>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 31.01.2020 (piątek)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi

Tutaj podajemy typy
na piątek - 31. Stycznia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ ⛔100 punktów.

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania Fortuna
forBet
Totolotek
Lvbet
eTOTO
- STS
- Betclic

- betfan
- TOTALbet
- eWinner

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt;KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie możesz już podać nowego typu. przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz nagrodzony okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

mrgentleman 1,6K

mrgentleman

Użytkownik
Dyscyplina: Boks Zawodowy- Mężczyźni
Godzina: 02:00
Spotkanie: Jake Paul - Ali Eson Gib
Typ: 2
Kurs: 2.60
Bukmacher: Lvbet
Analiza:

Witam szanownych degeneratów
????

W nocy z czwartku na piątek na gali boksu zawodowego w Miami gdzie główną walką bedzie starcie Demetriusa Andrade z Lukem Keelerem dojdzie do kolejnego starcia youtuberów. Tym razem rękawice skrzyżują Jake Paul i Aneson Gib.

Ciężko tutaj o gruntowną analizę gdyż nie mamy doczynienia z "zawodnikami" którzy mają długą historię występów z których możnaby wysnuć precyzyjne wnioski natomiast wystarczające żeby zagrać na nadarzającą się okazję, ale do rzeczy.

Generalnie w takim pojedynku gdzie walczy dwóch niedoświadczonych w tym sporcie kto wygra tą walkę sprowadzać się bedzię do tego kto w dniu walki bardziej będzie tego chciał i da z siebie extra z wątroby. Obaj wygrali swoje poprzednie pojedynki. Gib lubi stawiać ciągłą presję na rywalu jest jak niezatrzymujący się pociąg trochę jak jeździeć bez głowy, lecz ta taktyka ewidentnie skutkuje i w pierwszym kontakcie ciężko rywalom jest się otrząsnąć z naporu rywala. Jake widać że lubi raczej boksować w dystansie kontrować ale raczej nie wdawać się w szaleńcze wyminany, widać że ma problemy w obronie jak ktoś na niego idzie cofa się w prostej lini do tyłu nie skręca. Jak atakuje ręce ma nisko i brodę więc jest narażony na ciosy. 

Pojedynek raczej będzie wyglądał tak że Gib bezkompromisowo będzie starał się wywierać presję na rywalu a Jake raczej przyjmię taktykę kontrpunchera. Z uwagi na to że Jake Paul nie jest Maywetherem, a jego rywal czuje się dobrze w wymianach w półdystansie i będzie wywierał presję  uważam że  większe szanse na zwycięstwo ma Gib (60-40) czego kursy nie odwzorowują i klasycznie według mnie jest to VALUE obok którego nie można przejść obojętnie.

100

betideologi 1,9K

betideologi

Użytkownik
Dyscyplina :Piłka nożna - Francja National
Godzina: 20:00
Spotkanie : Bourg - Toulon
Typ : Bourg /+3.5
Kurs : 5.10
Bukmacher : Fortuna
Analiza :

Dzisiaj spróbuję dosyć  wysokiego  kursu  jak  na  3  ligę francuską . Gospodarze (8)  z  ostatnich 3-ech  spotkań  nie  wygrali  żadnego  ale  podejmują  najsłabszą  drużynę  w lidze Toulon (18)  a  dzieli  obydwie  ekipy  18  pkt.  różnicy. To  wydaje  się  idealna  okazja  na  zgarnięcie kompletu  punktów  przez  miejscowych  i  podreperowanie  strzeleckiego  konta. Domowy  bilans  Bourg  to  4W-5D-1L  a  dwie  ostatnie ligowe wygrane  na własnym boisku to 3:1 ( Cholet) i 4:0 ( Le Puy)   tak  więc  z  ekipami  ciut  mocniejszymi  od  dzisiejszego  przeciwnika. Jak  widać  forma  strzelecka  przed  własną  widownią  wzrasta i  choć  zapewne  goście przyjadą  nastawieni  defensywnie  i  nie stracili  dotychczas  więcej  jak  dwóch  bramek  w  przegranych  spotkaniach  to  liczę  że  sami być  może  coś  ustrzelą  schodząc  jednak jako  przegrani. Powodzenie  tego  betu  to głównie jednak  aktywna i  skuteczna postawa gospodarzy  i  na  to  liczę. Jak  na standardy  ligi National  to  dosyć wyśrubowany  bet pod względem  goli  ,  ale  wspomniane wcześniej dwie  wygrane miejscowych  dają  nadzieję  na powodzenie. Mój  przewidywany  wynik  tej  potyczki to  3:1.

100

ejojojo 257

ejojojo

Użytkownik
Dyscyplina :piłka nożna - Anglia Championship 
Godzina: 20:45
Spotkanie : Cardiff v Reading
Typ : 0
Kurs : 3 35
Bukmacher : STS
Analiza :

Cardiff w lidze zaliczył 12 remisów A Reading 7. Różnice bramek są w zasadzie minimalne A jak już są to na korzyść gości. Mecze między tymi drużynami w ostatnim czasie kończyły się remisami co prawda nie ma co patrzeć w przeszłość bo jiz w poprzedniej rundzie zakończyło się 3:0 dla Reading to statystyki tego meczu wyglądały niemalże identycznie.
Niedługo czeka nas rewanżową spotkanie między tymi drużynami w ramach FA Cup w którym padł bramkowy remis. Liczę ponownie na 1:1 taki wynik zdaje się być sprawiedliwy dla drużyn ze środka tabeli. 

235

Otrzymane punkty reputacji: +13
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - 1. Holandia
Godzina: 20:00
Spotkanie: AZ Alkmaar - Walwijk
Typ: AZ Alkmaar (handicap 0:1)
Kurs: 1.47
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Alkmaar jest obecnie dokładnie trzy punkty za prowadzącym w Eredivisie Ajaxem, i wywalczenie trzech punktów w takich meczach jak ten jest absolutną koniecznością, jeśli chcą liczyć się w walce o mistrzostwo. Waalwijk jest niewymagającym przeciwnikiem - w dwudziestu meczach udało im się wygrać trzykrotnie i dwukrotnie zremisować. W pozostałych piętnastu spotkaniach schodzili pokonani. Dodajmy, że w meczach wyjazdowych bilans ten jest jeszcze skromniejszy - uciułane cztery punkty w dziesięciu meczach i bilans goli 12:29. Łatwo obliczyć, że tracą 2,9 bramki na mecz, podczas gdy Alkmaar u siebie traci ich średnio 0,8.

Sądzę, że zobaczymy dzisiaj łatwe zwycięstwo gospodarzy, dlatego niski kurs na ich zwycięstwo podbijam jednobramkowym handicapem dla gości. Alkmaar w dwudziestu meczach strzelił 42 gole, a więc spotkanie to nie powinno zakończyć się zwycięstwem najskromniejszym z możliwych. Typuję, że minimum dwie bramki przewagi uzyskają gospodarze w kontekście końcowego rezultatu na tablicy wyników.

47

D 11,7K

damianex1

Użytkownik
Dyscyplina: piłka ręczna 1 kobiet Polska
godzina: 18:00
Spotkanie: Lubin - Jks Jarosław
Typ: Lubin - 7.5
Kurs: 3.1
Bukmacher: etoto
Analiza: Czekałem na kursy wystawione na to spotkanie i jestem mile zaskoczony. Spodziewałem się takich kursów w spotkaniu jks z kobierzycami które przegapiłem bo nie spodziewałem się 1.4 na Kobierzyce i cóż moja strata. Teraz do rzeczy, analizę opieram o to co obserwuje i co dzieje się z drużyną Jks. Polecałem grę na Jks z Lublinem i od tego czasu coś się zacięło. 1 blamaże z piotrkowia i ruchem II w pucharze, dziwne decyzje trenera w tym drugim meczu 2. Zwyzywanie trenera przezkibiców i jakieś jego nieporozumienia z klubem 3. Dziwne zmiany w mediach społecznościowych tworzenie fan page'ow i pisanie że ten jest oficjalny a drugi nie, znika logo eurobudowy i zaniepokojenie co do sponsora, jakieś dziwne wpisy władz klubu 4 pisano w komentarzach z kobierzyc że Magda Balsam najlepsza zawodniczka odniosła kontuzję ale nigdzie tego nie mogę potwierdzić bo klub jest medialnie odcięty że tak powiem. Jeśli to prawda to przy jej formie, poświęceniu dla drużyny to ogromna strata. Widać że coś po meczu z Lublinem nie gra w klubie i Lubin który goni perłę napewno to wykorzysta a dodatkowo mecz jest w TVP i myślę że zawodniczki z Lubina pokażą dziś klasę. Ponadto Lubin przegrał w Jarosławiu i chyba zrewanżuje się dziśdrużynie z Jarosławia. Do AKO polecam niższe handicapy i -4.5  za 1.76 to kurs super.  

210

Otrzymane punkty reputacji: +64
R 1,3K

ralf63

Użytkownik
DYSCYPLINA: siatkówka 
GODZINA: 17:30
MECZ: AZS Olsztyn vs Trefl Gdańsk 
TYP: Trefl Gdańsk -1,5 seta 
KURS: 2,3
BUKMACHER: etoto
ANALIZA: Witam, moja dzisiejsza propozycja pochodzi z siatkarskiej Plusligi. Obstawiam, że Trefl Gdańsk pokona AZS Olsztyn za 3 punkty po kursie 2,3 z oferty eToto. 

Oba zespoły są dalekie od optymalnej formy. AZS Olsztyn jest w serii 8 porażek z rzędu natomiast Trefl też przegrał kilka meczów ale w między czasie pokonał Jastrzębski Węgiel w Pucharze Polski co było dużą niespodzianką. 
 Różnica między nimi jest taka że Olsztynianie przegrywają wszystkie mecze za 0 punktów a Trefl jednak ciuła pojedyncze punkty za przegrane tie breaki. 
Kryzysu zespołu z Warmii i Mazur doszukuje w pladze kontuzji. Najpierw wypadł ich lider w ataku czyli Jan Hadrava a niedawno również jego zastępca Remigiusz Kapica. Wiec Olsztynianie zostają bez nominalnego atakującego. Natomiast po stronie Trefla liczę przede wszystkim na przebojowego Halabę ale również na Filipiaka, który sieje postrach w szeregach rywali gdy staje w polu zagrywki. 
Można dodać jeszcze reprezentacyjnego środkowego Argentyny Creera czy pukającego do kadry rozgrywającego Marcina Janusza. 
Podsumowując, przy zdrowotnych problemach gospodarzy oraz ich fatalnej formie stawiam dziś na przebojowy zespół trenera Michała Winiarskiego. Powodzenia. 

130

Otrzymane punkty reputacji: +20
loki123 266,6K

loki123

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Hertha - Schalke
Typ: Powyżej 2 goli, powyżej 9 rzutów rożnych, powyżej 3 żółtych kartek
Kurs: 5,80
Godz: 20:30
Bukmacher: forBET
Analiza;

Na dziś wybrałem mecz inauguracyjny 20 kolejki niemieckiej Bundesligi w którym zagrają ze sobą drużyny Herthy Berlin i Schalke. Berlińczycy w tabeli ligowej zajmują 13 miejsce z dorobkiem 22 punktów mając na koncie 6 zwycięstw,4 remisy i 9 porażek strzelając przy tym 24 bramki i tracąc 34. Zespół Jurgena Klinsmanna z 8 ostatnich meczy przegrał tylko raz z Bayernem u siebie 0:4 strzelając bramkę w każdym z 6 spotkaniach, a dziś wszyscy liczą na debiut naszego reprezentanta Krzysztofa Piątka który wczoraj podpisał kontrakt. Przyjezdni drużyna Schalke w tabeli ligowej zajmuje wysokie 6 miejsce z dorobkiem 33 punktów mając na koncie 9 zwycięstw,6 remisów i 4 porażek a ich bilans bramkowy to 31-26. Goście na 10 ostatnich meczy przegrali 3 razy i tylko w 2 spotkaniach nie strzelili bramki. Dziś drużyna trenera Davida Wagnera zagra osłabiona brakiem takich zawodników jak Kenny'ego, Sane, Schuberta i Stambouliego. Patrząc na mój złożony typ to co do bramek wydaje mi się że zobaczymy w tym meczu powyżej 2,5 bramki , ponieważ oba kluby ostatnio strzelają w każdym spotkaniu a ja liczę na Piątka. Co do rożnych to wydaje mi się że pzry tak otwartym pojedynku 10 rożnych spokojnie powinno wpaść z tego względu że tu każdy będzie grał o 3 punkty a co za tym idzie będzie sporo sytuacji podbramkowych ostatnio w wykonaniu obu drużyn zanotowano 13 w meczu Herthy i 16 w meczu Schalke. W takim spotkaniu na pewno nie zabraknie ostrych starć i na pewno nikt raczej nie odstawi nogi więc kartek też kilka zobaczymy. Można zaryzykować mój typ po bardzo wysokim kursie jaki zaproponował Forbet.

100

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka nożna - Bundesliga
godzina: 20:30
Typ: Remis
Kurs: 3.50
Bukmacher: etoto
Analiza: Hertha podejmie u siebie Schalke. Obie drużyny spisują się ostatnio bardzo dobrze - wyłączając z ich h2h rywalizacje z Bayernem. Hertha z nowym trenerem - Klinsmannem, który znacząco wpłynął na poprawę gry tej ekipy, dodatkowo klub zakontraktował Piątka, który zastąpi najprawdopodobniej Davida Selke - nie wiadomo czy Piątek wystapi już dziś. Spodziewam się wyrównanego meczu, w którym trudno wskazać faworyta. Kazda z drużyn ma swoje atuty - Hertha ostatnio znacząco poprawiła swoją grę, więc nie podchodzi do tego meczu jak na ścięcie, a Schalke zdecydowanie lepiej czuje się w meczach domowych. Myślę, że w tym meczu dojdzie do podziału punktów.

250

al_capone 29K

al_capone

Gangster

ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 100PLN W BETFAN

Tylko nie mówcie, że nie uprzedzaliśmy Was w sprawie nowych promocji! Drodzy, od dziś uruchamiamy „Zakład bez ryzyka”. Jak sama nazwa wskazuje, ta promocja umożliwia Wam ubezpieczenie danego zakładu. W przypadku przegranej otrzymujecie zwrot równowartości stawki na saldo bonusowe (maksymalnie 100 zł). Jest ona skierowana do nowych klientów, którzy założyli konto z promocyjnego linku i podczas rejestracji wpisali kod BETFAN. Aby przenieść środki z salda bonusowego na saldo główne należy spełniać następujące warunki:

Promocyjny link do założenia konta1. obróć bonusem

Trzeba pięciokrotnie obrócić bonusem2. Wybierz liczbę zdarzeń

Mieć minimalnie 2 zdarzenia na kuponie3. wybierz swój kurs

Kurs każdego ze zdarzeń powinien być równy 1.45 lub wyżej4. emocje non stop

Maksymalne przeniesienie środków jest ograniczone do 10 tysięcy złotych

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 16:20
Spotkanie: ILKEL - KOPRIVA
Typ: Kopriva
Kurs: 2,11
efortuna

W chellendzerze w Quimper VIT KOPRIVA pokonał najpierw Serba Krstian 2:0 łapiąc kurs 3,5 .... wszędzie był underdogiem i wygrał po 2:0.
Vit Kopriva w danych z ATP https://www.atptour.com/en/players/vit-kopriva/ki82/overview
Turek w danych z ATP https://www.atptour.com/en/players/cem-ilkel/i306/overview

Cem Ilkel jest wyższy o 5 cm od Vita Koprivy. 
Stawiam na Czecha w skrócie

dane statystyczne i wynik meczu:
https://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1869170 

100

tool 500

tool

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Niemcy Bundesliga
Typ: Krzysztof Piątek strzeli ostatnią bramkę
Kurs: 5
Godz: 20:30
Bukmacher: ETOTO
Analiza:
Ostatni dzień misiąca i pora na konkursowy typ va banque.
Dzisiaj wszystkie oczy polskich kibiców piłkarskich skierowane są na Berlin więc i ja spróbuję zagrać wieczorne spotkanie Bundesligi.
Czy Krzysztof Piątek zadebiutuje już dzisiaj? Jest to prawdobodobne, gdyż Hertha pobijając swój rekord transferowy liczy na bramki tu i teraz. Piątek znalazł się w kadrze meczowej zespołu Jurgena Klinsmanna. Czy zagra od początku? Pewnie nie, bo nie zdążył jeszcze potrenować ze swoimi nowymi kolegami. Wydaje mi się jednak, że raczej dostanie szanse w drugiej połowie i wierzę, że pokaże się z dobrej strony i będzie miał swoje okazje strzeleckie.
Bundesliga zawsze była dobrym miejscem dla Polskich napastników. Aktualnie trwa era Roberta Lewandowskiego ale patrząc kilka lat wstecz byliśmy świadkami wielu dobrych występów Artura Wichniarka, Andrzeja Juskowiaka czy wcześniej Marka Leśniaka i Jana Furtoka.
Cóż typ życzeniowy i tak jak pisałem va banqe ale takie są prawa konkursu, a przecież nie jest niemożliwe wejście naszego snajpera w 75 minucie przy stanie 1-2 dla Schalke i jego wyrównujący gol w 90 minucie meczu. Byłoby to piękne rozpoczęcie przygody w Bundeslidze, czego życzę Piątkowi i sobie :)

100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Niemcy II Bundesliga
Godzina : 18:30
Spotkanie : Aue : Arminia B
Typ : czerwona kartka
Kurs : 4.50
Bukmacher : ETOTO

W ostatniej kolejce kiedy Arminia u siebie podejmowała Bochum w meczu padł chyba rekord kartek bo aż 14 z czego czerwień dla Arminii tak wiec widać że walka o awans w wykonaniu Arminii nie zna granic m dziś graja wyjazd na Er Aue i tu chyba nie będzie lekko łatwo i przyjemnie tylko walka o każda piłkę i najlepiej o komplet pkt , Er Aue jest na miejscu 6 a do pudła brakuje im też nie wiele bo do 3 miejsca 5 pkt , sędzią jest pan GUIDO WINKMANN który jak trzeba wyciąga kartonik a w meczach z udziałem tych dwóch drużyn pokazał ich sporo bo mecze Arminii 5 czerwonych natomiast Aue 7 czerwieni i kto wie czy w dzisiejszym meczu nie będzie tak jak w meczu z Bochum walka walka i walka !

100

pawel1980 54,3K

pawel1980

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja 3
Godzina: Villefranche - Quevilly Rouen
Spotkanie:  20:00
Typ: spotkanie/liczba goli 1/+2.5Kurs: 3.1
Bukmacher : Fortuna

Gospodarze 3 miejsce to najlpiej grajaca w national druzyna na swoim boisku bilans 6-3-1 ostatnie mecze w domu to wygrane z Cholet 3-2 i Bastia 4-1 jak widac bardzo overovo graja i na to samo licze dzisiaj goscie to 14 druzyna ligi na wyjezdzie udalo im sie wygrac tylko jeden mecz chociaz niedawno pokazali sie z dobrej strony w meczu z liderujaca Dunkergue gdzie przegrali wyjazd 3-2 i nie mozna ich lekcewazyc, spodziewam sie tu wygranej gospodarzy i overa +2.5 gola w meczu.

100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Chorwacja
Godzina: 18.00
Spotkanie: Zapresic - Istra 
Typ: Zapresic wygra / +2,5 gola w meczu 
Kurs: 4,15
Bukmacher: Etoto 
Analiza: Przed nami mecz w ramach pierwszej ligi chorwackiej, Zapresic konta Istra. Zapresic jest u siebie bardzo dobrze grającym zespołem, a głównym problemem Istry są wyjazdy. W bezpośrednich pojedynkach zdecydowanie lepiej wypada zespół gospodarzy. Większy potencjał kadrowy i atut własnego boiska to także argumenty, które za nimi przermawiają. Wydaje mi się, że maksymalnie na co stać tutaj Istrę, to co najwyżej gol honorowy, a jako, że obydwie z tych drużyn posiadają naprawdę przeciętną defensywe myślę, że nie zakończy się tu tylko na 1-2 golach. Stawiam na wygraną gospodarzy i conajmniej 3 gole w tym starciu. Co ciekawe kursy na ekipę gospodarzy spadają, co może być dobrą wróżbą w kontekście mojego typu. 

100

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna, Anglia/ Championship
Spotkanie: Cardiff - Reading
Typ: Przedział goli w meczu 2-3
Kurs: 1,97
Godz: 20:45
Bukmacher: eWinner

Analiza:
Wieczorem na Cardiff City Stadium gospodarze podejmują zespół z Reading. 
Tabela wygląda w ten sposób, że konia z rzędem temu kto wskaże faworyta. Pięć punktów przewagi ma Cardiff i potrafi zagrać dobre spotkanie jak chociażby ostatnio z WBA. Ale potrafili też stracić punkty z bezbarwnym Swansea.
Kursy u bukmacherów też wskazują, iż każdy wynik jest możliwy, stąd bezpiecznym typem według mnie będzie zagranie przedziału bramkowego.
Biorę typ o niezłym kursie gdyż tradycyjnie uznaję to spotkanie jako idealne do zagrania przedziału na dwa lub trzy gole. Wynik zarówno 1-1, jak 2-1 są całkiem realne. 1-2 lub 0-2 również nikogo tutaj nie zaskoczy. Lee Tomlin (6 goli) kontra Lucas João (6 goli). Mam nadzieję, że będą mieli odpowiednio ustawione celowniki. Stawiam na dwa gole. Góra trzy. Wynik poznamy przed 23.

97

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom