>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 30.10.2011 (niedziela)

Status
Zamknięty.
patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna: Polska 1
Lech - Legia
Over 3.5 gola
4.33
Sportingbet

Dzisiaj o godzinie 17:00 zostanie rozegrany bardzo interesujący mecz w ekstraklasie polskiej. Zmierzy się ze sobą Lech Poznań i Legia Warszawa. Gospodarze po 11 meczach zajmuja 4 pozycję w ligowej tabeli. Uzbierali na swoim koncie 20 oczek. Na 11 meczy zaliczyli trzy razy over 3.5 gola. Goście mają jeden mecz zaległy z Zagłębiem Lubin. Po 10 meczach są vice liderem naszych rozgrywek. Zgromadzili jeden punkt więcej od dzisiejszych rywali. Na 10 meczy mieli 3 razy over 3.5 gola. W tej klejce póki co piłkarze nie rozpieszczają kibiców bramkami. Goli jak na lekarstwo więc mam nadzieję, że piłkarze Lecha i Legi nadrobią to z nawiązką. Moim zdaniem wbrew pozorom będzie to dosyć otwarty mecz i zobaczymy dzisiaj 4 gole lub więcej. Typuję na remis 2:2, a zatem over 3.5 gola.
⛔100

nowix 174

nowix

Użytkownik
Piłka nożna, Serie A, godz.20.45
Spotkanie: Cagliari - Lazio Rzym
Typ: X/X
Kurs: 4,90
Buk: bet-at-home

Analiza:

Na zakończenie zmagań w 9 kolejce Serie A Cagliari podejmie na własnym boisku Rzymskie Lazio.Faworyta wskazać jest bardzo trudno, także mój typ typ na remis w tym spotkaniu.Cagliari prezentuje się bardzo dobrze w tym sezonie i obecnie zajmuje 8 miejsce z dorobkiem 13 punktów m.in ze stratą 6 punktów do lidera i tylko 2 &quot;oczek&quot; do czwartego zespołu (którym jest ich dzisiejszy rywal).W tym sezonie przegrali tylko raz ponad miesiąc temu w wyjazdowym spotkaniu z Palermo_Od tamtego czasu nie przegrali 5 spotkań pod rząd, notując aż 4 remisy.Na swoim stadionie prezentują się solidnie, nie przegrali w tym sezonie żadnego z 4 spotkań, ale 3 razy padły podział punktów.I to właśnie w 3 ostatnich kolejkach na boisku Cagliari kończąc się wynikami bezbramkowymi.Warto dodać że dwa remisy zanotowali z dwoma silnymi zespołami jakimi są Udinese i Napoli.Do tego bilans bramkowy 2:1 z pierwszego wygranego meczu.No właśnie gospodarze to obok Udinese najlepiej grający zespół w defensywie w całej lidze.Rywalem Cagliari jest Lazio które znajduje się bardzo wysoko w tabeli bo na 4 miejscu, ustępując tylko dla Juve, Udinese i Milanu.W dorobku mają 15 punktów za 4 wygrane, 3 remisy i tak jak Cagliari tylko jedną porażkę notując ją półtora miesiąca temu z Genuą.Lazio zdecydowanie lepiej radzi sobie na wyjazdach gdzie zdobyli najwięcej punktów z całej ligi - 10.Wygrywając 3 spotkania i notując jeden remis.Trzeba jednak zobaczyć z jakimi rywalami: remis z mocnym co prawda Milanem, ale wygrane ze średnią Fiorentiną i słabymi Bologną i Ceseną jakoś mnie nie przekonują.Jeśli chodzi o absencje to w Cagliari nie zagra Astori i El Kabir z tych ważnych zawodników.Natomiast w Lazio nie wystąpi: Matuzalem, Mauri, Gonzales i nie pewni występu są: Berardi, Biavia i Hernanes.Widzimy zatem że braki gości są bardziej poważne.Uważam że padnie tutaj wynik remisowy.Co prawda obie ekipy dużo remisują a Cagliari nawet 3 razy pod rząd.I na pewno wielu uważa że w końcu skończy się ta seria, to ja jednak nie jestem tego taki pewien.W bezpośrednich meczach dużo ze sobą remisowali ale było to kilka lat temu.A od 5 sezonów ani razu nie padł podział punktów!!!Ostatnie 9 spotkań kończyło się 4 wygranymi Cagliari i 5 wygranymi Lazio.Także upatruje w tym przełamania serii.W Cagliari punkty traciły mocne ekipy, a Lazio wygrywało na wyjazdach ze średniakami i słabymi zespołami.Do tego te absencje gości.Cagliari to trudny teren, myślę że Lazio będzie bardzo usatysfakcjonowane z remisu i na takowy stawiam w tym meczu.Być może kolejny bezbramkowy co za tym idzie remis w obu połowach.

Przewidywane składy:

Cagliari: Agazzi – Pisano, Canini, Ariaudo, Agostini, Biondini, Nainggolan, Ekdal, Cossu, Nene, Ribeiro

Lazio: Marchetti – Stankevicius, Diakite, Dias, Radu, Brocchi, Ledesma, Lulic, Hernanes, Klose, Cisse
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom