>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 31.01.2015 (sobota)

Status
Zamknięty.
F 428

fudyn

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, League One
Godzina: 16:00
Spotkanie: Bradford- Colchester
Typ: 1
Kurs: 1.85
Bukmacher: bet 365
Analiza:
Bradford w ostatnim tygodniu był na językach nie tylko całej piłkarskiej Anglii, ale pewnie też świata. W 1/16 Pucharu Anglii &quot;Paraderzy&quot; odprawili z kwitkiem i to na Stamford Bridge, Chelsea. Warto dodac, że do 75 minuty przegrywali 1:2, aby ostatecznie zwyciężyc 4:2. Oglądałem ten mecz i naprawdę fajnie się patrzyło na grę chłopaków z niższej ligi. Widac było, że im się chce. Morale napewno na wyskoim procencie po takim sukcesie.
Po ostatnich dwóch porażkach w lidze spadli na 8 miejsce, nie premiowane chociażby barażami o Championship. Wydaję mi się, że celem tej ekipy jest minimum walka na koniec sezonu o awans na zaplecze premiership.
Zatem nie pozostaje im nic innego jak zapomniec o poprzednich porażkach i zagrac na &quot;polocie&quot; który napewno im pozostał po znakomitym meczu w Londynie.
W drużynie z Coral Windows Stadium nie dopatrzyłem się absencji, natomiast u gości nie zagra pauzujący za czerwoną kartkę E. Hewitt.
Colchester zajmuje 21 lokatę, spadkową, więc niby ma o co walczyc, ale punktów raczej musi szukac z drużynami ze środka tabeli, w swoim zasięgu. Z dzisiejszymi gospodarzami mogą miec ciężko o dobry rezultat. Spotkanie dwóch przeciwnych biegunów, walka o awans, kontra bój o utrzymanie.
Co do ostatniej wygranej Colchester nad Leyton, trzeba dodac ,że goście tamtego spotkania grali w dużym osłabieniu.
Bradford na fali po pokonaniu Chelsea, będzie chciało wreszcie zgarnąc komplet punktów po dwóch porażkach z rzędu, a przeciwnik okupujący dolną częśc tabeli jest do tego celu idealny!
Warto grac,
Powodzenia!!
⛔100

machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Towarzyskie międzyklubowe
Spotkanie: Grasshoppers - Wohlen FC
Typ: over2.5,3.0
Kurs: 1,83
Bukmacher: Bet365
Godzina: 13:30
Spotkanie Szwajcarskich drużyn, pierwszoligowiec podejmuje drugoligowca.
Często grają sparingi między sobą, dwa razy spotkali się w pucharze.
H2H:
08.07.14 MIE Grasshoppers - Wohlen 3 : 1
30.06.12 MIE Wohlen - Grasshoppers 2 : 6
21.11.10 PUC Wohlen - Grasshoppers 1 : 2
25.06.10 MIE Wohlen - Grasshoppers 2 : 2
20.01.10 MIE Grasshoppers - Wohlen 2 : 1
13.11.09 MIE Wohlen - Grasshoppers 2 : 2
Zawsze były minimum 3 gole w meczu.
Grasshoppers grali już 4 sparingi:
28.01.15 Grasshoppers - Biel 5 : 0
24.01.15 Grasshoppers - Ingolstadt 0 : 6
20.01.15 Dusseldorf - Grasshoppers 0 : 3
14.01.15 Grasshoppers Schaffhausen 2 : 0
Tylko w pierwszym spotkaniu było słabo z bramkami.
Wohlen wywiozło remis 2-2 z Zurichu, co na pewno jest sukcesem, mogą dzisiaj strzelić bramki faworytowi, na co liczę. Tak gładko jak z Biel nie powinno dzisiaj być.
Nie rozpisuje się więcej bo mecz za pół godziny.
Tniemy over!
✅42

Otrzymane punkty reputacji: +2
unthinkabl3 277

unthinkabl3

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki Narciarskie, Willingen HS145
Godzina: 16:30
Spotkanie: Konkurs Drużynowy
Typ: Polska na podium
Kurs: 2,25
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Witam! Dzisiaj typuję w to, że Polska będzie miała miejsce na podium. Co za tym przemawia? Oczywiście forma Kamila Stocha, wczoraj wręcz zniósł wszystkich z powierzchni ziemi oddając dwa fantastyczne skoki. Aleksander Zniszczoł od początku prezentował tutaj dobrą formę, co potiwerdził wczoraj kapitalnym drugim skokiem, przesuwając się o 14 pozycji! Piotrek Żyła miał dobry pierwszy skok, w drugim przez warunki trochę spalił swoją próbę. Klimek Murańka skacze w okolicach 130 metra, co jest dobrym wynikiem. W drużynie nie będzie Dawida Kubackiego, który nawet nie pojechał do Niemiec, jak wiemy on lubi zepsuć swój skok w drużynowych zawodach. Na wygraną Polaków kursy oscylują w granicach @10, jednak podium tutaj jest o wiele bardziej realne. Polecam!
⛔100

D 453

dresu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Holandia Eredivisie
Godzina: 18:30
Spotkanie: PSV-Willem 2
Typ: PSV over 2,5 bramki
Kurs: 1,72
Bukmacher: bet365
Analiza: No to dzisiaj wracamy do piłki nożnej bo ręcznej to już chyba nie obstawie po wczorajszych cyrkach w meczu Polska-Katar ale to wszyscy widzieli co się działo na boisku ale wróćmy do dzisiejszej analizy meczy lidera Holenderskiej Eredivisie a zajmującej 10 miejsce drużyny Willem 2 PSV bezdyskusyjny lider tej ligi mają przewagę nad drugim Ajaxem 6 punktów i myślę że ta przewaga powinna wystarczyć do zdobycia mistrza kraju PSV u siebie spisuje się bardzo dobrze na 9 meczy rozegranych u siebie wygrali wszystkie 9 u siebie strzelili w tych meczach 30 bramek a stracili tylko 4 średnia zdobytych bramek mecz wynosi 3,33.
Drużyna Willem 2 co można o nich powiedzieć zajmują 10 pozycję mają na koncie 29 punktów na wyjazdach na 10 rozegranych meczy zdobyli 10 punktów bramki 14-17 jak widać do potęg ta drużyna nie należy ostatnie mecze między tymi drużynami to wyniki: 3-1, 3-1, 3-2, 2-1, 4-2 jak widać PSV strzela te trzy bramki w meczu z tą drużyną w ostatnim meczu PSV strzeliło trzy bramki chociaż grało na wyjeździe to pomyślcie co mogą zrobić u siebie według mnie typ wejdzie bez większych problemów i kurs też nie jest taki zły w porównaniu do 2,5 bramki e meczu po kursie 1,36 a według mnie to powinno tylko strzelać PSV uważam ten typ za godny waszej uwagi.
⛔100

lbs06 47

lbs06

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier league
Spotkanie: Stoke - QPR
Typ: 2
Kurs: 5
Bukmacher: Betclick
Wczorajszy typ na Wolfsburg wszedł gładko, dwie dychy ładnie pomnożyło przez 6. Dzisiaj QPR.
1. Powtarzalność.
W obecnym futbolu czy ogólnie sporcie każdy może wygrać z każdym, to co wyróżnia najlepszych to to, że potrafią to zrobić w kolejnych spotkaniach i utrzymywać formę na dłuższych etapach.
Stoke ma dobrą passę, kolejne szczeble w pucharze, w lidze remis z MU, porażka z AFC, pozatym 3 wygrane, zdobyli więcej punktów niż się sami spodziewali i podskoczyli w tabeli na 10 miejsce.
QPR kolejna wyjazdowa porażka, u siebie też dwa remisy, porażka z MU, słaba forma, widać na grafikach.
2. Motywacja
Czemu często w pucharach mamy do czynienia z wielkimi niespodziankami. Różnica w poziomach sportowych 4 klasy a jednak. Jedna drużyna podchodzi mega zmotywowana, druga chce przejść przez mecz i odkreślić mecz.
Stoke jak wyżej, wspieli się na dobrą pozycje i są zadowoleni z siebie. Osiągnęli dużo w ostatnich meczach i na pewno stracą nieco na charyzmie.
QPR ma nóż na gardle, strefa spadkowa, 10 wyjazdowych porażek pod rząd, 50 lat nikt nie miał takiego wyczynu są mega zmotywowani żeby przebić się z punktami.
Do tego wszystkiego trzeba dodać brak Krica który rozpędzał Stoke.
Z tych dwóch przesłanek myśle ze QOR dzisiaj ugryzie.
Powodzenia
⛔100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Niemcy Bundesliga
Godz . 15:30
Spotkanie - Schalke : Hannover
Typ - over 4.5 gola
Kurs - 6.00
Buk - Sportingbet
Analiza :
Po wczorajszej inauguracji drugiej części sezonu w Bundeslidze i wyniku 4:1 uważam że i dzis na stadionach Bundesligi posypią się gole , osobiście myślę ze w spotkaniu Schalke z Hannoverem możemy liczyć na gole . obie ekipy mierzą w miejsca pucharowe i tak gospodarze są na takim miejscu bo zajmują miejsce 5 z dorobkiem 27 oczek natomiast goście na miejscu 8 jednak strata do Schalke to 3 pkt i praktycznie dzisiejsze spotkanie o 6 pkt dla gospodarzy . Patrząc na ostatnie pojedynki w lidze obu drużyn to ekipa gości dosyć skuteczna bo w każdym pojedynku strzelili co najmniej 2 bramki a było i 4 co do Schalke to może nie wyglada to tak imponująco ale także strzelali , w przerwie obie drużyny rozegrali parę meczy kontrolnych i goście także pokazali że nie tracą skuteczności dlatego też uważam że i dziś pokażą się z dobrej strony i postrzelają sobie na bramkę Schalke a że obie ekipy potrafią między sobą stworzyć dobre widowisko przekonali nas dwa sezony wstecz też w styczniu a wynik 5:4 , dodam może że wyniki meczy Hannoveru z wyjazdów przed przerwą to 2:2 , 3:3 czy też 3:4 tak więc wszystko wskazuje że dziś powinno być ciekawie w Gelsenkirchen !
⛔100

bzyk663439858 72

bzyk663439858

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Premier League
Godz . 16:00
Spotkanie - MU - Leicester
Typ - 1(-1)ah
Kurs - 1,62
Buk - bet365
Analiza :
Na Old Trafford przyjeżdża ekipa Lisów,która jest ostatnio jakby na fali na ostatnich 6 spotkań,przegrali tylko raz u siebie z ekipą Stoke (0:1),ale potrafili np. ugrać remis na Liverpoolu,nie oglądałem tego meczu,ale ze statystyk meczowych ewidentnie widać,że nie postawili autobusu,tylko toczyli w miarę wyrównany bój,myślę że dzisiaj też mogą postawić graczom MU twarde warunki,przed aktualną serią Leicester miało serie 13 meczów bez zwycięstwa.Widać że kryzys jest już za nimi i wszystko wraca na właściwe tory.Jeżeli chodzi o MU to po ostatniej dobrej serii zdarzyła się wpadka u siebie z ekipą Southampton (0:1) i ostatnio w pucharze pokpili sobie sprawę z Cambridge,chociaż grali mocnym składem,myślę że po prostu zlekceważyli swojego niżej notowanego rywala.Jeżeli chodzi o absencję to w MU zabraknie na pewno Younga i Carricka,pod znakiem zapytania stoi też występ Evansa.Leicester bez Schmeichela,Wooda ,Mahreza i Jamesa.W pierwszym meczu Lisy wygrały po emocjonującym meczu 5:3,gdzie MU wygrywał już 1:3 zapewne piłkarze z Old Trafford mają ten mecz gdzieś z tyłu w głowach i będą chcieli się zrewanżować za tamto spotkanie.Zresztą spotkania w Machesterze między tymi drużynami zazwyczaj kończyły się wynikami 2:0 dla MU i myślę że podobnie może być dzisiaj,dlatego stawiam na wygraną gospodarzy.W przypadku wygranej 1 bramką zwrot.
✅62

mispolska 4

mispolska

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna , Anglia, Premier League ⚽
Spotkanie : West Brom - Tottenham
Typ : 2
Kurs : 2.75
Bukmacher : bet365
Analiza:

Witam! Na dzisiejszy dzień wybrałem sobie pojedynek miejscowego West Bromu z przyjezdnym Tottenhamem.Krótko; nie ma co się rozpisywać.Tottenham jest w ligowych potyczkach ostatnio w gazie,bilans po 10 ost.meczach 6-2-2,mówi nam,że nie jest źle.Zaś West Brom w ostatnich 10 potyczkach wygrał zaledwie 2 razy,tracąc przy tym sporo bramek.Tottenham walczy o Ligę Europejską,a za plecami są druzyny które nie tracą zbyt wielu &#39;&#39;oczek&#39;&#39; do nich. Bilans ostatnich meczy tych druzyn jest na &#39;&#39;0&#39;&#39; , 1 wygrana West Bromu, 1 wygrana Tottehnamu , 3 remisy. Wiem ze to nie będzie lada łatwy pojedynek dla gości,ale wierze że po walce zespół Mauricio Pochettino wywiezie 3 punkty!
Powodzenia!
✅175

Otrzymane punkty reputacji: +4
realadi 241

realadi

Użytkownik
dyscyplina; piłka nożna hiszpania 2 liga
godzina; 18.15
spotkanie; numancia-betis
typ; 2
kurs;2.40
bukmacher;bwin
analiza; Co tu dużo mówić? H2H na korzyść Betisu ostatnie mecze w lidze też zdecydowana różnica bo Numancia 4 remisy i porażka gdzie wszystkie remisy ze średniakami ligi a betis 4 wygrane i remis. Elelmentem wspólnym ostatnich tygodni jest mecz z Gijonem gdzie Numancia wyjazd przegrała 3-0 a Betis tekże wyjazd wygrał 2-1,ponadto obie drużyny rozegraly mecze z Tenerife gdzie Numancia remis a Betis wygrana 3-1 Alcoronem gdzie zarówno Betis jak i Numancia zremisowały a także Santander który Betis pokonał 2-1 a Numancia kolejny remis. Tak więc widać że na tle tych samych rywali Betis wypada zdecydowanie lepiej...Numancia pod względem meczy u siebie jest na ostatnim miejscu z 2 wygranymi 5 remisami i 3 porażkami natomiast Betis może nie ma oszałamiającego bilansu wyjazdowego ale 5 wygranych 3 remisy i 3 porażki dają im pod tym względem 4 miejsce więc myślę że dziś wygrają może nieznacznie ale dadzą radę. Kurs jak to w tej lidze często bywa jest dobry więc warto zagrać.
⛔100

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Dyscyplina: Hokej na lodzie - NHL, Regular Season
Godzina:
20:00
Spotkanie:
Detroit Red Wings - New York Islanders
Typ:
New York Islanders ML
Kurs:
2.04
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Gram Islanders bo choć pomimo tego, że dostali w ostatnim meczu lanie u siebie od Bostonu 2:5 to w moim mniemaniu mają jeden element lepszy w swoim rosterze aniżeli ich dzisiejsi rywale. Chodzi mi oczywiście o obsadę bramki. To co gra Mrazek pod nieobecność Howarda i Monstera woła o pomstę do nieba! W ostatnich 4 meczach puścił łącznie 17 bramek!!! Ostatnio liczyłem że w starciu z Lightning młodzian się odbuduje i się przeliczyłem. Tampa zaaplikowała mu 5 bramek po czym Babcock zdecydował się zmienić go i do bramki wszedł McCollum i zatrzymał wszystkie 17 strzałów dziś jednak trener Red Wings konsekwentnie stawia na Mrazka chcąc mu pokazać, że w niego wierzy. Uważam jednak, że rywal dziś ciężki na przełamanie bo do Joe Louis Arena zawita rewelacja obecnych rozgrywek a więc NY Islanders. Wyspiarze bardzo wiele w obecnym sezonie zawdzięczają swojemu goalie Halakowi, który rozgrywa chyba najlepszy sezon w swej karierze. Pomimo tego, że zespół z Wielkiego Jabłka stracił na jakiś czas jednego ze swoich filarów (Okposo) to uważam, że Tavares i spółka są w stanie nadal być rywalem bardzo ciężkim dla większości rywali. Wzmocnienia dokonane przed sezonem okazały się być strzałem w dziesiątkę.
Innym czynnikiem skłaniającym mnie do zagrania w kierunku gości jest także fakt, że Skrzydła notują passę 5 kolejnych zwycięstw na własnym lodzie a jak wszyscy wiemy w takiej lidze jak NHL takie passy są nie lada wyczynem i raczej prędzej niż później dobiegają końca. Aha no i jeszcze dodam tylko to, iż Red Wings wygrali zaledwie 2 z ostatnich 10 matchupów z Wyspiarzami licząc od 2005 roku. Let&#39;s Go Islanders!!!
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +13
baku996 69

baku996

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia Premier League
Godzina:
18:30
Spotkanie:
Chelsea - City
Typ:
over 4.5 rzutu rożnego dla City
Kurs:
1.66
Bukmacher:
bet365
Analiza:

Cecha charakterystyczna Manchesteru City? Ogromna ilość niewykorzystanych sytuacji i jeszcze większa ilość rzutów rożnych. Spójrzmy na 5 ostatnich meczów o stawkę. Middlesbrough – 11 , Arsenal – 16, Everton – 9, Sheffield Wednesday – 10, Sunderland – również 10 kornerów dla „Citizens”. To 5 ostatnich spotkań, a więc przypadku w tym nie znajdziemy, a potwierdzającą się regułę. Przy autobusie zaparkowanym w polu karnym Chelsea – nie będzie trudno o wykręcenie sporej ilości rzutów rożnych. W poprzednim spotkaniu między tymi drużynami (1:1), na Etihad Stadium było 16 rzutów rożnych. Aż 14 z nich było dziełem Manchesteru City.
JAk dla mnie pewniaczek. Powodzenia ;)
✅
66

homel 918

homel

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 18:30
Spotkanie: Chelsea - Man City
Typ: over 4,5
Kurs: 6,5
Bukmacher: bet365
Analiza:
Lider kontra wicelider. Znamy juz sklady, mocne, optymalne. Niespodziewanie goscie ostatni mecz przegrali na wlasnym terenie 0-2 z Arsenalem, mocno zdenerwowani setka niewykorzystanych sytuacji dzisiaj powinni poprawic skutecznosc. Determinacja bedzie, nie trzeba pisac ze Aguero Silva to top najlepszych zawodnikow na swiecie, ktorzy potrafia strzelac gole mocnym druzyna. Chelsea ostatnim meczu zmiazdzyla Swaensa 5-0, wysmienita forma - na pewno beda chcieli powiekszysc przewage nad zagrazajacym im 2 Man City, jesli wygraja beda mieli 8 pkt przewagi. Super zmotywowani zawodnicy, pelne sklady, duza stawka spotkania, jezeli nie padnie duzo goli bede zdziwiony. Prawdziwy spektakl nas czeka juz za pare minut. Typ over 4,5 po zacnym kursie
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom