Witam wszystkich! To moja pierwsza analiza. Mam nadzieję ,że pomogę, a jeśli nie to proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam i Powodzenia koledzy ????
Dyscyplina: Piłka Nożna - Towarzyskie U21
Godzina: 16:00
Spotkanie: Grecja U21 - Chorwacja U21
Typ: Powyżej 2,5 bramki
Kurs: 2.15
Bukmacher: Expekt
Analiza: Pierwszy kupon i wydawałoby się ,że pewniaczka mam którym się z wami podzielę. Wynik meczu obstawiam na podstawie typowej analizy. Mianowicie ostatnie 3 mecze które grała chorwacja to :
Chorwacja 3 - 1 Czarnogóra
Chorwacja 3 - 0 Norwegia
Chorwacja 2 - 1 Anglia
Grecy zaś :
Grecja 3 - 1 Polska
Szwecja 3 - 0 Grecja
Grecja 2 - 1 Turcja
Po samej analizie widać ,że w ostatnich 3 meczach obu drużyn padało powyżej 2,5 bramki. Zauważyć, też można w obu przypadkach ofensywną grę.. a i każda z wymienionych powyżej drużyn traciła bramkę w ostatnich meczach (Grecja 5 , Chorwacja zaś 2). Powodzenia ????
100
Dyscyplina: Piłka Nożna - Towarzyskie U21
Godzina: 16:00
Spotkanie: Grecja U21 - Chorwacja U21
Typ: Powyżej 2,5 bramki
Kurs: 2.15
Bukmacher: Expekt
Analiza: Pierwszy kupon i wydawałoby się ,że pewniaczka mam którym się z wami podzielę. Wynik meczu obstawiam na podstawie typowej analizy. Mianowicie ostatnie 3 mecze które grała chorwacja to :
Chorwacja 3 - 1 Czarnogóra
Chorwacja 3 - 0 Norwegia
Chorwacja 2 - 1 Anglia
Grecy zaś :
Grecja 3 - 1 Polska
Szwecja 3 - 0 Grecja
Grecja 2 - 1 Turcja
Po samej analizie widać ,że w ostatnich 3 meczach obu drużyn padało powyżej 2,5 bramki. Zauważyć, też można w obu przypadkach ofensywną grę.. a i każda z wymienionych powyżej drużyn traciła bramkę w ostatnich meczach (Grecja 5 , Chorwacja zaś 2). Powodzenia ????
100