>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 31.01.2015 (sobota)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na sobotę - 31. Stycznia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - AO : finał kobiet
Godzina: 9-30
Spotkanie: S.Williams - M.Szarapowa
Typ: Szarapowa (-1.5gema)
Kurs: 3.35
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Na forum - w sekcji tenisowej, na przekór bukmacherom idzie niemal &quot;masówka&quot; w stronę Rosjanki i ja nie będę w tym względzie inny! Oglądałem wszystkie spotkania obu zawodniczek na tegorocznym AO - to prawda, że Masza uciekła z pod topora w spotkaniu z rodaczką Panową, jednak jak np. napisał użytkownik wlodek02 jej późniejsza gra na prawdę napawa optymizmem. Nie można oczywiście zapominać o fatalnym dla Marii h2h, jednak jeszcze gorsze mieli Seppi z RF czy Berdych z Nadalem, więc i tutaj może się coś zmienić. Gra liderki rozgrywek mnie nie przekonuje - ma sporo przestojów, co widać było m.in. przeciw Zwonariewej czy Keys. Na pewno nie ma między paniami takiej różnicy jak wskazywałyby kursy, dlatego taki tnym kursie.yp po zac
⛔100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - WTA Australian Open 2015 - FINAŁ
Godzina:
9:30
Spotkanie:
Williams S. - Sharapova M.
Typ: S
harapova M. +4,5 gema
Kurs:
1.78
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
H2H 16:2, ale ostatnie zwycięstwa Marii były 11 lat temu w 2004 roku. Od czego czasu dominowała cały czas Serena Williams, chociaż podczas tego turnieju można zauważyć, że Amerykanka jest trochę w gorszej dyspozycji. Straciła 2 sety, a w półfinałowym meczu z Keys dało się zauważyć lekkie braki. Do tego dzisiaj doszła kluczowa informacja, że Serena opuściła trening, zeszła z kortu. W wywiadach narzekała na delikatną chorobę. To może być kluczowa informacja odnośnie tego finału. Rosjanka cały turniej gra genialnie, oprócz jednego meczu w 1 tygodniu szlema. W finale szlema trzeba być 100% przygotowanym. Stawka mniejsza bo to WTA! Zabezpieczam się dodatkowo solidnym handicapem gemowym.
✅
78

S 182

samgiancana

Użytkownik
Piłka Nożna, Anglia, Premier League
Spotkanie: Crystal Palace - Everton
Typ: over 2,5
Kurs: 2,2
Bukmacher: Bet365
Godz: 16:00
W 23 kolejce Barclays Premier League zagrają ze sobą dwie sąsiadujące w tabeli drużyny. Zajmujące 13 pozycję Crystal Palace podejmie 12 Everton. Jednak nastroje w obydwu zespołach są zupełnie różne. Gospodarze zwyciężyli w 2 ostatnich spotkaniach, pokonując na wyjeździe Barnley 3-2, a wcześniej ogrywając u siebie Tottenham 2-1. Natomiast &quot;The Toffees&quot; nie zwyciężyli w lidze od 6 kolejek, gromadząc w tym czasie raptem 2 punkty w ostatnich remisowych meczach z WBA 0-0 i Manchesterm City 1-1. Kiedyś ta zła seria musi się oczywiście skończyć, ja jednak nie będę ryzykował, że nastąpi to właśnie dzisiaj i wolę zagrać w tym meczu powyżej 2,5 bramek. Crystal Palace ma bilans goli 25-33, z czego u siebie po 10 rozegranych kolejkach wynosi on 12-15, co daje średnią 2,7 na mecz. Drużyna Evertonu w ogólnym rozrachunku ma stosunek bramek jeszcze większy, mianowicie 30-34, a w delegacjach 13-18, co daje im średnią 3,1 na mecz. Biorąc pod uwagę, że obie drużyny zawsze coś trafiają, a także ostatnie dwa starcia między tymi zespołami (po 3-2 dla Crystal) oraz ostatnie dwa remisy Evertonu spodziewam się dzisiaj, zwycięstwa którejś z drużyn ale ze stratą bramkową. W zespole gospodarzy nie zagrają: Jedinak i Bolasie, a u gości znie wystąpią: Howard, Pienaar, Osman i Atsu.
⛔100

ill-be-back 4,4K

ill-be-back

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 03:00
Spotkanie: GS Warriors @ Utah Jazz
Typ: GSW (-14,5)
Kurs: 3,10
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Na dzisiejszą noc proponuję spotkanie w Salt Lake City, pomiędzy miejscowymi Jazz i liderem ligi Golden State Warriors. Ostatni typ w styczniu. Nie chcę za wiele rozpisywać się o tym meczu, ponieważ mam wrażenie, że każdy kto choć trochę interesuje się NBA wie, że w tym meczu jest tylko jeden faworyt. Ekipa z Kaliforni - najlepsza drużyna tych rozgrywek z bilansem 36-7 walczy o uzyskane najlepszego wyniku w historii NBA. Motywacja więc jest. Z drugiej strony Jazz z bilansem 16-30, grający w kratkę. Ostatnie dwa mecze u siebie - porażki z Bostonem i LAC. Nie chcę pisać bajek, ponieważ różnica w potencjałach obu ekip jest ewidentna. Myślę, że dzisiaj w nocy gracze Utah zapłacą za niedawną porażke GSW z Chicago. Gracze z Kaliforni będą chcieli powetować sobie straty z tego meczu z Bulls i „obawiam“ się, że ich pierwszą ofiarą będą Jazzmani.Mam nadzieję, że tak właśnie się stanie. W obu drużynach brak absencji kluczowych graczy.
PS Dziekuję wszystkim za walkę w styczniowym konkursie. Mam nadzieję, że ktoś skorzystał z wkładanej przeze mnie pracy i coś ugrał na moich typach ????
⛔100

maer 408,8K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia ( Eerste Divisie )
Spotkanie: De Graafschap - FC Oss
Typ: 1
Kurs: 2.00
Godzina: 19.45
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam na 22 kolejkę ligową do holenderskiej Eerste Divisie.
De Graafschap rozegrał w tym sezonie ligowym 21 spotkań w których zdobył 30 punktów po 9 zwycięstwach, 3 remisach oraz 9 porażkach i zajmuje obecnie 10 miejsce w tabeli ligowej z bilansem bramkowym 39-32.
FC Oss zdobył 33 oczka w swoich 21 meczach rozegranych w tym sezonie ligowym po 10 zwycięstwach, 3 remisach oraz 8 porażkach co daje obecnie 7 pozycję w tabeli holenderskiej Eerste Divisie, bilans bramek 47-41.
Gospodarze zagrali w tym sezonie u siebie 10 razy zdobywając 19 oczek po 6 wygranych, 1 remisie oraz 3 porażkach, bilans bramek na swoim De Vijverberg 25-14.
Goście zdobyli 15 punktów w swoich 11 spotkaniach rozegranych w tym sezonie ligowym na wyjazdach po 4 zwycięstwach, 3 remisach oraz 3 przegranych, bilans bramkowy w delegacjach 25-23.
Mecz zapowiada się ciekawie gdyż oba zespoły dzieli w tabeli ligowej 3 punkty a w ostatnich ich 6 spotkaniach o ligowe oczka w mieście Doetinchem 5 razy wygrywali gospodarze oraz raz padł remis, bilans bramek w tamtych meczach 18-3.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy, Vereniging Betaald Voetbal De Graafschap gra w tym sezonie ligowym nieźle i potrafi grać na swoim terenie z drużyną z miasta Oss a Football Club Oss gra w tym sezonie ligowym dobrze lecz w tym meczu gra ze swoim wyjazdowym koszmarem w mieście Doetinchem i moim zdaniem 3 oczka pozostaną na De Vijverberg.
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +4
jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Korea KBL
Godzina: 08:00
Spotkanie: Incheon Elephants - LG Sakers
Typ: LG Sakers(-4)
Kurs: 1.93
Analiza:

Skusiłem sie na tą linie, co to jest 4pkt.Jutro wraca Massie i LG zagrają pełnym składem a zdrowi Sakers to walec jak pokazują ostatnie mecze.O dziwo bez Massie ograli Mobis czym zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie.Słonie nie mają nikogo kto może zatrzymać duet Jong-Kyu Kim - Davon Jefferson.Ta para ostatnio miażdży a sam Jefferson przechodzi samego siebie.Ostatnie jego cztery mecze:
vs Goyang eval 27
vs Thunders eval 26
vs Anyang eval 47
vs Mobis eval 38
Jak widać Davon życiówke gra w tym sezonie i ze słoniami powinien zbliżyć sie ponownie do double double.Słonie strasznie nierówni, LG są tutaj zdecydowanym faworytem.
✅93

Otrzymane punkty reputacji: +7
tomexxx 156

tomexxx

Użytkownik
Godzina: 02:00
Spotkanie: Miami Heat - Dallas Mavericks
Typ: Miami
Kurs: 4.65
Analiza:
Duży kurs, ale myślę warto spróbować. W ostatnich dniach w NBA zdarzyło się kilka niespodzianek, więc dzisiejszej nocy czekam na kolejną. Swój typ opieram na tym, że Dallas jest ostanio w słabej formie - 4 porażki z rzędu. A Miami 25 stycznia wygrało z silnymi Bullsami, do tego na wyjeździe. Dzień wcześniej wygrali z Indianą u siebie. W ostatnich meczach Miami częściej przegrywało, niż wygrywało, ale to jest jednak najlepsza liga świata, w każdym zespole są zawodnicy, którzy potrafią swoją świetną dyspozycją poprowadzić swój zespół do wygranej (no, może nie w każdej) ;). Jeśli chodzi o historię spotkań - ostatnie 3 mecze w Miami wygrywali gospodarze. Liczę na kolejne, może uda mi się zakończyć dobrze ten miesiąc udanym typem.
Pozdrawiam
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 7

mateuszkot12

Użytkownik
Godzina : 04:00
Spotkanie : Vancouver Canucks - Buffalo Sabres
Typ : Vancouver Canucks - 1 tercja
Kurs : 1.71
Bukmacher : BET365
Analiza :
Witam wszystkich bardzo serdecznie 31 stycznia 2015 roku. Po przejrzeniu w dniu dzisiejszym oferty, zdecydowałem się zaproponować Wam nocny mecz amerykańsko – kanadyjskiej ligi hokeja zawodowego NHL. Spotkanie pomiędzy gospodarzami Vancouver Canucks, a gośćmi z Buffalo Sabres rozpoczyna się 31 stycznia o godzinie 4:00.Dzisiejszej nocy ulegli na wyjeździe drugiemu najsłabszemu zespołowi w NHL Edmonton Oilers 3 – 2. Zwycięży według mnie zespół gospodarzy z Vancouver, ponieważ w Buffalo Sabres jest duża plaga kontuzji wśród zawodników. Nie zagra sześciu reprezentantów tego klubu z powodu różnego typu uszkodzeń ciała. W Canucks czterech hokeistów zgłosiło absencję z powodu licznych stłuczeń. Przewaga własnej tafli, liczne kontuzje gości i żywiołowo reagująca publiczność zmotywuje kanadyjczyków, żeby ograć przyjezdnych. Dodatkowo ostatnia porażka u siebie z Anaheim Ducks 0-4 będzie miała duży wpływ na gospodarzy, którzy za wszelką cenę będą chcieli się zrehabilitować i udowodnić, że zasługują na grę w play offach. A żeby nie wprowadzać nerwowej atmosfery zaryzykuję, że wygrają co najmniej dwoma bramkami. Vancouver Canucks u siebie 7-4-1-9, bramki 53-53. Buffalo Sabres na wyjazdach 2-2-1-18, bramki 42-99, a także seria porażek . Polecam zagranie na Kanadyjczyków po tak zacnym kursie. Sądzę, że tak osłabiona ekipa gości nie da rady nawiązać walki z mocną i solidną drużyną gospodarzy. Życzę powodzenia i sukcesów w ogrywaniu bukmacherów.
⛔100

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - SPAIN: Primera Division
Godzina: 18:00
Spotkanie: Eibar - Atletico Madryt
Typ: Over 6 kartek
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Hiszpania, Primera Division. Eibar (gospodarz, 8. miejsce w tabeli) vs. Atletico Madryt (3. miejsce). Kolejny raz typ na over kartkowy pobieram jako prezent od buka. Atletico chyba mnie jeszcze w tym sezonie nie zawiodło w tym względzie. Ich ostatnie mecze z Barceloną to w sumie 15 kartek dla graczy D. Simeone. W międzyczasie mecz z Rayo i absolutny under, jednak był to mecz na własnym stadionie wygrany pewnie 3:1. Jutro spodziewam się raczej ciężkiej przeprawy na stadionie niezłego Eibar (8. miejsce uważam za niezłe). Nie ma czego porównywać w meczach bezpośrednich, ponieważ zagrają ze sobą dopiero drugi raz na przestrzeni ostatnich 13 lat. A wyjazdowy mecz przeciwko Eibar będzie dla Atletico pierwszym od września 2001 r., więc porównania kiedy grali zupełnie inni zawodnicy, był to mecz w ramach Segunda Division - wydają się nie mieć sensu.
Altetico to faworyt, jednak Eibar na własnym stadionie walczyło już zaciekle z faworytami typu - Valencia (10 kartek w meczu), Real (6 kartek) oraz Villarreal (8 kartek).
ZWROT

Otrzymane punkty reputacji: +2
dobi 221,9K

dobi

Znawca - Premier League
vs.

Real Madryt – Real Sociedad
Piłka nożna, La liga
Godzina 16:00
Typ : 2 (+2 AH)
Kurs : 2,00
Bet365

Aż dziwne, że jeszcze nie pospadało. Świetny kurs na ten typ. Real ostatnio punkty zdobywa ale nie zawsze na nie zasługując. Chociażby w meczu w Cordobie nie zasłużyli na komplet, a jednak wywieźli po karnym w końcówce, cóż… Cordoba zagrała naprawdę bardzo dobre spotkania raz po raz rozbijając ataki rywali, nie wszystkie ale sporo. Grali mądrze. Jeśli tak zagra Real Sociedad to jestem spokojny.
Ostatnio grają tak sobie, bo 8 pkt z pięciu meczy, ale zawsze jest to niewygodny rywal, o czym Królewscy przekonali się już na jesień gdzie przegralo na Estadio Anoeta 4:2. Co prawda Sociedad w tym sezonie na wyjeździe jeszcze nie wygrało i raczej dziś nie wygra, ale przegrać 3 bramkami przy takiej grze i brakach Realu ? Szczerze wątpię. W lidze przegrali tylko 4:0 z Villarealem, tak to głównie przegrane 1 bramką lub remisy.
Jutro na pewno powalczą, bo w zespole gospodarzy zabraknie Isco, Jamesa, Modricia, Pepe i Ronaldo (który notabene dostał ledwie dwa mecze kary – jakaś parodia z groteską). W zespole gości jest pare kontuzji ale najważniejszą chyba jest ta Zurutuzy – kluczowego pomocnika. Mimo wszystko uważam, (mimo iż H2H jest niekorzystne) że zespół gości może to spotkanie zremisować lub w ostateczności przegrać jedną bramką, jeśli co gorsza przegra dwoma na co wg mnie nie ma wielkich szans otrzymujemy zwrot stawki, a kurs naprawdę bardzo dobry. Jedna bramka dla Sociedad ustawia nas w bardzo dobrej sytuacji, po tym kursie trzeba spróbować!
Powodzenia! ????
⛔100

mrokol 769

mrokol

Użytkownik
Piłka Nożna, Anglia, Premier League
Spotkanie: Sunderland - Burnley
Typ: Sunderland
Kurs: 2,2
Bukmacher: Expect
Na Stadium of Light zmierzą się dwa zespoły, które znajdują sie zaraz nad strefą spadkową. W tym sezonie Sunderland wygrał tylko 1 spotkanie na własnym stadionie w Premier League ze Stoke 3-1 mecz ten odbył sie 4 października, to bardzo słaba statystyka. Wydaje mi się, że czas ją poprawić rywal znakomity czyli Burnley beniaminek który jakoś zdobywa punkty ale chyba jest głównym kandydatem do spadku.
Co do absencji to w zespole Sunderlandu nie zagrają: Cattermole i Rodwell z kluczowych graczy. W Burnley nie zagrają: Ward, Long i Taylor lecz żaden z nich nie jest podstawowym graczem w drużynie gości.
Gus Poyet zapowiada że to mecz na przełamanie drużyna zmobilizowana ponadto zadebiutuje przed własną publicznością w Premier League Jermain Defoe nabytek &quot;kotów&quot; licze na zwycięstwo gospodarzy pozdrawiam!
✅120

Otrzymane punkty reputacji: +5
louisarmstrong 1,7M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis WTA AUstralian Open Finał
Spotkanie S.Williams - M.Sharapova
godzina 9.30
Typ zw Willaims 2:0
kurs 2.1
bet365
Gram to za drobne bo to Finał i tenis Damski!Całym sercem jestem za Marią Sharapovą która gra w tym roku fantastycznie we wszystkich meczach oddała tylko jednego seta z Panovą , gdzie tak naprawdę powinna odpaść bo Panova miała już Matchballe ale zabrakło jej zimnej krwi i dobrego serwisu w tych kluczowych momentach.Serena Williams jakby słaby poczatek sezonu w tym roku , dwie porażki na pucharze Hopmana z Gienią i Agą jak powiedział pan Fibak nie jest jeszcze w pełni przygotowana do sezonu , w pwłni nie w peni do finału Australian Open doszła , a tutaj już zrobi spięcie d...y jak zwykle.To że opósciła wczoraj trening , może znaczyć że wolała się drzemnąć , Syrenka ma od lat na Maszę patent i żadko kiedy daje rosjance ugrać choćby seta.Ja myślę że będzie tradycyjne szybkie 2:0 dla SYrenki choć chciałbym się mylić bo od dawna nudzi mnie ta dominacja Sereny Williams , liczyłem po cichu na finał Venus Williams Sharapova na pewno dla oka i dla tenisa byłby lepszy.
✅110

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna Hiszpania
Spotkanie Real-Sociedad
Typ; Real 2 golami
kurs 4.50
Buk : Unibet
Analiza: Już dziś o godzinie 16:00 rozpocznie się kolejne spotkanie o mistrzostwo Hiszpanii, w którym lider przed swoją publicznością podejmował będzie znajdujący się obecnie na 11 pozycji Real Sociedad San Sebastian. Nikt w stolicy nie wyobraża sobie innego obrotu spraw, niż wygrana oraz kolejne 3 oczka zdobyte przez drużynę &quot;Królewskich&quot;. Wszystko zresztą na to wskazuję , goście bowiem w 9 spotkaniach rozegranych w tym sezonie w Primera Divison na wyjeździe zdobyli tylko 5 punktów, nie wygrali ani razu , zanotowali 5 remisów oraz 4 porażki, zdobyli tylko 5 bramek!!, gospodarze dla odmiany u siebie w 8 spotkaniach zdobyli 27 goli tracąc tylko 5 , wygrali 7-krotnie. W tym meczu na pewno Real będzie chciał się zrewanżować za porażkę z początku obecnego sezonu, gdzie prowadził już 2:0 na stadionie w Sociedad,ale po 90 minutach gry to sociedad zgarnąl komplet punktów, strzelając zespołowi z Madrytu aż 4 bramki, co w tym sezonie nie zdarzyło się już zespolowi ze stolicy po raz kolejny. Moim zdaniem w tym meczu gospodarze powalczą i spokojnie będą w stanie wygrac tutaj minimum różnicą dwóch bramek, z zespołem , który pod względem spotkań wyjazdowych jest na przed ostatniej pozycji w ligowej klasyfikacji.
⛔100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
⚽ Puchar Azji
Godz. 10:00
Spotkanie - Korea PŁD : Australia
Typ - Korea over 1.5 gola
Kurs - 5.00
Buk - Bet365
No to nadszedł czas aby wyłonić zwycięzcę w Pucharze Azji , naprzeciwko siebie staną Koreańczycy i gospodarz turnieju Australia i chciałbym aby to spotkanie było w części podobne do wczorajszego pojedynku o trzecią lokatę pomiędzy ZEA z Irakiem bo tam się działo wiele no i kibice zobaczyli aż 5 goli , dziś może tyle tych goli nie padnie jednak liczę tutaj na Koreańczyków którzy na tym turnieju spisują się bardzo dobrze i nie przegrali ani jednego spotkania tylko 1 remis jednak po dogrywce pokonali Uzbekistan 2:0 no i w półfinale ograli Irak 2:0 , jakby tego było mało nie stracili jeszcze ani jednego gola no i na deser ta wiadomość że już raz w tym turnieju ograli gospodarzy 1:0 , wie też że gospodarze grali w tym meczu o przysłowiową pietruszkę i wystawili do gry drugi garnitur jednak fakt jest taki że polegli i nie zdobyli nawet gola , patrząc też na osiągnięcia obu drużyn to niewątpliwie te są zdecydowanie lepsze po stronie Koreańczyków bo na 12 udziałów w PA tylko raz zakończyli swój udział na rundzie grupowej a tak 2 razy go wygrali i najgorzej to zdobywali 3 miejsca tak jak to było w ostatnim wydaniu PA , co do Australijczyków to ich trzeci PA bo wiadomo do 2004 nie byli członkiem AFC , w dwóch występach zatem raz dotarli do 1/4 finału a w ostatnim 2011 roku zajęli drugie miejsce przegrywając w finale po dogrywce z Japończykami 1:0 no i może to wygląda bo tak chyba jest na dobry wynik to ja skłaniam się do tego że dziś wcale im łatwo nie będzie i zobaczymy dobry futbol a osobiście liczę na dwa gole ze strony Korei ! ( chyba że znów sędziowie będą grali w głównych rolach no bo to w końcu gospodarze grają w finale ! )
⛔ 100

matush892 2

matush892

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Championship
Godzina: 16:00
Spotkanie: Ipswich - Wigan
Kurs: 1.80
Bukmacher: bet 365
Analiza:
Witam wszystkich inwestorów.
Na dzisiaj wybralem mecz zaplecza premier leage. Ipswich obecnie zajmuje wysokie 4 miejsce w tabeli i celem jest awans do premier leage, a jesli chca go osiagnac muszą wygrywac mecze takie jak ten. Wigan zajmuje drugie miejsce od konca, nie idzie im zarowno w meczach wyjazdowych tak jak i na wlasnym boisku, natomiast ipswich jest najlepiej grajacym zespolem na wlasnym boisku w lidze. Ostatni mecz u siebie przegrali wiec dzisiaj na pewno beda chcieli to wynagrodzic kibicom. Wigan notuje serie 5 meczow bez zwyciestwa ( 4 porazki i remis).
Mysle ze dzisiaj Ipswich powinno spokojnie wygrac z wigan nawet wiecej niz 1 golem, ostatnio mieli kilka wpadek, a chcac awansowac musza zaczac na nowo wygrywac, duzym atutem jest gra na wlasnym boisku.
Powodzenia

Whait for it...
⛔100

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania
Spotkanie: Granada - Elche
Typ: Ilość Kartek POWYŻEJ 5.5
Kurs 1.66
Bukmacher : Bet365
Godz: 20:00

Jak dla mnie kolejny bardzo ciekawy typ związany z kartkami, tym razem w spotkaniu Granada - Elche. Buki wystawiły próg na 5.5 kartek, moim zdaniem zostanie on spokojnie pokryty.
Dlaczego?
  • Jest to spotkanie 20-stej z 17-stą drużyną w tabeli - &quot;mecz o 6 pkt&quot; tak więc obie drużyny za pewne będą gryźć trawę żeby zdobyć te upragnione 3 pkt i zacząć uciekać z okolic strefy spadkowej.
  • Sędzią tego spotkania będzie Jesus Gil - jest to sędzia który lubi pokazać w spotkaniu wiele kartek. To właśnie on sędziował środowe spotkanie Copa del Rey - Atletico z Barcelona gdzie pokazał 13 kartoników.
  • Ostatnie spotkania pomiędzy tymi drużynami:

31.08.2014/ Elche - Granada 8 kartek
22.03.2014/ Granada - Elche 6 kartek
✅
66

opmihau 89

opmihau

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Premier League
Godzina: 18:30
Spotkanie: Chelsea Londyn - Manchester City
Typ: Chelsea
Kurs: 2.22
Bukmacher: Betsafe
Analiza: Obecny mistrz Anglii Manchester City jedzie do Londynu by zmierzyć się z najpoważniejszym a chyba nawet jedynym kandydatem do mistrzostwa, jeżeli The Citizens chcą myśleć o obronie tytułu to muszą dziś zdobyć 3 punkty. Osobiście jednak uważam że tak się nie stanie, oglądam dosyć regularnie mecze górnej połówki tabeli ligi angielskiej na najwyższym szczeblu i to Chelsea w chwili obecnej gra najlepszą piłkę w Premier League, szczególnie na swoim stadionie. Bilans 10-0-0 u siebie mówi sam za siebie, w 9 meczach pokryty handicap -1, robi ogromne wrażenie, biorąc pod uwagę siłę ligi. Zdaję sobie sprawę że mecze na szczycie rządzą się swoimi prawami i wydarzyć może się wiele, ale po dzisiejszym meczu w moim odczuciu The Blues odskoczą na 8 punktów i przybliżą się do mistrzostwa. Wiele osób może mieć obawy ponieważ zawieszony został Diego Costa (najlepszy strzelec Chelsea) radzę wam się ich wyzbyć, jest dziadek Drogba który mimo wieku trzyma lepszy poziom niż większość snajperów ligi, jest również głodny gry Loic Remy. Moim zdaniem postacią wiodącą i tak będzie Eden Hazard i jego gra może wpłynąć najbardziej na wynik tego spotkania. City bez Yaya Toure i Wilfrieda Bony&#39;ego (PNA) a Samir Nasri jeżeli w ogóle pojawi się w Londynie to tylko i wyłącznie na ławce rezerwowych. Powodzenia!
⛔100

jonak 68

jonak

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej Rosja Vhl
Godzina: 13:00
Spotkanie: Zauralye Kurgan - HK Lipetsk
Typ: 2
Kurs: 2,47
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Witam na dzis wybrałem spotkanie Rosyjskiej ligi VHL 11 w tabeli ligowej Zauralye Kurgan podejmują na własnej hali HK Lipetsk
dlaczego taki typ ? mam kilka argumentow na moj typ .po 1 Ostatnie spotkania ligowe HK Lipetsk wygladały obiecująco z meczu na mecz jakby grali lepiej
na 5 meczow wygrali 4 przegrywajac 1 na wyjeżdzie ze sputnik niżny tagil
natomiast Zauralye Kurgan ostatnie 5 meczow nieporywało wygrali 2 spotkania .
Statystycznie lepsi sa Zauralye Kurgan wygrali 3 na 3 mecze minimalnie 1 bramką ostatni mecz odbył sie 30.09.2014 więc mineło troche czasu ja mysle że każda seria się kiedys kończy tak mi sie wydaje że i w tym przypadku seria sie skonczy.
Pozdrawiam.
✅147

jankovicz 130

jankovicz

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka Plus Liga
Godzina:14:30
Spotkanie: Cuprum Lubin vs. Lotos Trefl Gdańsk
Kurs: 2,10
Bukmacher: Prinnacle Sports
Analiza: Dziś w Lubinie, odbędzie się chyba najciekawsze spotkanie 22 kolejki Plus Ligii. Obie drużyny mają wielu młodych jak i doświadczonych a przy tym ambitnych zawodników, kierowanych przez świetnych trenerów którzy celują nie tylko w najwyższą fazę play offów ale i jak najwyższe miejsce w tabeli. Zacznę od gospodarzy, tegorocznych beniaminków, którzy są sensacją tego sezonu. Sprawiali niespodzianki takim zespołom jak Resovia czy ZAKSA. Ponadto grają bardzo stabilnie, nie popełniają głupich wpadek z ligowymi outsiderami i uzbierali już na swoim koncie 40 punktów co daje im jak na razie szóste miejsce w ligowej tabeli. Dwie kolejki wcześniej posiadali serie pięciu zwycięstw jednak ostatnie wyjazdowe spotkanie z Bydgoszczą (4 pozycja) przegrali 1:3. Każdy kto oglądał bądź miał pojęcie jak przebiegało dane spotkanie zauważył, że sędziowie mocno przyczynili się do tego zwycięstwa, a o spadku formy Lubinian na pewno nie ma mowy. Do składu wraca nieobecny wcześniej, kluczowy przyjmujący Ivan Borovnjak. Myślę, że grające na własnym terenie Cuprum, nie da sobie po raz kolejny wyrwać punktów z drużyną z Gdańska, która również ma swoje problemy w ostatnim czasie. LOTOS nie przypadkowo znajduję się na trzecim miejscu w tabeli z dorobkiem 48 punktów jednak passę 10 zwycięstw, zaburzyły dwie niespodziewane porażki z ligowym dołem. Częstochowa (12) i Bielsko-Biała (11) odniosły zwycięstwo nad rewelacyjnymi do tej pory siatkarzami trenera Andrei Anastasiego. Do składu wraca Mateusz Mika, jednak ich gra jest z reguły kolektywna i na współpracy opierają swoja całą silę. Te niespodziewane porażki można interpretować różnie jednak trzeba przyznać, że drużynom którym przyznali wyższość są o wiele do tyłu jeżeli chodzi o siatkarski poziom w porównaniu do dzisiejszych gospodarzy, dlatego stawiam na to, że mecz przebiegnie właśnie pod ich dyktando i to kibice w Lubinie będą mieli okazję do radości.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom