>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 30.01.2020 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi

Tutaj podajemy typy
na czwartek - 30. Stycznia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ ⛔100 punktów.

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania Fortuna
forBet
Totolotek
Lvbet
eTOTO
- STS
- Betclic

- betfan
- TOTALbet
- eWinner

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt;KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie możesz już podać nowego typu. przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz nagrodzony okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi

Dyscyplina: Tenis
Godzina: 09:30
Spotkanie: Federer - Djokovic
Typ: over 3.5 setów
Kurs: 2.00
Bukmacher:
Betfan
Analiza:Kurs 1.13 na wygrana Djokovica? Niezle zarty. Takie mecze zawsze rzadza sie swoimi prawami i nie widze tutaj zwyciestwa Djokovica 3:0. Moze i Federer ma juz swoje lata i meczyl sie tutaj z Sandgrenem, Fucsovicsem czy Millmanem nie wygrywajac pewnie po 3:0 jak jego rywal ale jest to dalej zawodnik ze scislego topu. Uwazam, ze kazdy zawodnik spokojnie wygra minimum 1 seta i bedziemy swiadkami niezlego widowiska. Obaj Panowie to top topow i w tego typu imprezach spinaja sie niesamowicie. Kursiwo eleganckie i trzeba to sprobowac.

100

betideologi 1,9K

betideologi

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Niemcy II Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie : Hamburger SV - FC Nurnberg
Typ : FC Nurnberg
Kurs : 5.50
Bukmacher : Fortuna

W  pogoni  za  wysokim kursem   spróbuję  dzisiaj  zagrać  coś  takiego. Oczywiście  typ  nie  jest  wyssany  z  palca  lub  wybrany  z  zamkniętymi  oczyma  z  listy  ogólnie dostępnych  i  choć  na  pierwszy  rzut  oka  może  wydawać  się  kuriozalny  sądzę  że  nie  jest  całkiem  odklejony od  rzeczywistości. Hamburger (2)  w  walce  o  awans  na  dzień  dzisiejszy  liczy  się  na  pewno.
Do końca  rozgrywek  cała  druga  runda  i  wszystko  jeszcze zdarzyć  się  może. Domowy  bilans  gospodarzy 6W-1D-1L  wskazuje na  domowe  boisko jako  mocny punkt  i  sięgnąć  po  3 pkt.  na tym  terenie  będzie  bardzo  ciężko  przyjezdnym ,  z tym  że  po świątecznej  przerwie  nie  do końca  wiadomo w  jakiej formie są  obydwa  zespoły.  Spotkania  sparingowe  nie do końca  wskazują  prawdziwy potencjał  w  danym momencie a walka o  punkty  weryfikuje  wszystko.

Nurnberg (17) z  nożem  na gardle  rozpoczyna  tę rundę  i  czeka  ekipę  ciężka  walka  o utrzymanie. Co  prawda dół  tabeli jest  bardzo  spłaszczony i  do  11 lokaty  tylko pkt.  straty  ale  tym  bardziej  potencjalna lista rywali grających o  to samo  bardzo długa. Grając  na  wyjeździe  Nurnberg  wygrało  jedynie  2  z meczy  ale  jak  wspominałem  po  przerwie  w rozgrywkach  wszystko  jest  możliwe. Obydwie  drużyny dokonały  pewnych  transferów ,  być  może  te  po stronie gości  okażą się  na  tyle  dobre  by  wywieź z  Hamburga  komplet punktów. Typ  trochę  życzeniowy ,  ale nie takie  rzeczy  się  zdarzają co  weekend na europejskich  boiskach.

100

djkruko 89,8K

djkruko

Mistrz Czterech Skoczni
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy 2 bundesliga
Spotkanie: HSV Hamburg - 1.FC Nurnberg
Typ: Nurnberg DNB
Kurs: 4.6
Bukmacher: etoto
Analiza:

Typując ten mecz wszystko przemawia dziś za gospodarzem, pozycja w tabeli, h2h, samopoczucie itd, ale moją uwagę przykuła tabeli drugiej ligi w Niemczech, i tak zacząłem sprawdzać inne w Europie i nigdzie nie ma tak małej różnicy punktowej pomiędzy wiceliderem a drugim od końca, bo to na dzień dzisiejszy 12 punktów. Zdecydowałem się grać na gości tylko dlatego że przepracowali bardzo ostro czas na obozie treningowym, w dodatku w meczach przedsezonowych wygrywali nawet Bayernem czy CSKA. Poza tym już w końcówce rundy jesiennej wyniki były bardzo dobre czego nie można powiedzieć o HSV. Podsumowując liga bardzo wyrównana każdy może wygrać z każdym i także Nurnberg dziś po dobrze przepracowanym okresie przygotowawczym pokusi się o zwycięstwo których potrzebują jak wody. Po sprawdzeniu czy mogę dodać ten mecz ktoś mnie ubiegł także podpieram się remis=zwrot.

100

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: Tenis ITF Mężczyźni Antalya 4
Godzina: 10:30
Spotkanie: Tristan Meraut  vs  Carlos Alcaraz Garfia
Typ: 1 set Tristan Meraut 
Kurs: 5,60
Bukmacher: Iforbet

Analiza: Podopieczny Juana Ferrero czyli 16-letni Hiszpan Alcaraz Garfia wybrał się na nawierzchnię ceglastą  do Turcji na turniej o puli nagród 15 tys $. 
Jego ostanie wyniki są imponujące ale na hardzie. Tu wyniki https://www.oddsportal.com/search/results/:UkhgIFEq/
Ja liczę na to że Francuz Tristan Meraut ogra w pierwszym secie młodego Hiszpana. Dzieli ich przepaść w rankingu ATP: Hiszpan jest aktualnie 446 zaś Francuz 1498. Ale jest jedno ale: Francuz by grać w tym turnieju w drugiej rundzie musiał rozegrać 4 spotkania, bardzo dobrze spisała się w 1 R gdzie oddał przeciwnikowi 3 gemy i przebijał się przez 3 rundy eliminacji.  https://www.tennisexplorer.com/player/meraut-91bab/

Liczę na niespodziankę.
Francuz, lat 24 1.85 m wzrostu i Hiszpan nie ma informacji o wzroście lat 16
https://www.atptour.com/en/players/tristan-meraut/mn85/overview

https://www.atptour.com/es/players/carlos-alcaraz-garfia/a0e2/overview

Wynik spotkania dostępny będzie pod linkiem https://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1868993

Pozdrawiam

100

R 1,3K

ralf63

Użytkownik
DYSCYPLINA: siatkówka 
GODZINA: 16:00
MECZ: Fenerbache vs Trentino 
TYP: Trentino  -1,5 seta 
KURS: 1,5
BUKMACHER: sts
ANALIZA: Witam, moja dzisiejsza propozycja pochodzi z siatkarskiej Ligi Mistrzów. Obstawiam, że Trentino pokona Fenerbache za 3 punkty i taki zakład oferuje sts po kursie 1,5. 

Jest to jedyny mecz w dniu dzisiejszym z siatkarskiej Ligi Mistrzów. I na pewno będzie to ciekawy pojedynek, chociażby dlatego, że w pierwszym meczu w Trydencie Trentino odwróciło losy rywalizacji i ze stanu 0:2 wygrali 3:2. Dlatego jeśli ktoś ma takie możliwości to polecam usiąść przed telewizor czy tablet i delektować się siatkówką na najwyższym poziomie. 
Miesiąc temu gospodarze zlekceważyli drużynę z Turcji i musieli gonić wynik. Myśle, że dziś taka sytuacja już się nie powtórzy. Na bazie tego doświadczenia powinni rzucić się na rywala od pierwszej piłki aby nie doprowadzić do nerwowych sytuacji. 
Trentino jest zdecydowanie lepszym zespołem. Na przyjęciu gra mistrz Europy Uros Kovacevic oraz brązowy medalista mistrzostw świata Aaron Russel, na libero najlepszy gracz na świecie na tej pozycji Jenia Grebernnikov, na środku drugi mistrz Europy Srecko Lisinac. Wszystkim dowodzi reprezentacyjny rozgrywający Włoch Simone Giannelli. 
W Fenerbache też ma kto grać chociażby Francuz Thibault Rossard czy znany z plusligowych parkietów Hidalgo Oliva. Ale to zdecydowanie za mało na mocny zespół z Włoch, który dziś musi wygrać aby wciąż liczyć się w walce do wyjścia z grupy. Powodzenia

50

Otrzymane punkty reputacji: +42
L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Godzina: 21:00
Spotkanie: Mirandes - Sevilla
Typ: Sevilla wygra
Kurs: 1.45
Bukmacher: STS
Analiza: Puchary zawsze rządzą się swoimi prawami, ale myślę, że zespół Sevilli jest w stanie bez większych problemów awansować w tym meczu. Mirandes jest na pewno solidne, ale dla nich dużym osiągnięciem było już wyeliminowanie Celty Vigo. W tym meczu za Sevillą przemawia dużo większy potencjał kadrowy, ale też fakt, że podchodzą do rozgrywek pucharowych całkiem na serio, stąd też dość regularnie meldują się w minimum półfinale. Kursy na zwycięstwo gości cały czas spadają. Myślę, że Sevilla wystąpi w optymalnym składzie.

100

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Dyscyplina: Tenis - Newport Beach
Godzina: 19:30
Spotkanie: Cepede - Podoroska
Typ: Podoroska
Kurs: 1.60
Bukmacher: STS
Analiza:

1/8 finału w Newport Beach na kortach twardych. Cepede 146. miejsce w rankingu WTA, zaś jej rywalka Podoroska zajmuje 258 miejsce. Według bukmacherów i wielu osób z zagranicznych forma faworytem jest Podoroska. A to dlatego, że bieżący rok rozpoczęła znakomicie. Wygrała wszystkie 12 meczów, tracąc przy tym tylko 3 sety. Cepede w tym roku rozegrała tylko 3 mecze, w tym jeden wygrała. Dwa mecze na nawierzchni twardej i dwa przegrane. Natomiast Podoroska na twardej wygląda znakomicie. 
W 1/16 Podoroska pokonała Di Lorenzo 2:1, która jest 122. rakietą WTA. Cepede w 1/16 była lepszą od słabiutkiej Gleason. 
Faworytka jest tylko jedna, znakomicie prezentująca się Podoroska, która jest w gazie. 

60

Otrzymane punkty reputacji: +24
S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej Szwecja SHLGodzina: 19:00Spotkanie: Malmo - Skelleftea Typ: Skelleftea z dogrywka i karnymi Kurs: 2.05Bukmacher: EtotoAnaliza:
Dzis do Malmo zawita podrazniona drużyna która od 3 spotkań w lidze nie doznała smaku zwycięstwa. Sytuacja o tyle dziwna że 2 z tych meczy rozegrane były z zespołami niżej notowanymi które nie zwyciężają zbyt często. Malmo nie lubi grać z drużyną Skelleftea co doskonale pokazuje nam H2h, w 2019 roku zespoły spotkały się 3 razy i za każdym razem Malmo musiało uznać wyższość gości. Obie drużyny sasiaduja ze sobą w tabeli ale jeśli weźmiemy pod uwagę fakt meczów u siebie i meczów na wyjeździe to sytuacja ulega zmianie. Malmo w meczach domowych zajmuje 10 miejsce a ogółem 9. Natomiast Skelleftea z 8 miejsca ogółem awansuje na 5 miejsce licząc tylko delegacje. Przed serią 3 przegranych meczów goście radzili sobie rewelacyjnie, mieli 5 kolejnych zwyciestw w lidze i to między innymi z zespołami z samej góry tabeli. Moim zdaniem faworytem tego spotkania są goście którzy po 3 porażkach z pewnością będą szukać przelamania a Malmo zdecydowanie leży gościom na 10 ostatnich spotkań aż 7 razy wygrywała Skelleftea. 

100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania
Godzina: 21.00
Spotkanie: Mirandes - Sevilla
Typ: Sevilla/-3,5 gola w meczu 
Kurs: 2,06
Bukmacher: Betclic 
Analiza: 
W ramach 1/8 finału Pucharu Króla drugoligowe Mirandes podejmie na własnym boisku zespół Sevilli. Dla Mirandes to niewątpliwie sukces, że dotarli aż do tego etapu rozgrywek, wile też osiągnęli ale najtrudniejsze właśnie przed nimi, na ich drodze staje Sevilla, czyli zespół z samej czołówki hiszpańskiej pierwszej ligi. Sevilla bez wątpienia jest w niezłej formie i na nawet wyjazd do Miranda de Ebro nie powinien sprawić in problemów. Historia bezpośrednich pojedynków pokazuje, że Sevilla nawet bez straty gola rozprawiało się z Mirandes. Dziś proponuję typ na wygraną Sevilli w regulaminowym czasie gry ale z uwagi na to, że Mirandes na prawdę mało traci I posiada niezłą defensywe dokładam do tego typu jeszcze - 3,5 gola w meczu co wydaje mi się bardzo realne, bowiem zazwyczaj Sevilla nie wygrywa swoich meczów wysoko. 

100

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Dyscyplina :piłka nożna - Niemcy/ 2.Bundesliga
Spotkanie : Hamburger SV - FC Nurnberg
Typ : Hamburg wygra mecz
Kurs : 1,52
Bukmacher : Ewinner

Myślę, że nad tym typem nie ma co debatować.
Na Volksparkstadion przyjeżdża słabiutko prezentująca się w tym sezonie Norymbergia.
Obecnie drużyna zajmuje przedostatnie miejsce w ligowej tabeli.
Gospodarze walczą o powrót do Bundesligi i oczywistym jest, że nie mogą sobie pozwolić na stratę nawet pół punktu z tak słabym przeciwnikiem. Zresztą na własnym stadionie potrafią grać i wykorzystywać ten atut, odnieśli już sześć zwycięstw w ośmiu spotkaniach.
Sonny Kittel, lider drużyny z Hamburga, najlepszy strzelec (9 goli) z pewnością pomoże gospodarzom w zainkasowaniu trzech punktów. 
HSV dzisiaj zbliży się do Bundesligi, nie mam wątpliwości.

52

Otrzymane punkty reputacji: +25
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy 2 bundesliga
Spotkanie: HSV Hamburg - 1.FC Nurnberg
Typ: czerwona kartka
Kurs: 5.85
Bukmacher: ETOTO

Waga tego meczu jest wielka , dla Hamburga to walka o awans natomiast Norymberga walczy o być albo nie być , stąd możemy liczyć na ostrą walkę i sporo fauli , w pierwszym meczu tych drużyn Hamburg rozgromił rywala na ich boisku aż 4:0 , co prawda kartek o dziwo było mało bo po jednej dla obu drużyn ale w tym rewanżu liczę że nie będzie tak ubogo w kartki , sędzia dzis jest Markus Schmidt który w 2 lidze sędziował do tej pory w tym sezonie 3 mecze a dorobek to 13 żółtek 2 czerwone i 1 karny tak wiec średnia kartek dosyć spora na mecz , pan Markus w meczach z udziałem Norymbergi które sędziował pokazał 119 żółtek 3 czerwienie i 8 karnych natomiast w meczach z udziałem Hamburga 77 żółtek 6 czerwonych i 5 karnych , zastanawiałem się też nad karnym w tym meczu a liczę na czerwień !

100

fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Puchar Francji
Godzina: 20 :55
Spotkanie: Nice - Lyon
Typ: Lyon i over 3,5 gola w meczu 
Kurs: 5,70
Bukmacher: Fortuna 
Analiza:
W związku z tym, że końcówka miesiąca trzeba poszukać jakiegoś dużego kursu ( widzę, że nie tylko ja tak robię). W oko wpadł mi pojedynek w ramach Pucharu Francji pomiędzy Niceą, a Lyonem. Na przełomie półtorej roku oba kluby mierzyły się z sobą trzykrotnie. Zawsze padał wynik rozstrzygnięty - dwa razy górą była Nicea, zwyciężając po 1:0, a raz wygrał Lyon 2:1 było to 23 listopada 2019 roku. Należy dodać, że gracze gospodarzy od tamtego meczu przegrali tylko raz 4:1 w Saint Etienne notując 5 zwycięstw (w tym dwa pucharowe) oraz 3 remisy. Goście również w formie dwa ostatnie spotkania to zwycięstwa 3:0 z Touluza oraz 2:1 na trudnym terenie w Bordeaux. Liczę na podtrzymanie formy strzeleckiej Olympique Lyon, którzy pierwsi trafią co otworzy worek z bramkami. Ja wiem, że Ligue One to raczej underowa liga, ale może dzisiaj przełamią ten trend. Za drobne próbuję. 

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom