>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 30.12.2019 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi

Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 30. Grudnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ ⛔100 punktów.

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania Fortuna
forBet
Totolotek
Lvbet
eTOTO
- STS
- Betclic

- betfan
- TOTALbet
- eWinner

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt;KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie możesz już podać nowego typu. przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz nagrodzony okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy

Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 0:00
Spotkanie: Toronto Raptors - Oklahoma City Thunder
Typ: Oklahoma City Thunder wygra i w meczu będzie powyżej 209,5 pkt.
Kurs: 5,00
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Gra Toronto Raptors jakoś mnie nie przekonuje, a ich wyniki są lepsze niż sama gra. Ostatnio wygrali w dobrym stylu na wyjeździe z Boston Celtics, ale wcześniej u siebie z Celtics przegrali, przegrali też na wyjeździe z Indianą Pacers. Wcześniej mieli ten niesamowity mecz z Dallas Mavericks. Dallas prowadziło w tamtym spotkaniu różnica ponad 30 punktów, a jednak jakimś cudem przegrali. Jeśli chodzi o Oklahomę, to oni słabo zaczęli sezon, ale teraz grają bardzo dobrze i wydaje się, że zrobią playoffy. Na sześć ostatnich spotkań Thunder wygrali pięć z nich. Jedno z nich było z Los Angeles Clippers, czyli jednym z głównych faworytów do mistrzostwa w tym sezonie. Oklahoma to jest dość nieobliczalny zespół i stać ich na zwycięstwo w Toronto. Liczę też na dużo punktów w tym spotkaniu, bo obie drużyny robią wysokie wyniki i linia według mnie jest ustawiona zbyt nisko.

100

D 11,7K

damianex1

Użytkownik
Dyscyplina- hokej NHL
Godzina: 01:00
Spotkanie Tampa - Detroit
Typ: Tampa handicap -1.5 
Kurs: 1.62
Bukmacher: fortuna
Analiza: 
​​​Poprzedniej nocy kolejny raz w tym roku zagrałem przeciwko Detroit i dziś zrobię to również. Detroit wczoraj przeciw Florydzie grającej fajny sezon w tym roku poległo 4 do 5 a dziś przeciw tampie i jej ofensywie może to być miazga. Do bramki Detroit prawdopodobnie wraca dziś po kontuzji Bernier wczoraj grał Howard ale w tym sezonie obaj są tak samo beznadziejni. Kto by nie grał gwarantuje stratę paru goli. Dalej nie gra mantha i wypadł dziś flipulla. Obawiam się trochę o bramkarza tampy.nie gra Vasilevski tylko mcelhinney i dlatego nie gram wyższego handicapu.tampa 9 miejsce w konferencji i trzeba brać się za robotę i ciułać punkty. Dobra opcja to również typ 1/+ 5.5 gola  po kursie 2.0. Powodzenia.

100

neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi

Typ: Oklahoma City Thunder będzie prowadzić do przerwy, a Toronto Raptors wygra bez bez dogrywki.
Kurs: 6,80
Bukmacher: Betclic
Analiza: Fajny meczyk o północy w Toronto. Obejrzałem ostatnie trzy spotkania Raptors od dechy do dechy i wydaje mi się, że dziś w Scotiabank Arena może być gorąco biorąc pod uwagę zwyżkującą formę Thunder. U gości nie zagra Schroder, co jest sporą stratą, więc na więcej minut niż zawsze może liczyć Burton. 
Myślę, że ogólnie pojedynek będzie wyrównany i nie będzie jakichś długich serii punktowych, faworytem są gospodarze, ale Thunder ostatnio pokazują swój prawdziwy potencjał. Ostatni mecz co prawda przegrali, lecz wygrane z Clippers, czy Jazz na pewno sprawią, że panujący mistrz podejdzie do tego meczu maksymalnie skupiony. 
Nie wiem, jak to wygląda statystycznie, ale w meczach, które widziałem Raptorsi dużo lepiej wyglądają po przerwie pomijając już nawet powrót z Mavs. Wydaje mi się, że czasami w trudnych momentach wychodzi doświadczenie takich graczy, jak Lowry, Ibaka, czy VanVleet, bo to oni zazwyczaj dają impuls reszcie do lepszej gry lub odrabiania strat. 
Dziś liczę na podobny scenariusz, Grzmoty na pewno będą chcieli wejść w mecz z buta i myślę, że może im się to udać, Toronto raczej tak jak zawsze, mniej przebojowości, więcej regularności i pełne skupienie na defensywie. W sumie to w wielu dyscyplinach tak bywa, że "stary wyga" daje się wystrzelać młodemu, a później go punktuje. Zachowując wszelkie proporcje właśnie tak dziś widzę ten mecz, tyle że obstawiam, iż tutaj gorąco może być do końca.
Wiadomą sprawą jest, że to żaden "pewniaczek", po prostu takie moje odczucia na ten mecz, które spróbuję po mocnym kursie. 

100

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik

Dyscyplina Piłka nożna Meksyk
Spotkanie Club America Monterrey
Godzina 3.15
Typ remis, gospodarz wygra zwrot 
Kurs 1.82
Bukmacher forbet 
Final playoff rozgrywek Apertury, mecz rewanzowy. W pierwszym meczu Monterrey wygral u siebie 2:1. Club America nie przegral u siebie z Monterrey od 2012 roku, 7 zwycięstw i 3 remisy w ostatnich 10 meczach. Monterrey we wszystkich rozgrywkach przegral tylko 1 z ostatnich 17 spotkań, z Liverpoolem. W poniedzialkowym meczu remis jest korzystny dla Monterrey i na taki rezultat liczę. 

[zwrot] zwrot 

rewq 2,2K

rewq

Użytkownik
Typ: Chris Paul i Shai Gilgeous-Alexander mimum 50pkt razem
Kurs: 5.30
Bukmacher:Betclic
Analiza:
Wczoraj zasugerowałem się przeczuciem i spudłowałem. Dzisiaj dlatego typ czysto oparty na statystyce i "trzeźwym" myśleniu. Oklahoma jedzie do Kanady bez trzech ważnych zawodników, czyli Diallo, Gallinari i Dennis Schroder. Ten ostatni zdecydowanie najważniejszy, bo rozegrał do tej pory wszystkie spotkania. Thunder pierwszy raz spróbują gry bez swojego "ławkowego lidera". Z automatu dużo większa odpowiedzialność spadnie na dwóch startowych guardach, czyli Paulu i Gilgim. Już rozgrywają sporo powyżej 30 min i biorą sporą część rzutów drużyny. Zdobycze punktowe z poprzednich spotkań, gdzie Dennis jeszcze grał to 43, 44, a nawet przeciwko bardzo dobrej defensywie LAL 44 punkty. Linijka co prawda nie pokryta, ale to w dużej mierze przez Schrodera, bo ten zabiera około 17 rzutów dostarczając około 20punktów. Brak Niemca jest moim głównym argumentem za powodzeniem typu. Kolejna sprawa, Raptors są b2b więc uważam, że OKC będą nakręcać tempo więc liczba rzutów powinna być wysoka. Powodzenia

400

Otrzymane punkty reputacji: +68
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik

Dyscyplina: HokejCzechy, Extraliga

Godzinna: 18:00

Spotkanie: Pardubice – Vitkovice

Typ: over 5.5 bramek

Kurs: 2.25

Analiza:

Starcie ”na szczycie” ale w dolnych rejonach zamykające ligową tabele Pardubice podejmują u siebie Vitkovice. Oba zespoły oczywiście są w grze o play –offy bo strata do 10 miejsca nie jest duża, ale kluczem jest to kto po dzisiejszym starciu będzie zajmował ostatnią pozycję. Oczywiście zajmując takie miejsce muszą być problemy zarówno w bronieniu dostępu do własnej bramki jak i strzelaniu i tak jest w obu aspektach są to najsłabsze ekipy ale gdzie nie zdobywać bramek i punktów jak nie w takich meczach, na takie nastawienie liczę obu ekip i tym samym żywy hokej z bramkami.

Pardubice u siebie jeśli akurat chodzi o bramki to wyglądają bardzo solidnie nie tak dawno potrafili tutaj ograć Sparte Praga 4:3 , Komete 6:1 czy wpakować 5 bramek Karlove Vary!!!, złapali po prostu regularność w tym ataku i nie chce mi się wierzyć by dziś nie chcieli tego wykorzystać tym bardziej przed własną publicznością. Vitki ostatnio po za stracie z Kometa 3:1, mieli rywale z swojego poziomu ale nie wywieźli z tych strać punktów, ogólnie te ostatnie mecze zagrali za asekurancką, za mało aktywnie w ofensywie, a z tą dyspozycją na tyłach ciężko zachować koncentrację i czyste konto przez 60 minut, kolejny mecz takim podejściem moim zdaniem nie wchodzi w ogóle w grę, tym bardziej że lubią ten teren wygrali trzy ostatnie mecze na tej tafli.

Myślę że to ważny mecz dla obu ekip i tej walki nie zabraknie a wiadomo jest walka, są kary i są sytuację w grze w przewadze a wtedy oczywiście o bramki łatwiej.

125

Otrzymane punkty reputacji: +18
karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP

Dyscyplina: Piłka nożna - Professional League - Oman 
Spotkanie: Mirbat - Al Nahda
Godzina: 14:14
Typ: Mirbat nie strzeli 
Kurs: 2.04
Bukmacher forbet

Bardzo nietypowo, ponieważ nie zapuszczam się w takie ligi, jednak na rynku posucha, a typ wydaje się pewny. 
Mirbat to ostatnia drużyna z dorobkiem trzech punktów (3 remisy i 9 porażek); bilans goli: 8:24. Ich przeciwnikiem będzie Al Nahda, które w ostatnich 5 meczach zdobyło 12 punktów. Plasują się na 5. pozycji i do lidera tracą 7 punktów. 

Mirbat na własnym stadionie jeden remis i cztery porażki. Tylko 3 zdobyte bramki! 

Ciekawie wygląda H2H:

Komentarz zbędny. 

Statystyka mówi, że Al Nahda powinna to wygrać. Patrząc na formę strzelecką Mirbat, to ciężko może być o gole z ich strony. 

100

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Dart
Godzina: 20:10
Spotkanie: Peter Wright vs Gerwyn Price
Typ: Peter Wright +1.5 seta
Kurs: 1.79
Bukmacher: ETOTO
Analiza: Półfinał Mistrzostw Świata w darcie. Mecz w którym dosłownie każdy scenariusz jest możliwym. Gerwyn Price rozgrywa najlepszy rok w karierze, ale Peter Wright dysponuje dużo większym doświadczeniem i trochę tych spotkań o takiej stawce już zdążył uzbierać. Faworytem bukmacherów w meczu jest Price, ale kursy według mnie mogłyby być śmialo po 1.90, bo w takich meczach kluczowa jest dyspozycja dnia, ale też skuteczność na podwójnych czy średnia z 3 lotek. Dwa ostatnie elementy lepiej ostatnio wypadają u Wrighta i właśnie skłaniam się ku grze pod jego osobę. Wright będzie mieć po swojej stronie wsparcie kibiców, podczas gdy Price będzie przy wszystkich istotniejszych momentach wygwizdywany. Sama rywalizacja odbywa się do maks 11 setów, czyli wygrywa zawodnik, który jako pierwszy zdobędzie 6 setów, więc by typ okazał się trafiony - Wright musi ugrać minimum 5 setów.

79

Otrzymane punkty reputacji: +1
p.bukmacher 115,6K

p.bukmacher

Użytkownik
Spotkanie: Peter Wright vs Gerwyn Price
Typ: Peter Wright wiecej 180tek
Kurs: 1.70
Analiza: 

Tak jak kolega wyżej napisał w tym spotkaniu wszystko możliwe. Dlatego nie gramy tutaj na wygraną typowo zawodnika, jedyne co to jest pewne to mecz zawzięty z obu stron, gra będzie toczyła się o finał więc jest o co walczyć. Gram znowu na Maxy sprawdzając ostatnie mecze Wrighta chłop ma oko do Maksowi i rzuca ich co spotkanie około 10 , patrzac dzisiaj na rywala to Peter będzie musiał dać z siebie jeszcze więcej 180 tek aby pokonać swojego silnego przeciwnika. Linia dość niska, bukmacher już od początku turnieju daje tutaj prezenty z wysokimi kursami myślę że teraz też bez problemu wejść. Powodzenia Wright 

70

Otrzymane punkty reputacji: +10
isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, towarzyski
Godzina: 17:00
Spotkanie: Atlas - Necaxa
Typ: under 2.5
Kurs: 1.74
Bukmacher: forbet

Drużyny te ostatnio trzy razy ze sobą grały i padał over. Dziś będzie myślę inaczej. Pomimo niekorzystnego h2h dzisiejsze spotkanie to spotkanie towarzyskie i nie będzie takiej presji na wygraną. Gospodarze skupią się mam nadzieję na obronie co im w sezonie za bardzo nie wychodziło no i do końca spotkania będą się tego trzymać. Czas na przełamanie i wynik underowy.

74

shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - Francja - Ligue Magnus
Godzina: 20:15
Spotkanie: Amiens - Gap
Typ: Amiens
Kurs: 1.55
Bukmacher: STS
Analiza:
Wicelider francuskiej ligi hokeja - Amiens - podejmie w swojej hali zespół znajdujący się w strefie spadkowej - Gap. Amiens w poprzedniej kolejce przegrało na wyjeździe z liderem 3:2 i obecnie traci do niego 6 pkt. Zaraz za ich plecami czai się Angers, które ma dokładnie tyle samo pkt co Amiens, lecz gorszy bilans zwycięstw. Gospodarze z kolei tracą do bezpiecznej strefy już tylko 3 pkt, ponieważ w ostatniej kolejce wygrali z zajmującym 8 miejsce Anglet 6:4 i zbliżyli się do nich. Gap przerwało tym samy passę 6 kolejnych porażek z rzędu. Dziś jednak grają na wyjeździe, gdzie spisują się bardzo słabo. Wygrali oni jedynie 3 spotkania z 13. Amiens z kolei wygrało u siebie 10 na 13 spotkań. Liczę, że dziś poprawią jeszcze bardziej tą statystykę.

100

fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, II Anglia
Godzina: 17:00
Spotkanie: Derby - Charlton
Typ: Derby i over 3.5
Kurs: 4,70
Bukmacher: Fortuna,
Analiza: Typ trochę z kosmosu, ale koniec roku i różne cuda już widziałem. Drużyny w tabeli dzieli zaledwie jeden punkt, więc wygrany z dzisiejszej rywalizacji powędruje w górę tabeli, a kolorowo nie jest u jednych i u drugich też. Derby 6 punktów od spadku, a Charlton 7 na tę chwilę. Barany tylko raz u siebie zdobyły 3 bramki a tyle przynajmniej potrzeba, aby typ był na plus i do tego bramka gości. O to raczej jestem spokojny, przyjezdni tylko dwukrotnie grając w delegacji nie potrafili znaleźć drogi do siatki rywali (Middlesbrought 1:0 oraz Wigan 2:0). Stawiam typ na przekór, bo w grudniu nie idzie więc może teraz (Derby County FC tylko raz na plus mojego typu 3:2 z Birmingham 28 września, a Charlton ani razu nie przegrał jeszcze w meczu gdzie padły co najmniej 4 bramki). Zobaczymy co z tego wyjdzie.

100

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP

Spotkanie: MVG vs Aspinall
Typ: Aspinall powyżej 10.5 180's
Kurs: 2.01

Format po raz kolejny wydłużony i dostajemy mecz do 6 wygranych setów. MVG to spory faworyt i zapewne zwycięzca spotkania jednak nie skreślałbym Anglika, który na tym turnieju prezentuje naprawdę bardzo wysoki poziom. Osobiście wyczuwam tutaj 8-10 setow, a także sporo 180's. Osobiście idę w maxy Anglika, który na tym turnieju pokazał, że potrafi je rzucać. 11 sztuk w 8 setowym spotkaniu z Dimą, 11 w 6 setowym spotkaniu z Garym czy 8 przeciwko Ratajowi. Anglik jeżeli chce dzisiaj coś ugrać to musi wysoko punktować. MVG rzuca szybko, więc nie będzie przestojów, a to powinno pomóc szybkiemu tempu spotkania, które zazwyczaj przynosi sporo 180s. Dla mnie 1.5 maxa w jednym secie to wynik jak najbardziej do osiągnięcia, więc osobiście polecam pograć maxy Aspinalla. 

100

Otrzymane punkty reputacji: +17
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom