>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 30.09.2016 (piątek)

Status
Zamknięty.
B 47

bociek6

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - SZWAJCARIA: NLA
Godzina: 19:45
Spotkanie: Lausanne - Lugano
Typ: Handicap -1,5 Lausanne
Kurs: 2.80
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dzisiaj wpadł mi w oko szwajcarski hokej. Lider w tabeli podejmuje u siebie Lugano które zajmuje 9 miejsce.
Lausanne u siebie na 4 spotkania ma 4 zwycięstwa z dorobkiem 16 bramek. Przeciwnik Lugano na wyjeździe na 4 mecze rozegrane ma 4 porażki, 9 bramek strzelonych.
Spotkania Lausanne u siebie:
3-2 Zug
2-0 Fribourg
5-1 Kloten
6-4 Fribourg
Dodatkowo Lausanne u sibie nie przegrał od 10 sierpnia. Wygrywając 8 następnych spotkań.
Lugano na wyjeździe:
Davos 3-3(4-3)
Zurich 4-1
Kloten 3-2
Zug 4-3
Widać po wynikach, że Lausanne nie ma u siebie równych dlatego dzisiaj również wygra i to z handicapem.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +7
wp76 911

wp76

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: RB Lipsk - FC Augsburg
Typ: x/1 Lipsk
Kurs: 5.05
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
Po trafnym typie na Sporting, gdzie dostałem 350pkt, obecnie zajmuje 2 miejsce.
Do prowadzącego Spideramann1884 uwzględniając jego +100pkt za % wygranych musze dzisiaj odrobić 387pkt, aby wygrać konkurs (jeżeli nie zagra kolega Spidermann oczywiście, chce go zmobilizować do typowania ???? .
Ciężkie zadanie przede mną, bo złapać tak wysoki kurs jest niezwykle ciężko. Ale co tam, jedziemy!
Wybrałem mecz, w którym bogaty beniaminek z Lipska podejmuje drużynę z Augsburga.
Po awansie Red Bull został wzmocniony przez Keitę, który przyszedł z Salzburga oraz Wernerem ze Stuttgartu.
Młoda drużyna po 7 kolejkach zajmuje 7 pozycję, do tej pory nie przegrywając ani jednego meczu, bilans 2-3-0 i bramki 9-4.
U siebie wygrali z Dortmundem 1-0 po golu wspomnianego Keity w 89 minucie i zremisowali z Munchengladbach 1-1.
Dzisiaj mają gorszego przeciwnika niż w.w. Borussie, także powinni go pokonać.
Augsburg okupuje 11 pozycję w tabeli, ostatnio zremisował swoje ostatnie wyjazdowe spotkanie z Leverkusen 0-0, głównie starając się nie stracić bramki.
Z drużyny odszedł do Liverpoolu filar defensywy Ragnar Klavan i były obawy, jak sobie poradzą bez niego, ale wygląda na to, że nienajgorzej.
Liczę, że i dzisiaj również będą grali dobrze w defensywie, mecz do przerwy będzie bezbramkowy, ale w 2 połowie to jednak Lipsk pokaże swoją wyższość.
Typ pod konkurs, troche na siłę, aby zabawa trwała do samego końca ????
✅400

Otrzymane punkty reputacji: +17
kantini 545

kantini

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia, Eerste Divisie
Godzina: 20:00
Spotkanie: Eindhoven - Jong Ajax
Typ: over 2,5 i obie strzelą
Kurs: @1,8
Bukmacher: Bet365
W meczach Eindhoven padało ostatnio 5,5,8,2,4,3 i 3 bramki. W meczach Jong Ajax - 7,1,8,5,3,7,5. W ostatnim bezpośrednim pojedynku między tymi drużynami padły 3 gole i tyle samo padło w 5 z 6 ich bezpośrednich spotkań. Czterokrotnie wygrywało Eindhoven 2:1, raz wygrał Jong Ajax 1:2.
Rezerwy Ajaksu notują świetne wyniki u siebie, na wyjeździe idzie im gorzej, ale tylko raz w tym sezonie na wyjeździe nie zdobyli bramki, ogólnie strzelali minimum bramkę w ostatnich 10 z 11 meczów. Opis potencjału ofensywnego tej drużyny znajduje się w analizach w dziale o lidze holenderskiej, w porównaniu z ostatnim meczem w składzie zabraknie Casierry, ale tylko jego.
Zakład na obie drużyny strzelą gola wszedłby też w ostatnich 6 z 7 meczów Eindhoven.
✅80

Otrzymane punkty reputacji: +1
spiderman1984 510

spiderman1984

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Ekwador, Serie A, II runda, kolejka.11
Godzina: 22:30
Spotkanie: Fuerza A. – Emelec
Typ: over 1,5
Kurs: 1,40
Bukmacher: OddsRing
Już myślałem, że wygram Typy Dnia we Wrześniu w swoim debiucie (całomiesięcznym) na tym forum,że nikt mnie nie wyprzedzi, już widziałem wygraną na swoim koncie Skrill. Dlatego odpuściłem sobie ostatnie 2 dni miesiąca no i się przeliczyłem. Typer wp76 (2 miejsce) zaryzykował z kursem 5,05 i ….. wyprzedził mnie w tabeli o ok.15 pkt. Ale nie mogę tego tak zostawić. Do rozegrania w piątkowy wieczór zostało tylko kilka spotkań i to w Ameryce Południowej. Tym razem to ja musze zaryzykować, zatem póki piłka w grze … :grin:
Analiza:
1… Potrzebuję tylko kilkanaście punktów, a że nie można dać kursu mniejszego niż 1,40, musiałem coś na szybko znaleźć. I znalazłem, kurs na over 1,5 gola w tym meczu to właśnie 1,40 (kurs z OddsRing) . Gdyby w razie powodzenia były jakieś pretensje, że specjalnie zawyżyłem kurs , to zrobiłem sobie screena na wszelki wypadek, na którym widać , że w momencie pisania tej analizy , właśnie taki kurs był. Oglądałem mecz Lipska w I połowie i po wyniku 1:1 czułem , ze w 2 połowie Lipsk strzeli gola i wygra mecz , czyli typ wp76 na HT/FT X/1 by wszedł, dlatego postanowiłem napisąć tą analizę.
2… Przechodząc do meczu. Nie znam za bardzo zespołów z tej ligi, ani innych z tej ligii, a swój typ opieram tylko i wyłącznie na statystykach.
Gospodarze w drugiej rundzie tego sezonu po 10 spotkaniach zajmują 10.miejsce (na 12) z bilansem bramkowym 12:16, średnio 2.8 gola na mecz. We wszystkich 5 meczach tej rundy na swoim stadionie gospodarze zanotowali overy 1,5 (śr. 2.8)
21.09.16 SA Fuerza A. – Mushuc Runa 1:2
10.09.16 SA Fuerza A. – Aucas 1:1
26.08.16 SA Fuerza A. – LDU Quito 2:0
14.08.16 SA Fuerza A. – Delfin 2:3
31.07.16 SA Fuerza A. – U. Catolica 2:0
Również w I rundzie w większości domowych spotkań gospodarze notowali over 1,5 (8/11)
3… Goście, to drużyna trochę bardziej overowa, gdyż w 9 spotkaniach tej rundy aż w 7 padło co najmniej 3 bramki. Jeśli chodzi o wyjazdy, to Emelec rozegrał 4 mecze i w 3 z nich padło przynajmniej 2 gole
18.09.16 SA Mushuc Runa – Emelec 3:0
04.09.16 SA Aucas - Emelec 1:3
21.08.16 SA LDU Quito – Emelec 2:1
06.08.16 SA U. Catolica – Emelec 1:0
W I rundzie na 11 spotkań wyjazdowych w 7 zanotowano over 1,5 gola w meczu.
4… Obie drużyny grały ze sobą 2 razy w I rundzie rozgrywek i oba spotkania wygrał zespół Emelec notując w obu potyczkach wynik 2:1.

W razie porażki pozostaje mi zadowolić się 2.miejscem w tym miesiącu i walka już w kolejnym. Jednak mam nadzieję , że w tym meczu padną co najmniej 2 gole , co w zupełności powinno wystarczyć do wygrania konkursu Typów Dnia we Wrześniu w moim debiucie.
Trzymajcie kciuki !!! :cool:
✅40

Otrzymane punkty reputacji: +26
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom