Dyscyplina:
Piłka nożna - Puchar Narodów Afryki - Kwalifikacje
Godz: 19:00
Spotkanie: Libia - Maroko
Typ: Maroko (euro handi -1)
Kurs: 2.57
Buk:
bet-at-home
Analiza:
W tym miesiącu na razie 100% skuteczności z dużymi kursami i nie zamierzam na tym poprzestawać
Mecz który dzisiaj wziołem w ciemno częściowo opisany już przez Majex tylko dlaczego tak ubogo ? Maroko dzisiaj zmiecie z powierzchni ziemi zespół Libii, co przemawia za moim typem ?
1. Mecz faktycznie rozgrywany będzie w Tunezji co jest dużym plusem dla dzisiejszych gości, brak fanatycznych kibiców Libii i na pewno mniej ciężki teren, bedzie grało się znacznie łatwiej niż w Libii.
2. Maroko posiada bardzo dobrych piłkarzy, miedzy innymi ostoja i gwiazdor Granady
El Arabi, Hakim Ziyech młody 23 letni napastnik Twente w poprzednim sezonie zagrał prawie w każdym meczu strzelając 17 bramek,
Omar El Kaddouri pomocnik Napoli zespołu walczącego do końca o scudetto, czy doświadczony pomocnik Feyenoordu
Karim El Ahmadi, - Nie jedna reprezentacja mogła by pozazdrościć bogactwa talentu drużynie z Maroka
3. h2h które przemawia za drużyną dzisiejszych gości, ostatnie 4 mecze wygrane Maroka bez straty gola !!!
4-0, 3-0, 1-0, 3-0... to że nie tracą goli to nie nowość, póki co w tych eliminacjach nie było drużyny która pokonała by bramkarza Maroka
a że strzelać ma kto to już napisałem w punkcie 2 !!!
4. Libia nie jest jakąś mocną reprezentacją co jest oczywiste... warto również dodać że na własne życzenie w tym meczu nie zagra ich najlepszy napastnik
M.Zubya który w poprzednim meczu strzelił 3 gole i w 87 minucie obejrzał czerwoną kartkę ????
Myślę że analiza przekona was do łapania tego pięknego kursu... można zagrać samo zwycięstwo Maroka, ale kurs 1,57 mnie nie przekonuje, a dzisiaj prawie pewne jest to że Maroko wygra po raz kolejny do 0 i pokryje malutki handi ???? licze na 0-2 lub nawet 0-3
100