>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 30.07.2013 (wtorek)

Status
Zamknięty.
anzelmo 304,7K

anzelmo

Użytkownik
ŚWIAT: Międzyklubowe towarzyskie Lechia Gdańsk (Pol) -Barcelona (Esp) 30.07.2013 20:45
Both Teams to Scor nie
MarathonBet
1,86
Jak dla mnie Kurs warty gry- różnica klas zdecydowanie na korzyść potentata z Hiszpanii.W jakim składzie by Barca nie zagrała to jest po prostu lepsza, mocniejsza. Zaległy mecz towarzyski na PGE arenie cieszy sie bardzo dużym zainteresowaniem, prawdopodobnie Barca wyjdzie dość mocnym składem pewnie pokarze sporo młodzieży- wychowanków klubu raczej w 2 połowie.Lechia stara się grac piłką, preferuje dość ciekawa grę jak na nasze polskie warunki(ekstraklasy) raczej typowo techniczna ale dzisiaj będzie miała piekielnie trudne zadanie wiadomo jak gra Barca ile średnio utrzymuje sie % przy piłce.Sytuacji raczej za dużo podopieczni Probierza mieć nie będą: 2-2 z Podbeskidziem 1-1 z bardzo słabym szczegolnie w ataku Ruchem jakoś nie powalają na kolana .Dla wszystkich kibiców -piłkarzy Lechii pewnie wielkie przeżycie, ale po co Lechii taki mecz...bardziej muszą patrzeć na ligę gdzie trzeba wygrywać i zdobywać pkt.Grali w piątek w Chorzowie w niesamowitym upale , teraz Barca nasi gracze nie nauczeni grac co 3 dni-Kadra także nie za duża . Mecz który w sumie nie wiele daje, bo przy korzystnym wyniku dla biało- zielonych balonik sie napompuje nie sam-owicie co i tak nie koniecznie musi mieć przełożenie na ligę.Barca na pewno w wielkiej formie nie jest o jakimś rytmie meczowym nie możemy mówić- pomału zaczynają sie przygotowywać do sezonu, może jakby grali w pierwotnym terminie było by Lechii łatwiej teraz nowe aspekty zmiana trenera na pewno chęć pokazania sie. Kilka gier sparingowych za sobą porażka z Bayernem- kilka dni temu rozbili Norweska Vlarenge 0-7 gdzie Skandynawowie na pewno nie sa słabsza ekipa od Lechii.Barca powinna wygrać dość spokojnie prowadząc juz po 1 połowie a gospodarze dzisiaj nie powinni za dużo sobie stworzyć sytuacji wiec próbujemy.
zły buk

barca14 84

barca14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Lechia Gdańsk - Barcelona
Typ:2 (-5 eh)
Kurs:4,75
Bukmacher:William Hill
Analiza:
Skład Barcelony :
Pinto, Oier, Montoya, Bartra, Adriano, Song, Sergi Roberto, Dos Santos, Neymar, Messi, Tello, Alexis , Sergi Gómez, Planas, Joan Roman, Dani Nieto, Bagnack, Samper, Ilie, Patric, Dongou, Espinosa i Kiko Femenía.
Asystent trenera Barcelony zapowiedział, że będzie sporo zmian.
Trener Lechii powołał wszystkich. Powinien także zrobić sporo zmian. Gra w meczu towarzyskim na 100% raczej nie jest wskazana. Po co ryzykować kontuzjami...
Liczę na typowo overowy mecz jak to lubi Barca! 3 dni temu Barcelona wygrała z Valerengą 7-0 - jest to aktualnie 7 drużyna najlepszej ligi Norweskiej. Nie oszukujmy się, lepsza drużyna od Lechii.
Ahh, już się nie mogę doczekać Leo w akcji. Neymar ma zagrać kilknaście/kilkadziesiąt minut z powodu jakiegoś urazu lekkiego. Jednak on i w 10-15 minut potrafi strzelił. Widzieliśmy jego szybkość w meczu Brazylia - Hiszpania. Nie będzie dziś grał na 100% swoich umiejętności zapewne, ale nawet jego 70% może wiele zdziałać.
Będzie chciał zaliczyć dobry debiut i myślę, że trener mu w tym pomoże, wpuszczając go na jak dłużej. Miejmy nadzieję, że dziś nie będzie padać w Gdańsku, co pewnie zepsuło by rywalizację. No to czekamy na godzinę 20:45 ????
⛔100

Z 120

zawalski

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Eliminacje Ligi Mistrzów.
Spotkanie: Dinamo Tbilisi - Steaua Bucuresti
Typ: BTS? Tak
Kurs: 1,94
Buk: Tobet
Analiza:
W kolejnej rundzie eliminacji do Ligi Mistrzów w stolicy Gruzji zmierzą się miejscowe Dinamo z mistrzem Rumuni drużyną Steauy Bukarszet. Gospodarze są obecnie najlepszą ekipą w Gruzji. Dokonali w letnim okienku kilku ciekawych transferów. W sparingach prezentowali się bardzo ciekawie, m.in.: remis z Cluj, zwycięstwo z Szachtarem czy bardzo dobry mecz z Dynamem Kijów zakonczony porażką. W poprzedniej rundzie bardzo efektownie pokonali drużynę z Wysp Owczych Eb/Streymur aż 9-2 w dwumeczu. Goście z Bukaresztu również rozpoczęli efektownie sezon wygrywając wszystkie oficjalne spotkania. W poprzedniej rundzie w dwumeczu pokonali pewnie Vardar Skopje 5-1. Ja wybierając ten typ brałem pod uwagę styl gry obu ekip, które są mocno nastawione ofensywnie i jak widać potrafią strzelać po kilka bramek w meczu. Goście są faworytami bukmacherów, jednak ja liczę na słabszą dyspozycję obrony drużyny gospodarzy dzięki czemu będziemy mogli być świadkami kilku bramek. Powodzenia.
⛔100

slawcio69 33

slawcio69

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa - Champions League kwalifikacje 30.07.2013 18:00
Spotkanie ???? inamo Tbilisi - Steaua Bucuresti
Typ: over 2,5 bramki
Kurs:2,05
Bukmacher: Unibet
Analiza ???? ziś kwalifikacje LM. Rumuni podejmują gruzinów, wiem słyszy się to śmiesznie. Jednak zauważyłem pewną możliwość wygranej. Największy wpływ na moją grę upatruję jednak w ilości bramek w tym meczu. Gruzini w poprzedniej rundzie roznieśli Streymur z Wysp Owczych w dwumeczu 9:2(6:1 h). Choć przeciwnik nie był mocny to poczuli moc jaka w nich była pod koniec ostatniego sezonu, ale też dali sobie strzelić po golu. Myślę również że zapomnieli o słabych występach towarzyskich. Z drugiej strony Steaua, rumuni zaczęli już ligę więc trochę to idzie na ich korzyść. W 2 rundzie odprawili Vardar Skopje wygrywajac na wyjeździe 2:1 (3:0 h). Średnia meczowa w tym sezonie wynosi 3bramki. Gospodarze w ostatnich meczach dają strzelać sobie gole w domu, a goście strzelają na wyjazdach. Wybrałem bardzie bezpieczny cover który, myślę będzie spokojnie pokryty. Start za 10 minut ???? powodzenia
⛔100

T 125

thespec

Użytkownik
Dyscyplina: EUROPA: Liga Mistrzów - Kwalifikacje
Spotkanie: Din. Tbilisi (Geo) vs Steaua Bucharest (Rou)
Typ: Steaua Bukareszt -1 HT
Kurs: 7.20
Buk: Bet365
Na wstępie. Typ ryzykowny, bardziej proponowałbym pogranie takiego handi w przeciągu całego spotkania, niestety najlepsze typy na ten mecz już opisane przez innych, więc ja próbuję pograć -1 do przerwy.
W poprzedniej rundzie Tibilisi wygrało dwumecz z Streymur 9-2. Natomiast Steaua wygrała z Vardar Skopje 3-0 i 2-1.
Gospodarze dzisiejszego meczu jeszcze nie zaczęli rozgrywek ligowych. Rumuni są już po pierwszym meczu i pierwszej wygranej, więc można powiedzieć, że nie zaliczyli falstartu i nie wystąpiły jakieś chwile słabości. Na wyjazdach Steaua spisuje się całkiem dobrze. W ich meczach nie pada za wiele bramek. Często zdarza się im szybko ustrzelić bramkę, a potem konsekwentnie pilnować wyniku. Dlatego też będę szukał w tym meczu 2 bramkowego prowadzenia przyjezdnych. Dodatkowo warto zwrócić uwagę, że Dinamo zdarzają się przespane początki. Bramka w sparingu z Kijewem wpadła już w 7 minucie. Streymur swojego jedynego gola też strzelił w pierwszej połowie. Większość bramek, którą tracą goście, to właśnie w początkowym etapie meczu. Liczę, że i dziś stracą gola. Goście powinni dobrze pilnować swojej bramki i grać kontry, więc może i uda się ustrzelić coś na 2-0. W razie wygranej jedną bramką przez Steaua mamy zwrot, więc warto spróbować.
⛔100

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, mecz towarzyski
Mecz: Lechia Gdańsk - FC Barcelona
Bramki w 1. połowie - Powyżej/Poniżej
Typ: Powyżej 3.5
Kurs: 4.33
Bukmacher: William Hill
Dziś podopieczni Michała Probierza będą mieli niepowtarzalną szansę zmierzyć się z FC Barceloną. Barceloną co prawda bez reprezentantów Hiszpanii oraz Dani Alvesa ale z Messim i Neymarem (ten ma zagrać podobno ostatnie 30 minut). Tą dość okrojoną Barcelonę oglądałem w spotkaniu przeciwko Bayernowi i muszę przyznać, że szału nie zrobiła. Kilka dni później jednak ta sama Barcelona pokonała Vålerenga 7:0! Myślę, więc, że również dziś Barcelona przede wszystkim będzie chciała pokazać się polskiej publiczności i niejako zrekompensować im fakt, że ten mecz musiał odbyć się w innym terminie.
Postanowiłem zagrać bardzo wysoki over 3.5 bramek do przerwy z kilku powodów. Pierwszy to fakt, że właśnie w pierwszej połowie Barcelona zagra teoretycznie w najmocniejszym ustawieniu (co prawda bez Neymara ale jakoś sobie do tej pory radzili bez niego). Jeżeli więc Barcelona ma strzelać bramki to wydaje się w pierwszej połowie. Druga sprawa to wspomniany mecz z Vålerenga wtedy Barcelona strzelała bramki odpowiednio w 4,6,13, 42, 52, 56 i 83 minutach. Jak więc widać Barcelona miała piorunujący początek meczu, bo już po 15 minutach prowadziła 3:0. Wydaje mi się, że miał na to wpływ stres i presja piłkarzy Norweskich, którzy grali z tak utytułowanym rywalem, że mówiąc kolokwialnie strach plątał im nogi. Myślę, że podobnie może być z piłkarzami Lechii. Barcelona to ekipa, która potrafi bardzo dobrze wchodzić w mecz i szybko strzelać gola, myślę, ze taki też przebieg będzie miał ten dzisiejszy mecz. Barcelona szybko strzeli bramkę a następnie będzie czekać na kolejne okazje do bramek, mam nadzieje, że będzie ich sporo a wysoki over 3.5 bramek do przerwy zostanie pokryty.
✅333

seboes 507

seboes

Użytkownik
Mecz: Lechia Gdańsk - FC Barcelona
Data: 30-07-2013 20:45
Typ: Lechia +1 EH 2 . połowa
Kurs: 4.75
Bukmacher: William Hill

Już dzisiaj o 20:45 hitowe spotkanie szczególnie w mediach pomiędzy Lechią Gdańsk a FC Barceloną. Lechia Gdańsk, która zaczęła już sezon od dwóch remisowych wyników podejmować będzie Barcelonę, które dopiero co rozpoczyna swoje sparingowe potyczki. Goście właściwe przyjechali do Gdańska drugim składem. Pierwsza jedenastka jeszcze jak cię mogę: Pinto, Montoya, Sergi Gómez, Bartra, Adriano, Song, Dos Santos, Sergi Roberto, Alexis, Messi, Tello dlatego Lechia w pierwszej połowie może mieć problem. Więc mój typ to handicap + 2 gole Lechia na drugą połowę, gdzie zejdą Ci którzy mają straszyć swoją grą w pierwszej połowie. Myślę, że Lechia powinna wtedy powalczyć mają naprzeciw sobie nastolatków z Barcelony B. Podobnie było w sparingach z Bayernem oraz Valarengą gdzie w Monachium w drugiej połowie Barca miała problemy z podejściem pod bramkę rywali a z Valarengą do 56 minut było 6-0 a potem tylko jeszcze jedna bramka w końcówce. Bukmacherzy wystawiają dosyć szalone kursy na overy czy handicapy ja na pewno bym tutaj ich nie grał. Lechia nie powinna dać sobie wbijać gole w drugiej połówce a może wtedy sami coś wbiją ?
✅375

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom