>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 31.05.2015 (niedziela)

Status
Zamknięty.
alley 79

alley

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Norwegia - Tippeligaen
Godzina:
15:30
Spotkanie: Strömsgodset - Lilleström
Typ:
X2
Kurs: 2.30
Bukmacher: bet365
Analiza:
Mecz 11 kolejki norweskiej ekstraklasy, w którym drużyna Stromsgodset zmierzy się z Lillestrom. Gospodarze są faworytem patrząc na kursy, ale na spoglądając na wyniki, to można mieć o tym inne zdanie. Śledzę wyniki ekstraklasy norweskiej od kilku tygodni i jedno co mogę powiedzieć o tej lidze, to pada w niej mnóstwo goli. Ekipa gospodarzy przed tym spotkaniem zajmuje odległe 10 miejsce z dorobkiem 12-stu punktów. Ekipa gości ostatnio zanotowała dobre wyniki co pozwoliło jej wskoczyć na 8 miejsce z dorobkiem 15 punktów. Patrząc na formę, to zdecydowanie lepiej wypada tu ekipa gości, bowiem trzy ostatnie mecze to trzy zwycięstwa w tym zwycięstwo z Molde, które w tabeli zajmuje drugie miejsce. Natomiast gospodarze na trzy ostatnie mecze odnieśli zaledwie jedno zwycięstwo i zanotowali dwie porażki mimo iż rywale nie byli z najwyższej półki. Ostatni ich mecz to porażka aż 4-0! Przekonuje mnie to do tego aby postawić na gości choć wiadomo, że liga jest nieobliczalna i każdy mecz jest inny. Ja zaryzykuje choć za niską stawkę.

⛔100

louisarmstrong 1,5M

louisarmstrong

Użytkownik
Piłka nożna serie A
Spotkanie Napoli - Lazio
Godzina 20.45
Typ wynik/BTS remis i tak
Kurs 4,5
Bet365
Końcówka sezonu obie sąsiadujące ze sobą w tabeli drużyny napewno zadowolone ze swoich miejsc , i moim zdaniem benda chciały uniknąć przetasowań.Dla obu drużyn najważniejszy cel do osiągnięcia w tym meczu to nie przegrać i moim zdaniem bardzo prawdopodobne jest tutaj podział punktów.Ja dziś gram remis bramkowy.
⛔100

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Sampdoria - Parma
Typ: X (EH 0:1)
Kurs: 4.0
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Serie A. Ostatnia kolejka w której nieoczekiwanie doszło do tego, że oprócz walki o el.LM będzie też walka o eliminację Ligi Europejskiej bo Genoa z 6 miejsca nie dostała licencji. Ale gospodarze dzisiejszego meczu mogą stracić 7 pozycję jeżeli przegrają, także remis jest wystarczający ale Sampdoria powinna odpłacić się kibicom za ostatnie 4 słabsze mecze u siebie gdzie ani razu nie odnieśli zwycięstwa chociaż oczywiście rywale to byli Lazio czy Juventus. Parma gra swoje, czyli czasem uciuła jakiś punkt ale ogólnie wszystko w dupę. Mecze wyjazdowe ostatnie to 0:3, 0:4 i 0:4 także krótko mówiąc dupy nie urywa i dzisiaj z jednej strony można się spodziewać pogromu ale z drugiej nie koniecznie. Przede wszystkim wciąż w Parmie grają zawodnicy, którym zależy na pokazaniu się, nawet jak będą zmiany powalczą może młodsi. Sampdoria powinna to spotkanie wygrać ale może to być minimalna wygrana 1:0 lub 2:1, czyli np. strzelenie bramki i kontrolowanie sytuacji. Na remis lepiej nie grać bo głupia stracona bramka i mogą stracić swoje miejsce. I tak nic innego nie pozostało mi na koniec jak zaryzykować, więc gram na gospodarzy, że wygrają dokładnie różnicą jednej bramki.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +26
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom