będzie, a świadczą o tym również wyniki ostatnich bezpośrednich meczów. W ostatnich 15 meczach w Salonikach remis padł tylko RAZ i to w odległym 2008 roku. W kolejnych 14 spotkaniach remis padł, ale w ilości zwycięstw (po 7). Ponadto w ostatnich 5 spotkaniach w Salonikach Panathinaikos wygrał aż 3 razy. Dzisiaj stoi pod ścianą, jednak nadal wszystko jest zależne od piłkarzy Koniczynek. Jeśli wygrają to na 100 % zajmą miejsce 2 w tabeli tuż za Olympiakosem i zagrają w eliminacjach do elitarnych rozgrywek Ligi Mistrzów. Jeśli tylko zremisują czy przegrają to być może spadną aż na 4 miejsce w tabeli i zagrają jedynie w eliminacjach do mniej prestiżowych rozgrywek Ligi Europy. Grają niestety na wyjeździe, a w tym sezonie nie idzie Im za dobrze w meczach wyjazdowych (8 zwycięstw, 1 remis, 6 porażek - w rundzie zasadniczej). Patrząc na te wyniki można zauważyć, że remis w meczu sezonu nie ma prawa paść. Gracze Panathinaikosu albo wygrywają, albo przegrywają. Gdyby nie postawa Olympiakosu to zdobyliby mistrzostwo, a tak zajęli miejsce 2 z przewagą aż 10 punktów nad dzisiejszym rywalem, który w rundzie zasadniczej w meczach u siebie zanotował 9 zwycięstw, 4 remisy i tylko 2 porażki. Gdyby nie ultra ofensywne usposobienie obydwu ekip stawiałbym dzisiaj na wynik 1-0 dla Koniczynek. Jednak biorąc pod uwagę powyższe argumenty i olbrzymią stawkę meczu oraz umiejętność gry w ataku dwóch drużyn stawiam na zwycięstwo bardziej utytułowanej i doświadczonej drużyny z Aten 2-1 lub 3-1. To będzie prawdziwa wojna! Dla mniej odważnych proponuję samo zwycięstwo Panathinaikosu po kursie 3.25 zł. Ponadto chciałbym zauważyć, że kursy w stronę Koniczynek spadają lekko w dół co może sugerować, że Panathinaikos wcale nie jest na straconej pozycji w dzisiejszym meczu o być albo nie być w eliminacjach do Champions League. Jeśli nie zdobędą 3 punktów to na pewno władze klubu, kibice oraz sami piłkarze będą czuli ogromny niedosyt i duże rozczarowanie, gdyż po rundzie zasadniczej zajmowali 2 miejsce z przewagą aż 10 punktów nad przeciwnikiem z Salonik. Kurs warty ryzyka, ja zagram za symboliczną stawkę. Powodzenia!

⛔ 100

kamillo91 4,5K

kamillo91

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Egipt - Premier League
Godzina: 19:00
Spotkanie: Enppi - Al Ittihad
Typ: Al Itthihad
Kurs: 6.0
Bukmacher: BET365
Analiza:

Drużyny bardzo wyrównanie grają. Al Itthihad jest na 12 miejscu w tabeli, natomiast gospodarz na 13. Ostatnie 5 meczy obu drużyn: Al Ittihad Z P P R Z, Enppi P R R P Z. Uważam że goście są w lepszej formie i dzisiaj zwyciężą dając nam zysk z kursu 6.0.

⛔ 100

lukash006 119

lukash006

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Spotkania towarzyskie
Godzina: 20:15
Spotkanie: Serbia - Izrael
Typ: Serbia wygra i oba zespoły strzelą gola
Kurs: 3.90
Bukmacher: Bwin
Analiza:

Strasznie biedna dziś oferta więc wziąłem coś szalonego ale myślę, że realnego gdyż to mecze towarzyskie w których nikt się nie spina. Towarzyskie spotkania na celu mają sprawdzenie taktyk/zawodników więc więcej tu kombinacji niż planu gry dlatego wybrałem to, że obie strzelą (myślę, że nikt nie będzie miał zły ze względu na to, że obie ekipy strzelą-mecz o nic). Izrael strzela bramki więc myślę, że jak na towarzyski mecz to uda im się w ciągu 90 minut ustrzelić gola. O bramkę Serbów się nie boję gdyż typuję tutaj ich zwycięstwo więc te 2 brameczki muszą ukręcić. Serbia 6 dni temu grała z Cyprem z którym wygrał 2:1. Z ekipą Cypru mierzył się Izrael w Eliminacjach do Euro 2016 było to 10 października wtedy to Cypr wygrał 2:1. Więc tak: Serbia lepsza od Cypru a Cypr lepszy od Izraela. Dodatkowo w obu meczach obie drużyny strzelały i dawały strzelić więc bts był pokryty. Serbia bramki zbytnio nie muruje o czym świadczy wynik meczu z Azerbejdżanem (SER 4-1 AZE) 7 czerwca 2015. Spoglądając jeszcze w minione spotkania obu reprezentacji jasno wynika, że Serbia uzyskuje lepsze wyniki niż Izrael. Tym się sugeruję biorąc ten typ na dzisiaj. Może to mało składne ale cóż skoro taka oferta ale z racji spotkania towarzyskiego do ostatnich minut będę wierzył w ten typ i mam nadzieję, że dadzą nam zarobić. Powodzenia Wszystkim!

✅ 290

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Towarzyskie U-21
Godzina : 16:00
Spotkanie : Słowenia U-21 : Azerbejdżan U-21
Typ : over 4.5
Kurs : 4.33
Bukmacher : Bet365
Analiza :

Spotkanie młodzieży do 21 roku życia pomiędzy Słoweńcami a Azerbejdżanem , obie drużyny spotkały się ze sobą zaledwie parę dni wcześniej bo 28.05.2016 i tu lepsi zdecydowanie piłkarze ze Słowenii którzy wygrali 4:1 , dzis również uważam że powinni wygrać Słoweńcy bo chyba są zdecydowanie lepsi od rywala jednak na gola ze strony Azerów chyba możemy liczyć , no bo co tu więcej pisać jest to spotkanie towarzyskie i nikt nie będzie na siłę murować bramki zresztą w U-21 czy też młodszych tak jest że graja bardziej ofensywnie !

⛔ 100

dyles 186

dyles

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Spotkania towarzyskie
Godzina: 20:45
Spotkanie: Irlandia - Białoruś
Typ: 1
Kurs: 1.72
Bukmacher: bet365
Analiza:

Kolejny mecz towarzyski w wykonaniu drużyny Irlandii przed Euro, ostatnio dobrze sobie radzili z drużyną Holandii remisując 1:1, teraz czeka na nich o wiele słabszy rywal i to w dodatku w okrojonym składzie.
W Białorusi nie zagrają:
Zhevnov (GK 58/0), Hutar (GK 7/0), Bardachow (D 41/2), Verkhawtsow (D 44/3), Zhavnerchik (D 9/0),
Drahun (M 37/5), Balanovich (M 25/2), Kalachev (M 73/10), Bressan (M 23/3), Putsila (M 50/6), Kornilenko (F 72/17),Filipenko (D 43/1)
Ostatni mecz Białorusi to przegrana z Irlandią Północną
W drużynie Irlandii nie zagrają:
: Cox (F 30/4), Green (M 20/1) doubtful: Wilson (D 24/1), McShane (D 32/0), R.Kane

Liczę na wygraną Irlandii bo na pewno piłkarze będą chcieli się jeszcze pokazać przed trenerem.

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykowka - Polska: TBL
Godzina: 20-00
Spotkanie: Radom v Z.Gora
Typ: Powyżej 149.5 pkt
Kurs: 3,35
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Linia, ktora na ogol dla gosci ze Stelmetu wygorowana nie jest... W kolejnych spotkaniach niemal zawsze przekraczana linia 80 oczek,a i nie rzadko 90.
Wiadomo - Rosa gra ultradefensywnie ale mimo to Anwilowi w 3 z 4 pojedynkow rzucala ponad 70 punktow.
Najlepsza ofensywa w kraju powinna tu smialo przekroczyc 75 punktow a pytanie brzmi czy gospodarze dotrzymaja im kroku?
Moim zdaniem tak - w 1.meczu w ZG pokazal, ze nie musza byc tlem dla faworyta i swoje napewno dzis wlaza.
Dlatego linia 150 punktow, wcale nie tak wygorowana przy tym kursie!

⛔ 100

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Towarzyskie
Godzina: 20:45
Spotkanie: Irlandia - Białoruś
Typ: 1 ha -1,5
Kurs: 2.80
Analiza:

Witam. Ostatni dzień maja. W kwietniu zająłem drugie miejsce w Typach Dnia, w tej chwili mam już pewne drugie miejsce,
więc nie pozostało nic innego jak zaatakować lidera ????

We wtorkowy wieczór na przeciew siebie w Dublinie staną gospodarze czyli Irlandia oraz goscie ze wschodu Europy czyli Białoruś.
Zdecydowanym faworytem w moim odczuciu będzie zespół z Wysp Brytyjskich. W Polskiej grupie eleminacyjnej Irlandczycy zajęli 3 miejsce
i w barażach pewnie wyeliminowali Bośnię i Hercegowinę. W tym roku oba zespoły rozegrały po 3 spotkania towarzyskie. Białorusini remisowali
dwukrotnie po 0:0 z Armenią i Czarnogórą oraz przed kilkoma dniami doznali dotkliwej porażki z grupowymi rywalami Polaków na Euro czyli Irlandią Północną.
W każdymz tych spotkań Białoruś była dużo gorsza od rywala. Natomiast Irlandia wygrała 1:0 ze Szwajcarią, zremisowała 2:2 ze Słowacją oraz 1:1 z Holandią.
W przeciwieństwie do Białorusi w każdym z tych meczy Irlandczycy byli lepsi od swoich rywali. Nawet przed kilkoma dniami zdecydowanie dominowali nad Holandią.
W składzie Białorusi jest bardzo dużo zawodników niskich oraz słabszych fizycznie co musi mieć odzwierciedlenie w grze z takimi rywalami jak Irlandia, czyli
mocno zbudowanymi, silnymi, grającymi dużo dośrodkowaniami a nie akcjami kombinacyjnymi zawodnikami. Doskonale było to widać kilka dni temu w meczu Białorusinów z
Irlandią Północną, która gra podobnie do dzisiejszego rywala. Białoruś przegrywała 90% pojedynków w powietrzu oraz wyraźnie odstawała w pojedynkach siłowych. Irlandczycy
nawet nie musieli faulować, wystarczyło dobre zastawienie się. Dziś spodziewam się pewnego zwycięstwa Irlandii, która będzie chciała przed własną publicznością pokazać
kibicą, że nie jedzie na Euro w roli chłopców do bicia, tylko powalczy o coś wiecej w bardzo trudnej grupie z Belgią, Włochami i Szwecją. Myślę że Irlandia wygra bardzo
pewnie to spotkanie. Powodzenia!

⛔ 100

sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna towarzyskie
Data, godzina: 31.05.2016 20-30
Spotkanie: Austria - Malta
typ: over 5.5
kurs: 4.25
buk: unibet

Analiza:
Swój pierwszy sparing przed Euro rozegra reprezentacja Austrii, która podejmie europejskiego autsidera Maltę. To taki sparing bardziej na poprawienie morali i poćwiczenie kilku wariantów gry, bo raczej nie jest to poważny sprawdzian przed meczami z Portugalią, Islandią i Węgrami na turnieju finałowym we Francji. Bardziej ważnym sprawdzianem bedzie sobotni mecz z Holandią, a tam już trzeba będzie się bardziej wykazać. Dziś natomiast spodziewam się małej kanonady ze ich strony. Malta nie sprawi im zapewne większego oporu i na pewno bedzie bardzo defensywnie ustawiona, ale to nie powinno sprawic im wiekszego kłopotu, bo Austriacy maja teraz naprawde silna reprezentacje. Pokazali to w kwalifikacjach, gdzie zdecydowanie wygrali wyrównaną grupę z Rosją, Szwecja i Czarnogórą tracac punkty jedynie w meczu ze Szwedami. Ale jak się patrzy na ich skład to jest kilku naprawdę swietnych graczy z Alabą na czele czy Arnautovicem, Prodlem, Janko, Harnikiem czy Wimmerem. No i liga austriacka też prezentuje dobry poziom co przenosi się na grę reprezentacji. Dlatego spodziewam się dziś dobrej i skutecznej gry Austrii, bo ten zespoł ma spory potencjał. Potencjał, który moze się objawić się już za kilkanaśie dni na boiskach w Francji. Wyjście z grupy powinno być czystą formalnością i pozostaje pytanie czy uda im sie wyjść z pierwszego miejsca, bo musza uważać na Portugalię i Islandię. Moim zdaniem Austria może być groźna dla kazdego, a dzis o tym powinna przekonać sie słaba Malta, która pewnie wróci do domu z bagażem kilku goli, podobnie jak kilka dni temu po meczu z Czechami (porażka 0-6). Dzis stawiam na podobny wynik i sporo goli

⛔ 100

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, ACB
Godzina: 21:00
Spotkanie: Real Madryt - Murcia
Typ: Murcia +15,5
Kurs: 2,04
Analiza: Dziś w ACB trzecia gra pomiędzy Realem i Murcią, w zaskakująco wyrównanej serii jest na razie 1-1. Pierwsze spotkanie u siebie Real wygrał nie bez problemów, 107-103, co było sporym zaskoczeniem. W drugim meczu Murcia potwierdziła swoją ponadprzeciętną dyspozycję i ograła wielkich faworytów tej serii. Dziś decydujące starcie, nikt nie wyobraża sobie odpadnięcia Realu. Nie spodziewam się jednak drastycznego odwrócenia tendencji i pogromu. Murcia kończyła sezon, notując serię 5 zwycięstw! To dowodzi znakomitej formy, pierwsze dwa spotkania tylko to potwierdzają.
Murcia ma kilku niezłych graczy. Argentyńczyk Campazzo w tej serii po prostu szaleje, zaś pod koszem gra gracz, którego doskonale znamy z gry w NBA, Vitor Faverani. W pewnym momencie, wybiegał on nawet w pierwszej piątce Celtics. Teraz odbudowuje swoją karierę w Murcii i notuje z nią jak na razie świetne wyniki. Oczywiście Real to świetny team, z wielkimi nazwiskami, ale warto zwrócić uwagę choćby na to, że mimo bycia wyraźnie lepszym na tablicach, zaliczyli minimalną wygraną i porażkę.
To świadczy tylko o dobrej postawie Murcii i dziś liczę na to samo.

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom