>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 30.10.2018 (wtorek)

Status
Zamknięty.
areekk10 1,6K

areekk10

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie , KHL
Godzina: 18:30
Spotkanie: Dinamo Riga - Czerepowiec
Typ: Dinamo Riga
Kurs: 2,15
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Dzisiaj ponownie zaglądam do KHL i spotkanie drużyn zajmujących dolne pozycje w tabeli. Gospodarz według mnie jest zdecydowanym faworytem tego spotkania, obserwowałem ich ostatnie spotkania i ta drużyna ma spory potencjał , ma na prawdę mocną ofensywę i lecz brakuje im solidnych defensorów , bo sam Matthew Maione , który gra znakomicie (25pkt już) nie wystarczy na tak mocną ligę. Ostatnio dwie porażki z dużo mocniejszymi ekipami 1-2 z St. Petersburg i 3-7 z Jokerit, a wcześniej dwa zwycięstwa z Podolsk i Spartakiem. Dzisiaj liczę ponownie na ich zwycięstwo, bo rywal jest w ich zasięgu , grają u siebie i na przygotowanie do tego meczu mieli dwa dni więcej.
Dodatkowo Czerepowiec ma problem z kontuzjami i nie zagra między innymi ich najlepszy strzelec Ashton Carter który zdobył 4 bramki. Goście mają problem ze zdobywaniem bramek regularnie i brakuje im takiego lidera jakim jest Szwed Linus Videll z Dinama, który strzelił juz 12 bramek. Typ warty pogrania , kurs niestety już trochę spadł, ale 2,15 jeszcze jak najbardziej do pogrania.
Grasz? Daj ????
✅115

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar Polski
Godzina: 20:30
Spotkanie: Piast Gliwice-Legia Warszawa
Typ: Legia wygra 2 połowę meczu

Kurs: 2,78
Bukmacher:
fortuna
Analiza;
Dziwi mnie ten kurs.Niby Legia jest lekkim faworytem,a do wygrania 2-giej połowy już nie.
Trochę faktów z przebiegu meczów Piasta
-sezon 2016/17 straconych 9 bramek między 75 a 90minutą.
-również 9 bramek straconych w doliczonym czasie gry./2016/17/
-w poprzednim roku jesienią /75/90min/ strata 15 goli i 4 w +90
-ostatnio w Płocku utrata prowadzenia i remis w końcówce meczu
Legia pod wodzą Sa Pinto gra bardzo przyzwoicie,powoli zapomina o międzynarodowych występach.
-4 ostatnie potyczki z Piastem,oraz 3 w Gliwicach wygrała Legia.
-Legionisci nie przegrali w tym sezonie na wyjezdzie/w lidze i P.P./ 7 meczów 5 zwycięstw,
To skłania mnie do postawienia tego typu.W 1-ej połowie może być więcej czajenia.
Nawet jak nie,to w 2-giej Legioniści powinni strzelić jednego gola więcej jak Piast.
⛔100

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Efl cup
Godzina: 20:45
Spotkanie: Bournemouth - Norwich
Typ: Norwich
Kurs: 5.60
Bukmacher: fortuna
Analiza: Goście mają dobrą serię i z pewnością potraktują ten mecz bardzo poważnie. Norwich spadło z ligi i grają w tym momencie w niższej lidze rozgrywkowej niż Premier League. Zajmują 4 miejsce. Prezentują dobrą formę, wyeliminowali Cardiff z EFL Cup. Myślę, że tutaj są w stanie sprawić niespodziankę. Wiadomo, że dużo będzie zależeć od szczęścia ale zobaczymy. Bournemouth ma również dobrą serię, dlatego można spodziewać się dobrego spotkania z obu stron. Nie moga jednak lekceważyć rywala, bo pokazał że potrafi grać w ofensywie i strzelać wiele bramek.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom