>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 30.07.2018 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 965,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 30. Lipca
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek czy rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.
Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- Milenium
- Betrally
- ETOTO
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.
Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.
W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.
Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych.
W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Polska
Spotkanie: Pogoń-Piast
Typ: 1/1
Kurs: 3.25
Bukmacher: fortuna
Godz: 18:00
Ewentualna analiza: Spotkanie które zamknie nam 2 kolejkę polskiej ekstraklasy piłkarskiej. Szczecińska Pogoń na własnym stadionie podejmowała będzie ekipę Gliwickiego Piasta. Gospodarze są stawiani w roli faworyta do zdobycia kompletu punktów w starciu z ekipą ze Śląska. Po pierwszej kolejce to jednak przyjezdni mają na swoim koncie 3 punkty a Pogoń niestety zerowy dorobek tam bramkowy jak i punktowy. W pierwszym meczu Pogoń pojechała na wyjazdowe spotkanie do Miedzi Legnica i tam niespodziewanie uległa ekipie beniaminka 0:1 tracąc gola w doliczonym czasie gry. Piast natomiast pomimo tego iż pierwszy stracił bramkę z zespołem następnego beniaminka z Sosnowca, to później odrobił straty i wygrał 1:2 swoje spotkanie, dodam iż był w tamtym meczu zespołem lepszym i zdobył te 3 punkty zasłużenie. Tutaj niespodzianki nie przewiduję , znaczy nie mówię że Pogoń wygra gładko, bo tak pewnie nie będzie, piast bramkę na wyjeździe pewnie zdoła strzelić, jednak moim faworytem do zwycięstwa pozostaje ekipa gospodarzy. Goście nie potrafią grać na stadionie Pogoni, od roku 2004 rozegrali tutaj 11 spotkań , wygrali tylko 1 , zanotowali aż 7 porażek i 3 podziały punktów , poza tym ekipa ze śląska na wyjazdach gra znacznie słabiej więc myślę że Pogoń powinna sobie poradzić już do połowy i szybko strzelić bramkę nie czekać na ostatnie minuty jak w spotkaniu z MIedzią gdzie zostali skarceni przez drużynę z Legnicy, i to ona powinna być zespołem lepszym o tą jedną brakę, mój typ po 90 minutach to dokładny wynik 2:1.
⛔100

makaveli23 676,8K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Boliwia
Godzina: 01:00
Spotkanie: Destroyers - Blooming
Typ: remis
Kurs: 3.68
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Obie druzyny sa w slabej formie na poczatku sezonu. Destroyers z dwoch pierwszych meczy na wyjeździe zdobylo 1 punkt na trudnym terenie gdzie druzyne domowa Nacional Potosi faworyzowano na poziomie 1.28. Teraz tez nie sa faworyzowani w meczu u siebie i wcale nie sa na straconej pozycji. Wczesniej byli najbardziej remisowa druzyna 3-7-4 jeszcze w tym roku. Blooming rowniez z pierwszych dwoch meczy zdobylo jeden punkt, takze na wyjeździe gdzie podobnie nie byli faworyzowani. Nastepnie przegrali u siebie 2-3 i chyba tylko dlatego ze strzelili 2 bramki a Destroyers nie strzelilo w 2 meczach zadnej, sa faworyzowani ale tak jak mowilem Destroyers nie stoi na straconej pozycji i moze nawet wygrac, ale stawiam na remis, za co placą wiecej.
✅268

Otrzymane punkty reputacji: +25
makaronwdn 176

makaronwdn

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rosja , Premier league
Godzina: 17:00
Spotkanie:
Fk ufa - Lokomotiv Moscow
Typ: 2 i under 2,5 gola w meczu
Kurs: 3.30
Bukmacher: lv bet
Analiza:

Na dziś typuje spotkanie w Rosyjskiej 1 lidze. Lokomotiv gra na wyjeździe z solidna drużyna która walczy w lidze Europy o awans do kolejnej rundy czyli są zmuszeni oszczędzać siły na rewanż stąd widzę szansę dla Lokomotiva gdzie na pewno chcą wymazać porażkę z CSKA zwycięstwem. H2H nie jest na korzyść gości poprostu raz wygrywa jedna raz druga Lokomotiv wzmocnione może zadebiutuje nasz palec w dupie :drunk: dorzuciłem do typu under co zwiększyło kurs prawie złotówkę co wydaje mi się na 90 % szans na to ! Dodam że ostatnie 10 meczów między tymi drużynami kończyło się undarem.
⛔100

gbpl 76

gbpl

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 21:30
Spotkanie: Donskoj J - Jaziri M
Typ: Jaziri M
Kurs: 1.90
Bukmacher: eFortuna
Analiza:
Jaziri bardzo dobre H2H przeciwko Rosyjskiemu graczowi. Donskoj dwa ostatnie spotkania rozegrane z w słabej formie Dzumhurem i Lorenzim. Jaziri lubie twardą nawierzchnię i powinien dziś odprawić do domu zawodnika z Rosji. Donskoj nie przekonywał mnie w meczu z Dzumhurem wygrał go przez słabą formą Dzumhura. .
✅90

madridista09 1,3K

madridista09

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Czechy, Liga Juniorów
Godzina: 13:00
Spotkanie: Przybram U21-Bohemians 1905 U21
Typ: Bohemians
Kurs: 3,80
Bukmacher:
fortuna
Witam! Na dzisiaj oferta dość uboga, ale moją uwagę przykuło jedno spotkanie w juniorskiej lidze u naszych sąsiadów - Czechów. Jest mecz w którym zmierzy się ze sobą Przybram z Bohemians. Zespół gości bardzo dobrze spisał się w 1 kolejce ligowej pokonując aż 5-1 tak solidna juniorska ekipę jak Victoria Pilzno. Młodziki Bohemians weszli w ten sezon w bardzo dobrej formie, a ich ambicje na ten sezon są wysokie, sa dużo mocniejszym zespołem niż w zeszłym sezonie, bardziej doświadczonym. Jeśli chodzi o godpodarzy to swój pierwszy mecz ligowy przegrali z Teplicami. Ich atutem jest własne boisko i mocny skład, lecz w mojej opinii to dzisiaj nie wystarczy a Bohemians mogą z nimi powalczyć a nawet wygrać. Kurs warty ryzyka.
Powodzenia!
Jeśli spodobał Ci się mój typ to zostaw proszę reputkę i like’a!
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +18
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Bułgaria, Parva Liga
Godzina: 19:30
Spotkanie: Levski Sofia - Cherno More Warna
Typ: 1
Kurs: 1,51
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Spotkanie kończące 2 kolejkę w najwyższej klasie rozgrywkowej w Bułgarii. Na inaugurację Levski wygrał na wyjeździe z Botev Plovdiv 2-1, natomiast Cherno More wygrał u siebie z Botev Vratsa 2-1. Tutaj w tym spotkanie dla mnie zdecydowanym faworytem są gospodarze, którzy na papierze wyglądają na znacznie mocniejszą ekipę od swojego dzisiejszego rywala. Do tego Levskiemu ten rywal po prostu leży i mają bardzo dobry bilans w meczach bezpośrednich. Gospodarze dzisiaj praktycznie w najmocniejszym składzie, listę powołanych graczy na ten mecz można sprawdzić na oficjalnej stronce:
https://levski.bg/news/details/176698&quot;&quot;
Cherno More dzisiaj bez kilku podstawowych graczy co tez można sprawdzić na oficjalnej stronie zespołu:
http://chernomorepfc.bg/bg/илиан-илиев-определи-групата-за-мача-с/
Goście w pełnym składzie mieliby tutaj problemy a bez tych zawodników myślę, że Levski nie da im dziś żadnych szans
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +5
abraham 1,8K

abraham

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - International Championship,
Godzina: 13:30
Spotkanie:
PSG - Atl. Madryt
Typ: 2
Kurs: 1.85
Bukmacher: totolotek
Analiza:
Typ w ktory dzis wlatuje, kursy spadły grubo z 2.45 do 2.05 skonczywszy na 1.85 o 10;46 PSG skład mocno rezerwowy co widać po porażce 5:1 z arsenalem (ozil kapitan) urządzili im niezle strzelanie
myślę że kursy są spowodowane tym iż Atletico będzie chciało sprawdzic skutecznosc i cos tam pograć przed otwarciem który z odejsciem CR z realu daje im duże szanse mogą pobić real i wznieść swój klub na 1 miejsce w swoim mieście a nie być tym 2, jeśli wygraliby to spotkanie, a potem zwyciezyli real madryt w superpucharze to na papierze Atl bijące PSG i Real to już top światowy można sie pokusić, wiele wskazuje na to że atl bierze ten mecz ????

⛔100

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: ATP Waszyngton
Godzina: 23:00
Spotkanie: M.Basic - M.Copil
Typ: M.Basic win
Kurs: 2.2
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Powiedzmy, że tutaj można doszukiwać się swego rodzaju bonusu kursowego. Basic to generalnie drewniak z parciem na siatkę, z jednej strony to słabo za nim przemawia, z drugiej to lubimy u drewniaków - serwis i odcięcie przeciwnika od możliwości rozgrywania długiej wymiany. Co prawda jego woleje nie są na jakimś super poziomie, aczkolwiek przy dobrym podaniu jest on w stanie zwyciężać powiedzmy te 70% punktów przy siatce, więc tragedii też nie ma. Generalnie h2h nie są jakieś wielce istotne, aczkolwiek gdzieś w głowie Copila będzie siedzieć te 3:1 dla Bośniaka na hardzie. W ostatnim ich meczu, to jest na początku tego roku Basic wygrał po 3 setach, ale ważniejsze jest to, że mimo średniej dyspozycji serwisowej (67% - trafiony 1 s, 70% wygrany) umiał znaleźć sposób na Rumuna i bardzo budujące było to, że mimo braku 1-wszego podania, to drugi serwis robił robotę (75% skuteczności). Jak dla mnie warto poszukać tu jego zwycięstwa, gdyż Copil to naprawdę przeciętniak i stawianie go po 1.5 z zawodnikiem, który opiera się na serve &amp; volley to dziwny zabieg, ale może baitują w Rumuna.
⛔100

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina: tenis ziemny
Godzina: 19:30
Spotkanie:
A .Ward-S.Riffice
Kurs: 1.72
Bukmacher: forBET
Analiza:
Challanger za 75 tys dol. w Lexington.Brytyjczyk Ward 336 rakieta ATP zagra z Amerykaninem Riffice.
Jedyny atut Amerykanina ,gra u siebie w kraju.Obecnie 700 rakieta światowego tenisa,parę dni wcześniej 909.Doszedł do finału w Tulsie za 25 tys dol,gdzie uległ w finale 577 Szwajcarowi Huslerowi.Jego przeciwnicy to przeważnie tenisiści 500+,a turnieje po 25 tys dol,w USA .Na razie nigdzie dalej się nie wybiera.
Alexander Ward gra z zawodnikami z innej półki przynajmniej nazwiska z pierwszej,lub 200 setki.
Nie widzę tu szans dla Amerykanina.
✅72

kamil68 396

kamil68

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Rumunia Liga 1
Godzina: 20:00
Spotkanie: Concordia - Viitorul
Typ: dokładny wynik 1:2
Kurs:
9.25
Bukmacher: Totolotek
Analiza:
Po pierwsze zakładam ze w tym meczu to Viitorul odniesie zwyciestwo a jesli tak to h2h nam mowi ze zawsze gdy Viitorul zwyciezal z Concordia na wyjezdzie a bylo to 3 razy to 3 razy padal wynik 1:2.
Mam nadzieje ze dzis uda sie wstrzelic w DW.
⛔100

C 748

crystiano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Pogoń - Piast
Kurs: 2.1
Godz: 18:00
Bukmacher: Totolotek
Początki sezonu bywają jednak trudne do typowania. Może dziś uda się jakoś przełamać i tym razem zamiast pójścia w underdoga i jakąś niespodziankę typuję wygraną faworytów. Lato w wykonaniu Portowców wydaje się dość przyzwoite, a o ambitnych celach świadczą transfery Buksy (choć ten przez kontuzje nie zagra) czy Kozulja. Radek Majewski jak na polskie warunki to nadal jest dość solidny piłkarz, choć strata Piotrowskiego na pewno mogła zaboleć. Piast wygrał niby ten mecz na inauguracje, ale grali z Sosnowcem, który wydaje się drużyną mocno odstającą od reszty stawki. Pogoń przegrała na wyjeździe z innym beniaminkiem, ale Miedź to zespół mający wyższy potencja od Zagłębia. W dodatku Pogoń u siebie pod dowództwem Kosty Runjaicia gra naprawdę dobrze, a sam niemiecki szkoleniowiec bardzo na plus odmienił grę Pogoni. W Szczecinie celują w czołową ósemkę i muszą wygrywać takie mecze, żeby ten cel osiągnąć. Ten kurs w Totolotku wydaje mi się trochę zawyżony przez porażkę na starcie, raczej jakieś 1.7-1.8 byłoby odpowiedniejsze.
⛔100

manipulation 16,1K

manipulation

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna-Norwegia
Godzina: 17:00
Spotkanie: Valerenga II-Bryne
Typ: Powyzej 4.5 Bramek
Kurs: 4.25 ( Jeśli się zmienil to proszę o edytowanie i wstawienie z oddsportalu-nie mam jak obecnie sprawdzić-mój kupon jest zagrany po kursie 4.25-jakies 2h temu )
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Typ oczywiście do nieco niższej gry,jednak ja probuje tutaj bramki ????
Valerenga II to zespol który w tej lidze najczęściej podkręca mecz na overki-ostatnie ich wyniki to 2:2 5:3 3:3 1:2 5:2 2:3. Widac tutaj ewidentnie ze zespol ten gra po prostu aby stracic i strzelić-co nie jest niczym dziwnym,po większość 2gich ekip podstawowych zespolow w taki wlasnie sposób sobie dorabia-czy to w Norwegii czy chociażby w Holandii.
Bryne jest zespolym dużo bardziej zdyscyplinowanym,jedak posiada niezla ofensywę która może tutaj dziś kilka razy ukłuć.

Ciekawe jest również to,ze kursy na overki od rana spadają ????
Pomoglem? Zostaw proszę reputke ????
Typujacym i grającym zycze Powodzenia ????

✅325

Otrzymane punkty reputacji: +118
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Polska Ekstraklasa
Godzina 18:00
Spotkanie : Pogoń Piast
Typ : rzut karny w meczu / tak
Kurs : 2.92
Bukmacher : Fortuna
Dokończenie 2 kolejki i mecz pomiędzy Pogonią a Piastem , jesteśmy po 2 kolejce a sędziowie wskazali już chyba z 8 razy na wapno i czerwone karteczki również były tak więc scenariusz z karnymi choćby podczas niedawno zakończonych MŚ , drużyna Piasta w pierwszej kolejce grała z Sosnowcem , po pierwszej połowie przegrywali 1:0 ale pan Tomasz Musiał w 67 min gry podyktował rzut karny , Piast wykorzystał 11 a póżniej dołożył jeszcze 1 bramkę by ostatecznie ograć beniaminka 2:1 , Pogoń także grała z beniaminkiem w polegli 1:0 , dzisiejsze zawody poprowadzi pan Tomasz Kwiatkowski który również nie boi się wskazać na 11 metr boiska , wiadomo że karny czy czerwień to zbieg okoliczności a sam typ nie do przewidzenia ale chyba jak każdy inny , idę w karnego bo jak napisałem sporo było pokazanych a mamy dopiero ostatni mecz drugiej kolejki , może pan Tomek pójdzie w ślady swoich kolegów i wskaże na wapno , zobaczymy !
⛔100

kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Waszyngton
Godzina: 21:30
Spotkanie: Iwaszka - Hurkacz
Typ: Hurkacz
Kurs: 1.70
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Dziś dzień bez skoków, esportu i bardziej interesujących meczów w piłce niż Pogoń Szczecin - Piast Gliwice, więc postanowiłem postawić na mecz turnieju tenisowego w Waszyngtonie. W Stanach Zjednaczonych zmierzy się reprezentant Białorusi - Iwaszka oraz Polak - Hubert Hurkacz. Różnica między panami w rankingu ATP to jedynie sześć pozycji, a więc powinno się szykować nam ciekawe, wyrównane widowisko na wysokim poziomie. Kursy na Hurkacza i tak już spadły, jescze wczoraj był tylko minimalnym faworytem według bukmacherów, w tym momencie bukmacherzy obniżyli kurs na Polaka do 1.70. W przypadku obu panów raczej nawierzchnia nie przekreśla szans żadnego z nich, obaj czują się dość dobrze na twardej. Kilka dni temu Hurkacz odbył turniej w Atlancie, oczywiście nawierzchnia twarda, w którym odpadł w pierwszej rundzie tego turnieju z De Minaurem. Można powiedzieć, że przez te, które spędził w Atlancie przyzwyczaił się nieco do amerykańskiego klimatu i to na pewno daje mu minimalną przewagę w starciu z Białorusinem. Iwaszka ostatni swój turniej stoczył trzy tygodnie temu, gdzie odpadł z Galoviciem. W tym starciu Iwaszka był zdecydowanym faworytem, a mimo to odpadł. Wydaje mi się, że Hurkacz jest w rytmie meczowym i dzięki temu w dwóch setach powinien się rozprawić z Iwaszką. Polecam!
✅70

S 13K

stonesour

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - AMERYKA PÓŁNOCNA I CENTRALNA: Rozgrywki Ameryka Środkowa i Karaiby
Godzina: 22:00
Spotkanie: Dominikana - Meksyk
Typ: Dominikana wygra
Kurs: 9.00

Bukmacher: UNIBET
Analiza:

Mecz koszykówki między Dominikaną a Meksykiem. Według mnie kurs na Dominikanę to jakiś błąd, może spowodowane jest to tym że grali mecz o 00.30 z Kubą który wygrali po dogrywce 71-74. Być może sugerują się tutaj zmęczeniem drużyny i pewny kurs na Meksyk 1,02. Oba zespoły grały ze sobą w 2016 wygrana Dominikany. Biorąc pod uwagę dzień więcej odpoczynku Meksyku zagram tutaj na przeciw gdyż uważam że ten typ ma wartość. Pomimo ryzyka uważam że może wejść i typuje wygrana Dominikany w regulaminowym czasie. Powodzenia ????
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +7
przemovsky23 1,9K

przemovsky23

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - LOTTO Ekstraklasa
Godzina 20:00
Spotkanie : Pogoń Szczecin - Piast Gliwice
Typ : Remis
Kurs : 3,25
Bukmacher : fortuna
Analiza:
Spotkanie dwóch beniaminków będzie zwieńczeniem drugiej kolejki ekstraklasy .
W historii obydwa zespoły spotykały się sześciokrotnie , trzy razy zwycięstwo odnieśli Portowcy , były też dwa remisy , i tylko jedno zwycięstwo ma na koncie Piast . Dwa ostatnie spotkania okazały się remisami ( jednym dwubramkowym , jeden bezbramkowym ) i tym razem można przewidzieć , iż jednobramkowy remis będzie ostatecznym rozstrzygnięciem tego spotkania .
⛔100

czaro82 503,4K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Allsvenskan
Godzina:
19 : 00
Spotkanie: Trelleborgs - Hammarby
Typ: remis
Kurs: 4.25
Analiza.

Dziś typowo pod konkurs bo remisy akurat nie moja bajka, lecz możliwe że wejdzie...
W 15 kolejce Szwedzkiej ekstraklasy zmierzą
się za parę minut drużyny z dwóch odległych biegunów tabeli. Gospodarze miejsce 14ste z bilansem 14 / 26 i od kilku meczy niepotrafią wygrać. Goście w zupełnie innych nastrojach
jako wicelider tabeli z dorobkiem 30 / 17 czwarta siła ligi patrząc na mecze u siebie.
W bezpośrednich starciach po dwie wygrane
ostatni remis lecz z odległych lat 2009/2012.
W lepszej formie ekipa Hammarby która traci do lidera AIK zaledwie 6pkt i ma rozegrane dwa mecze mniej, więc dziś realne szanse aby zbliżyć się jeszcze nieco bardziej... Wiemy także jak często kończą się mecze gdy przyjeżdża murowany faworyt i wydaje się że wywiezie trzy oczka tak ? No właśnie liczę na niemoc strzelecką gości oraz lekkie przebudzenie zespoły Trelleborgs stąd remis.
⛔100

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Islandia
Godzina: 21 : 15
Spotkanie: Keflavik - Breidablik
Typ: Breidablik -1 AH gola
Kurs:
1.60
Analiza.
Na dziś zaglądam do deszczowej Islandii gdzie w Pepsideal odbędzie się 14 spotkanie 14 kolejki. Cholernie nie chciało mi się dziś otwierać oferty buka, pogoda nie rozpieszcza a ja już po kilku głębszych. Spotkanie Keflaviku z Breidablik na stadionie Keflavíkurvöllur na którym gospodarze nie wygrali od 6 spotkań. Ogólnie to Keflavik to drużyna do spuszczenia z ligi. Odstaje od reszty i to wyraźnie, jej ostatnie 5 meczy at home to 0:2 Stjernan, 0:2 Valur, 0:4 Rejkjavik, 1:3 Vestmannaeyjar, 1:2 Fjornir, czy porażka 0:2 z Grandavik. Gospodarze w tym sezonie jeszcze nie wygrali. W 13 meczach 10 razy przegrywali. Bilans bramkowy Keflaviku to 2:15 na własnym stadionie. Goście posiadają dużo mocniejszy skład, mimo iż Breidablik to drużyna własnego boiska to z tak mizernie spisującym się rywalem nie powinna mieć problemów. Ostatnie 3 spotkania h2h to 3 zwycięstwa gości, ostatnie on road to 1:4 w Pucharze więc jestem dobrej myśli. Goście na pewno stworzą kilka dogodnych sytuacji bramkowych. Eyjolfsson G.,Gudjohnsen S. i Willumsson W. są w dobrej formie i na razie łącznie strzelili 11 z 20 bramek dla swojej ekipy.
✅60

Otrzymane punkty reputacji: +3
g-lupek 168

g-lupek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Islandia
Godzina: 21 : 15
Spotkanie: Fylkir - Valur
Typ: Fylkir
Kurs:
4.80
Analiza. Beniaminek podejmuje tu drugą drużynę w tabeli, to co jest ich znakiem rozpoznawczym to dobra postawa u siebie, teraz po awansie jest z tym trochę gorzej ale i tak większość pkt zdobywają na własnym terenie, dziś czeka ich trudny mecz. Valur ostatni mecz grał kilka dni temu w lidze europy, gdzie nieoczekiwanie przegrał z andorską drużyną 1:0, Powinni być skupieni już na meczu rwanżowym i całych sił tutaj nie rzucą. Do tego Fylkir ma już 5 meczów bez zwycięstwa z rzędu, drużyny z końca tabeli często zaskakują w takich sytuacjach i jest motywacja na lidera, do tego ich ostatni mecz skończył się remisem w mieście Valur. Fylkir umnie ich rozpracować, można zaryzykować lub delikatniej x2.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom