>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 30.04.2015 (czwartek)

Status
Zamknięty.
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Tutaj p odajem y typy
na czwartek - 30. Kwietnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: CONCACAF LM
Godzina: 2:00
Spotkanie: Montreal - Club America
Typ: X/2
Kurs: 4.80
Bukmacher: unibet
Analiza:
Rewanżowe spotkanie w play-offach turnieju CONCACAF Champions League pomiędzy kanadyjskim Montreal Impact (Krzysztof Król tam grywał niedawno i dostawali bęcki od każdego), oraz Club America (mistrz Meksyku). Pierwszy mecz zakończył się remisem 1-1, gdzie America było faworytem na pograniczu kursu 1.15-1.20. Statystyki wyglądały tak. Strzały 22-2. Rzuty rożne 16-2, gol dla Montreal już w 16 minucie. America odpowiedzieli w 88. Montreal udało się jakoś przeciwstawić naporowi, mieli też oczywiście masę szczęścia. Dziś wystarczy im remis 0-0, by awansować. Jeśli na wyjeździe potrafili zagrać na 1 z tyłu, to i u siebie mam nadzieje pograją defensywnie. Przynajmniej do czasu. Z pewnością tak jak i wczoraj faworytem i to sporym są goście, ale którzy na wyjeździe wygrali ostatnio... w lutym! Z Saprissą 3-0 w CONCACAF (0-0 do przerwy) i z UNAM w lidze meksykanskiej (takze 0-0 do przerwy). Pozniej albo przegrywali albo remisowali, także nutka zawahania jest ale mysle ze napór będzie trwał.
⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: NHL PLAYOFF
1:30 am
Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings
// Red Wings OT @ 2,65 Unibet !
Bukmacherzy faworyzują zespół z Florydy i powiem szczerze, że podoba mi się taka opcja, bo kurs na Skrzydła są jak najbardziej do grania. Wcale mnie to nie zniechęca, że kursidło jest wysokie. Samo spotkanie na pewno nie będzie monotonne, ani nie będzie atakował tylko jeden zespół. Ekipa z Florydy, wyrównała stan rywalizacji, w Detroit i zagrali bardzo dobre zawody. Ale czego jestem do dziś rozczarowany, w tych playoff u Błyskawic to postawa jednego zawodnika, który powinien się dwoić i troić aby siać niebezpieczeństwo bramkarzom, z naprzeciwka. Mowa tu o Stamerze. Stamkos, jeszcze ani razu nie ulokował gumy w sieci, w tych playoff. Gra w lekkim cieniu, bez polotu, bez werwy. Momentami dużo na tym team Florydy traci, bo jeszcze podczas sezonu zasadniczego, niemal każdy Power play w wykonaniu Tampy, było pod jego dyktando. Punktował, trafiał a teraz? Teraz coś się zblokowało i nie wierzę, że dziś się odrodzi, bo jest to mecz, w którym trzeba obowiązkowo wygrać. Skrzydła, to bardziej doświadczony team, mająca w swoim rosterze również kilka zawodników którzy mnie jeszcze nie zawiedli w tych PO. Jako kapitan Zetterberg, dużo widzi, asystuje. Jest niebezpieczny ale prócz tego jest wspierany przez innych zawodników takich jak Nyquist, który przypomina mi grą swoją Daytsuka, jest Tatar, a nawet taki Helm. Na pewno nie będzie tu spacerku, bo to mecz prestiżowy. Nie ma czasu na przelewki, nie ma czasu na fuszerki. Dlatego myślę, że tutaj doświadczona ekipa, pozostawi po sobie lepsze wrażenie i moim zdaniem będą to Skrzydła. Już Zetterberg swoje zrobi, żeby swój team przebrnąć dalej. Stawiam na Skrzydła.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +23
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina piłka nożna Włochy
Spotkanie Empoli-Napoli
Typ: Goscie dokładnie 1 golem
Kurs @ 3.85
Buk Unibet
Godz: 20:45
Witam, an dzień jutrzejszy postanowiłem pobawić się w zagranie włoskiej ekstraklasy piłkarskiej, w spotkaniu kończącym 33 kolejkę włoskiej serię A, druzynę Napoli podejmie przed swoją publicznością Empoli, obie ekipy w tym sezonie miewały różne spotkania, goscie są znacznie wyżej w ligowej klasyfikacji i są w tej kolejce zdecydowanym faworyte, tym bardziej że gospodarze są nisko w ligowej klasyfikacji to problemem jest to że praktycznie już utrzymali się w lidzę w obecnym sezonie a co za tym idzie może zabraknąć im motywacji do dobrej gry w tej kolejce goscie w poprzednich swoich spotkaniach radzili sobie dobrze tak w ligowych realiach jak w spotkaniach o półfinał Ligi Europejskiej, gdzie ekipa Napoli wyrzuciła za burtę drużynę Wolfsburga , który był teoretycznie równorzędnym rywalem dla Napoli. Tutaj goscie mają o co walczyć w chwili obecnej są dopiero na 4 miejscu a do 3 pozycji trać zaledwie tylko 2 punkty, 3 ostatnie spotkania były to spotkania w bardzo dobrym wykonaniu, pokonanie ekipy Fiorentiny 3:0 Sampdorii 4:2 oraz Cagliari 0:3. teraz może być tak samo,ale z racji że Napoli gra na wyjeździe a w takich spotkaniach radzi sobie róznie, więc myślę że ekipa gości wygra 1 golem.
⛔ 100

winston_smith 64

winston_smith

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Belgia - 1 liga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Gent - Anderlecht
Typ: 2 DNB
Kurs: 2.2
Bukmacher: Bet365
Analiza:
6 najlepszych drużyn walczy o tytuł mistrzowski w Belgii. Nikomu chyba nie trzeba mówić, że Fiołki to ikona Belgijskiej piłki, nie znaczy to oczywiście, że muszą koniecznie zdobyć tytuł. Skąd pomysł na taki typ? Po pierwsze liderzy z Brugii mają na ten moment 4 pkt przewagi nad Anderlechtem, który rozegrał o jeden mecz mniej. Gent jest bliżej, bo traci tylko 3 pkt do lidera. Po drugie ostatni mecz między tymi ekipami skończył się zwycięstwem Gent 2:1 i to na terenie Anderlechtu. Po trzecie Anderlecht w ostatnim meczu pokonało Kortrijk 5:1, wcześniej zaliczyło dwie wyjazdowe porażki w Liege i Brugii. I co to wszystko oznacza? Zupełnie nic ???? najważniejsze jest to, że Gent ostatnio wygrał z Anderlechtem u siebie w ... 2006 roku. Dla mnie spoko. Jeżeli myślą gonić lidera muszą jutro wygrać. Nie chce mi się wierzyć w 3 z kolei porażkę w meczu wyjazdowym w fazie mistrzowskiej. Powodzenia.
⛔ 100

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Atlanta - Brooklyn
Godzina: 1:00
Typ: 2
Kurs: 4,75
Bukmacher; Bet365
Analiza:
W rywalizacji mamy 2-2 wiec aż takiej rozbiezności w kursach sie nie spodziewałem, wiadomo atut własnego boiska przemawia za ekipą Hawks jednak granie w ich strone nie daje żadnego value. Jak do tej pory zawsze wygrywali gospodarze w tej rywalizacji jednak taka tendencja może sie odwrócić zważywszy na to że własnie dwa ostatnie mecze wygrała ekipa z Brooklynu. Dla mniej odwaznych można zagrać handicapy które daja naprawde dobry kurs, nie sadze by było tu bardzo wysokie zwycięstwo którejś z ekip. Powodzenia;)
⛔ 100

maer 748,4K

maer

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Niemcy ( Regionalliga West )
Spotkanie: Alemannia Aachen - FC Viktoria Köln
Typ: 1
Kurs: 2.20
Godzina: 19.30
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam na 31 kolejkę ligową w niemieckiej Regionalliga West.
W mieście Aachen na tamtejszym New Tivoli mogącym pomieścić prawie 33 tysiące widzów odbędzie się mecz o ligowe punkty pomiędzy miejscowym Aachener Turn-und Sportverein Alemannia założonym w 1900 roku o barwach czarno-żółtych a w gości z miasta Cologne przyjedzie drużyna założona w roku 1904 o barwach czerwono-biało-czarnych a mianowicie Fußballclub Viktoria Köln.
Alemannia Aachen rozegrała w tym sezonie ligowym 30 spotkań w których zdobyła 59 punktów i zajmuje 2 miejsce w tabeli ligowej z bilansem bramkowym 44-19 a FC Viktoria Köln zajmuje 3 pozycję w tabeli niemieckiej Regionalliga West ze zdobytymi 56 oczkami w swoich 29 meczach, bilans bramek 59-21.
Gospodarze u siebie w tym sezonie ligowym 12-3-0 czyli w swoich 15 meczach zdobyte 39 oczek, bilans bramek na swoim New Tivoli 29-8 a gośćie na wyjazdach 5-6-3 czyli zdobyte 21 punktów w swoich 14 spotkaniach, bilans bramkowy w delegacjach 23-13.
Mecz zapowiada się ciekawie gdyż obie drużyny dzieli w tabeli ligowej tylko 3 oczka i obydwa zespoły posiadają jeszcze szansę na awans klasę wyżej w tym sezonie ligowym a w ostatnim ich spotkaniu rozegranym o ligowe punkty w mieście Aachen to goście z miasta Cologne wygrali w stosunku 0-1.
Moim tyopem na to spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy, Aachener Turn-und Sportverein Alemannia w tym sezonie ligowym na swoim terenie gra wprost wyśmienicie strzelając dużo bramek i mało ich tracąc a Fußballclub Viktoria Köln lepiej gra na swoim stadionie i w delegacjach już ta dobrze nie jest i moim zdaniem komplet 3 oczek pozostanie na New Tivoli w mieście Aachen.
⛔ 100

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - PLK
Godzina: 19:00
Spotkanie: Energa Czarni Słupsk v Śląsk Wrocław
Typ: Czarni Słupsk -5.5
Kurs: 1.88
Analiza:
Play-off w polskiej lidze czas zacząć. Na początek spotkanie Energa Czarni - Śląsk Wrocław. Co ciekawe w rundzie zasadniczej obie drużyny wygrały na parkiecie przeciwnika. Od tamtego czasu sporo się zmieniło. Czarni zmienili trenera i podkoszowego do składu doszedł Blassingame, Cesnauskis i Pasalić z kolei Śląsk rozstał się ze Skibniewskim na jego miejsce zatrudnili Radivojevića. Ostatnimi czasy Czarni we własnej hali są piekielnie trudni do pokonania(jedynie 3 porażki w sezonie zasadniczym w tym 2 na początku ligi). Zatem własny parkiet będzie sporym atutem. Sporą przewagę Czarni Słupsk mają na obwodzie i w strefie podkoszowej. Blassingame, Shiloh i Gruszecki na obwodzie i Eziukwu z Pasalicem podkoszem zawodnicy którzy mogą budzić postrach w lidze. Śląsk bez typowej &quot;jedynki&quot; podkoszem jedynie z ogarniętym Mladenovicem. Na obwodzie niby z Wiśnią, Tricem i Radivojevićem lecz nie są oni w najwyższej formie. Podsumowując Czarni w wysokiej formie - jedynie kiepski mecz z Turowem(no i może z Polpharmą ale tam grali na pół gwizdka) - Śląsk formą nie imponuję dodatkowo grają na wyjeździe co nie stawia ich w roli faworyta. Słupsk od początku pewnie narzuci swój styl grania tak jak to było w ostatnich meczach(z Rosą, Stelmetem) i bez problemu powinni pokonać Śląsk.
⛔ 100

realadi 5K

realadi

Użytkownik
Dyscyplina; piłka nożna Primera Division
Godzina;20;00
Spotkanie;Vallecano-Valencia
Typ;2
Kurs;1.83
Bukmacher;Bet365
Analiza; mecz pomiędzy 11 a 5 zespołem ligi. Vallecano ma już spokojną głowę bo mają 10 pkt przewagi nad strefą spadkową a przy obecnej formie i terminarzu jaki im został do rozegrania mogą byc spokojni o utrzymanie w lidze,z drugiej strony Valencia która walczy o kwalifikacje LM z Sevilla która pokonała wczoraj spokojnie Eibar 3-1. Być może przy odrobinie szczęścia Valencia ma szansę na bezpośredni awans do rundy grupowej LM ( wszystko zależy od meczu Atletico który trwa podczas pisania tej analizy). Ale do rzeczy,Vallecano to drużyna która z 10 ostatnich spotkań wygrała 5 i przegrała również 5czyli forma dość dobra powiedzmy,ale gdy spojrzymy na to z kim grali i jakie wyniki padały możemy być spokojni o nasz typ ponieważ wygrane z Eibar,Almerią,Granadą,Levante czy Malagą to nie są porażające wyniki bo to ekipy średnie jeśli liczyć Malagę pozatym słabe...Jeśli przyszło i grać z Sevilla,Realem,Barceloną,Bilbao czy Celtą nie mieli nic do powiedzenia bo w każdym z tych spotkań przegrywali conajmniej 2 bramkami i z Barcą i Celtą nawet po 6-1...Zła wiadomość to taka że z 5 wygranych meczy aż 4 zaliczyli na swoim stadionie i dziś też spotkanie odbywa się tu więc Valencia która średnio radzi sobie na wyjazdach może mieć lekkie lub większe problemy dlatego nie stawiam tu handi (zrobiłbym to gdyby gospodarzem była Valencia)...jednak liczę na skromne zwycięstwo gości ponieważ maja cel w tym sezonie i ich gra może się podobać,bo bilans ostatnich 10 spotkań 6-3-1 jest dobry biorąc pod uwagę to że przegrali tylko z Barceloną na Camp Nou a remisy zaliczyli w meczach z 3 poważnymi ekipami tj. Bilbao,Villareal i Atletico...wyjazdowo jest gorzej bo potrafili przegrać z Malagą jednak to było na początku lutego a potem przyszła ładna seria 5 meczy bez porażki aż przerwała ją właśnie Barcelona. H2H dobre bo 7-1-2 na korzyść Valencii a także wyjazdowe H2H na 5 meczy 4 wygrane Nietoperzy przy czym jedno spotkanie odbyło sie w 2003 roku więć jego właściwie nie bierzemy pod uwagę... Podsumowując,kurs wart zagrania i mimo że juz wiele razy &quot;przejechałem się&quot; na wyjazdach Valencii liczę że tym razem będzie ok. Powodzenia
⛔ 100

andie 333

andie

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja, Allsvenskan
Godzina: 19:05
Spotkanie: Orebro - Hammarby
Kurs: 2,8
Bukmacher: bet365
Analiza:
Witam po wczorajszym udanym kolejnym kursie 1,75 przenosimy się do Szwecji, gdzie Orebo podejmuję Hammarby. Krótko o zespołach
Gospodarze zajmują obecnie Ostatnie miejsce w lidze przy rozegranych 5 meczach (0/1/4) a więc mają zaledwie jeden punkt przy bilansie goli strzelonych do straconych 2/11
Goście z kolei zajmują 6 miejsce mając przy rozegranych 5 meczach (3/1/1) mają 10 punktów przy bilansie 8:6. Gdy wygrają ten mecz mogą awansować nawet na drugie miejsce w tabeli.
W ostatnich meczach h2h statystyki nie są ani zachęcające ani odstraszające na 5 meczy rozegranych między sobą raz padł remis i dwukrotnie wygrywała drużyna gości i gospodarzy.
Dlaczego uważam więc, że Hammarby wygra na wyjeździe?
Pierwsze co mi się rzuca w oczy to jak fatalnie grają goście i ich bilans bramkowy, z kolei gospodarze zremisowali mecz z obecnie drugą drużyną w tabeli a przegrali z pierwszą. Według mnie powinni rozsmarować ich jak masło i przybliżyć się do lidera.
Według mnie maksymalnie co mogą wyciągnąć gospodarze to remis a to przy dużym szczęściu. Według mnie jutro mocna dwójka.
Pozdrawiam ????
⛔ 100

kary1 477

kary1

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 03:30
Spotkanie: Grizzlies - Blazers
Typ: Grizzlies -9.5
Kurs: 2.55
Analiza:
Dzisiejsze value dnia przewiduje wysokie zwycięstwo Grizzlies nad Blazers. Jak na razie na własnym boisku Grizzlies za każdym razem wysoko wygrywało z Blazers i nie specjalnie zanosi się na to, aby miało się to zmienić właśnie dzisiaj. Grizzlies to znakomita ekipa, a Blazers po prostu nie mają kogoś kto umiałby poprowadzić tą drużynę do zwycięstwa, bo ewidentnie widać, że Lillard to niewypał tegorocznych play-offów. Moim zdaniem mecz zostanie szybko rozstrzygnięty, a Blazers zauważając jak dużo stratę ma do swoich rywali przestanie walczyć o zwycięstwo. Typ może jest trochę ryzykowny, ale myślę, że nie powinno być jakiś większych problemów z jego wejściem, zwłaszcza, że kurs jaki oferują nam bukmacherzy jest wręcz idealny. 10 punktów przewagi to nie jest jakaś ogromna ilość i nie trzeba mistrzów koszykówki, aby to osiągnąć. Dla mnie mierzą się dwie zupełnie inne drużyny i Blazers może już żegnać się z play-offami. Szczerze mówiąc lekko się zdziwiłem gdy zobaczyłem, że wygrali jeszcze czwarty mecz.
⛔ 100

masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 03:35
Spotkanie: Memphis Grizzlies - Portland Trail Blazers
Typ: Under 189,5 pkt
Kurs: 1.90
Analiza:
VS
Jak na możliwości defensywne gospodarzy dzisiaj widzę sporą szansę w tym underze. Gospodarze pewnie będą chcieli skończyć serię przed własną publicznością, a Portland pokazało jedynie coś u siebie, w pierwszych dwóch meczach w Memphis nie mieli wiele do powiedzenia. Co prawda dzisiaj może być trochę inaczej, nie gra Conley, jednak siła defensywna jest i nie powinni przekroczyć wystawionej dzisiaj linii. Przebłyski w drużynie gości miewają Lillard i Aldridge, jednak nie są oni w najwyższej formie, w dodatku Aldridge wciąż ma problem z kciukiem, co minimalnie, ale może wpływać na jego dyspozycję rzutową. Cóż, ja dzisiaj cudów punktowych nie oczekuję, lock-down Grizzlies powinnien załatwić dzisiaj sprawę. Po za tym, w ostatnich 10 meczach u siebie linia przekroczona tylko 3 razy i to z mocnymi drużynami (Cavs, Golden State, OKC). Portland w obecnej formie nie można zaliczyć do tego grona i wydaje mi się, że dzisiaj spokojnie po zwycięstwo sięgną gospodarze, a kluczem do tego będzie właśnie obrona, z której Miśki słyną.
Polecam! ????
⛔ 100

stanley-63 1,8M

stanley-63

Typer
⚽ Szwecja / Allsvenskan /
Godzina 19:00
Helsingborg : GIF Sundsvall
Typ - over 4.5
Kurs - 5.50 / Bet365

W Szwecji nie zwalniają tempa i dziś kolejna 6 kolejka przed nimi a dla piłkarzy Helsingborga ta przerwa między 5 a 6 kolejką wyniosła zaledwie 72 godziny bo 27 grali wyjazdowe spotkanie z IFK Goteborg które przegrali 3:1 , dziś podejmują u siebie beniaminka z Sundsvall który zajmuje 10 pozycję z bilansem 2-1-2 i br. 8:10 , te dwa zwycięstwa które beniaminek ma na swoim koncie to zwycięstwa w meczach wyjazdowych i tak ostatni wyjazd to wygrana z Orebro 3:1 a wcześniej pokonali Atvidabergs 3:2 i jak nie trudno obliczyć to 5 goli strzelonych w meczach wyjazdowych na 8 ogólnie i w/g mnie jest szansa na gola także i dziś przynajmniej na to liczę , gospodarze natomiast u siebie rozegrali dwa spotkania i na inaugurację zremisowali bezbramkowo z Falkenbergs natomiast ostatni mecz u siebie pokonali Norrkoping 3:1 tak więc z ich strony także spodziewam się i to nie jednego gola . Dlaczego tak wysoki over ? a no nie ukrywam że dla kursu ale jest też druga linia a tą jest H2H które wyrażnie jest na korzyść piłkarzy z Helsingborga i tak na 16 meczy bilans 12-3-1 i br. 35:13 co daje nam średnią 3.00 natomiast u siebie bilans 7-0-1 i br 19:6 i tu średnia wyższa 3.13 , ostatni ich pojedynek z 2012 roku to 4:0 ale bywały też wyniki 5:2 , 4:1 czy 3:3 tak więc liczę że gospodarze pokażą dziś wyższość nad rywalem i parę goli z ich strony padnie natomiast dobra postawa beniaminka na początku sezonu i to szczególnie w meczach wyjazdowych także daje nadzieję na gola i stąd over 4.5 a jak będzie zobaczymy !
⛔ 100

f1sheer 20

f1sheer

Użytkownik
Dyscyplina piłka nożna Włochy
Spotkanie Empoli-Napoli
Kurs 1.8
Buk bet365
Godz: 20:45
Zapraszam na 33 kolejkę włoskiej ekstraklasy. Do Empoli przyjeżdża zespół, który cały czas wierzy w to, że zakwalifikuje się do LM, co jest rzeczą realną gdyż mają mecz mniej od znajdującej się na 4 miejscu Romy i tylko 5 punktów co straty, czyli w przypadku wygranej będzie brakować im zaledwie dwóch punktów na 5 kolejek przed końcem sezonu. Zespół gospodarzy dość dobrze spisuje się w ostatnich 5 meczach u siebie - ani razu nie przegrali ( 3z, 2r), warto dodać, że nie grali z zespołami aspirującymi o top4 (Parma,Sassualo,Genoa,Chievo,Cesena), ale mimo to wydaję się, że mecz będzie zacięty, chociaż patrząc na tabele może wydawać się, że zespół Silvio Baldiniego ma utrzymanie w garści - teraz mały cytat Pudziana &quot;Łatwo skóry nie sprzedadzą&quot;. Zespół Napoli w dość kiepskiej formie na wyjazdach, ostatnio zaryzykowałem i dałem typ na Napoli, które mierzyło się z Cagliari i wygrali pewnie 3:0, tym razem też liczę na zespół Beniteza!
⛔ 100

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Piłka nożna, Włochy, Serie A
20;45
VS

Empoli - Napoli
Typ : Powyżej 14 rożnych @ 6,00 b365
Napoli w niesamowitym gazie, to co robią ostatnio z rywalami to jest po prostu miazga. Grają aż miło, pytanie dlaczego nie mogli tak wcześniej? W ogóle te ich wyniki w tym sezonie to jedna wielka sinusoida. Obecnie wkroczyli na ten wysoki poziom, To co zagrali przeciwko Sampdorii było wielkie, Grande Napoli można powiedzieć. Insigne, Gabbiadini, Higuain nawet David Lopez wyglądali świetnie. Dużo gry na klepę, na fantazji, bawili się grą. Widać, że forma niesamowita. Oby to się przełożyło na awans do finału LE i być może triumf w Warszawie. Ponadto są w takiej dyspozycji jednak na pole position jakby w walce o miejsca dające LM w przyszłym sezonie. Przed nimi dwie drogi awansu do tych rozgrywek w sumie. Ta ligowa i ta pucharowa poprzez zwycięstwo w LE. Oby z którejś udało im się tam dostać bo takie Napoli chce się oglądać.
Napoli jest faworytem tego meczu, ale Empoli to mistrzowie remisów i kurs @1,80 jak na wyjazd nie powala szczerze mówiąc tym bardziej, że teren trudny, a mam w pamieci jak męczył się tu Juventus, Roma (Jeszcze w szczytowej formie) dlatego wolę sobie typowanie na Napoli odpuścić. Poszukam czegoś innego, czegoś co sprawdziło się dwa tygodnie temu. W tym meczu myślę, że sugestia powinna być jedna. Zainspirowany tym co napisał @Grac45. Pozwolę sobie zacytować kawałek jego wypowiedzi.
Z resztą Empoli u siebie a na wyjeździe to dwie różne drużyny, ostatni okres gry u siebie to 4 mecze i 10 punktów, remis z Geoną a pozostałe 3 wygrane to w każdym meczu zrobione różnicą 2 bramek z rywalami o podobnym poziomie.
Co jest charakterystyczne w ich meczach u siebie to niesamowita łatwość nabijania rożnych jakiej nie mają nawet co niektóre drużyny z czołówki ligi. I tak kolejno: 10 z Sassuolo, 9 z Genoą, 9 z Chievo, 4 z Ceseną, 6 z Udinese, 10 z Interem, 11 z Veroną, 10 z Torino czy 11 z Atalantą
Po całość wpisu odsyłam -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f27/31-kolejka-serie-a-18-20-04-zalegly-genoa-parma-15-04-a-120663.html#post5305736
Wspomniany tam meczu z Parmą zakończył się remisem 2:2, ale w rożnych się zgadzało i 13-2.
Tym razem czeka ich mecz z Napoli. Pewnie Empoli nie zrezygnuje ze swoich ofensywnych poczynań bo grają ofensywnie i fajnie z przodu. Na przeciwko Napoli, które słynie z dobrej gry skrzydłami. Wrócił dodatkowo Insigne, który kapitalnie zagrał przeciwko Sampdorii. Jest też Callejon z drugiej strony, Mertens w obwodzie czeka na szansę. Boczni obrońcy Strinić/Ghoulam i Maggio też mają ofensywne zapędy przecież. O rożne nie powinniśmy się martwić chyba ze strony Napoli.
Tak więc chyba można spróbować wyższe linie na rożne.
--------------------------------------
http://forum.bukmacherskie.com/f27/33-kolejka-serie-a-28-30-kwietnia-121094.html#post5328827
ODWIEDZAJCIE! DYSTKUTUJCIE w najbardziej merytorycznym dziale na forum! ;)
⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Estoril
Godzina:
17:30
Spotkanie:
Montanes A. - Muller G.
Typ:
Montanes A.
Kurs:
1.78
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
W rankingu dzieli jest około 80 miejsc, ale teraz moim zdaniem Muller nie będzie już taki mocny. Zacznijmy od tego, że Gilles na nawierzchni ziemnej wcale nie jest taki dobry, praktycznie na przestrzeni ostatnich lat w ogóle na niej nie grał (0:4 w 2013 roku). Bazuje on wyłącznie na serwisie. W pierwszym meczu na turnieju stracił on set z 20 latkiem z miejsc około 280.
Montanes co prawda ma już swoje 34 lata, ale nadal to nieobliczalny zawodnik który nie wiadomo w którym momencie odpali z najlepszą formą (patrz np. Andujar w Barcelonie). Nawierzchni ziemna to dla niego miód, choć on również stracił set z Fischerem z ponad 300 miejsca w rankingu. Muller nie grał nic od czasu turnieju w Miami, uważam że w tym meczu Montanes wcale nie jest bez szans. Oglądałem Luksemburczyka w meczu z Djokovicem na Australian Open i łapałem się za głowę jaki on jest beznadziejny w wymianach gdy nie wchodziło mu 1 podanie.

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +5
ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 20:00
Spotkanie: Rayo - Valencia
Typ: over 5,5
Kurs: 7,0
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Rayo bardzo ofensywna ekipa oraz bardzo słaba defensywa. Mimo że są trzecią drużyną pod względem posiadania piłki wraz tracą najwięcej goli (razem z Granadą).
Valencia dobra dyspozycja w całym sezonie (noo... może oprócz dwóch meczów - z Deportivo i Levante wyjazdowe, ale to jeszcze z 2014 roku). Rayo już o nic nie gra, więc raczej nie będą się ciskać, aby murować bramkę (w sumie oni nigdy nie murują!) i jak najmniej goli stracić. Natchnieniem na ten typ jest spadek Betisu z tamtym sezonie. Mieli pewny spadek i zdarzało im się po prostu odpuścić mecz defensywnie, a zabrać się jedynie za ofensywę. Zawsze fajnie dla napastnika zdobyć gola nawet nie zwracając uwagi na jego wagę.
Valencia w meczach z Sevillą powinna stracić ze 4 gole, sami mieli kilka dobrych sytuacji i choćby jeden im się należał. Z Real było bardzo podobnie.
Myślę, że limit niewykorzystanych sytuacji się wyczerpał i w tym meczu wpadnie mocny overek.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +7
gladiators 1,9K

gladiators

Użytkownik
Dyscyplina: ???? WTA - SINGIEL: Marrakech (Maroko), ziemna - Ćwierćfinał
Godzina:
16:30
Spotkanie:
Schmiedlová A. K. - Bacsinszky T.
Typ:
powyżej 20.5 gemów w meczu
Kurs:
1.84
Bukmacher:
Pinnacle Sports
Analiza:
Ostatni dzień i ostatni typ w tym miesiącu. Stawiam na zacięty pojedynek pomiędzy 21-letnią Słowaczką Schmiedlovą z o 5 lat starszą Szwajcarką Bacsinszky. Obydwie zawodniczki w ostatnim czasie prezentowały się przed Polską publicznością. Karolina wygrała turniej w Katowicach, Timea zaś rozwiała nasze nadzieje związane z Fed Cup pokonując w bezkompromisowy sposób siostry Radwańskie. Patrząc na poziom gry tenisistek jestem pewien, że czeka nas najbardziej wyrównany, a przede wszystkim zacięty ćwierćfinał tego turnieju. Nie ma wątpliwości, że obydwie zawodniczki grają swój tenis. Ponadto jesteśmy na kortach o nawierzchni ziemnej. Zarówno dla jednej jak i dla drugiej są to korty na których czują grę. Karolina dotąd rozegrała 255 spotkań z czego na cegle było ich 122. Bilans 90 zwycięstw do 32 przegranych. Timea ma rozegranych 519 meczów, z czego 217 na kortach zimnych, z bilansem 154 do 63. Timea w zeszłym sezonie zrobiła świetny wynik co mocno zaprocentowało na jej rankingu, jest 21 na liście WTA. Karolina 2011 rok miała dotąd najskuteczniejszy, ale od 3 gra równo i plasuje się na 46 pozycji. Słowaczka w tym roku grała już na cegle, w Rio de Janeiro doszła do finału w którym uległa Errani. Timea ma więcej finałów, ale rozgrywanych na kortach twardych. W tym, że to są dopiero dwa mecze Szwajcarki na cegle upatruję odrobiny więcej szans dla Karoliny. Ogólnie za faworytkę uważana jest Timea. Tenisistki zagrały już ze sobą, choć mecz odbył się podczas Wimbledonu 2013 to wynik był trzysetowy z korzyścią dla Karoliny. Obydwie zawodniczki nie bronią tu żadnych punktów.

✅ 84

Otrzymane punkty reputacji: +8
T 12

tumanejro

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna , 1.Belgia.
Godzina: 20:30
Spotkanie: Gent - Anderlecht
Kurs: 3.00
Analiza:
Dziś w Belgii odbędzie się walka o 2 miejsce w lidze , które oczywiście daje kwalifikacje do Ligi Mistrzów.Puki co zajmuje je Gent , które spisuje się nieźle natomiast Anderlecht zalicza ostatnio &quot;małe&quot; wpadki.Na 5 ostatnich spotkań tych drużyn między sobą aż razy wygrał Anderlecht , lecz w ostatnim meczu Gent wygrało 1-2.Stawiam na Anderlecht ponieważ nie wyobrażam sobie by nie mieli okazji reprezentować Belgii w kolejnej edycji LM , po za tym kurs kusi i jest warty ryzyka.Pozdrawiam i Powodzenia ;)
⛔ 100

homel 918

homel

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - POLSKA: II liga - Kolejka 28
Godzina: 30.04.2015 17:00
Spotkanie: Rozwój Katowice - Legionowo
Typ: over 2.5
Kurs: 1.72
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Wicelider tabeli Rozwój Katowice podejmie 12 Legionowię która nadal nie jest pewna utrzymania, ale niewiele jej brakuje. Gospodarze walczą o awans , ale w rundzie wiosennej u siebie zadnego spotkania nie wygrali - ostatnie dwa mecze to remisy 2-2 z Sosnowcem i Puławami oraz przegrana 5-1 ze Stalową Wolą - jak widzimy strasznie bezkompromisowo graja i duzo strzelaja ale wiecej traca bramek takze fajny ofensywny zespol walczy o ten awans , goscie co prawda ostatnie 2 mecze na wyjezdzie to skromne wyniki 1-0 z Limanovia i 1-1 z Brzeskiem ale wczesniej potrafili robić ladne wyniki np 2-2 z Puszczą Niepolomice . Ogolnie sa to dwie mocne ofensywnie ekipy na 27 meczow w II lidze gospodarze 16 overow 2,5 a goscie 15. Takze zapowiada sie fajny ofensywny mecz bez kalkulacji bo goscie zbierac punkty musza a w przodzie taki scisk ze Rozwoj jesli chce awansowac musi wygrywac. Moglaby byc wieksza linia na over np 3,5 ale wole nie ryzykowac. Ostatni mecz Rozwoj przegral 3-1 na wyjezdzie z Stala Mielec i mysle beda chcieli sie zrewanzowac i pokazac ladna pilke dzisiaj jak na wicelidera przystalo.
✅ 72

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom