>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 31.01.2016 (niedziela)

Status
Zamknięty.
samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja
Godzina: 17.00
Spotkanie: Bordeaux - Rennes
Typ: 1 i bts
Kurs: 5.75 --&gt; 5.00
Bukmacher: expekt
analiza
Zapraszam na mecz ligi francuskiej pomiędzy Bordeaux, a Rennes. Liga francuska jest w ostatnim czasie bardzo zróżnicowana i wyniki dość mnie zaskakują (oczywiscie ta reguła nie dotyczy PSG). Dziś zaryzykuje i zagram na lekko faworyzowanych gospodarzy, którzy mimo niższej pozycji w tabeli od Rennes wg bukmacherów powinni wygrac minimalnie.
Oba zespoły w lidze nie doznały porażki od kilku spotkań. Żyrondyści u siebie z bilansem 6-3-2, a Rennes z wyjazdach 5-5-1 więc zespół lubiący swój stadion kontra druzyna często przywożąca punkty z delegacji.
W ostatnich latach za każdym razem padał wynik BTS pomiędzy tymi zespołami, liczę dziś na podobny scenariusz, ale z końcowym zwycięstwem gospodarzy. Pozdrawiam
⛔100

qick19 17,8K

qick19

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Godzina: 20:30
Spotkanie: Real Madryt - Espanyol
Typ: obie drużyny strzelą - NIE
Kurs: 1.75
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Witam!
Na dziś wziąłem pod lupę meczy pomiędzy Realem a Espanyolem i wybrałem typ mówiący że obie drużyny nie strzelą bramki. Uważam że ten typ ma rację bytu ponieważ po 1 Real będzie chciał odbić sobie ten remis w ostatniej kolejce z Betisem demolując gości - którzy ostatnie 5 meczy na wyjezdzie przegrali strzelając 3 bramki .
Jeżeli chodzi o statystyki z ostatnich sezonów to na ostatnie 7 spotkań rozgrywanych na Bernabeu Espanyol strzelił choćby gola Realowi 2 razy z czego 1 w 90min meczu.
Patrząc jednak na obecną formę drużyn wątpie że dziś goście zaliczą trafienie , myśle że dziś Real zagra ofensywnie i strzeli 3,4 gole ekipie z Barcelony oraz mądrze w defensywie i uda im się wygrać do 0.
Powodzenia! ????
✅75

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom