>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 30.04.2016 (sobota)

Status
Zamknięty.
korczus 189

korczus

Użytkownik
Dyscyplina: Premier League
Godzina: 16:00
Spotkanie: Stoke - Sunderland
Typ: Sunderland
Kurs: 2.5
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dla mnie bet dnia, zaraz po M&#39;gladbach to właśnie Sunderland, który walczy o utrzymanie i ostatnio zaczął zbierać cenne pkt, ostatnie 5 meczów tylko 1 porażka z raczej przyszłym Mistrzem Anglii Leicester, w ostatnim meczu zatrzymali u siebie Arsenal (0-0) a kolejke wcześniej wygrali 0-3 z Norwich.
Stoke City z początku sezonu było u siebie hardcorem ale wyraźnie obniżyli loty, 4 mecze bez zwycięstwa w tym 3 x srogie lanie od Liverpoolu, Tottenhamu i City mówią same za siebie. Myślę, że dziś grający z nożem na gardle Sun na poważnie podejdzie do meczu na poważnie a Stoke pewne utrzymania w kiepskiej formie nie zagra meczu życia i skromnie przegra.
100

pizduszka 379

pizduszka

Użytkownik
Dyscyplina: Primera Division
Godz: 18:15
Spotkanie: Atletico Madryt - Rayo Vallecano
Typ: 1 zespół, który zdobędzie 3 gole: ŻADEN
Kurs: (1,83)
Bukmacher: Betano
Analiza:
Jak dla mnie perełka dnia. Rayo ma niepewną sytuację w walce o utrzymanie i na pewno zagrają otwarty futbol do czego pewnie zmuszą Atletico, które najchętniej wygrali by ten mecz najmniejszym nakładem sił. To, że Rayo strzeli tutaj 3 bramki z żelazną defensywa Atletico wydaję się raczej niemożliwe. Atletico natomiast będzie się starać za wszelką cenę strzelić tutaj bramkę i dowieźć to do końca. Nie powinniśmy zobaczyć tutaj z ich strony 90min dominacji w ofensywie. Po ewentualnym prowadzeniu w meczu raczej będą się starać tylko przeszkadzać rywalom. Zdecydowanie polecam bo kurs zachęca.
✅83

Otrzymane punkty reputacji: +5
macias76 81

macias76

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska Ekstraklasa, grupa spadkowa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Korona Kielce - Wisła Kraków
Typ: 1
Kurs: 2.9
Bukmacher:gamebookers
Analiza:
chlopaki widza zwyciestwo wiselki nie przecze idzie im calkiem niezle i rozzsadek podpowiada wygrana gosci ale po ostatnim meczu ze slonikami w druzynie pojawila sie rysa i to niemala ja tu widze spadek formy i porazke z korona, wiselka grajac ostatni mecz u siebie zagrala wrecz fatalnie absolutnie niezasluzyla nawet na remis sloniki grali ofensywnie caly mecz i caly mecz przewazali we wszystkich statystykach, osobiscie widze tu zwyciestwo korony jednakze ostatnio mi nie idzie wiec ???? zyczyc mi pozostalo tylko powodzenia i do przodu korona
190

Otrzymane punkty reputacji: +9
wp76 911

wp76

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Węgry
Godzina: 19:00
Spotkanie: Diosgyor VTK - Paks
Typ: 1/1
Kurs: 3.6
Bukmacher: Bet365
Analiza:
DVTK po 6 kolejnych wygranych meczach na własnym boisku ostatnio przegrał z Honvedem 1-2. W tym meczu powinien wrócić do zwycięskiej passy, ponieważ za przeciwnika ma Paks, drużynę, która z kolei na 6 ostatnich meczów wyjazdowych przegrała aż 5. Diosgyor z tych 6 wygranych, 5 rozstrzygnął w 1 połowie, Paks z wyżej wspomnianych 5 porażek, w 3 z nich przegrywał już do przerwy - stąd mój typ.
Jeżeli DVTK ma to wygrać, to już w pierwszych 45 minutach powinniśmy zobaczyć gola.
Sok szerencsét ????
100

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Dyscyolina : Tenis ATP Madryt kwalifikacje
godzina : 18.00
Spotkanie : Radek Stepanek - Taylor Fritz
Typ Stepanek zwycięstwo 2:0
Kurs 2.87
Bet365
analiza:
Radka Stepanka raczej nikomu nie trzeba przedstawiać , weteran kortów światowych który radzi sobie ciągle nieźle na każdej nawierzchni , choć ostatnimi czasy skupił się bardziej na deblu .Wiadomo wiek robi swoje a w singlu się trzeba nabiegać .Nimeniej jednak ostatnio Radek kilka dobrych wyników na mączce pokonany Marcel Granolers , Vaselina , Santiago Giraldo pozwala to sądzić że Radek jest przygotowany do ziemnej częsci sezonu i w niezłej dyspozycji.
Na przeciwko stoi młody, zdolny , amerykański kot ale z bardzo miernym doświadczeniem na mączne 9 meczów 4 wygrane 5 porażek a ostatni mecz na cleyu rozegrany ponad rok temu.
Stawiam tutaj na pewne zwycięstwo Radka.
100

arthas-orc 334

arthas-orc

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna- Bundesliga
godzina: 18:30
Spotkanie: Leverkusen- Herta
Typ: 2
Kurs: 6.50
buk: bet365
analiza: Kursy na Hertę zdecydowanie zawyżone. Oczywiście to Bayer jest faworytem i wydaje się , że prawdopodobnie nie straci dziś punktów ale w związku z tak nieproporcjonalnymi kursami na oba zespoły nie mogę się powstrzymać i nie zaryzykować. Szczególnie, że dotychczas kursy koło 1.50 na Leverkusen wystawione było kiedy mierzyli się z Bremą czy Stuttgartem, a nie grającą o Ligę Mistrzów rewelacją sezonu. Berlińczycy jeśli chcą marzyć o Champions League muszą dziś powalczyć o zwycięstwo, szczególnie w kontekście cennego remisu Moenchengladbach w Monachium. Gospoadarze nie są nie do ogrania co pokazał pierwszy w tym sezonie pojedynek obu druzyn, który wygrała w Berlinie Herta. 2 pojedynek zespołów z góry tabeli, może w nim przy odrobinie szczęścia zdarzyć się kompletnie wszystko, nawet mimo faktu,że Herta zatraciła impet, a Leverkusen zdaje się go nabierać. Uważam, że zwycięstwo gości w tym spotkaniu nie będzie sensacją, co najwyżej lekkim zaskoczeniem, bo na ten moment tych drużyn nie dzieli aż tak wiele aby jedną spisywać na straty już przed pierwszym gwizdkiem sędziego.
100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom