>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 3.08.2016 (środa)

Status
Zamknięty.
sowicjusz 68

sowicjusz

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 18:00
Spotkanie: Krueger - Clezar
Typ: 1
Kurs: 1.68
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
O godzinie 18 czasu polskiego na kortach twardych w Kanadzie dojdzie do pojedynku amerykanina Mitchella Krueger z brazylijczykiem Guilherme Clezar.
Amerykanin w ostatnim czasie gra tylko na twardej nawierzni, gdzie w ciągu ostatniego miesiąca stoczył 14 pojedynków z czego aż 10 rozstrzygnął na swoją korzyść, eliminując m.in z turnieju w lexington faworyzowanego francuza Mannarino.
Clezar natomiast w 2016 roku tylko trzy mecze na twardej, z których dwa zakończyły się porażką, a trzeci został rozstrzygnięty przez oddanie meczu Sturvaya przy stanie 1:1 w setach o 2:0 w secie trzecim.
Jako główny argument, który skłania mnie do zagrania w stronę amerykanina jest jego ogranie na kotrach twardych, czemu poświęca się w miesiącach letnich utrzymując cały czas wysoką dyspozycję.
Biorąc pod uwagę wiek( 22 lata ), granie co kilka dni nie powinno szczególnie odbić się na jego witalności.
Brazylijczyk nie notuje ostatnio dobrych wyników, cięzko mi uwierzyć, że jego gra zostanie diametralnie odmieniona szczególnie na twardej, gdzie nie ma ogrania.
✅ 68

Otrzymane punkty reputacji: +3
zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna-LM kwalifikacje
Godzina:20:30
Spotkanie: H. Beer Sheva -Olympiakos
Typ: Under 2.5
Kurs: 1.61
Buk: Oddsring
Analiza:
Wczoraj under gładko. Osobiście pograłem jeszcze under w meczu APOELa i w 90 minucie liczyłem już pieniążki, żeby w 9 minut się rozczarować. Niestety. Dziś już gram tylko na forum i mam nadzieję, że pomogę komuś pomnożyć swoje pieniądze. Dzięki za punkty reputacji, to motywuje do pisania kolejnych analiz. A teraz już przechodzę do meczu. W tym spotkaniu możemy być świadkami chyba największej niespodzianki, bo kto wyobraża sobie Ligę Mistrzów bez Olympiakosu. No właśnie - niewielu jest takich. Jednakże w pierwszym spotkaniu Izraelczycy naprawdę postawili solidną ścianę, utrudniali zdobywanie przestrzeni i wolnego miejsca w polu karnym i skutecznie bronili się do ostatniej minuty, gdzie owocem tego był bezbramkowy remis. Dzisiaj ściany pomagać im będą, a w dodatku nie są tak bardzo skazani z góry na porażkę. Przecież udowodnili już Grekom raz, że mogą. Ta edycja eliminacji pokazuje, że teoretycznie małe kluby, rzekomo rozstawieni jako mięso armatnie - stawiają opór. I to bardzo duży. Świetnym przykładem wczorajszy Karabach, czy Dundlak. Dzisiaj jest nim drużyna z Izraela. W pierwszym meczu kontuzji w ekipie Olympiakosu doznał Siovas - podstawowy ŚO, którego zabraknie w dzisiejszym meczu. Drużyna Izreala w najsilniejszym rozstawieniu podejdzie do tego meczu aby skutecznie odpierać ataki Greków.
✅ 61

typertv 144

typertv

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna Kwalifikacje LM
Godzina:20:30
Spotkanie:Salzburg-Partizani
Typ:Salzburg under 3,5 gola w meczu
Kurs:1,44
Bukmacher:bet365
Analiza:
W pierwszym meczu padł wynik 1:0 dla Salzburga.Salzburg przeważał w meczu ale gola strzelił dopiero z rzutu Karnego.Drużyna Partizani dobrze się bronilą.Stawiam że drużyna Salzburga nie strzeli więcej niż 3 bramki.Mecz będzie przebiegał tak:goście będą murować bramkę i będą wyczekiwać tej jednej akcji która da im bramkę i pozwoli myśleć o dogrywce.Drużyna Albańska jest solidna w obronie i nie wierze aby w Austrii wpuścili 4 albo więcej bramek.Kurs według mnie zawyżony i polecam go grać.Gospodarze w tym roku na 17 meczy strzelili tylko w 2 meczach więcej niż 3 bramki.Były to drużyny o klase niżej niż ekipa z Albanii.Strzelić więcej niz 4 bramki dla drużyny Partizani będzie wielkim wyczynem.Szanse wejścia typu to 90/10.Dla odważniejszych polecam under 2,5 gola Salzburgu.Goście na wyjazdach grają dobrze bardzo rzadko przegrywają i tracą mało bramek co popiera tym bardziej mój typ.Podsumuwując typ to drużyna Partizani ma solidną defensywę i atut własnego boiska drużyny Salzburga nie pomoże im w tym aby strzelić ponad 3 bramki.Życze wysokich wygranych!
✅ 44

Otrzymane punkty reputacji: +2
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka ME U18-dyw. B - Mężczyzn
Godzina:
21:00
Spotkanie:
Irlandia - Polska
Typ:
Polska -37,5
Kurs:
1.85
Bukmacher:
Sportingbet
Analiza:
Przed nami ostatni mecz w grupie A. Polacy którzy zajmują 3 lokatę podejmują ostatnią w grupie Irlandię. Irlandię która jest najsłabsza na tych mistrzostwach. Polacy zajmują 3 lokatę a 2 drużyny wychodzą z grupy do ćwierćfinału ale jestem pewny, że Polacy znajdą się w pierwszej 2 po tej kolejce ponieważ My gramy z najsłabszą drużyną i 2 pkt to formalność i mecz między 1 a 2 drużyną czyli Węgry-Bułgaria. Jesli Węgrzy wygrają to wskakujemy na 2 miejsce jeśli wygra Bułgaria to będzie się liczyła ilość pkt.
Polacy grali już z: Węgrami 72:76 (ostatnia kwarta przegrana mocno), Bułgarią 74:69, z Cyprem 70:42 i Macedonia 104:66 z kolei Irlandia nie wygrała ani jednego spotkania dostawali baty od każdej drużyny raz mniejsze raz większe ale po kolei: z Cyprem gdzie my rozbiliśmy Cypr to Irlandia przegrała 61:67, z Macedonią gdzie my rozbiliśmy Macedonię 40 pkt to przegrała Irlandia 82:96, z Bułgarią dostali oklep 67:113 i z Węgrami 55:94.
Widać, że Irlandia mało wspólnego ma z Koszykówką i to pokazują. Polacy są mega faworytami i zdziwię się jeśli tego handicapu nie pokryją nawet rezerwami.
Pozdrawiam.

⛔ 100

M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Dyscyplina;piłka nożna/3runda LM
Godz;20.45
Spotkanie;Celtic Glasgow-Lokomotiv Astana
Typ; HT/FT 1/1
Kurs;2,50
Bukmacher;Winmasters
Analiza;
Najbardziej utytułowany klub Szkocji,po wyjazdowym meczu 3rundy/remis 1-1/podejmować będzie Kazachów z Astany.
Jak dla mnie ,wynik może być tylko jeden.Zwycięstwo klubu ze Szkocji.
Po ostatnim,,wałku bukmacherskim,,,gdzie przegrali w drugiej rundzie na wyjeździe z Lincoln/0-1/Gibraltar,oklepali ich w domu 3-0.
W czasie tych eliminacji rozgrywali również mecze z zespołami z górnej półki
ostatnio Wolfsburg,Leicester i Barca.Nie chodzi o wyniki tych meczów/w kazdym strzelali gole/tylko o rangę przeciwników.Szkoci szykują się na Ligę Mistrzów i chcieli pograć z lepszymi drużynami jak z Gibraltaru.
Co do Astany,to solidny klub na ligę Kazachstanu.Trudne warunki,daleka podróż,upał itp.Są groźni u siebie.Ostatni dwumecz z Zalgirisem Wilno to pokazał .U siebie wygrali 2-1 by na wyjeździe zremisować0-0.Jeżeli nie mogą strzelić gola w Wilnie,to co oni chcą ugrać w Glasgow.Celtic Park to stadion jeden z ,,najtrudniejszych,,obiektów w Europie.Mieści 60tys zagorzałych kibiców i nie jedna utytułowana drużyna wracała z Glasgow pokonana
Celtowie ze względu,że są dominatorem w swojej lidze /mistrz od 2012//.Doszedł im jedynie odwieczny przeciwnik Rangersi./chcą popróbować swoich sił w Europie i zarobić na biletach i transmisjach porządne pieniądze.
✅ 150

Otrzymane punkty reputacji: +3
D 706

don1

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis challenger Granby
Godzina: 18:00
Spotkanie: Arevalo-Moriya
Typ: Arevalo
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Nie mam pojecia jak Japoniec ograł Gomeza. Ale Gomez miał zarówno problemy z pierwszym jak i drugim serwisem Kicaja. To jest dla mnie dziwnie bo serwis to ma słaby jak nie wiem. Ale cóż. Zobaczymy dziś. Arevalo koleś z mocnym uderzeniem jak sobie poradzi. Ja zdania o Japończyku nie zmieniam. Dla mnie bez siły gość wyczekujący na błędy rywala. Zresztą Ci kurduple z Japonii tak grają. Arevalo natomiast gość silnym kończącym uderzeniem. Dla mnie jest value. Jeśli dziś Moriya wygra to zwrócę mu jednak honor. Ale dla mnie jest słaby. Zobaczymy Jest value to polecam
✅ 110

Otrzymane punkty reputacji: +1
henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mecz towarzyski
Godzina: 20:00
Spotkanie: FC Barcelona vs Leicester
Typ: Leicester strzeli gola
Kurs: 1.80
Nie nalezy grac podobno przeciw swojej ekipie,jednak buki przesadzili z kursami na ten mecz.
Duma Katalonii dopiero co zaczela grac spotkania towarzyskie.Pierwszym sprawdzianem byl mecz z Celtikiem 30 lipca.
Mecz ogolnie byl komiczny pod wzgledem gry defensywnej obu ekip.Griffiths strzelil gola po kuriozalnym wrecz bledzie technicznym mlodego defensora Barcy,dwie minuty pozniej samoboja strzelil Ambrose.
Ostatecznie skonczylo sie na wyniku 3:1,wszystkie bramki padly w pierwszej polowie,wtedy tez na murawie bylo najwiecej zawodnikow z podstawowego skladu,w drugiej polowie grali juz mlodzi zawodnicy i nic wielkiego sie nie dzialo.
Barca zagrala w defensywie nastepujacymi pilkarzami - Camara,Mathieu,Jose Martinez i Vidal.Smialo mozna powiedziec,ze byl to kabaret,nie sadze,zeby dzisiaj bylo lepiej.
Pomoc rowniez bez szalu,jedynie Denis Suarez blyszczal,jesli chodzi o atak to jak zwykle najlepiej gral Messi.

Mistrz Anglii rozegral wiecej spotkan a dodatkowo warto podkreslic,ze juz za 4 dni czeka ich spotkanie o Superpuchar Anglii,w ktorym zmierza sie z Manchesterem United,tak wiec Ranieri raczej juz nie bedzie zbytnio kombinowal ze skladem.
Ogolnie rzecz biorac szalu nie robia jak na razie slabe mecze w ich wykonaniu.W ostatnim sprawdzianie polegli sromotnie z PSG 0:4,jednak druzyna francuska nie gra totalnymi rezerwami a poza tym forma maja wysoka.

Barca w roli zdecydowanego faworyta wedlug bukmacherow,jednak zabraknie wielu kluczowych graczy,glownie w defensywie,tak wiec gol ze strony Leicester raczej dzisiaj pewny.
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +10
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów - Kwalifikacje
Data: 03.08 20:45
Spotkanie: Legia-Trencin
Typ: ponad 12 rożnych
Kurs: 3.4
Bukmacher:bet365
W Pierwszym meczu padło 11 kornerów, z czego 8 po stronie Słowaków.Legia w pierwszym spotkaniu wygrała szczęśliwie fortuna była po ich stronie, zaś przeciwko ekipie z Trencina.Trencin z pewnością wierzy jeszcze w awans, przegrana ligowa aż 3-0 z Moravicą należy odebrać raczej na koncentracji do rewanżu z Legią.Zadanie niezwykle ciężkie gdyż 0-1 u siebie to niewygodny rezultat, ale oceniając poprzednie spotkanie na pewno wierzą w wygraną w Warszawie i na pewno od początku będą starali się narzucić swoją grę
Legia ma dużo wariantów na to spotkanie, mogą zaskoczyć rywala, lub bardziej prawdopodobne nastawić się na kontry.Legia powinna mieć dużo pola na bokach, Trencyn też nie będzie się raczej bronił więc stawiam w tym meczu na dużo kornerów.
✅ 240

szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Brazil Serie B
Godzina:
Spotkanie: Legia - Trencin
Typ: Trencin lub remis
Kurs: 2,05
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Według mnie buk nieco przesadził z kursem na to zdarzenie. Fakt legia chyba jest najbliższa tego, żeby przełamać klątwę nieobecności Polskich klub w lidze mistrzów jednak nie wydaję mi się, że przyjdzie to tak łatwo a Legia będzie wygrywała mecz za meczem. Mimo, że udało im się wygrać na wyjeździe z Trencinem to teraz według mnie nie będzie tak łatwo bo Legia ostatnio nieco słabiej radzi sobie na pepsi arenie w Warszawie. Ostatnie 5 meczów zespołu z Warszawy tylko jedno zwycięstwo, Trencin też nie radzi sobie najlepiej na wyjeździe mimo to wg mnie kurs bardzo zachęca do zagrania podwójną szanse.
✅ 105

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Międzyklubowe towarzyskie
Godzina: 21;00
Spotkanie: Man Utd - Everton
Typ: Everton do przerwy
Kurs: 4.75
Analiza:
Man Utd już z Mourinho za sterami w sparingach wypada całkiem przyzwoicie : 2:0 z Wigan, 1:4 z BVB i 5:2 z Galatasaray, aczkolwiek z BVB bronił Johnstone i Portugalczyk ogólnie nie zdecydował się grać najmocniejszym składem. W meczu z Galatasaray wynik do przerwy 2:1 dla Turków, a z BVB 2:0 dla Niemców. Jako, że jest to sparing to nie będzie zaskoczenia, gdy np. De Gea usiądzie, chociaż za tydzień startuje BPL, więc może zagra optymalna 1-sza jedenastka. Liczę, że Everton wygra 1:0 do przerwy.
Brak bukmachera ⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Atlanta 2016
Godzina:
21:30
Spotkanie:
Smyczek T. - Young D.
Typ:
Young D.
Kurs:
1.47
Bukmacher:
Pinnacle
Analiza:
H2H 7-8 z lat 2007-2016, Young wygrywał bardziej na początku ich spotkań, Smyczek wygrał ostatnie 4 starcia, chociaż do dziś zastanawiam się jak pokonał Younga po tym patologicznym meczu w Delray Beach na początku sezonu. Donald jest o ponad 50 miejsc w rankingu wyżej. W 1 rundzie obaj przeszli niezwykłą dramaturgię w swoich spotkaniach, jednak tym razem liczę na Younga, patrząc na niego chociażby przez pryzmat ostatnich wyników wydaje się być w lepszej formie niż Smyczek który gra na poziomie Challenger z bardzo mizernym rezultatem.
Gram to w AKO z Verdasco:
2H 4:0 z lat 2006-2013 czyli dość dawno. Francuz wraca w tym sezonie po długiej przerwie, z dość mizernymi wynikami, choć nie miał szczęścia do losowania przeciwników. 10 przegranych finałów ATP świadczy o tym, że nie jest zbyt mocny psychicznie, zresztą Hiszpana również za takiego zawodnika uważam, jednak on robi na mnie w tym sezonie lepsze wrażenie. Myślałem po cichu, że w 1 rundzie odpuści sobie granie w tej Atlancie, jednak wygrał z Lajovicem więc domyślam się, że będzie chciał tu jeszcze pograć.
✅ 47

beatabookies 99

beatabookies

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - LM KWAL.
Godzina: 19:45
Spotkanie: FC Kopenhaga - Astra Giurgiu
Typ: FC Kopenhaga ponad 6,5 roznego
Kurs: 1.94
Bukmacher: unibet
Kopenhaga wygląda rewelacyjnie na początku tego sezonu. Zwłaszcza w meczach na własnym podwórku potrafi strasznie dominować. Dzisiaj będzie nie inaczej. W wyjazdowym meczu z Astra, Kopenhaga potrafiła zrobić 5 rzutów rożnych. Myślę, że czeka nas dzisiaj oblężenie bramki Astry i wiele sytuacji bramkowych dla Kopenhagi a co za tym idzie również wielu rzutów rożnych. Liczę na co najmniej 7 takowych dla Kopenhagi.
Pozdrawiam.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +5
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Godzina:
20:00
Spotkanie:
Anderson vs Opelka
Typ:
over 21.5
Kurs:
1,68
Bukmacher:
Pinnacle
Analiza:
Krótko i na temat bo nie mam zbyt dużo czasu. Idę w over, który moim zdaniem tutaj jest najlepszym rozwiązaniem. Jeśli chodzi o Reilliego to pewnie nie każdy o nim słyszał. Opelka to młodziutki Amerykanin, który ma 18 lat i na prawdę może byś przyszłością Amerykańskiego tenisa bo wygląda przyzwoicie, ale wiemy jak kończyły się &quot;kariery&quot; wielu takich, ale miejmy nadzieję że z tej mąki chleb będzie. Tutaj w Atlancie pokonał Eubaksa czyli mimo wszystko również amatora. W Washingtonie zagrał dobre spotkanie z Jazzirim, któremu urwał seta a w spotkaniu były 3 tajbreki. Dobre spotkanie zagrał również z Dancevicem przegrywając 2:1. Młody Amerykanin gra dobrze na serwisie i to będzie jego broń w dzisiejszym spotkaniu z Kevinem. Anderson jest bez formy i wiadomo że jak nie ma serwisu to nie ma też gry u niego. Jest mu ciężko przełamywać przeciwników a Opelka ma na prawdę dobry serwis jak na swój wiek i swoje możliwości i nie będzie łamał się jak zapałka tylko na pewno trzymał swoje podanie, nawet bym tutaj nie wykluczał jakiegoś tajbreka. Kurs zachęcający i odpowiedni do linii. Typ zdecydowanie do gry.
✅ 68

Otrzymane punkty reputacji: +8
komesbb 435

komesbb

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, Liga Mistrzów
Godzina: 20:15
Spotkanie: Young Boys Berno - Szahtar Donieck
Typ: kornery over 10,5
Kurs: 2.1
Analiza:
Na dzisiaj zapraszam do Szwajcarii gdzie Young Boys postarają się odrobić straty poniesione w pierwszym spotkaniu. Pierwszy pojedynek zakończył się zwycięstwem Doniecka 2:0. Zakładam, że zobaczymy bardzo ofensywnie nastawiony zespół gospodarzy co oprócz bramek, które również mam nadzieję zobaczyć, oglądniemy kilka kornerów. Myślę, że Szachtar nie postawi autobusu i ze swojej strony także pokusi się o kilka składniejszych akcji. Bardzo prawdopodobne, że będą dążyć do strzelenia bramki i spokojnego kontrolowania tego dwumeczu. Typ może być zagrożony jeśli bramkę strzelą pierwsi goście (zabije to dwumecz), jeśli jednak gospodarze pierwsi strzelą bramkę to rozpocznie się otwarty ofensywny mecz. W pierwszym pojedynku było 14 kornerów, po 7 z obu stron. Statystyki także napawają optymizmem.
Young Boys w dwóch pierwszych kolejkach ligi:
z St. Gallen 10 rożnych,
z Lugano 10 rożnych;
Szachtar również dobrze wygląda:
z Zirka 9 rożnych,
Z Ch. Odessa 11 rożnych;
Reasumując statystyki kornerów obu drużyn w swoich ligach jak i stawka spotkania daje duże szansę na pokrycie overa kornerów w tym spotkaniu i tak też stawiam. Pozdrawiam
✅ 110

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina. Piłka nożna Liga Mistrzów - kwalifikacje
Godzina: 20:45
Spotkanie: As Monaco - Fenerbahce
Typ: Monaco
Kurs: 1.97
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
Pierwszy mecz w Turcji 2-1. Strzelcem obydwóch goli dla Fenerbahce był Emenike.
Gola,który może zawarzyć o awansie Monaco strzelił Falcao.
Po rozwodzie rosyjskiego miliardera Dmitrija Rybołowlewa,właściciela Monaco, spuściło z tonu i zmocarstwowych planów nici. Jednak to nadal klub, który liczy się we Francji
(3 miejsce za również &quot;nie biedującymi&quot; PSG i Lyonem) i myślę, że ma szanse coś ugrać w Europie.
Fenerbahce? Jak w wielu przypadkach, piłkarze traktują grę w Turcji jako dorobienie na emeryturę. W większości, jak są w formie, to trzepią kasę w porządnych ligach. W Tureckiej są często przepłacani. Podobnie jak ligi z byłego związku radzieckiego, jak chcą mieć dobre grajka, muszą sporo przepłacić.
Monaco wystarczy jeden gol do awansu. Ale to Fenerbahce na starcie meczu ma awans. Ciężki orzech do zgryzienia dla trenera AS Leandro Jardima.
Nawet prowadząc 2-0 nie mogą być pewni, że nie stracą gola i dojdzie do nerwówki, może dogrywki, a nawet karnych.
Nie mam pojęcia, czy Fenerbahce uda się strzelić gola, więc nie będę wchodził w bts-y. Na początek miesiąca jem małą łyżeczką ????
Nie powinienem się zakrztusić, zobaczymy ????
Kibicuję nowej drużynie Kamila Glika i życzę mu awansu. Trzymajmy kciuki!
Pomogłem? Kliknij &quot;dzięki&quot;
✅ 97

Otrzymane punkty reputacji: +14
Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje LM
Godzina: 19:45
Spotkanie: FC Kopenhaga - Astra Giurgiu
Typ: Kopenhaga over 2.5 gola
Kurs: 2.4
Buk: Bet365

Uważam, że gospodarze zjedzą dzisiaj tych rumunów i odprawią ich z kilkoma bramkami, ostatnie 5 meczy na Parken to 18 bramek Kopenhagi, w poprzednim sezonie we wszystkich domowych meczach w lidze 14 wygranych 3 remisy i żadnej porażki, 43 strzelone bramki! Po obejrzeniu skrótu z pierwszego meczu uważam, że wyglądali lepiej od Astry i spokojnie powinni wygrać i tamten mecz, stwarzali więcej okazji więc dzisiaj na własnym obiekcie powinno pójść gładko jak szybko strzelą pierwszego gola to powinni zabić rumunów.
✅ 140

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
Godzina: 20:00
Spotkanie: Anderson vs Opelka
Typ: tiebreak - tak
Kurs: 2,62
Bukmacher: bet365
Analiza: Witam po dłuższej przerwie. Dziś pod lupe biorę mecz dwóch tenisowych wieżowców, którzy swój tenis opieraj przede wszystkim na serwisie i poza tym nie mają zbyt dużego tenisowego wachlarzu umiejetności. Uważam że tiebreak w tym meczu będzie na 99%, może nawet wszystkie sety będą kończyć się 7-6, także jak kolega wyzej napisał over też można śmiało grać. Na pewno jeden i drugi będzie bardzo pilnował i uważał na swoją najsilniejszą broń, bo jedno przełamanie i jest po secie. Myślę że pierwszego seta dociągnął do końca i ani jeden ani drugi nie odda swojego serwisu. typuje 2-1 dla amerykanina 7-6 6-7 6-4 Powodzenia wszystkim

✅ 162

Otrzymane punkty reputacji: +1
aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Dyscyplina. Piłka nożna Liga Mistrzów - kwalifikacje
Spotkanie: As Monaco - Fenerbahce
Typ: over 3,5 gola
Kurs: 3,24
Bukmacher: bet-at-home

Analiza:
Nie za bardzo wiem co jeszcze można napisać bo dużo już zostało na forum wspomniane o tym pojedynku.
W pierwszym meczu zauważyłem że obrona jest słabym punktem obydwu drużyn.
No cóż Monako chyba potrzebuje trochę czasu żeby przyzwyczaić się do grania w formacji 4-4-2. Jest możliwe że w dzisiejszym meczu zobaczymy Robina Van Persiego i jeśli udało mu się wyleczyć kontuzję to może być wzmocnieniem dla tureckiego zespołu.
W przeciwieństwie do kolegi który wcześniej opisywał spotkanie to ja sądzę że raczej Monaco szybko będzie chciało zabrać się za odrabianie strat gdyż każda bramka strzelona przez Fenerbache będzie dodatkową presją. Nie wiem czy też na korzyść czy na niekorzyść będzie to że dzisiaj trener gości zasiądzie na ławce dla niego przeznaczonej :) Dla mnie Vitor Pereira to nieporozumienie :) Myślę że zrobi nam się tutaj mecz z wieloma okazjami do zdobycia bramki i padnie w nim ich co najmniej 4
✅ 224

marian77 541

marian77

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów, UEFA Liga Mistrzów, kwalifikacje
Spotkanie: AS Monaco - Fenerbahce
Typ: HT = X
Kurs: 2.20

Analiza:
Na dziś kwalifikacje Ligi Mistrzów UEFA..
Francuskie Monaco zagrana własnym obiekcie rewanżowe spotkanie między tureckim Fenerbahce..
Gospodarze mają utrudnione zadanie bowiem w pierwszym meczu przegrali 2:1 a jeśli mażą o tym by awansować dalej muszą wygrać to spotkanie chyba co najmniej dwoma golami.. Nie będę się tutaj skupiał na tym kto awansuje tylko proponuję po prostu postawić na remis do pierwszej połowy.. To wg. mnie najpewniejszy typ jaki warto zagrać na zakończenie dnia. Pierwszy mecz w Turcji do przerwy zakończył się remisem 1:1 pierwszą bramkę zdobyła turecka ekipa a 3min przed gwizdkiem Monaco zdołało odrobić stratę i pozostało 1:1.
Dziś typuję tak samo ponieważ uważam, że na początku oba teamy będą grać spokojną piłkę jak to było wcześniej a może tam w drugiej zaczną coś działać więcej.. Nie mniej jednak polecam grać na remis do przerwy ????
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom