>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 30.06.2014 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 30. Czerwca

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Mistrzostwa Świata 2014
Spotkanie: Francja - Nigeria
Typ: Francja wygra 2 golami
Kurs: 4.70
Godzina: 18:00
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Witam, na jutro wybrałem spotkanie w ramach tegorocznych mistrzostw świata rozgrywanych w Brazylii, gdzie na przeciwko siebie staną ekipy Francji oraz Nigerii. Francja przynajmniej dla mnie jest zdecydowanym faworytem w tej rywalizacji, jeśli spojrzymy na ich poprzednie spotkania , gdzie w 3 meczach zdobyli 7 punktów, strzelili sporo goli, możemy stwierdzić ze ta ekipa na prawdę jest w wysokiej formie. Nigeria opuściła swoją grupę tylko ze względu na bład sędziego , który według mnie delikatnie im pomógł w spotkaniu z Bośnia wygranym 1:0, remis z Iranem w spotkaniu którego nie dało się oglądac i porażka z słabą Argentyną na pewno nie pomagaja druzynie Nigerii, która według mnie w tym meczu jest skazana na porazke z mocną w tym sezonie Francja. Uważam ze Nigeria , która nie potrafi pokonać Iranu i męczy się z Bośnia, która dodam iż w tym spotkaniu była zespołem lepszym nie będzie w stanie w żaden sposób zagrozić zespołowi tak dobrze zorganizowanemu jakim jest Francja, stawiam ze goście mogą mieć również problem ze strzeleniem w tym meczu bramki. Postawiłbym na wynik 2:0 lub 3:1 dla Francji , stawiam że wygrana dwiema bramkami będzie dla Nigerii i tak najmniejszym wymiarem kary, obawiam się jednak ze może być jeszcze wyżej jeśli Francja obnaży wszystkie słabości reprezentacji z Afryki.
✅ 370

Otrzymane punkty reputacji: +2
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Mistrzostwa Świata 2014
Spotkanie: Niemcy - Algieria
Typ: Niemcy -2 gola
Kurs: 3
Godzina: 22:00
Bukmacher: Bet365
Analiza: Wybrałem spotkanie z cyklu mocny bije słabego i nie ma odwrotu. Niemcy faworyt MŚ stają w dogodnej sytuacji , by awansować do ćwierćfinału bo los dał im ekipę z Afryki , która już ma wielki sukces wychodząc z grupy zapewniającym ciosem był remis z Rosją 1:1. Algieria to przede wszystkim Fegouli, ich gwiazda, ale porównując do zawodników niemieckich, to co najwyżej piłkarz klasy dobrej , a reszta zawodników już o wiele słabsza choć pokazują , że założenia taktyczne przez trenera bośniackiego Halilhodzica jak na razie umieją wykonywać , ale na tym etapie już się to skończy bo staje zespół o klasę lepszy , większy itd. Niemcy po wygraniu grupy z siedmioma oczkami [4:0 Portugalia , 2:2 Ghana , 0:1 USA] wyszli z pierwszego miejsca strzelając 7 bramek rywalom , więc Afrykańczykom również powinni strzelić kilka bramek. Ekipa niemiecka jest na tyle bogata kadrowo , aby poradzić tutaj zagrać na całego. Każdy inny wynik niż dwu, lub trzybramkowe zwycięstwo podopiecznych Loewa będzie dla mnie niespodzianką , bo Niemcy wynajdą wszystkie słabe błędy Algierczyków , aby im wbić jak najwięcej. Mój typ na to spotkanie to wygrana Niemiec 3;0 lub 4:0 nie sądzę że stracą w tym meczu chociaż jednego gola i pokryją handicap -2 bramki.
⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - Wimbledon
Godzina:
17:30
Spotkanie: Djokovic N. - Tsonga J-W.
Typ: Tsonga J-W. +2,5 seta
Kurs: 2.07
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Typ obarczony jest delikatnym ryzykiem, a czemu? Bo jeżeli Francuz zagra taką żenadę jak podczas turnieju French Open gdzie wygrał zaledwie 6 gemów przez 3 sety to ten mecz równie dobrze może skończyć się wynikiem 3:0. Patrząc na pozostałe ich pojedynki podczas turniejów wielkoszlemowych to były to dość zacięte mecze. Pamiętny Roland Garros 2012 gdzie Francuz miał bodajże 4 bądź 6 match pointów, na Wimbledonie 2011 roku gdzie Djokovic był nie do ruszenia rozegrali 4 sety, Australian Open 2010 to mordercza 5 setówka, również w roku 2008 w Melbourne padły 4 sety.
Serb jakoś stracił ten swój blask geniuszu i dawno nie wygrał jakiegoś szlema. Nos mi podpowiada, że w tym meczu może paść niespodzianka (albo w następnym prawdopodobnie z Cilicem bądź Chardym). Tak jak Tsondze nie ufałem przed turniejem przez pryzmat słabych wyników, to jednak mecz z Melzerem i Querreyem potwierdził, że jednak tutaj Tsonga &quot;powalczy&quot;. Może jakby mecz z Amerykaninem nie był przełożony na drugi dzień to kto wie jakby się potoczył ten tenisowy spektakl? Ale w sporcie można sobie gdybać do rana co by było &quot;gdyby&quot; (patrz mecz Brazylia - Chile). Tsonga to masywny chłopak, dobrze serwuje, a forehand jest w jego ręku niczym cep polskiego średniowiecznego rolnika.
Zaczyna się drugi tydzień turnieju (walka o ćwierćfinał), a jak eksperci mówią, że mecze na przełomie 2 tygodnia gry są najgorsze (dla zawodników) to widocznie coś w tym musi być. To nie jest kurs 1,60 tylko ponad 2,00 więc moim zdaniem warto. Powodzenia!
⛔ 100

5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka Nożna, MŚ
Typ: Remis
Kurs: 4,63
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Kursy na zwycięstwo Francji są według mnie absurdalne. Francja co prawda błysnęła w fazie grupowej, ale nie oszukujmy się- rywale byli słabi, no może poza Szwajcarią, która jest takim typowym średniakiem. Nigeria natomiast jest mocno niedoceniana, a gra tutaj naprawdę nieźle. Pokonali oni Bośnię i Hercegowinę 1:0, a co ważniejsze zagrali bardzo dobry mecz z Argentyną. Faktem jest, że Nigeria jednak ten mecz przegrała 2:3, ale pokazali tam spore umiejętności i ogromną wolę walki. Argentyna strzeliła gola w 3 minucie, to Nigeria wyrównała w 4. Argentyna strzeliła im gola do szatni, to Nigeria odpowiedziała zaraz po przerwie strzelając gola w 47 minucie. Jednym słowem był to dobry mecz w wykonaniu Nigerii. Francja według mnie to jest jednak gorsza reprezentacja od Argentyny, więc skoro Nigeria tak mocno powalczyła z Argentyną, to z Francją mają spore szanse. Według mnie nie będzie tutaj pogromu, a możemy spodziewać się bardzo wyrównanego spotkania i bardzo możliwe, że w przepisowym czasie gry będzie remis, a dopiero dogrywka czy rzuty karne roztrzygną to, która ekipa awansuje do ćwierćfinału. Nigerię stać na nawiązanie walki z Francją, a może nawet na awans.
⛔ 100

maer 408,8K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - USA ( MLS )
Spotkanie: Montreal Impact - Houston Dynamo
Typ: 1
Kurs: 1.91
Godzina: 01.30
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam bardzo serdecznie za ocean do Stanów Zjednoczonych na tamtejszą ligę MLS. W kanadyjskim mieście Montreal liczącym prawie milion sześćset pięćdziesiąt tysięcy mieszkańców na Stade Saputo mogącym pomieścić ponad dwadzieścia i pół tysiąca widzów odbędzie się spotkanie o ligowe punkty pomiędzy miejscowym Montreal Impact Football Club założonym w 1992 roku o barwach niebiesko-białych a w gości z miasta amerykańskiego Houston liczącego ponad dwa miliony sto sześćdziesiąt tysięcy mieszkańców przyjedzie drużyna założona w roku 2005 o barwach biało-pomarańczowych a mianowicie Houston Dynamo.
Montreal Impact rozegrał w tym sezonie ligowym 14 spotkań w których zdobył 11 punktów po 2 zwycięstwach, 5 remisach oraz 7 porażkach i zajmuje obecnie ostatnie 10 miejsce w tabeli Konferencji Wschodniej ligi MLS, bilans bramek 13-26.
Houston Dynamo zdobyło 17 oczek w swoich 16 meczach rozegranych w tym sezonie ligowym po 5 zwycięstwach, 2 remisach oraz 9 porażkach co daje obecnie 8 lokatę w tabeli Konferencji Wschodniej ligi MLS, bilans bramkowy 16-29.
Gospodarze u siebie w tym sezonie ligowym zagrali 7 razy zdobywając 8 oczek po 2 wygranych, 2 remisach oraz 3 porażkach, bilans bramkowy na swoim Stade Saputo 8-12.
Goście zdobyli 4 punkty w swoich 8 spotkaniach rozegranych w tym sezonie na wyjazdach po 1 zwycięstwie, 1 remisie oraz 6 przegranych, bilans bramek w delegacjach 5-17.
Mecz zapowiada się ciekawie gdyż obie jedenastki są w ogonie tabeli Konferencji Wschodniej ligi MLS a w 3 ostatnich spotkaniach pomiędzy nimi o ligowe punkty w mieście Montreal 3 razy wygrywało Impact strzelając w tych meczach 11 goli a tracąc tylko 2.
Moim typem w tym meczu jest zwycięstwo gospodarzy, Montreal Impact Football Club w tym sezonie gra bardzo słabo ale u siebie i tak lepiej niż w delegacjach i ten rywal ewidentnie im leży bo ciągle go ogrywają i to wysoko i tak samo może być w tym meczu a Houston Dynamo nie potrafi grać w Montrealu i do tego obecnie jest w głębokim dołku przegrywając 4 mecze z rzędu z czego 3 z nich były w delegacjach co dobrze wróży kanadyjskiej jedenastce i moim zdaniem wykorzystają swoją szansę i wygrają na swoim terenie kolejny raz z drużyną z Houston.

✅ 91

Otrzymane punkty reputacji: +7
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Copa Postobon - Kolumbia
Godzina: 00:30
Spotkanie: Medellin - Jaguares
Typ: X/1
Kurs: 4.33
Bukmacher: bet365
Analiza:
Puchar Ligi, kolejna numer dwa. Gospodarze tego spotkania grają już jakis czas w najwyzszej klasie rozgrywkowej w Kolumbii (w zeszłym sezonie miejsce 11), a goście są beniaminkiem. Goście zaczynali rundę od wyeliminowania Atletico Nacional, gdzie zrobili to w dosc niewybredny sposob pokonujac ich w dwumeczu 5:2. Gospodarze graja swoj pierwszy mecz. Faworytami spotkania sa pilkarze Medellin, ale stawiam ze do przerwy zespoły będą remisowały. Puchar to puchar, może nie będzie wielkiej szarży, ale koniec koncow przyjezdni pozostana w tyle.
✅ 333

Otrzymane punkty reputacji: +21
vomit 192

vomit

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja, Superettan
Godzina: 19:00
Spotkanie: Assyriska FF - Jonkopings
Typ: 1
Kurs: 2.40
Analiza:
Gospodarze znajdują się w nieciekawym położeniu bo na zagrożonym spadkiem 15. miejscu w tabeli. Ich statystyki na 14 rozegranych meczy (12:20) w porównaniu do gości (21:22) wyglądają raczej przeciętnie,więc będą musieli się spiąć i wygrać ten mecz i wyjść poza strefy spadkowej. Uważam,że wygrają bo mają atut w postaci gry na własnych śmieciach,gdzie zawsze wygrywali z Jonkopings. Ostatnie cztery wspólne mecze pokazały,że to drużyny własnych boisk i potrafią skutecznie grać u siebie.
Odważni mogą pokusić się o dokładny wynik meczu,wg mnie to będzie 1:0,2:0 ew. 2:1.
⛔ 100

kubusdagus 40,8K

kubusdagus

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - MŚ 2014
Godzina:
22:00
Typ: Muller strzeli co najmniej 2 bramki
Kurs: 4.00
Analiza: Bezwzględnym faworytem spotkania jest drużyna Niemiec i mimo szacunku dla Algierczyków za awans do 1/8, sądzę, że w tym meczu będzie mały pogrom, a jednym z egzekutorów będzie, walczący o króla strzelców, Thomas Muller, który strzeli co najmniej 2 gole. Różnica pomiędzy obiema drużynami jest ogromna we wszystkich aspektach gry. Liczę na skuteczność i troszkę chciwość Mullera, bo w tym meczu nie będzie miał jednej, ale kilka ładnych okazji na gola. Najtrudniej będzie Niemcom strzelić pierwszą bramkę, jak to pójdzie, rozluźnią się skrzydła, obrońcy będą ofensywnie wchodzić, dużo wstrzeleń w pole karne, raj dla Mullera.

⛔ 100

angelka 952

angelka

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Wimbledon
Godzina: 13:00
Spotkanie: Wozniacki C. - Zahlavova-Strycova B
Typ: liczba setów : + 2,5 seta
Kurs: 2.62
Bukmacher: bet365
Analiza: Na dzisiejszy dzień wybrałam sobie spotkanie z Wimbledonu, a dokładnej pojedynek pomiędzy zajmującą 16 miejsce w rankingu C. Wozniacki a Zahlavova-Strycova B. Spodziewam się tutaj bardzo wyrównanego spotkania które moim zdaniem zakończy się dopiero w 3 secie . To co można powiedzieć o duńskiej tenisistce to to że świetnie się spisuje na trawie . Na tym turnieju nie miał kto jej jeszcze zagrozić ale wydaje mi się ze to dzisiaj się zmieni, gdyż czeska tenisistka pokazała że na ten turniej jest świetnie przygotowana pokonując w dwóch setach bardzo dobrze grającą na trawie Na Li. Wydaje mi się ze dzisiaj będą 3 sety w tym pojedynku , zresztą na tym etapie ważniejszych turniejów jest to raczej normalne u Caroline . Kurs bardzo kuszący więc ani chwili się nie zastanawiam.
⛔ 100

G 693

generalkaman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata
Godzina: 18.00
Typ: Francja - 1 w PIERWSZEJ POŁOWIE
Kurs: 5.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Dziś zostanie rozegrane piąte spotkanie ćwierćfinałowe na obecnych mistrzostwach świata. Będzie to rywalizacja Francji z Nigerią. Moim typem na to spotkanie jest wygrana Trójkolorowych w pierwszej połowie nawet po odjęciu im jednego gola. Drużyna Didiera Deschampsa prezentuja na tym turnieju bardzo wysoki poziom, w spotkaniach grupowych, które musieli wygrać pewnie pokonali Honduras 3-0 oraz Szwajcarię 5-2. Świetnie radzą sobie w ofensywnie stwarzając bardzo dużo sytuacji podbramkowych. Ich rywale Nigeria awansowała w dużej mierze dzięki pomocy sędziego, który nie uznał prawidłowo zdobytego gola przez Bośniaków. Drużyna ta męczyła się z Iranem i tylko zremisowała 0-0. Drużyna z Europy od początku narzuci swój styl gry i będzie chciała szybko strzelić więcej niż jedną bramkę aby nie było tak nerwowo jak we wczorajszych meczach. Typ ten jest ryzykowny ale ma szansę wejść a po kursie 5.0 warto spróbować.
⛔ 100

yuura 262

yuura

Użytkownik
Typ: Francja
Kurs: 1.50 (ja pograłem po takim kursie, teraz chyba spadły do ok 1.45)
Analiza:
W przeciwieństwie do kolegi 5xharoldx5 uważam, że dziś Francja powinna odnieść spokojne zwycięstwo. Ale po kolei...
Francja była zdecydowanie najsilniejszą drużyną w grupie i brak awansu z pierwszej pozycji byłby dla nich porażką. Udało się, grają dziś z Nigerią i jest to przeciwnik jak najbardziej do ogrania. Po meczu z Hondurasem nic nie zapowiadało, że trójkolorowi mogliby znaleźć się w gronie faworytów do końcowego tryumfu. Dopiero w meczu ze Szwajcarami pokazali jak mocni są w grze ofensywnej nie pozostawiając też dużo pola w defensywie (nie ukrywajmy tego, przy takich warunkach i obciążeniu, prowadząc 5:0 nie ma sensu bronić z całych sił wyniku, byle tylko przeciwnik nie wbił nam bramki). Ostatni mecz w grupie miał za zadanie dać odpocząć podstawowym grajkom.
I tak jak mówiłem w samych superlatywach o Francuzach, to o Nigeryjczykach nie można już się tak kolorowo wypowiedzieć. To, że nawiązali walkę z Argentyną, nie pokazuje że są świetną ekipą, która mogłaby walczyć o najwyższe stawki, a jedynie to, że MESSI I SPÓŁKA przy takim braku koncentracji po strzeleniu gola nie mają szans na zdobycie pucharu (sorry - uważam, że jak będą tak dalej grać, to jak dostaną szybkiego Robbena, to gość wpakuje im dwie bramy i skończy się sen). Bośnia - ograbiona z bramki, dużo lepsza zabrakło trochę szczęścia ... choć pewnie z drugiej strony gdyby wygrywali graliby inaczej. No i mecz z Iranem, który postawił twarde warunki, a Nigeryjczycy nie byli w stanie wygrać (Argentyna co prawda wygrała w końcowych minutach, ale przez cały mecz cisnęli; Bośnia rozgromiła ich 3:1).
Żeby nie było... nie uważam, że Nigeria nie nawiąże walki. Ale wczoraj mieliśmy dobry przykład. Holendrzy pomimo, że przez warunki pogodowe nie grali dobrego meczu, spięli się na ostatnie minuty i zrobili dwie akcje po których strzelili bramki i wygrali to spotkanie. Dziś podobnie faworyt awansuje dalej. W tego typu turnieju raczej próżno szukać większych niespodzianek, szczególnie jeżeli drużyna pokazała że gra dobrze (może nie fenomenalnie) ale dobrze (słówko o Włochach - w meczu z Kostaryką, zabrakło trochę szczęścia; ale już mecz z Urugwajem, jak dla mnie to błędy sędziowskie - czerwona dla Marchisio i brak dla Suareza itd.). Dziś Francja w najgorszym wypadku 2:1 ! Ja do tego typu pewnie dołożę Niemców z handicapem ... ale więcej ode mnie poniżej. POZDRAWIAM !!!
⛔ 100 / powtórzenie

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Typ: Nigeria awans
Kurs: 4.75

Widzę , że na Francję zrobiła się masówka. Trojkolorowi grają bardzo dobrze 5-2 ze Szwajcarią zrobiło wrażenie na wszystkich. Jednak według mnie dziś może być ciekawie. Nigeria to mimo wszystko najrówniej grająca drużyna z Afryki. W składzie kilku dobrych graczy świetny bramkarz Enyeama zawodnik Lille to gwiazda drużyny, Obi Mikiel , Moses , Musa , Emenike to bardzo kreatywni zawodnicy. Francuzi maja Benzemę , Evrę , Valbuenę , Pogbę jednak według mnie Francuzi mogą dziś odpaść . Nigeryjczycy grali bez fajerwerków ale ograli Bośnię zagrali ciekawy mecz z Argentyną. moim zdaniem jeżeli Francja szybko nie strzeli bramki wynik może być sprawą otwartą. Poza tym należy zwrócić uwagę , że w 1/8 nie było jeszcze niespodzianki chociaż Chile i Meksyk byli o krok. Dlatego moim zdaniem warto próbować grać na Nigerię oczywiście delikatnie
⛔ 100

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
???? ATP Wimbledon
Godzina 12.40
Isner vs Lopez
Typ: Lopez+2gems
Kurs: 2,35
Buk:pinnacle
Lopez od 2 sezonow gra na trawie wysmienicie. Za 2013rok ma wynik9-2 a w tym roku juz jest 11-1. Ta porazka to final w Londynie z Dimitrowem po zacietym meczu. Pozniej wygral turniej w Eastbourne pokonujac w finale Gasqueta. Tutaj ogra 3-0 Sugite oraz Pavicia.
Isner moim zdaniem lepszym tenisista byl 2 sezony temu. Zagral 2 spotkania na trawie w tym roku(oprocz pokazowki gdzie przegral trzy mecze) Wygral oba spotkania po 3-0 ze Smerthurstem oraz Nieminenem. Moim zdaniem ten mecz bedzie obfitowal w tie-breaki ale jesli jakis set mialbysie skonczyc innym roztrzygnieciem to blizej bedzie mial do tego Hiszpan. Jesli Lopez( kurs 1,79) wygra to z cala pewnoscia handicap Lopez-2gemy zostanie pokryty. A po kursie 2,35 warto zagrac

✅ 135

caveman 1,8K

caveman

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Wimbledon
Godzina: 17:00
Spotkanie: Sharapova - Kerber
Typ: Kerber + 1,5 seta
Kurs: 2.08
Od czego by tu zacząć do tej pory Sharapova rozjeżdżała swoje przeciwniczki 2:0 z kolei Kerber ostatnie dwa mecze wygrała 2:1 z Watson i Flipkens. Wiadomo Sharapova będzie faworytką tego spotkania jak i faworytką do wygrania całego turnieju. Ja jednak liczę na to, że Kerber postawi się Marii. Do tej pory te zawodniczki nie grały na trawie i będzie to ich pierwsze spotkanie. Liczę się z tym, że ten typ może nie wejść, ale wierzę w to że Angelique nie wyjdzie na kort tylko po to aby przegrać 2:0. Podobna sytuacja jest w meczu Tsonga - Djokovic jeśli Tsonga zagra tak jak z Wangiem seta na pewno ugra !!. Ja liczę że Kerber wniesie się na szczyt swoich umiejętności i ugra jednego seta może nawet i pokona Marię ... czego jej życzę ;)
✅ 108

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - MŚ
Godzina: 18
Spotkanie:Francja - Nigeria
Typ: Liczba rzutów rożnych gospodarzy +6,5
Kurs: 2,05
Bukmacher:
Unibet
Witam po chwili nieobecności i zapraszam do zagrania wydaje mi sie bardzo pewnego typu a mianowicie over rzutów rożnych dla Francji w dzisiejszym meczu z Nigeria. Francja murowany faworyt do awansu do ćwierćfinału, dzisiaj na pewno beda atakowac to nie ulega watpliwosci, Nigeria zepchnieta do defensywy z nadzieja na jakas cudowna kontre. Wiele strzałów Francji co bedzie obfitowac w rzuty rozne. W ostatnim meczu z Ekwadorem mimo ze nie musieli atakować wykonywali 7 kornerów. Powodzenia;)
✅ 105

Otrzymane punkty reputacji: +5
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożnaMistrzostwa Świata
Godz. 18:00
Spotkanie - Francja : Nigeria
Typ - czerwona kartka w mecz ? tak
Kurs - 3.90
Bukmacher : Betsson
Analiza :
No to ja jak zwykle szukam czerwonej kartki i myślę że tu w tym meczu może któryś z zawodników taki kolor kartonika zobaczyć , no a jak dotąd sprawowały się na boisku obie drużyny a no tak :
- Francja w pierwszym meczu zwycięskim z Hondurasem pewne 3:0 otrzymała 3 żółte kartoniki i to już w pierwszej połowie
- drugi mecz i efektowne zwycięstwo ze Szwajcarami 5:2 ale w 90 min głupia kartka dla Y.Cabaye , no i w ostatnim pojedynku czyste konto kartkowe z Ekwadorem
teraz Nigeria - pierwszy mecz z Iranem czyste konto , z BiH jedna żółta kartka i z Argentyną 2 żółte !
sędzią dziś jest Amerykanin Mark Geiger który w dwóch meczach które sędziował już na tej imprezie pokazał 6 żółtych kartoników ale zaglądając na ogólną jego statystykę to oj sypie kartkami dosyć dobrze i to także czerwonymi których w swojej karierze pokazał już 44 tak więc myślę że może być ostro bo wiadomo o co się gra dlatego liczę na czerwoną !
⛔ 100

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny
Godzina: 17:30
Spotkanie: Djokovic Novak-Tsonga Jo-Wilfried
Typ: 2
Kurs: 9.05
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Obiecałem sobie nie szaleć z kursami,no raz można...sporo było napisane więc pora na mnie. Człowiek sobie odpoczął na weekend od typowania i od razu lepiej. Widzę,że wiele ludzi gra tutaj 3:0 w stronę Novaka,moim zdaniem się przejadą,lepiej już zagrać over. Ja idę tutaj w kierunku Tsongi. Wiele ludzi się ze mną nie zgodzi ale moim zdaniem największe szanse Tsonga na pokonanie Djokovica ma właśnie na trawie,a nie na clayu czy hardzie. Francuz na tej nawierzchni ma najlepszy stosunek wygranych do przegranych ponieważ 58/17 przy 63/13 Serba. Tsonga najdalej na Wimbledonie doszedł do półfinału,a Djokovic wygrywał ten turniej w 2011 roku, w 2012 był w półfinale,a rok temu w finale. Jo potrafił pokonać na trawie Federera, Ferrera, Nadala, Hewwita jak był na gazie,także potrafi pokonać na tej nawierzchni najlepszych tenisistów. Tsonga w chwili obecnej jest na 17 pozycji ATP, jest to jego najgorsza pozycja od czerwca 2011 roku,był kiedyś 5. Na tym turnieju trochę się namęczył ponieważ zagrał już dwie pięciosetówki ale nie z byle kim,ponieważ najpierw pokonał Melzera,a później Querreya,a w 3 rundzie już łatwo Wanga 6:2, 6:2, 7:5 i był to jego najlepszy mecz na tym turnieju pod względem formy. Djokovic,jak to Djokovic co chwila się wymienia pierwszym miejscem z Nadalem,lecz jakoś mnie jego gra nie przekonuje na tegorocznym Wimbledonie bo ma wiele przestojów. W I rundzie z Golubevem to był spacerek,mecz bez histori, w II rundzie postawił mu się Stepanek i tam widziałem wiele nieporadności w grze Serba. W drugim secie moim zdaniem frajersko przegrał w tie breaku ponieważ miał 5:3 i przegrał 5:7. W czwartym secie mieliśmy podobną sytuację ponieważ Novak miał 5:3, stracił dwa podania,zrobiło się po 5,lecz suma summarum wygrał 7:5. Ja rozumiem,że popularny Dżoker zagrał więcej dobrych niż złych akcji,ale na moje oko nie ma 100% pewności w jego grze. Napisałem,powyżej,że daje więcej szans Tsondze na trawie,tak ponieważ Djoko bije na głowę Francuza w wymianach,a na trawie gdzie ich jest mało i większość gry jest szybsza,właśnie w takiej grze Tsonga ma najwięcej szans. W bezpośrednich pojedynkach Dokovic wygrywa 13:5, nie licząc walkoveru to Jo ostatni raz wygrał z Novakiem ponad 4 lata temu na hardzie podczas AO 3:2. Od tamtego czasu Francuz najbardziej zagroził swojemu kolejnemu przeciwnikowi najbardziej w 2012 roku podczas French Open,z tego co kojarzę to Novak bronił piłek meczowych. Od tamtego czasu na 7 meczów, Tsonga nie urwał żadnego seta. Moim zdaniem kurs warty gry i tyle w temacie.
⛔ 100

gacekkacek 6

gacekkacek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata 2014
Godzina: 22:00
Typ: Wynik do przerwy/koniec meczu: Niemcy/Niemcy
Kurs: 1.80
Analiza:
Niemcy jako zdecydowany faworyt meczu nie powinien mieć problemów z pokonaniem niżej notowanego przeciwnika. Moim zdaniem silną stroną Algierczyków jest defensywa, którą jednak Niemcy szybko rozpracują i strzelą pierwszą bramkę w połowie pierwszej części spotkania i będzie konsekwentnie podwyższać swoje prowadzenie do końca spotkania. To będzie coś jak w meczu Niemców z Portugalią (4:0) intensywna 1 połowa i zwolnienie tempa w 2.
⛔ 100

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Godzina:
18:00
Typ: BTS NIE
Kurs: 1,72
Bukmacher: Bwin
Analiza:
W dzisiejszym meczu 1/8 który rozegra się o godzinie 18:00 w Brasilii zmierzą się zwycięzcy grupy E, czyli Francja, oraz druga drużyna grupy F - Nigeria. W tym meczu wygrzebałem ciekawy zakład, mianowicie NIE uda się obydwu drużynom strzelić.
Zakład oczywiście na regulaminowy czas gry, więc w przypadku dogrywki po 0-0 jesteśmy do przodu.
Francuzi to moim zdaniem druga najlepsza drużyna fazy grupowej, zaraz po Niemcach. Les Bleus grają składnie, drużynowo, ofensywnie i widowiskowo. Świetny turniej rozgrywa Karim Benzema, który w końcu dojrzał do roli lidera, bierze na siebie odpowiedzialność za wynik. Postanowiłem wyróżnić Benzemę jako najlepszego strzelca i gwiazdę tej ekipy, choć tak naprawdę cały zespół Deschampsa zasługuje na pochwały. W moim typie jednak kluczowa jest sprawa linii obrony. Obrony, która na tym mundialu prezentuje się niezwykle pewnie. Dwie stracone bramki, i to w meczu ze Szwajcarią przy stanie 5-0, kiedy faktycznie można już się rozluźnić. Oczywiście należy brać poprawkę na słabość rywali, ale w defensywie Trójkolorowych wszystko funkcjonuje jak należy. Szczególną uwagę zwracam na Mamadou Sakho, piłkarza o niesłychanie walecznym sercu, gotowym na każde poświęcenie dla drużyny. Sakho jest odważny i zdecydowany w interwencjach. Jednocześnie pomimo stosunkowo młodego wieku ma już doświadczenie z gry na najwyższym poziomie, i potrafi doskonale dowodzić linią defensywną. Partnerować mu będzie prawdopodobnie Raphael Varane, choć w ostatnim meczu grał Laurent Koscielny, więc ciężko powiedzieć jak zdecyduje Deschamps, ale mimo wszystko stawiam na występ Varane&#39;a. Boki obrony rotują, ale chyba możemy się spodziewać duetu Evra - Debuchy, niż Digne - Sagna. Z resztą w każdym zestawieniu linia obrony robi wrażenie, zwłaszcza mając za sobą pewnego Hugo Llorisa w bramce, i Blaise&#39;a Matuidiego oraz Moussę Sissoko przed sobą. W meczach fazy grupowej grali bezbłędnie, nie dając rywalom ŻADNYCH sytuacji bramkowych.
Drużyna Nigerii, także ciekawa drużyna. W pierwszych dwóch meczach pokazali że potrafią murować bramkę, ale nie błyszczeli w ofensywie. Wyniki 0-0 i 1-0 odpowiednio z Iranem i Bośnią na kolana nie powalają. W ofensywie błyszczy Emmanuel Emenike, ale jest nieskuteczny, zaznacza swoją obecność głównie grą bez piłki, wyciąganiem obrońców z ich strefy, oraz przedziera się używając ogromnej siły fizycznej. Stawiam jednak dolary przeciwko orzechom, że Sakho nie da się przepychać równie łatwo jak choćby Marcos Rojo. W ostatnim meczu z Argentyną doszło do wymiany ognia, Super Orły zdobyły dwa gole, ale oba po indywidualnym błysku jednego gracza - Ahmeda Musy. Trzeba też otwarcie powiedzieć że defensywa nie jest jakąś żelazną formacją u Albicelestes.
Myślę, że Nigeria nie może podjąć dzisiaj innego planu, niż próba obronienia dostępu do własnego przedpola. Odcięcie od piłek Karima Benzemy wymagać będzie stałego zaangażowania środkowych pomocników w grę destrukcyjną. Z resztą John Obi Mikel, dowodzący drugą linią nie od dzisiaj znany jest głównie z gry obronnej.
Do tego wszystkiego, dołożyłbym konflikty jakie zaczęły targać ekipę Nigeryjską na tle finansowym. To raczej nie sprzyja atmosferze i morale.
Nie spodziewam się dzisiaj wielkiego widowiska. Podejrzewam, że nie uświadczymy wielu goli, pod warunkiem że mecz nie otworzy się po pięciu minutach, tak jak w starciu ARG - NIG. Jeśli ktoś tu ma strzelać, to raczej Francuzi jeśli odpowiednio szybko skruszą mur i rozbujają boczne strefy (Valbuena !). NO BTS moim zdaniem prawdopodobne ;)
✅ 72

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom