>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 3.09.2020 (czwartek)

Status
Zamknięty.
xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Dyscyplina: Esport CS:GO
Godzina: 21:00
Spotkanie: G2 - GODSENT
Typ: GODSENT wygra przynajmniej jedną mapę - TAK
Kurs: 1,61
Bukmacher : eFortuna
Analiza:

Dawno mnie tu nie było, ale wróciłem na forum, a także do pisania w typach dnia bo lubiłem to robić. Rozpoczęły się niedawno rozgrywki ESL Pro League - sezon 12. Oglądam wszystkie mecze CS:GO podczas większych turniejów, ale także lubię sobie coś obstawić. Oczywiście w csie nie warto stawiać dużych pieniędzy bo jest bardzo nieprzewidywalny, szczególnie teraz gdy turnieje są rozgrywane w internecie, nie ma rozgrywek LAN i w tym roku spotkań w których doszło do zaskakującego rezultatu było na pęczki. Dlatego ja obstawiam często mecze w csie dla większych emocji podczas oglądania, często jakieś Ako z kilku meczy. Dzisiaj mamy kolejne spotkania w ramach esl pro league w regionie europejskim. G2 w ostatnim czasie wygrywa, ale nie jest w najwyższej formie. Popełniają mnóstwo prostych błędów, do tego często zawodzą kluczowi zawodnicy i w ostatnim czasie mocno odstaje Amanek. Oczywiście wygrywają, ale są to mecze trudne, ze straconą mapą. Są dzisiaj sporym faworytem, bo GODSENT w ostatnim czasie gra słabo, ale trzeba wziąć pod uwagę to że zaszła zmiana w ich drużynie i na pewno potrzebują trochę czasu. Farlig czyli nowy zawodnik to na prawdę świetny gracz, ale potrzeba jeszcze zgrania, są przebłyski ale widać że jeszcze sporo pracy. Pierwszy mecz w tym turnieju GODSENT przegrało z NaVi do zera, choć na pierwszej mapie - nuke, zdobyli 13 punktów. Był to ich pick, bo potrafią tam grać, ale w tym meczu jak to często bywa Simple zagrał rewelacyjnie i godsent nie udało się ugrać tej mapy. Myślę że dziś są w stanie wygrać chociaż jedną mapę, jeśli dojdzie do nuke to powinni tam sobie poradzić, tym bardziej że w G2 ostatnio każdy zawodnik ma swoje gorsze momenty i ich forma nie jest zbyt stabilna, oczywiście to taki typ do jakiegoś większego AKO, nie do grania grubo.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
kubabrenner 260,9K

kubabrenner

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - US Open
Godzina: 19:00
Spotkanie: Dimitrow - Fucsovics
Typ: Dimitrow wygra 3:1
Kurs: 4.15
Bukmacher: fortuna

Bardzo duży kurs na realny rezultat w meczu Bułgara. Dimitrow odesłał Paula w koncertowym stylu ogrywając go 3:0. 20. rakieta świata pokazuje, że chce powtórzyć sensację z zeszłego roku. Przypominam pamiętny mecz z Federerem, gdzie w ćwierćfinale Bułgar wygrał 3-2(kurs na niego wynosił 11). Węgier w pierwszej rundzie dostał marnego Delliena, wygrana była formalnością. Panowie mierzyli się jakiś tydzien temu w Cincinnati, wygrał Węgier 2:1, dziś idealna okazja na rewanż, myślę że 3-setowy pojedynek będzie na korzyść Bułgara, pamiętajmy że na Szlemach gra on zupełnie inny tenis. Węgier mimo wszystko niezmęczony po ostatnim meczu, w Cincinnati szedł jak zły i wyłamał się dopiero na niesamowitym ostatnio Krajinovicu. Mecz będzie zacięty, spodziewam się co najmniej 4 setów i wygranej Dimitrowa, który jest po prostu klasę wyżej od swojego rywala. Zachęcam do sprawdzenia tematu dotyczącego US Open, gdzie wrzuciłem od siebie kilka propozycji na dzisiejsze spotkania. Powodzenia!

100

Otrzymane punkty reputacji: +23
biniuu 328,7K

biniuu

Znawca - Piłka nożna Afryka
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Narodów
Godzina: 20:45
Spotkanie: Turcja - Węgry
Typ: Turcja wygra do zera
Kurs: 2,35

Bukmacher: eTOTO
Nie ukrywając, Turcja jest faworytem w tym spotkaniu. Osobiście, nie uważam by Węgry były drużyną, która powinna być w Lidze B.
Jak wszyscy wiemy, Turcja jest bardzo niewygodnym terenem, i dla przyjeżdżających tam reprezentacji i klubów. Podczas eliminacji ME przekonała się o tym chociażby Francja, która uległa gospodarzom 2:0. Ogólnie Turcja nie straciła ani jednej bramki u siebie podczas eliminacji, wygrywając przy tym 4 mecze i remisując jeden, ostatni.
Węgry po fenomenie występu na Euro 2016 cały czas spadają z formą. Może powiem dosyć krytycznie, ale wydaje mi się, że mieli oni po prostu wtedy jeden bardzo dobry moment. I teraz będzie ciągle gorzej i równanie do swojego dawnego poziomu. W kwalifikacjach do ME zajęli w swojej grupie 4 miejsce z 5, wyprzedzając jedynie Azerbejdżan. A trzeba przyznać, że ich grupa nie była nadzwyczaj mocna, raczej były tam zespołu będące europejskimi średniakami i Chorwacja, która swoją drogą już nie jest tą samą Chorwacją co na MŚ w Rosji. Trzeba przyznać, że Węgrzy grają słabo na wyjazdach. We wspomnianych eliminacjach polegli w 3 z 4 meczach, nie strzelając w nich żadnej bramki. Jedyne zwycięstwo odnieśli nad Azerbejdżanem, które w sumie również nie było gładkie i łatwe. Poza tym jakiś czas temu zdarzyło im się nawet przegrać z Andorą 1:0.
Podsumowując, wydaje mi się, że Turcja będąc po prostu sobą i mając wsparcie własnych murów będzie w stanie pokonać Węgrów do zera. Nie spodziewam się tutaj jakiegoś pogromu, ale przewiduję wynik w okolicach 2:0.

100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Towarzyskie Klubowe
Godzina 16:30
Spotkanie :a AZ Alkmaar : Gent
Typ : Gent powyzej 1.5 gola
Kurs : 2.20
Bukmacher : ETOTO

Mecz towarzyski to wiadomo nie jest grą na najwyższych obrotach tylko czasami nudne wolne tempo meczu , liczę jednak że w tym spotkaniu ta gra nie będzie nudą , mecze pomiędzy klubami Niderlandii a Belgii są raczej ciekawymi pojedynkami , AZ jeszcze nie rozpoczęli sezonu bo inauguracja nastąpi 12 września , AZ jednak rozegrało już jeden mecz ważny w eliminacjach do LM i pokonali po dogrywce Viktorię Pilzno 3:1 , w Belgii natomiast sezon się już rozpoczął i Gent no nie najlepiej go rozpoczęło bowiem po 2 kolejkach 3 punkty , jedna wygrana i porażka , Gent również zagra w kwalifikacjach Ligi Mistrzów ale dopiero teraz od 3 rundy , zagrają u siebie z Rapidem Wiedeń ale to dopiero 15 września , w ubiegłym roku obie druzyny również zmierzyły swoje siły w meczu towarzyskim i 2:0 wygrało Gent , dziś liczę że również Gent zagra przynajmniej na 90% i pokona rywala , liczę również na 2 bramki z ich strony !

100

spekul@nt 4,7K

spekul@nt

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka ręczna- Puchar Polski
Godzina 18:00
Spotkanie : Młyny Stoisław Koszalin- Zagłębie Lubin
Typ : Koszalin +3,5
Kurs :
1,84
Bukmacher : efortuna
Piłkarki ręczne z Koszalina szczególnie dobrze radziły sobie pod koniec, przerwanego przez COVID sezonu. Wygrały np. u siebie z Perłą Lublin 24:20. W tym sezonie myślę, że to czarny koń kobiecej superligii. Wiadomo, do Perły nie będzie podjazdu ale kto wie czy nie pokąsają z trzeciego miejsca Zagłębia. W Młynach nowy trener- Pan Struzik, były asystent selekcjonera kadry piłkarek. Uważam, że styl Koszalinek to będzie niewiadoma, ale nie spodziewam się regresu- wręcz przeciwnie. H2H ostatnich dwóch spotkań z tego roku to 23:23 i 32:32.

100

C 1,1K

czubus2

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Narodów
Spotkanie: Słowenia - Grecja
Typ: X2 i +1,5 bramki
Kurs: 2.34

Bukmacher: iforbet
Analiza:
W poprzednim sezonie Słoweńcy rywalizowali w lidze C Ligi Narodów zajmując ostatnie miejsce 3 remisami i 2 porażkami. Grecy rywalizowali również w lidze C, 3 mecze wygrywając oraz 3 przerywając. Do tej pory oba zespoły rywalizowały ze sobą 5 razy, 3 razy wygrali Grecy, 2 razy padł remis. W ekipie gospodarzy nie zagra Josip Ilicić czyli najważniejszy gracz z pola. W poprzedniej edycji Ilicicia zabrakło w 3 spotkaniach ( 1:2 z Bułgaria ; 1:2 z Cyprem; 1:1 z Norwegia). Jest to ogromna strata dla Słoweńców i moim zdaniem może przełożyć sie na wynik dzisiejszego spotkania. Grecy od kwietnia mają nowego trenera, pod jego wodzą grają całkiem niezłą piłkę, pokonali Armenię, Bośnię oraz Finlandie, zremsowali z Liechtensteinem oraz przegrali z Włochami oraz Finlandią na wyjeżdzie. Uważam, że oba zespoły dysponują podobnym potencjałem jednak ze względu na brak Ilicicia Słoweńcy nie będą w stanie wygrać tego spotkania .Gdybym miał typować dokładny wynik stawiałbym 1:1.

100

lukas4826 23,8K

lukas4826

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Narodów
Spotkanie: Ukraina - Szwajcaria
Typ: Ukraina over 1.5
Kurs: 2.58
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Zapowiada się dość wyrównane spotkanie, lecz swój typ kieruje w stronę sąsiadów ze wschodu. Głównym powodem dlaczego poszedłem w tę stronę jest lepsza dyspozycja zawodników zespołu z Ukrainy. Warto zaznaczyć że liga ukraińska ruszyła już 21.08, Szachtar gdzie połowa podstawowego składu to ukraińcy doszedł do półfinału Ligi Europy pokonując dosyć wysoko Wolfsburg czy Basel. Pod koniec sierpnia odbył się mecz o Superpuchar Ukrainy, gdzie Szachtar podejmował Dynamo Kijów, mecz był dość ofensywny i ciekawy, zakończył się wynikiem 3:1 dla zespołu ze stolicy. Na mecz ze Szwajcaria, z samych tych dwóch zespołów powołanych jest 13 zawodników, więc łatwo można się domyślić, że są w gazie. Drugą sprawą jest trener, którym jest nie kto inny jak Schevchenko, który w historyczny sposób wyprowadził Ukraińców na Euro z pierwszego miejsca w grupie. Warto dodać że dodatkowym atutem będzie gra na własnym terenie.
Według mnie Szwajcarzy nie są faworytem a zarazem lepszym zespołem, na jaki wskazuje miejsce w rankingu Fifa. W kwalifikacjach do Euro mieli dość łatwą grupę, gdzie jedynym realnym zagrożeniem byli Duńczycy. U siebie zanotowali remis 3:3, na wyjeździe przegrywając 1:0. Trzeba również zauważyć na słabą dyspozycję Szwajcarów na wyjazdach, na 5 ostatnich spotkań wygrali tylko 2-krotnie z Gibraltarem i Gruzja, gdzie nie są to tak mocne zespoły jak Ukraina. Ukraińcy natomiast nie przegrali spotkania u siebie od ponad grubo 2 lat, sensacyjnie pokonując nawet Portugalię 2:1.
Reasumując na obecną chwilę uważam Ukraińców za faworytów tego spotkania, tak jak pisałem już wcześniej grają u siebie i z pewnością przejmą inicjatywę od początku spotkania. Grając dość ofensywnie, z takimi zawodnikami jak Malinovskyi z Atalanty, Zinchenko z City czy Yarmolenko WestHam z pewnością stworzą sobie masę sytuacji bramkowych, które miejmy nadzieje zamienią się w bramki.

158

Otrzymane punkty reputacji: +23
louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis WTA wielki szlem US open bez publiki
godzina : 21.00
spotkanie: S.Vickery - I. Świątek
typ : Vickery
kurs. 4.7
bukmacher : forBet
analiza: Hm i znowu nie wiem co napisać i będzie to na pewno analiza pod typ a nie typ wynikający z analizy.Ale nie pierwszy raz przecież i przyznaję się do tego bez bicia.
Najpierw H2H 1:0 dla Vickery i przyjrzyjmy się temu meczowi blizej 2:0 w setach 7:6 6;4 nawierzchnia twarda marzec 2019 .
Pierwszy set Iga zaczela mocno od dwóch przełamań i prowadzenia 1:5 w gemach a przegrała seta w Tiebreacku 7:2.
Drugi set również Iga Świąrek mocno przełamanie i prowadzenie 1:3 a przegrała seta 6:4.
Takie spostrzeżenia z tego meczu.
Mówię od razu ze nic nie wiem o aktualnej formie Sashy Vickery. Niewiele widziałem jej meczów a z tego co widziałem wynika ze ma styl podobny do Madison Keys dobrze serwuje i świetnie czuje się w ataku ( duzo gorsza wersja Madison ) duzo gorzej sprawy się mają jak ją zaatakować.Do tego kolejna sprawa tenis Vickery ma dużą amplitudę od kiepskiego do bardzo dobrego coś jak Dodin.
Igi Świątek mecz ostatni widziałem nawet jej zwycięstwoz Kudermetową było na jednym kuponie i co mogę powiedzieć , że wygląda dobrze moze Ciut gorzej niż na ostatnim Australian Open ale słusznie dzisiaj jest faworytką.
Ale to 4,7 mnie tutaj kusi i wchodzę w to delikatnie.Moze wejdę ciut wyzej na livie
W tenisie powtórki z rozrywki (jak mawia często Stanley) zdarzają się żadziej ale się zdarzają a ten powrót Vickery do seta z 1:5 to tez dosyc żadka sprawa ale również się to zdarza u Pań częśćiej niż u Panów.Dzisiaj wydaje mi się ze to Vickery zacznie mocno ....
Zobaczymy powinien być zacięty mecz i jakies Value mozliwe do złapania na live.
Karuzella Karuzella Świątek Piątek i Niedziela .A dziś mamy Czwartek więc może znowu Vickery.

100

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA
Godzina: 21:05
Spotkanie: Cornet - Bonaventure
Typ: Bonaventure wygra
Kurs: 3.85
Bukmacher: Betfan
Juz tyle razy widziałem mecze gdzie Giorgi była Murowanym faworytem a potem kort weryfikował co innego. W żadnym wypadku nie ujmuje umiejętności zawodniczce z Francji, jest ograna, utalentowana i gra odważny Tenis. Giorgi wiele swoich spotkań przegrala przez słaba głowę i dziś występując w roli faworytki znów możemy być świadkami spotkania w ktorym to właśnie Belgijka można zaskakiwać bo co ma do stracenia skoro wszyscy skazują ja na pożarcie. Bonaventure to nie jest słaba zawodniczka co już niejednokrotnie udawadniala, ogrywajac w swojej karierze wiele znanych nazwisk. Spodziewam się spotkania zaciętego w którym Belgijka grająca bez presji, pokaże swoje aututy.

100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Kostaryka
Godzina: 23:00
Spotkanie: Limon FC - CS Cartagines
Typ: Cartagines powyżej 1,5 bramki
Kurs: 1,98
Bukmacher: LVBET
Analiza:
Piłkarską środę zakończą mecze ligowe w Kostaryce. Zapraszam na starcie między Limon i Cartagines. Moja propozycja na to spotkanie to przynajmniej dwa gole Cartagines. Liga na dobre się już rozpoczęła, większość drużyn ma już za sobą 2 lub 3 mecze. Dla Cartagines jednak sezon rozpoczyna się dopiero teraz, bowiem nie mogli rozegrać swoich pierwszych meczów bo u wielu zawodników wykryto koronawirusa. Dziś wracają do gry i niewątpliwie są głodni zwycięstwa. Zespół Cartagines w ostatnich miesiącach pokazał się z niezłej strony jeśli chodzi o mecze wyjazdowe. To właśnie tutaj w ostatnich meczach zdobywali minimum dwie bramki. Cartagines ma aktualnie serię 5 meczów bez porażki w delegacji, a co ciekawe jeden z tych meczów to był mecz właśnie z Limon w czerwcu i zakończył się wynikiem 1-2 dla Cartagines. Patrząc na formę obu drużyn i dziurawą defensywę Limon myślę, że dwa gole ekipy gości to dość ciekawa opcja.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom