Mój kupon na dziś:
Serbia vs.
Belgia
(ME siatkarzy - mecz o 3 miejsce)
Serbia: Win
kurs: 1.27
Rosja vs.
Niemcy
(ME siatkarzy - mecz o 1 miejsce)
Rosja: dokładny wynik 3:0
kurs: 1.97
Węgry vs.
Portugalia
(
Piłka nożna)
Portugalia: Win
kurs: 1.60
Łączny kurs: 4.0
Fortuna
Stawka: 110zł
EWK: 387,20zł
Serbowie już dwukrotnie w turnieju byli zbyt pewni siebie oszczędzając kluczowych zawodników na ławce. Wpierw z Estonią omalby nie przegrali w grupie, definitywnie wygrali z nimi 3:2.... oraz wczoraj wygrywali już 2:0 z Niemcami w setach, poczym determinacja Niemców (dali naprawdę wiele od siebie) sprawiła, że trener Serbii robił zmiany jak desperat przy końcówce 4 seta, a
Niemcy wykorzystywali wszystkie błędy Serbów, dodatkowo dużo szczęścia mieli przy tym
Niemcy, bo Serbom dosłownie grunt pod nogami dosłownie zaczął się osuwać, palić, wszystko na raz. Wg mnie Serbowie otrzymali najbardziej brutalną lekcję pokory, stracili szansę na złoto i trzeci raz nie popełnią tego samego błędu, nie oleją meczu o brązowy medal bo by ich w kraju wynieśli za tą pychę i stratę szansy na miejsca 1-2. Belgowie natomiast bez wątpienia czarny koń tych ME, mieli również szczęście w kluczowych meczach z Włochami czy gdzie ich przeciwnicy mieli gorsze dni. Uważam, że po wczorajszym walcu Rosjan po nich, dzisiaj w ich psychice nadal będą siedzieć nerwy. 4 miejsce to ich zasięg na obecną chwilę.
Niemcy i tak zdobyli dużo w porównaniu do ubiegłych lat na ME, poza tym, Grozer nie był do końca w formie wczoraj, dawał wrażenie zmęczonego i obolałego tym turniejem. A jednak filar drużyny powinien świecić przykładem postawy bardziej niż reszta zespołu.
Rosja od samego początku, pomimo słabszych przeciwników, nie straciła ani jednego seta, na bank zdobędą tytuł z czystym dorobkiem strat w setach ???? Aż się chcę oglądać jak wbijają magnumy w parkiet przeciwnika ???? Współczuję sędziom, którzy muszą to ogarniać wszystko ????
Co do meczu Węgry -
Portugalia myślę, że każdy śledzący grę Portugalii, nie widzi innego wyniku niż Win Ronaldo i spóły
Oczywiście dopóki piłka w grze, nie można być zbyt pewnym jak Serbowie... ale na coś trzeba stawiać... gdyby wszystko byłoby pewne, bylibyśmy bogaczami
Powodzenia Panowie i Panie
zielonego światła!
Więcej niż jeden typ
Zły zapis
100