>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 3.07.2016 (niedziela)

Status
Zamknięty.
psotnick 1,2M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na niedzielę - 3. Lipca

Typy podajemy z wykorzystaniem poniższego szablonu:

Dyscyplina:
Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:

Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

S 1,1K

szatar

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekwador, Serie A - Pierwsza runda
Godzina: 00:00
Spotkanie: Independiente del Valle – Delfin SC
Typ: 1 i pow. 2,5 gola
Kurs: 2.63
Bukmacher: Betano
Analiza:
Witam wszystkich! Dziękuję za głosy reputacji, to naprawdę mnie motywuje do wstawiania na forum jeszcze bardziej skrupulatnych analiz! Na dzisiaj wybrałem spotkanie z pierwszej ligi ekwadorskiej, które rozpocznie się równo o północy czasu polskiego, więc czasu na stawianie nie zostało dużo. W związku z tym zapraszam do analizy! Na samym początku chciałbym, żebyście wiedzieli, że rozpatrzyłem proponowany przeze mnie typ pod kątem nie tylko ostatnich meczów, ale wszystkich rozegranych w roku 2016. Drużyna Independiente wkrótce przystępuje do pierwszego spotkania półfinałowego w Copa Libertadores z argentyńskim potentatem Boca Juniors (8.07.16), więc mogłoby się wydawać, że mecz ligowy odpuszczą, ale po przeczytaniu dalszej części analizy sami zadecydujcie czy do tego rzeczywiście dojdzie. Zapraszam! Po pierwsze, zespół dzisiejszych gospodarzy jest w wyśmienitej formie. Nie dość, że zaliczył 3 zwycięstwa z rzędu, to strzelił w tych pojedynkach aż 7 goli tracąc po 1 bramce na mecz (2-1, 1-2, 1-3). Co więcej, warto podkreślić, że najpierw pokonał wicelidera tabeli (Barcelona S.C.), a następnie na wyjeździe rozprawił się z aktualnym liderem tabeli ligi ekwadorskiej (Emelec). Natomiast w kolejce ostatniej pokazał klasę wygrywając mecz mimo faktu, że od 4 minuty już przegrywał. Te rezultaty i okoliczności w jaki zostały uzyskane jasno wskazują, że piłkarze Independiente są w świetnej formie i myślę, że nawet zbliżający się dwumecz w Copa Libertadores nie jest w stanie Im przeszkodzić w wygraniu meczu najbliższego. Po drugie, Independiente ma położony stadion na dużej wysokości co niejednokrotnie skutecznie utrudniało grę przeciwnikom, gdyż płuca pracują zupełnie inaczej w trakcie meczu tak dużo metrów nad poziomem morza. Potwierdzają to wyniki spotkań tegorocznych rozegranych na tym obiekcie. Było ich 14 i tylko 1 raz padł remis (1-1 z Colo Colo w Copa Libertadores 19.02.16). Ponadto w meczach tych aż 11 razy wygrywało Independiente, ale przytrafiły się także 2 porażki. Najpierw z Emelec 0-2 dokładnie 5.03.16, a następnie z U. Catolica 1-4 dokładnie 9.05.16. O ile Emelec to jedna z silniejszych krajowych ekip to U. Catolica jest średniakiem, więc pewnie niektórzy zastanawiają się jak to możliwe, że Independiente przegrało tak zdecydowanie. Już wyjaśniam. Spotkanie te zostało rozegrane zaledwie 4 dni po wyeliminowaniu wielkiego River Plate z Copa Libertadores w 1/8 finału. Akurat tak się składa, że oglądałem tamten wyjazdowy mecz i choć Ekwadorczycy przegrali to i tak awansowali dalej dzięki zwycięstwu 2-0 w pierwszym meczu. Zatem mecz z U. Catolica mieli prawo sobie odpuścić by zregenerować siły przed kolejnymi potyczkami szczególnie po tak spektakularnym osiągnięciu jak wyeliminowanie utytułowanej drużyny River Plate. Jak pokazują statystyki, percepcja ta dała korzyści, gdyż kolejne spotkania w większości ułożyły się po myśli Independiente. Po trzecie, po dogłębnej analizie spotkań Independiente doszedłem do następującego wniosku: piłkarze tego klubu nie przechodzą obok meczu, zawsze dają z siebie maksimum. Ponadto zauważyłem, że jak grali mecz ligowy na własnym stadionie kilka dni przed meczem w Copa Libertadores to zawsze wygrywali takie spotkanie. Tak było w meczu z Dep. Cuenca, który wygrali 2-1 (7.02.16) by kilka dni później przegrać na wyjeździe z paragwajskim Guarani 2-1 (11.02.16). Kolejny taki przypadek miał miejsce na początku kwietnia. Najpierw pokonali zespół Mushuc Runa 2-1 (3.04.16), a potem odnieśli zwycięstwo z zespołem brazylijskim Atletico-MG 3-2 na własnym obiekcie (7.04.16). Trzeci i ostatni taki przykład można podać na podstawie wyników z początku maja. Najpierw Independiente pokonało ekipę River Plate Ecuador 3-0 (21.05.16) by później przegrać wyjazdowy mecz z meksykańskim U.N.A.M. 2-1 (25.05.16), ale i tak awansować do półfinału rozgrywek Pucharu Wyzwolicieli Amerki jak nazywane są rozgrywki Copa Libertadores po serii rzutów karnych. To nieprawdopodobne, ale takie właśnie są fakty. Jak łatwo dostrzec, dosłownie w każdym spotkaniu ligowym na własnym obiekcie rozgrywanym kilka dni przed arcyważnym meczem w Copa Libertadores padały chociaż 3 gole, a taki mecz kończył się zwycięstwem Independiente. Po czwarte, piłkarze Independiente mają coś sobie do udowodnienia, gdyż mierzyć się będą z przeciwnikiem, z którym nigdy wcześniej nie grali na własnym stadionie meczu ligowego. Jedyne spotkanie odbyło się na wyjeździe i to całkiem niedawno, bo 18.06.16 i zakończyło się porażką dzisiejszych gospodarzy 2-0. Zatem uważam, że motywacji nie zabraknie i na kilka dni przed spotkaniem pucharowym Independiente zapewni sobie komfort psychiczny, a jest to możliwe tylko dzięki dzisiejszemu zwycięstwu z rywalem, z którym dotychczas zagrali tylko 1 spotkanie, a do tego przegrali. Po piąte, warto napisać, że obydwie ekipy są zdecydowanie overowe. Wyniki ostatnich 8 spotkań wyjazdowych drużyny Delfin S.C. prezentują się następująco: 2-1, 2-0, 1-0, 2-2, 1-1, 2-2, 1-2, 5-1. Z kolei rezultaty ostatnich 8 meczów rozegranych u siebie przez ekipę Independiente del Valle przedstawiają się tak: 3-1, 2-1, 3-2, 2-0, 1-4, 2-1, 3-0, 2-1. Jak widzimy w większości były to wyniki wysokie, natomiast drużyna Delfin S.C. nie potrafi zachować czystego konta od wielu miesięcy. Po szóste, warto zwrócić uwagę na to w jakich okolicznościach Independiente nie zdobywa kompletu punktów w meczach domowych. Zdarza się to niezwykle rzadko, ale jednak się zdarza, więc warto nad tym chwilę się zastanowić. Mój wniosek jest następujący: porażka z U. Catolica przytrafiła się kilka dni po awansie do ćwierćfinału w Copa Libertadores, więc można w takiej sytuacji usprawiedliwić piłkarzy. Promocja do najlepszej ósemki klubów w Ameryce Południowej w sezonie 2015/2016 nie zdarza się przecież często. Podsumowując, jak spojrzymy na wszystkie podane przeze mnie argumenty dojdziemy do konkluzji, że zwycięstwo Independiente jest bardzo prawdopodobne. Z kolei 3 gole w meczu (biorąc pod uwagę aktualną dyspozycję gospodarzy oraz podane wcześniej przypadki meczu domowego rozgrywanego kilka dni przed spotkaniem w Copa Libertadores), są także możliwe. Jednak dla bardziej sceptycznych osób polecam typ na powyżej 2,5 gola w meczu bez deklarowania która drużyna wygra. Kurs na taki typ na betano wynosi aktualnie @1.95, więc też jest value. Na koniec dodam, że mnie osobiście podoba się postawa boiskowa Independiente. Ta ekipa ma charakter, jest waleczna i nieustępliwa, a poza tym nie poprzestaje na strzeleniu jednej czy dwóch bramek, gdyż nawet przy bezpiecznym prowadzeniu, dąży do strzelania kolejnych. Za takie podejście należą się Im brawa i naprawdę duży szacunek! (a przecież w zespole nie ma gwiazd, a sam klub nie jest bogaty). Życzę wszystkim powodzenia i przepraszam za tak długą analizę, ale musiałem podać Wam argumenty rozłożone na czynniki pierwsze byście już sami nie musieli tego robić. Hej!
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +12
makaveli23 1,5M

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna, Brazylia Serie B
Godzina: 2:00
Spotkanie: CRB - Goias
Typ: X
Kurs: 3.27
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
Dzisiaj nie typuje lamanca, ale stawiam na kolejny remis w brazylijskiej serie B, tym razem w meczu ktory zacznie sie jak drugi w nocy o 2.00 pomiedzy CRB a Goias. U gospodarzy zabraknie oprócz trenera Mazolo Juniora ktory został zawieszony i spedzi mecz na lawce. Zabraknie takze zawodnikow druzyny takich jak obroncy Flavio Bonaventura (11/2) i pomocnikow Galdezani (13/0) i Dakson (11/0). W Goias zabraknie napastnika Rossi ( 11/3) ktorego wynik bramkowy w tym sezonie jest najwzyszym wsrod zawodnikow Goias. 13 meczy i 3 gole to malo, co mowi nam ze ta druzyna nie jest zbyt bramkostrzelna. tylko 11 bramek i pozycja tuz nad strefa spadkową to wynik slaby i mysle ze tutaj takze poszukają co najwyzej remisu, bez najlepszego strzelca beda grac ostroznie, a gospodarze, bez trenera na lawce i jednego z liderów i defensywy jak i calej druzyny Bonaventury, rowniez ustawią sie mentalnie na remis. Nie stawiam x/x bo jak do tej pory gospodarze maja tylko 1 remis, ale licze ze druzyna gosci ktora ma ich juz az 5 zaprosi ich do tego i zaproponuje polubowne podzielenie sie punktami.
100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nozna Euro
Godz: 21:00
Spotkanie Francja-Islandia
Typ: Francja wygra dokładnie 1 golem
Kurs 3.50
Buk Unibet
Analiza: Islandia szybko traci bramki, nie są skoncentrowani w pierwszych minutach swoich spotkań Francja natomiast na pewno od pierwszych minut rzuci się do ataku żeby potem nie powtórzyła im się sytuacja ze spotkania w którym musieli gonić wynik z zespołem Irlandii i gdzie do połowy przegrywali 0;1 na koniec jednak wygrali 2:1, . według mnie w tym spotkaniu gospodarze turnieju są zdecydowanym faworytem bowiem Islandczycy już i tak zaszli niezwykle daleko w tym turnieju ,co prawda nie mają nic do stracenia,ale chyba już za wysokie progi, poza tym Francja do tej z Islandią mierzyła się nie przestrzeni kilkunastu ostatnich lat aż 11 razy , ma z nimi niezwykle korzystny bilans bowiem wygrali 8 razy i zanotowali tylko 3 remis,ani razu nie schodzili z boiska jako ekipa pokonana, według mnie tu będzie podobnie, dlatego stawiam na awans gospodarzy w 90 minutach tego meczu oraz na dokładny wynik 3:1, myślę że kolega powyżej ma rację co do tego iż Islandia może tutaj bramkę strzelić bowiem ostatnie spotkanie w którym Islandia bramki nie zdobyła miało miejsce w październiku 2015 roku w spotkaniu z Turcją.
100

tipman 353

tipman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, NPL NSW
Godzina: 07:00
Spotkanie: Blacktown City - Hakoah Sydney
Typ: over 3.5
Kurs: 2.10
Bukmacher: Unibet
Póki co w lipcu robimy niezłe dochody. Na 8 typów aż 7 trafiliśmy(tylko dokładne wyniki z kursami powyżej 12.00 nie weszły). Na dzisiaj mam kilka typów i ból głowy, który mecz wybrać. Wybieram najbardziej prawdopodobny z ligi NPL NSW w Australii.
Drużyna Blacktown City(2) podejmuje Hakoah(7). Cała liga jest ogólnie bramkostrzelna, ale te drużyny to już &quot;łatwe pieniądze&quot;. Blacktown ma bilans bramkowy 36-20(w 16 meczach) co daje średnią 3.5 bramki na mecz. Grając 8 meczy u siebie tylko raz nie strzelili bramki. W pozostałych 7 strzelali 2 lub więcej.
Drużyna Hakoah Sydney prezentuje się jeszcze lepiej - w siedmiu wyjazdowych spotkaniach padły 33 bramki(4.7 bramki na mecz). W każdym z 7 spotkań na wyjeździe strzelili co najmniej 1 bramkę i równiez w każdym ze spotkań wyjazdowych przekroczyli dzisiejszą granicę.
Ostatnie spotkanie tych drużyn w kwietniu tego roku wygrała Hakoah 3:1 i myślę, że dzisiaj drużyna Blacktown City odwdzięczy się i wygra 3:1 lub 3:2.
Moje typy na ten mecz:
obie strzelą 1.69
obie strzelą i over 2.5 1.80
HT over 1.5 2.04
Powodzenia
✅110

Otrzymane punkty reputacji: +15
mirak 867

mirak

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Mistrzostwa Europy
Typ: powyżej 3,5 gola
Kurs 3.50
Bukmacher: Bet365
Witam w przerwie meczu, na razie bez bramek ale może wpadną w 2 połówce.
Gram jutro 3,5 gola bo wydaje mi się ze w tym meczu obie drużyny postrzelają i nie tylko Francja jak to stawiają buki że ona jest pewnym faworytem. Na papierze może i jest nim bo ma dobry bilans z Islandią i jest gospodarzem turnieju ale Islandia to rewelacja tych mistrzostw i wcale by mnie nawet nie zdziwiło jakby to oni awansowali dalej, tzn do półfinału. Kibicuje bardzo Islandczykom i życze im wygranej i wygranej tym którzy grają moje typy.....powodzenia
250

Otrzymane punkty reputacji: +11
C 511

chemiczny

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka Liga Światowa
Godzina: 02:30
Spotkanie: USA - Australia
Typ: USA (-2,5seta)
Kurs: 1.61
Bukmacher: bet365
Analiza:

Amerykanie w turnieju u siebie zagrają dzisiaj z Australią i są zdecydowanym faworytem. Wczoraj pokonali Bułgarię 3:1 i z dorobkiem 6 wygranych i 1 porażki zajmują aktualnie 5 miejsce ostatnie premiowane awansem do finałowego turnieju, ale mają o jeden mecz mniej niż prowadząca Brazylia i Francja. Z tych dwóch drużyn tylko Brazylia ma taki sam dorobek 6 wygranych i 1 porażki. Dzisiejszy mecz powinien umocnić pozycję Amerykanów, w końcu Australiczycy to najgorsza drużyna 1 grupy światowej. Do tej pory bez zwycięstwa z 7 porażkami i tylko 1 zdobytym setem i co ciekawe ten set zdobyli przed tygodniem z Amerykanami. Ale moim zdaniem historia się nie powtórzy, w końcu Amerykanie grają u siebie i to powinno im pomóc w odniesieniu szybkiego zwycięstwa. Alternatywnie polecam też zagranie Amerykanów z hadicapem punktowym -15,5.
61

Otrzymane punkty reputacji: +5
zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Mistrzostwa Europy
Typ: BTS
Kurs 2,40
Buk: oddsring
analiza:
3 raz jadę w stronę BTS. Jak na razie skutecznie, jednakże typ za typem co raz to bardziej ryzykowny. Ryzykowny na papierze, jednak Islandia ma coś z umiejętności w sobie jednak. Największe zagrożenie idzie z... z wrzutów z autu, co wydawałoby się jest komiczne. Pisząc tę analizę nie mam aż takiej wiary, jak w meczu Belgów, czy Włochów, ale zdam się tutaj na intuicję. A ta mi mówi, że mecz zakończy się wynikiem 2:1. ale w takie cuda się nie bawię. Islandia nie zagrała meczu, gdzie by nie strzeliła przynajmniej 1 gola od kilku dobrych miesięcy. Ostatni raz &quot; na 0 z przodu&quot; zagrali z Turcją, gdzie przegrali 1:0, w październiku 2015. Od tego czasu sporo meczów grali, w których przynajmniej raz ukłuli. Francuska obrona jest dodatkowo pomniejszona jakościowo o Ramiego i Kante w ŚPD, więc sytuacji powinno być trochę do strzelenia.
140

Otrzymane punkty reputacji: +5
louisarmstrong 2,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis Wta Wimbledon
godzina 12.30
spotkanie :Vandeweghe C. (Usa) - Vinci R. (Ita)
Typ zw Vinci
kurs 4,14
buk pinnacle
analiza:
Faworytką w tym meczu według bukmacherów Coco Vandeweghe amerykanka o mocnym serwisie i trudno się nie zgodzić.Coco zdecydowanie w gazie ostatnich 10 meczów na trawie 9 zwycięstw 1 porażka .Vandeweghe ostatnio pokonała nawet Agnieszę Radwańską a ta jedyna porażka ze Strycową.
Roberta Vinci w tym sezonie rozegrała tylko 3 mecze na trawie w tym dwa ostatnie już na wimbledonie wygrała.Wyniki włoszi na trawie są mocno średnie choć pamietajmy że wygrywała już tu na Wimbledonie w grze podwójnej pań.
h2h 1 do 1 ale moim zdaniem Roberta tutaj w tym meczu nie jest bez szans , owszem Coco świetny serwis i ostatnio we wspaniałej dyspozycji na trawie ale moim zdaniem poza serwisem góruje nad amerykanką w każdym elemęcie.Doświadczenie , technika , strategia , gra przy siadce i to coś .Roberta potrafi się motywować na wielkich szlemach
pamietamy wciąż jej fnał na US open porażkę z Flavią Penettą i wczesniejsze zwycięstwo z Sereną.Po kursie 4.14 myślę że warto spróbować grę w stronę Roberty.
Po Cocco wiadomo mniej więcej czego się spodziewać po Robercie można się spodziewać wszystkiego.Jesli zagra zmotywowana i skoncentrowana będzie odbierać serwis to w wymianach moim zdaniem może być lepsza od amerykanki.
100

czaro82 613,6K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina. Pilka nozna ME 1/4 finalu
Godzina. 21:00
Spotkanie. Francja - Islandia
Typ. obie strzela i over 2.5 gola w meczu
Kurs. 2.80
Bukmacher. Betano
Analiza.
Witam wszystkich, dzis wieczorem w ostatnim juz cwierfinale ME druzyna gospodarzy czyli Francuzi,zmierza sie z rewelacja tego turnieju pilkarzami Islandii...
Zwyciezcza tego spotkania moze byc tylko jeden bynajmniej tak wskazuja wszystkie znaki na niebie i ziemi, lecz czy aby napewno przyjdzie ono z taka latwoscia jak wskazuja nam kursy wystawiane chociazby na awans trojkolorowych 1.15 lub 1.18 no niewiem ... ???
Wielcy faworyci tej imprezy jak narazie niepokazali NIC czym mogli by urzec nawet swoich najwierniejszych kibicow bo albo wymeczone zwyciestwa w koncowce spotkania albo tez odrabianie strat z teoretycznie slabszym rywalem. Wydaje mi sie podobnie jak &#39;Bakowi&#39; ze Francuzi beda od poczatku meczu chcieli przycisnac swojego rywala tak aby zdobyc bramke w jaknajkrotszym okresie czasu. Obie druzyny skupiaja sie bardziej na grze ofensywnej niz na destrukciji i rozbijaniu atakow rywala a wiec mozna sie spodziewac ciekawego widowiska ze spora iloscia sytuacji pod bramka ( mam nadzieje ze z obu stron ). Jezeli &#39;wikingowie&#39; zagraja tak odwaznie jak przeciwko Anglikom moga napsuc sporo krwi slabo zorganizowanej defensywie Francji. Moze i gospodarze tych mistrzostw maja w swoich szeregach wieksze indywidualnosci, ale mimo wszystko uwazam ze spotkanie o taka stawke przed wlasna publicznoscia z tak dobrze przygotowanym motorycznie zespolem ktory walczy ambitnie do samego konca bedzie wymagalo sporego wysilku i wcale nie jest powiedziane ze zakonczy sie ono w regulaminowym czasie gry ...
jesli moja analiza pomogla ci pomnozyc swoje drobne &#39;kliknij&#39; dzieki
180

Otrzymane punkty reputacji: +4
scoregenerator 153

scoregenerator

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Vyssehaya Liga, Białoruś
Godzina: 18:00
Spotkanie: mikaschevichi - belshina
Typ: 1
Kurs: 1.91
Bukmacher: bet366
Analiza:
Wygenerowane za pomocą specjalnie stworzonego ku temu celowi programowi. Sumaryczny wynik aktualnej formy, meczy u siebie/wyjezdzie, ostatniego spotkania, meczy h2h, kontuzji i warunkow atmosferycznych, wskazuje na zwyciestwo gospodarzy.
kiepska analiza

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: pilka nozna
Spotkania: Francja-Islandia
Godzina: 21
Typ: Francja &amp;bts
Kurs:3.75
Buk: bet365
Analiza:
Niestety moj wczorajszy typ na Niemcy nie wszedl. Przez Boatenga wygrali dopiero w karnych. Pora na kolejny typ. Niespodzianka turnieju Islandia zagra dzisiaj z gospodarzami. Islandia odeskala do domu Anglikow. Przegrywali juz 0:1 ,wydawalo sie,ze juz po nich,ale podniesli sie i wygrali 2:1 mimo duzo gorszych statystyk od przeciwnika. Pierwsza bramka strzelona przez Rooneya juz w 2 minucie. Gole Sigurdssona i Sigthhurdsona daly wygrana Iskandii. Anglia 18 sytuacji bramkowych i 5 strzalow na bramke. Islandia tylko 8 sytuacji i 5 strzalow. Przy pilce byli tylko 37%czasu ale jak widac liczy sie skutecznosc. Co do Francji wygrali z Irlandia 2:1 ale nie mieli latwo. Juz w 2 min gola strzelil Brady. D..e im uratowal Griezmann,ktory strzelil 2 gole po przerwie. Typuje,ze i w tym meczu padnie pare goli,w tym dla Islandii,ale to Francja jednak wygra. Nie wykluczone,ze z pomoca sedziego
275

Otrzymane punkty reputacji: +4
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - Wimbledon 2016
Godzina: 15:00
Spotkanie:
Vesely J. - Sousa J.
Typ: Vesely J.
Kurs: 1.44
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Vesely w świetnej formie, 3:0 z Thiemem robi wrażenie, choć po 3 tiebreach, ale to tylko dowodzi, że jest mocny psychicznie. Jak już pisałem, na trawie Czech potrafi grać co tylko tutaj potwierdza, a przynajmniej w mojej opinii jego styl gry pasuje. Sousa jak na razie miał tutaj dwóch ogórków i potracił sety. Może urwie seta, ale nie liczę na jego wygraną, choć tak naprawdę z nim to nigdy nic nie wiadomo, tak samo jak z Veselyem.
Jiri warto wspomnieć o tym, że na turnieju w Monte Carlo sprawdził największą sensację tego roku, a mianowicie pokonał samego lidera rankingu Novaka Djokovica grając mistrzowskie skróty do których Serb nie mógł dobiec. Na trawie szybkie kończenie akcji to również atut.
*Ten typ miałem z wczorajszym Mahutem.
44

Otrzymane punkty reputacji: +8
B 19

bobek_

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Korea Południowa, K-League Classic
Godzina:12:00
Spotkanie: Suwon City - Jeonbuk
Typ: 2
Kurs: 1.69
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
Lider K-League Classic przyjezdza z wizytą do Suwon mysle ze w tym spotkaniu wszystko jest jasne goscie przyjezdzaja do najslabszej druzyny sezonu po kolejne 3 punkty Druzyny graly ostatnio ze soba W kwietniu spotkanie zakonczylo sie wynikiem 3-1 dla Jeonbuk. Zespól Suwon City ma rowniez zdecydowanie najgorszy bilans bramkowy w lidze (-17) ! 1,69 na ten mecz to okazja polecam ;)
100

jack13 502,2K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – EURO, Ćwierćfinał
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Francja – Islandia
Typ: over 1.5 bramki Francja
Kurs: 1.66
Analiza:
Kończymy ćwierćfinały meczem gospodarzy którzy będą podejmować sensację tych Mistrzostw Islandie. Francuzi mieli problemy z Irlandczykami w 1/8 finału, rozpoczęli najgorzej jak mogli od straty bramki. Druga połowa i przyspieszenie gry zrobiły jednak swoje skończyło się na 2:1 a powinno być wyżej. Utrzymują cały czas wysoką jakość w ofensywie i to nie jest dużym problem tej ekipy, trener ma ogromne pole manewru i indywidualności. Problemem gospodarzy na tym turnieju jest dziurawa defensywa i masa błędów całego bloku defensywnego który dziś nie zagra w pełnym składzie bez Ramiego oraz defensywnego Kante którzy pazują za kartki a więc doszły jeszcze dodatkowe problemy. Wobec tego spodziewamy się ofensywnych Francuzów którzy od początku powinni kręcić tempo gry by uniknąć tego co zrobiła Anglia. Fenomen Islandia każdy zna, mały kraj a wielkie serca do walki, ta ambitna, poukładana gra, waleczność dały im trzeba przyznać zasłużony awans. W grupie bez porażki remisy z Portugalią, Węgrami oraz zwycięstwo z Austriakami, wiele się mówi o ich świetnej grze w defensywie ale w ataku pokazali wiele przecież w każdym z tych starć strzelali bramkę, podobnie zrobili z Anglikami. Wracają do destrukcji są solidni ale maja też trzeba to jasno powiedzieć dużo szczęścia bo każdy rywal miał naprawdę sporo sytuacji. Dziś będą walczyć jak lwy to jest pewne ale myślę że dziś po prostu zabraknie już umiejętności piłkarskich na tle gospodarzy którzy też jak wspomniałem nie grają świetnie ale mają od groma indywidualności które dziś zadecydują. Zmęczenie Islandczyków też zrobi swoje, Francuzi mają moc w ataku jeśli wyjdą na prowadzenie będą mocno kontrować no i na pewno zagrają zdecydowanie szybciej piłką niż Anglicy, a mecz z Irlandią i druga połowa pokazała że przyspieszenie tych akcji potrafi być zabójcze. Dla mnie ten kurs na te dwie bramki jest bardzo dobry.
66

Z 96

znafca

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Wimbledon
Spotkanie: Bacsinszky Timea - Pavlyuchenkova Anastasia
Typ: Pavlyuchenkova Anastasia
Kurs: 3.00
Data i godzina: 03.07.2016 12:30
Analiza:
Wimbledon jest pełny niespodzianek, mniejszych i większych, można ładnie zarobić stawiając na zawodniczki teoretycznie skazywane na porażkę i myślę, że to kolejny mecz, w którym warto zagrać na niżej notowaną tenisistkę. Pojedynek Szwajcarsko-Rosyjski, naprzeciwko siebie staną panie Bacsinszky i Pavlyuchenkova, ta pierwsza dobija się do światowej 10-tki rankingu WTA, druga z kolei jest bliska 20-tki tegoż rankingu. H2H na korzyść Szwajcarki, 2-1 z tym, że poza pojedynkiem na Australian Open z tego roku, który zresztą wygrała Rosjanka i to oddając rywalce zaledwie 3 gemy, wcześniejsze pojedynki miały miejsce prawie 10 lat temu. Tegoroczny wynik z Australian Open daje do myślenia, wiadomo że na trawie jest trochę inna gra niż na twardych kortach, ale nie ma takiej różnicy jak między mączką i trawą. 6-2- 6-1 może świadczyć o tym, że Rosjanka ma sposób na swoją dzisiejszą przeciwniczkę, ale to się okaże dzisiaj. Przejdźmy do szczegółów tego spotkania, przyjrzyjmy się obu zawodniczkom. Bacsinszky rozgrywa bardzo udany sezon, wygrany turniej w Maroko, półfinał w Miami, dwa ćwierćfinały na French Open i w Rzymie, wszystkie te wyniki budzą respekt. Trzeba jednak zwrócić uwagę na fakt, że 3 z tych turniejów to te rozgrywane na mączce i nie można się do końca sugerować jej świetną formą, bo tak jak już pisałem nawierzchnia ma ogromne znaczenie. Szwajcarka grała w pierwszej rundzie z Kumkhum i zdecydowanie wygrała, ale ta zawodniczka nie mogła jej zagrozić, prezentuje za słaby poziom. W drugiej rundzie pojedynek z Niculescu, który sprawił jej większe problemy, ale tutaj znowu jest pewien mankament, Rumunka to świetna defensywa, a na trawiastej nawierzchni ciężko się bronić, więc była niewielka szansa żeby wygrała ten pojedynek. Dzisiaj Timea zmierzy się z przeciwniczką, która podobnie jak ona sama lubi grać siłowo, będzie to pierwszy pojedynek na Wimbledonie, w którym będzie musiała pójść na wymianę ciosów. Rosjanka już miała okazję stoczyć takie pojedynki, szczególnie ten w drugiej rundzie z Hsieh, świetną deblistką przy której o dziwo lepiej przy siatce wypadła właśnie Pavlyuchenkova. Kluczem do sukcesu w tym meczu może być serwis i chłodna głowa w decydujących momentach i właśnie o to najbardziej się obawiam, ale poza tym według mnie to Rosjanka ma lepsze predyspozycje do gry na trawie i powinna się uporać z rywalką.
200

Otrzymane punkty reputacji: +2
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, EURO 2016
Godzina: 21:00
Spotkanie: Francja - Islandia
Typ: Islandia handicap +1.5 bramki
Kurs: 1.60
Analiza:
O jezu jaki to jest pewniak. Czemu tak wysoki kurs na handicap w stronę Islandczyków??????
Dotychczasowe wyniki Francji w turnieju:
2:1 z Rumunią (zwycięski gol w 89&#39;)
2:0 z Albanią (bramki w 90&#39; i 96&#39;)
0:0 ze Szwajcarią
2:1 z Irlandią (do 58&#39; przegrywali 0:1 , dwie bramki Grizmana w 3 min, i w 66&#39; czerwona dla Irlandii a mimo to i tak nie podwyższyli)
Wyniki Islandczyków na Euro:
1:1 z Portugialią
1:1 z Węgrami
2:1 z Austrią
2:1 z Anglią
Jak widać Islandia nie przegrała ani razu dwoma bramkami, mało tego, ani razu nie przegrała nawet jedną bramką!!!! Czemu więc kurs na to, że przegra nawet max jedną bramką jest 1.60 ? Paranoja, brać póki jest tak duży!!!!!
Francja handicapem -1.5 wygrała tylko raz strzelając na 2:0 Albanii w 90+6, a dodatkowo pierwszą bramkę również w 90&#39;. I kurs, że nagle wygra dwoma jest 2.20 tylko? Jak ktoś to zagra to jest głupi. Grać +1.5 na Islandię, skąd taki kurs???
Dodatkowo napiszę, że w Islandii do gry są zdolni WSZYSCY zawodnicy, ani nikt nie pauzuję za kartki, ani z powodu kontuzji. A we Francji? Owszem, Kante i Rami, dwaj podstawowi zawodnicy którzy w prawie każdym meczu grali w podstawowym składzie(tylko w jednym Kante nie wyszedł w pierwszej 11) - pauzują za kartki. Jeżeli by było wszystko ok, każdy by mógł grać to to by był prze pewniak a tak? Jeszcze bardziej, ludzie brać to i grać!!!
100

rolandnole 182

rolandnole

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny - Wimbledon - gra podwójna mężczyzn
Godzina: 12.30
Spotkanie: O. Marach/F. Martin - K. Skupski/N. Skupski
Typ: K. Skupski/N. Skupski
Kurs: 3.4
Analiza:
Debel to trudny do wytypowania przypadek, szczególnie u mężczyzn, ale gdy widzi się takie rozbieżności kursowe, a klasa przeciwników jest wyrównana, to należy podjąć próbę zagrania. Bracia Skupscy nie stoją wysoko u bukmacherów, gdyż w większą część roku spędzają na turniejach challengerowych, a nie jak ich dzisiejsi przeciwnicy na tych wyższych rangą. Nie widziałem za wiele meczów braci, ale pamiętam ich sprzed roku na Wimbledonie gdzie zrobili na mnie ogromne wrażenie, jeżeli się nie mylę grając przeciwko Fyrstenbergowi. Tam zauważyłem w nich ogromny potencjał, a jeżeli przegrywają to minimalnie, grając na przewagi lub tie-breaki. W tym roku znowu dali o sobie znać pokonując w pierwszej rundzie jak dla mnie jednych z faworytów do wygrania tegorocznego Wimbledonu - Alexandre Peye i Łukasza Kubota, w trzecim secie wygrywając 11-9. Ich przeciwnicy z dzisiaj to etatowi debliści od lat, ale w pierwszej rundzie mieli duże problemy z innymi braciami o nazwisku Ratiwatana, którzy w eliminacjach przegrali, a do turnieju głównego dostali się jako LuckyLosers. Oczywiście mecz meczowi nie równy, ale po takim równym wygranym spotkaniu z bardzo mocnymi Kubotem i Peyą, można dostać duży zastrzyk pozytywnej energii. I do tego absurdalny kurs jak dla mnie.
100

lukash006 119

lukash006

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - NORWEGIA: OBOS-ligaen
Godzina: 15:30
Spotkanie: Raufoss - Mjondalen
Typ: Mjondalen
Kurs: 1.85
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Czarne chmury nade mną ostatnio ale się nie poddaje i gram dalej. Na dziś mam jedno ze spotkań 16 kolejki OBOS-ligaen. Mierzyć się będzie 16 w tabeli Raufoss (9 pkt) i 5 w tabeli Mjondalen (23 pkt). Patrząc na formę gospodarzy ciężko się tam dopatrzeć jakichś superlatyw ponieważ same przegrane mecze....czasami się trafi jakiś remis. Mjondalen ładnie gra u siebie ale teraz będą się mierzyć w meczu w wyjazdowym a tam niestety ich statystyki nie zadowalają. Do postawienia na gości skłoniła mnie obecna ogólna forma Mjondalen ponieważ skoro u siebie umieją wygrać i 2 tygodnie temu na wyjeździe zdobyli 3 pkt to czemu w tym meczu mieliby nie sięgnąć po kolejny zwycięstwo z tak kiepsko grającym gospodarzem? Jeśli chcą coś znaczyć w lidze to muszą pokonywać takich przeciwników. Kursik też łapie jakiś spadek więc może to dobry znak? Zobaczymy ????
100

R 1

redliberty

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - USA, MLS
Godzina: 18:00
Spotkanie: New York City - New York RB
Typ: 2
Kurs: 2.4
Analiza: Dziś wieczorem, w amerykańskiej MLS odbędą się derby Nowego Jorku! Z jednej strony mamy siłę doświadczenia w postaci takich nazwisk jak Pirlo i Lampart, z drugiej napompowany pieniężnie klub dowodzony przez braci Wright-Philips. Serce podpowiada, że to NYC powinni wyjść zwycięsko, jednak statystyki są dla nich druzgocące. Od maja poprzedniego roku rozegrane zostały cztery takie spotkania i każde z nich zakończyło się zwycięstwem ekipy &quot;czerwonych&quot; ( 2:1 1:3 2:0 i miażdżące 0:7). Ekipa Pirlo zdecydowanie będzie chciała zemścić się za majowe upokorzenie, którego doświadczyli, jednak szczerze, nie wierzę żeby im się to ugrać, szczególnie, że ekipa byków jest głodna zwycięstwa, po przegranej z liderem wschodu - Filadelfią, a co ważniejesze - ma swój sposób na &quot;niebieskich&quot;, którzy w tym sezonie nie potrafią odnaleźć swojego rytmu gry (z jednej strony przegrana w Pucharze z NY Cosmos, z drugiej wygrana u siebie z Filadelfią i kilka innych dziwnych wyników na przestrzeni dotychczasowych meczów).
PS. Moja pierwsza analiza do typów dnia, więc proszę o wyrozumiałość i w przypadku ewentualnych uwag, o przesyłanie ich na pw.
100

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom