>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 3.08.2018 (piątek)

Status
Zamknięty.
szympo 9,7K

szympo

Użytkownik
Dyscyplina: ATP Kitzbuhel
Godzina: 13:00
Spotkanie: fortuna
Analiza:
Dzisiaj biorę na tapetę pierwszy pólfinał tunieju w Austrii.
Mecze Jarrego oglądam od początku i powiem, że jestem pod wrażeniem tego tenisisty.
Świetny serwis, agresywny forehand, dobry przy siatce, jak na takiego drągala (bo ma blisko
2m) bardzo sprawny i sprytny. Widać, że ten 22-letni chłopak jest na dużej fali wznoszącej i jest
głodny osiągania kolejnych sukcesów, szczerze mówiąc ma ogromną szansę, żeby wygrać ten turniej,
co może się już w tym roku nie powtorzyć.
Co do Istomina mączka nie jest jego ulubioną nawierzchnią co łatwo stwierdzić patrząc na jego ostatnie
mecz na ziemi, przed tym turniejem mial 10 porażek z rzędu na mączce! Teraz nagle przyjeżdża i
wygrywa 5 mecz łącznie z kwalifikacjami, myślę, że to jest ten czas, żeby skonczyc swoj udzial w turnieju.
We wszystkich meczach w turnieju nie byl stawiany w roli faworyta co sprawia, że nie wyobrażam sobie,
żeby wygrał kolejny mecz, zresztą 6 z rzędu co dla 32 latka może być wyczynem, jednak organizm w
taki upał nie ten sam :p
Typ +20.5 jest podyktowany tym że co by nie mówić Istomin coś tam czasami poserwuje ;) dlatego
podbijam kurs 1.60 na zwykłe zwyciestwo Jarrego.
⛔100

E 68

espance

Użytkownik
8Dyscyplina - Piłka nożna: BELGIA: Jupiler League
Godzina : 20:30
Spotkanie : Waasland-Beveren - St. Liege
Typ : over 2.5
Kurs : 1.84
Bukmacher: fortuna
Analiza: Dzisiejsze spotkanie odbędzie się na stadionie Freethiel w Beveren. Jak dobrze wiemy liga belgijska jest dość overowa jeśli chodzi o bramki. W ostatniej kolejce ekipa z Beveren zanotowała bramkowy remis 2:2 natomiast St.Liege wygrali u siebie z Gent 3:2. Jeśli chodzi o ich bezpośrednie pojedynki to wyglądają następująco:
08.12.17 JL Waasland-Beveren St. Liege 3 : 1
29.10.17 JL St. Liege Waasland-Beveren 3 : 1
16.05.17 JL Waasland-Beveren St. Liege 1 : 3
Faworytem tego meczu jest na papierze drużyna gości chociaż ja bym nie stawiał tutaj czystej dwójki. Według mnie bezpieczniejsza opcja to właśnie over 2.5. Myślę, że w tym meczu padnie conajmniej 3 bramki. Powodzenia!
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +18
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska,Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Zagłębie Sosnowiec - Pogoń
Typ: Zagłębie DNB
Kurs: 2.35
Bukmacher: forBET
Analiza: Obie ekipy z zerowym dorobkiem po 2 pierwszych kolejkach, o ile pozycja beniaminka może nie dziwić, o tyle już Portowców jak najbardziej, w dodatku Pogoń nie strzeliła nawet bramki. Buki faworyzują lekko gości, ja jednak większe szansę daję gospodarzą i dlatego postanowiłem zagrać w ich stronę, jednak asekurując się zwrotem w przypadku remisu. Sosnowiec zagra najmocniejszym swoim składem, poza tym zagra już prawdopodobnie Kokoszka i powinno to być wzmocnienie defensywy gospodarzy, natomiast Szczecin nadal jest osłabiony, na pewno nie zagrają Buksa, Fojut, Załuska, Delev i Rapa (odszedł do Cracovii), a także pozyskany Benyamina. Beniaminek większośc punktów musi zdobywać u siebie, jesli nie chce po roku pożegnać się z ligą, dlatego licze dzisiaj na ich pierwsze punkty w sezonie. Drugi bet to obie strzelą, Zagłebie w obu przegranych meczach strzelało po golu, natomiast Pogoń mimo, że jest mocno osłabiona w ofensywie myślę, że nie zagra 3 meczu pod rząd bez zdobyczy bramkowej i co najmniej raz pokona bramkarza z Sosnowca, typ bardziej na przeczucie niż podparty jakimiś statystykami, jednak wydaje mi się on bardzo prawdopodobny.
✅135

kratta 72,8K

kratta

Użytkownik
Dyscyplina: ATP Washington
Godzina: 21:20 ( może ulec zmianie )
Spotkanie: A.Zverev - K.Nishikori
Typ: 1 i over 20,5g
Kurs: 2.51
Analiza:
Bardzo ciekawy mecz w Stanach dwa wielkie nazwiska w świecie tenisowym obaj gracze nie przegrali jeszcze seta w tym turnieju Alex w 1 spotkaniu z Jazirim stracił tylko 3 gemy a w 2 meczu gdzie grał trochę pobawił się ze swoim bratem Mischą wygrał 6-3 7-5 z drugiej strony Kei pierwszy mecz z Donaldem 6-3 6-4 a w drugim meczu z bardziej wymagającym Shapovalovem 6-7 3-6. Rok temu oba gracze spotkali się już w tym turnieju i właśnie młody Zverev wygrał 6-3 6-4 bardziej imponuję mi gra Niemca jest mega utalentowany i udowodni, że wygrana tutaj z Keiem rok temu to nie przypadek chodź spacerek to to nie będzie ogólnie spodziewam się nawet 3 setów chociaż liczbę gemów mogą pokryć nawet w 2 setach. Powodzenia.
✅151

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Zagłębie Sosnowiec - Pogoń Szczecin
Typ: Sosnowiec lub remis
Kurs:
1,55
Godz: 20:30
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Pora na 3 kolejkę naszej Ekstraklasy a w niej Sosnowiec zmierzy się z jeszcze gorszym zespołem w tabeli na ten moment Pogonią Szczecin.
Obie ekipy bez punktów a w bramkach nieco lepsi gospodarze z Sosnowca 2:4 a Pogoń 0:3.
W zespole Pogoni największym problemem jest brak napastnika i tak będzie i dziś. A. Buksa nadal jest kontuzjowany i filar obrony J. Fojut.
W Sosnowcu nowy nabytek - obrońca Śląska A. Kokoszka na pewno będzie wzmocnieniem w obronie, gdzie mają ewidentny problem. Przyszedł Polczak aby uspokoić grę w obronie ale póki co to On jest głównym winowajcą obu porażek.
Dziś liczę, że Zagłębie zdobędzie w końcu jakieś punkty w tym sezonie, przeciwnik na pewno nie jest z najwyższej półki dlatego widzę spore szanse, że tym razem Sosnowiec będzie się cieszył z punktów.
Pogoń ponownie zaczyna źle tak jak to było w poprzednim sezonie.
✅55

Dyscyplina : Koszykowka Igrzyska Ameryki Środkowej i Karaibów
Godzina 21:00
Spotkanie : Portoryko - Kolumbia handicap [0-9,5]
Typ : 2
Kurs : 1,85
Bukmacher : Totolotek
Analiza.Zapraszam na finałowy pojedynek Igrzysk Ameryki Srodkowej i Karaibów.Faworytem tego pojedynku napewno jest drużyna Portoryko która zajęła w grupie A miejsce z 4 punktami zdobytymi.Następnie w półfinale po niezwykle dramatycznym i zaciętym spotkaniu minimalnie pokonali Dominikane 75-74.Ich rywale Kolumbia w tej samej grupie zajęła 2 miejsce z 1 zwycięstwem i 1 porażką.W fazie play-of pewnie pokonali Kube 78-69.Ostatnie spotkanie pomiędzy tymi zespołami rozegrane w grupie właśnie na tych mistrzostwach zakończyło się zwycięstwem Portoryko 66-62.Myślke że teraz ten pojedynek finałowy również będzie bardzo zacięty,a jak przegra Kolumbia to raczej minimalnie,a moim zdaniem wcale niestoi na straconej pozycji i może sprawić niespodzianke w postaći ich zwycięstwa.
⛔100

S 6,8K

silo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ukraina, Premier League
Godzina: 18:00
Spotkanie: Dynamo Kijów - Szachtar Donieck
Typ: Dynamo Kijów
Kurs: 3,26
Bukmacher: 1xbet

Analiza
Dobry kurs jak na starcie takich ekip. Zdecydowanie najlepsze ekipy ukrainskiej ligi. Mimo, iż 2 ostatnie spotkania pod względem wizualnym należały do Szachtara to wynik ostateczny wskazał na Dynamo. W tym sezonie 2 rozegrane spotkania i obie drużyny po 6 oczek bez straty bramki. Myślę, że Dynamo ma tutaj spore szanse a kurs tylko jeszcze bardziej mnie zachęca do gry. Szachtar jest bardzo silny w ataku jednak defensywa moim zdaniem leży po stronie Dynama. Z pewnością będzie to fajny mecz, pytanie kto będzie skuteczniejszy ????
Powodzenia i pozdrawiam.
✅226

Otrzymane punkty reputacji: +9
C 748

crystiano07

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Płock - Kielce
Typ: 1
Kurs: 2.1
Godz: 18:00
Bukmacher: Totolotek
Z piątkowych meczów Ekstraklasy moją uwagę zdecydowanie zwrócił ten pierwszy pojedynek. W meczu Sosnowca z Pogonią ciężko wskazać moim zdaniem faworyta, bo Pogoń zawodzi na starcie i nie wygląda najlepiej. Za to Wisła Płock moim zdaniem prezentowała się lepiej niż świadczą o tym wyniki. Oba zespoły, które zmierzą się dziś w Płocku zaczynały sezon od mocnych przeciwników, ale to podopieczni Dźwigały zrobili na mnie lepsze wrażenie. Korona nie wykorzystała nawet kryzysu Legii, a w drugiej połowie po prostu nie istniała. Biorąc pod uwagę wyjazd na trudny teren jestem pozytywnie zaskoczony kursem na gospodarzy, bo pozwala on nawet na załapanie w Totolotku na opcję bez podatku. Wisła gra solidnie i powinna dziś odnieść pierwsze zwycięstwo.
⛔100

S 13K

stonesour

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - NIEMCY: Regionalliga Bayern
Spotkanie: Burghausen - SpVgg Bayreuth
Typ: Burghausen (-1) Handicap Azjatycki
Kurs:
1,89
Godz:19:00
Bukmacher: Unibet
Analiza:

5 kolejka regionalliga Bayern. Faworyt meczy Burghausen ostatnie 4 mecze zwycięstwa, goście cztery porażki. Zanosi się na 5 porażkę, ostatnie 5 meczów pomiędzy tymi zespołami zakończyły się zwycięstwami Burghausen. Jednak zagram tutaj bardziej ryzykownie i typuje zwycięstwo Burghausen co najmniej o jedną bramką. Porażki gości w ich ostatnich trzech meczach to odpowiednio 0-3, 0-2, 4-0, i 0-1. Więc warto zagrać. Powodzenia ???? z fartem
▶zwrot

adam150392 78

adam150392

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska - Ekstraklasa
Spotkanie: Zagłebie Sosnowiec - Pogoń Szczecin
Typ: Zagłebie powyżej 4,5 rr
Kurs:
1 ,75
Godz:20:30
Bukmacher: STS
Analiza:
Oba zespoły bez pkt po 2 kolejkach naszej polskiej ligi kopanej, z tego co zauważyłem gospodarze w 2 ostatnuch spotkaniach zanotowali 4 rr w każdym spotkaniu dzisiaj linia 4,5 ? Dla mnie idealna. Dlaczego? Pogoń jest dośc słaba i mysle, ze to wlasnie Sosnowiec będzie miał groźne ataki za czym pójdą rzuty rożne. Dodatkowym argumentem co do tego,że gospodarze będą atakować to to iż w tkich meczach z takim słabym zespołem jak narazie jest pogońm zagłebie musi łapać pkt.
Kto gra ze mna łapka w górę

⛔100
Nieregulaminowy bukmacher

little-dj 1,8K

little-dj

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - mecze towarzyskie
Godzina: 17:00
Spotkanie: RB Lipsk - Huddersfield
Typ: 2 (AH -1)
Kurs: 2.35
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Krótka piłka. Lipsk wczoraj grał mecz w Lidze Europy(który zresztą tylko zremisował), więc dziś zagra drugi garnitur albo jacyś juniorzy. Dla Huddersfield za to jest to ostatni mecz towarzyski przed pierwszym meczem ligowym w Anglii. Dziś to ostatnia szansa dla kilku zawodników, by przekonać do siebie trenera. Powinni dać z siebie absolutne 100%. W dodatku dotychczasowe wyniki Huddersfield mogą napawać optymizmem - wygrali choćby z Lyonem czy Bologną. Mecz odbędzie się w Austrii, a drużyna Lipska wczoraj grała w Szwecji. Prawdopodobnie więc będą grali tu dla nich jacyś juniorzy bez żadnej większej motywacji.
✅135

Otrzymane punkty reputacji: +24
makelele83 163

makelele83

Weteran
Dyscyplina: Tenis, Challenger - singiel: Segovia, Hiszpania, twarda
Godzina: 17:30
Spotkanie:
Brands - Arnaboldi
Typ: Arnaboldi wygra co najmniej jednego seta
Kurs: 1.95
Analiza:

W ćwierćfinale turnieju w Segovii staną na przeciw siebie dwaj średniacy zajmujący dalekie miejsca w rankingu ATP, odpowiednio 230 i 199. Zdecydowanym faworytem jest Niemiec Daniel Brands, kurs 1.28, na włoskiego zawodnika natomiast 3.35. Według mnie kursy za bardzo rozstrzelone i nie spodziewałbym się tutaj gładkiego 2:0. Dlatego postanowiłem zagrać, że Andrea Arnaboldi uszczknie choć jednego seta.
✅95

wlodar1221 13,3K

wlodar1221

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Ekstraklasa
Spotkanie: Wisła Płock - Korona Kielce
Typ: 2 DNB
Kurs: 2.54
Godz: 18:00
Bukmacher: efortuna
Opis:
Bardzo ciekawy mecz według mojej opinii czeka nas dziś pod wieczór w Płocku. Mecze Wisły z Koroną często są porównywalne do &quot;Świętej Wojny&quot; z piłki ręcznej. Obie drużyny jak do tej pory nie pokazały pełni umiejętności. Ktoś mi powie, że Korona jest osłabiona, że główny faworyt do spadku bla bla bla, ja powiem tyle trzon pozostał. Z pierwszego składu wypadło 2 graczy Cvijanović i Kaczarawa. Dziś wróci Soriano, a z dobrej strony pokazał się Brown Forbes i Arwaładze. Jak dal mnie faworyzacja Wisły jest tutaj za duża. Korona powinna wygrać w Zabrzu, a z Legią powinni po pierwszej połowie prowadzić 2-0 minimum. Druga połowa z Legią to była lekka pomyłka, aczkolwiek uważam, że Mączyńskiego strzał wychodzi raz na parę lat. Korona dziś nie jest faworytem, lecz może postawić się Wiśle, a mecz może być nawet pod dyktando graczy z Kielc. Stawiam na wynik 2-1 dla Korony, a w razie remisu mamy zwrot, więc polecam gorąco ???? Powodzenia
✅154

Otrzymane punkty reputacji: +13
erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Iran 1 liga
Spotkanie: Tractor - Nassaji
Typ: Remis, gospodarz wygra zwrot
Kurs: 1.45
Godz: 17:30
Bukmacher: forbet
Opis:
Druga kolejka, ligowy średniak podejmuje beniaminka. Gospodarze rozpoczęli sezon od bezbramkowego remisu na wyjeździe, goście przegrali u siebie 0:1. W ubieglym sezonie Tractor u siebie 4 zwycięstwa, 7 remisow i 4 porażki. Nassaji mimo awansu na wyjeździe przeciętnie: 6 zwycięstw, 5 remisow i 6 porażek. Ogólnie liga underowa i często mecze kończą się remisami. Dziś liczę na podział punktów, jeśli wygrają gospodarze mamy zwrot stawki.
✅45

piekarz 1,9K

piekarz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Zagłębie Sosnowiec - Pogoń Szczecin
Typ: Zagłębie Sosnowiec
Kurs: 3.05
Godz: 20:30
Analiza:
Najbardziej chyba dziś wzięty mecz na forum i wszyscy idą, a to w stronę bramki Sosnowiczan, a to w stronę
choćby punktu, a ja idę krok dalej i czuję, że gospodarze zwyciężą dzisiejszy pojedynek.
Oba zespoły jak na razie bez zdobyczy punktowej po dwóch kolejkach, a Pogoń nie zdobyła nawet bramki.
Będą zapewne chcieli to zmienić w dzisiejszym meczu, jak i jedni, tak i drudzy. Ale atut własnego boiska
powinien pomóc beniaminkowi w zdobyciu 3 oczek.
✅205

Otrzymane punkty reputacji: +10
M 127

miluus

Użytkownik
DYSCYPLINA: Tenis M. | Washington-debel
MECZ: Bryan M./Roger Vasselin E. - Zverev A./Zverev M.
TYP: 2.druzyna wygra przynajmniej jeden set - TAK
KURS: 1.62
GODZINA: 22:40
BUKMACHER: FORTUNA
ANALIZA:
Może nie będzie to dobra analiza ale bardziej gra na przeczucie. Pierwszym argumentem jest fakt, że przeciwnicy będą grać dopiero swój 2 mecz dlatego wydaje mi się, że lepsze zgranie będzie po stronie braci. Drugim argumentem bardziej przemawiającym niż ten poprzedni to, że na 10 rozegranych meczów duo Zverev tylko w 3 nie zdobyli żadnego seta ( a nawet większość meczy wygrali,gdzie mieli kurs około 2.5 ???). Ostatnim argumentem może i nieważnym jest wiek zawodników: po 1 stronie mamy 40 i 34 latka a po 2 21 i 30.
Piszcie co uważacie o tym meczu !
▶zwrot

kamil87rak1 463

kamil87rak1

Użytkownik
DYSCYPLINA: Piłka nożna
MECZ: Chojniczanka - Raków
TYP: 2 i over 1,5 gola w meczu
KURS: 4,5
GODZINA: 20:00
BUKMACHER:Milenium
ANALIZA:
Spotkanie trzeciej kolejki pierwszej ligi drużyn które jak na razie w obecnym sezonie nie zaznały smaku porażki. Chojniczanka dwa razy zremisowała w pierwszym meczu u siebie z Sandecją 3:3 i na wyjeździe z Wigrami Suwałki 1:1. Goście grają pierwszy mecz wyjazdowy, a pierwsze dwa na swoim stadionie przyniosły 4 pkt. po zwycięstwie nad Puszczą 3:0 i remisem z Jastrzębiem 2:2. Ostatnie spotkanie tych drużyn rozgrywane było na stadionie dzisiejszego gospodarza i wtedy goście wygrali 0:1. W zeszłym sezonie Raków był najlepszą drużyną wyjazdowa w pierwszej lidze i widać, iż gra na obcym stadionie to dla tej drużyny nie był żaden problem, a podobnie może być w tym sezonie. Dobrze weszli w sezon i myślę iż spokojnie stać ich tutaj dziś na zwycięstwo. Jeżeli chodzi o ilość bramek to uważam, iż każdej z drużyn uda się strzelić przynajmniej raz do bramki rywala z nadzieją iż drużyna z Częstochowy uczyni to minimum raz więcej.
⛔100

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA - Waszyngton
Spotkanie: Linette - Vekic
Typ: (Handicap +1.5 seta Linette)
Kurs: 1.63
Godz: 23:00
Analiza:
Linette bardzo dobrze rozpoczęła turniej w Waszyngtonie. Pokonał Rogowską w dwóch setach oraz niespodziewanie Osake w trzech setach. Znalazła się w ćwierćfinale w którym zagra z z Vekic ,która nie miała zbyt wymagających rywali. Pokonała ona z Dolehide w dwóch setach oraz w ostatnim meczu wygrała w trzecim secie w tie-breaku grając na przewagi (15-13). Stollar jest aktualnie 155 tenisistką aktualnie w rankingu WTA. Wiec trzeba to powiedzieć że Vekic się bardzo męczyła z tą tenisistką. Magda jest w bardzo dobrej formie i to własnie myślę ,że ona dzisiaj powalczy o przynajmniej jednego seta a nawet i coś więcej. Pozdrawiam trzymajcie się.

⛔100

biniuu 328,7K

biniuu

Znawca - Piłka nożna Afryka
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 2
Godzina: 20:00
Spotkanie: Beziers - AC Ajaccio
Typ:
2
Kurs: 3.15
Analiza:
Analiza dosyć krótka, bo meczyk się zaraz rozpoczyna. Ajaccio to drużyna, która w zeszłym sezonie uplasowała się na 3 miejscu w Ligue 2 i zagrała w barażach. Pierwszego przeciwnika pokonała, jednak z drugim już nie dała rady, przez co musiała zostać w drugiej klasie rozgrywkowej we Francji. Pewnie nie będzie napawać typujących optymizmem to, że w tym sezonie pierwszy mecz ligowy przegrali, jednak ulegli oni Troyes, spadkowiczowi Ligue 1 i to bardzo nieznacznie, bo 0:1, a warto dodać że Ajaccio było drużyną lepszą, żywszą w tym meczu i gdyby piłka była sprawiedliwa (wszyscy wiemy że nie jest :p ) to by to spotkanie wygrali. Wszyscy główni zawodnicy z poprzedniego sezonu zostali, dodatkowo sprowadzili kilku zawodników między innymi z Championship, Ligue 1 i Ligue 2. Natomiast gospodarze są drużyną, która zajęła 2 miejsce w zeszłym sezonie w 3 lidze i dzięki temu są tegorocznym beniaminkiem. W pierwszym meczu pokonali oni słabe Nancy (które w zeszłym sezonie ledwo się utrzymało), jednak ich gra nie napawała specjalnym optymizmem i ten mecz mógł się potoczyć różnie (szczególnie, gdyby Nancy nie grało w osłabieniu). Część graczy tego klubu porozchodziło się do innych, lepszych, a na ich miejsce posprowadzano zawodników z 3 i 4 klasy rozgrywkowej we Francji. Jak dla mnie nie poradzą sobie oni z solidnym już od kilku sezonów Ajaccio, które po falstarcie będzie chciało zdobycie w tym meczu trzy punkty. Beniaminkowi pewnie będzie pomocne własne boisko, jednak moim zdaniem nie da ona aż tyle, by wydrzeć jakieś punkty pretendentowi do awansu. Dla mniej lubiących ryzyko polecam X2. Pozdrawiam! ;)
✅215

Otrzymane punkty reputacji: +10
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska - Ekstraklasa
Spotkanie: Zagłebie Sosnowiec - Pogoń Szczecin
Godzina: 20:30
Typ: Torunarigha strzeli gola
Kurs: 3,60
Analiza: Niemiec pojawi sie w pierwszej jedenastce Zaglebie i ma szanse udowodnic trenerowi, ze zasluguje na miejsce w podstawowej jedenastce w kolejnych spotkaniach. Rywalizuje z Sanogo, ktory ostatnio gral regularnie. Beniaminek wcale nie prezentuje sie zle, brakuje im troche szczescia. Dzisiaj mam nadzieję, że pokaże pełnie swoich możliwości, bo jednak czas najwyższy zdobyć chociaż jeden punkt i zyskać pewność siebie. Rywal nie jest wymagajacy, jednak to wciaz Pogon ktory gra w Ekstraklasie od paru ladnych lat. Torunarigha powinien miec kilka sytuacji, bo mecz raczej bedzie ofensywny.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom