>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 3.05.2020 (niedziela)

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na niedzielę - 3. Maja

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ ⛔100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- eTOTO
- STS
- Betclic

- betfan
- TOTALbet
- eWinner

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analiszzy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Białoruś
Godzina 13:00
Spotkanie : Biełszyna Bobrujsk vs Dynamo Brześć
Typ : Biełszyna Bobrujsk over 1.5 gola
Kurs : 4.85
Bukmacher : ETOTO

Aż kusi aby postawić na bramki gospodarzy , same kursy na to spotkanie i np 1.58 w stronę gości co wynika iż są tutaj faworytem to także nie jest nic pewnego bo Brześć mocno pod formą , co prawda przeszli do finału Pucharu Białorusi , do przerwy wygrywali w meczu wyjazdowym z Soligorskiem aż 2:0 aby w drugiej połowie dać sobie strzelić aż 4 bramki tak więc mocno to osłabia defensywę Dynama , za to Biełszyna Bobrujsk ostatni mecz grała na wyjeżdzie i to na boisku lidera i o mały włos nie zdobyła punktu jednak lider strzelił gola na parę minut przed końcem spotkania i ostatecznie wygrali ale 3:2 tak więc liczę że te dwie bramki strzelone w tym meczu pobudzą dziś gospodarzy a że jak pisałem obrona w zespole Dynama to najsłabszy element to zaryzykuje i liczę po kursie s/f 4.85 gospodarze strzelą 2 bramki , czy wygrają ? nie wiem ale powalczyć na pewno powalczą !

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - 1. Nikaragua
Godzina: 3:00
Spotkanie: Esteli - Managua FC
Typ: Managua FC over 1.5 gola
Kurs: 5.50
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Nie jestem przekonany co do niskich kursów jakie wystawione są na wygraną Esteli w dzisiejszym starciu. Zastanów się zatem, dlaczego faworyzuje się Esteli. Na pewno znajduje to swoje uzasadnienie w braku straconej bramki w półfinałowym dwumeczu z Dirangen. Z całą pewnością istotnym jest także fakt, że gospodarze po raz ostatni mecz u siebie przegrali w lutym. Ale dzisiaj mamy finał playoff, a więc rywalizacja pomiędzy zespołami, które nieprzypadkowo znalazły się tak wysoko w drabince. Managua nie przegrała żadnego spośród swoich ostatnich czternastu spotkań w Primera Division. Wydaje się więc, że co najmniej remis jest całkiem realnym scenariuszem. Jednak myślę, że nie będzie to bezbarwne i bezbramkowe spotkanie. A skoro tak, to nie widzę powodu dla którego bukmacherzy tak nisko oceniają szanse na strzelenie co najmniej dwóch goli po stronie Managui. Ja osobiście szanse te oceniam na 25-30 procent, ze wskazaniem nawet na tą wyższą granicę, a motywem takich wyliczeń niech będzie fakt, że na wyjazdach strzelają niewiele bramek, ale właśnie z Esteli, w lutowym meczu ligowym, strzelili dwie bramki wygrywając na wyjeździe 2:0. Liczę na to, że w tak ważnym spotkaniu jak dziś także pokuszą się o minimum dwa celne trafienia.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Rosja
Godzina: 5.15
Spotkanie: Academy Ural - Military Ural
Typ: poniżej 184,5 punkta w całym meczu
Kurs: 1,84
Analiza:
Regionalne rozgrywki siatkarskie w Rosji, liga o której niewiele można znaleźć w internecie ale ostatnimi czasy bliżej się im przyglądam i zauważam pewne rzeczy. Na niedzielę zapraszam na starcie pomiędzy Academy Ural i Military Ural. Faworyta w tym meczu nie ma, jak i ogólnie nie ma go w całej tej lidze bo poziom jest tam bardzo wyrównany. Niby ogólnie grają podobnie ale w poszczególnych meczach rzadko kiedy widać ten wyrównany poziom, bo zazwyczaj któraś całkowicie dominuje mecz i często widzimy wyniki 3-0 lub 3-1. I tutaj wjezdza moją propozycja na poniżej 184,5 punkta, który przy powyższych wynikach jest prawieże pewniaczkiem. Jako, że te mecze siatkarskie rzadko kiedy bywają tak wyrównane żeby padał wynik 3-2 to myślę, że taki under punktowy jes. typem wręcz idealnym. Wystarczy popatrzeć na same mecze bezpośrednie tych drużyn gdzie większości przypadków proponowana przeze mnie linia weszłaby i to dość pewnie. Ostatnio bawie się trochę w typowanie siatkówki, a konkretniej tej ligi i tego samego typu, zmieniając tylko mecze i wychodzi mi to bardzo dobrze, bowiem od 4 nie popełniłam błędu, więc mam nadzieję, że moja dobra seria nie zakończy się na tym niedzielnym spotkaniu.

100

Otrzymane punkty reputacji: +8
chamberlain 600,2K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Primera Clausura (Nikaragua)
Typ: Managua FC trafi bramkę
Kurs: 1.90
Analiza:

Liga w Nikaragui dobiega powoli do końca, pozostały nam jeszcze dwa spotkania finałowy, pomiędzy wyżej wymienionymi drużynami. To już drugi finał obu drużyn w nie tak odległym czasie, bo w grudniu w Lidze Primera Apertura również mierzyły się te dwie ekipy, wtedy Managua wygrali u siebie 1:0, ale taki sam wynik padł również w rewanżu dla Esteli, którzy wygrali ostatecznie cały finał po dogrywce. W każdym razie jak dla mnie mamy dosyć niski kurs na bramkę gości, zajęli w końcu pierwsze miejsce w sezonie regularnym z dosyć dużą przewagą 7 punktów nad drugim Esteli, trafili najwięcej bramek w lidze i tylko w dwóch spotkaniach w sezonie regularnym nie potrafili trafić bramki na wyjeździe. Esteli to świetna defensywa, przegrali u siebie tylko jedno spotkanie i ogólnie stracili tylko 3 bramki w 9 meczach (w 10 spotkaniach licząc mecz w PO), ale dwie bramki stracili właśnie z Managuą FC, z którymi przegrali u siebie 0:2, w rewanżu na wyjeździe też stracili bramkę remisując 1:1. Esteli nie stracili bramki od 6 domowych spotkań, ta seria trwa już trochę za długo i najwyższa pora ją przerwać, trafiona bramka bardzo pomogłaby Managui w rewanżu, a na pewno ich na to stać. Myślę podobnie jak kolega wyżej, ale satysfakcjonuje mnie już taki kurs, można spróbować zagrać też ich over 1.0 bramki w Lvbet po wyższym kursie, w razie jednej mamy w końcu zwrot.

90

Otrzymane punkty reputacji: +65
M 2,1K

michalo28

Typer World Cup U20
Typ: Esteli i obie drużyny strzela gola
Kurs: 4.90
Bukmacher: Forbet
Analiza:

No to mamy finałowe starcie w lidze Nikaragui. FC Managua, czyli zespół, który na pierwszym miejscu zakończył rundę zasadnicza Clausura jedzie do zespołu z drugiego o miejsca. Wymarzony finał. Obie drużyny notują ciekawe serie. Esteli u siebie od 6 spotkań z czystym kontem. Managua 5 ostatnich wyjazdów na zero z tyłu. No defensywa jak się patrzy. Ale tej nocy te statystyki odejdą na dalszy plan. Managua musi coś strzelić, żeby z czysta głową przejść do meczu u siebie. Esteli z kolei u siebie jest mega mocne. Ostatnie dwa mecze między tymi zespołami na stadionie Realu Esteli kończyły się zwycięstwem gospodarzy. Moim zdaniem w tym meczu zobaczymy gole po obu stronach ale zwycięsko z tego starcia wyjdą gospodarze. Liczę na jakieś 2:1.

100

P 4,6K

patryksandecja

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Białoruś
Godzinna: 17:00
Spotkanie: BATE Borysów vs Neman Grodno
Typ: Neman nie strzeli gola
Kurs: 1,70
Bukmacher: STS
Analiza:

BATE po kiepskim starcie złapało wiatr w żagle i na ostatnie 4 mecze ligowe wygrali 3 a w żadnym z nich nie stracili nawet bramki.
Ich rywal radzi sobie przyzwoicie ponieważ wygrali 2 mecze, przegrali 2 mecze oraz zremisowali 2 mecze. Szkopuł w tym, że na 3 swoje wyjazdowe mecze nie strzelili żadnej bramki.
BATE co roku dominuje swoją ligę i teraz pokazuje, że wraca na odpowiednie tory imponując głównie defensywą. Ich rywal za to nie radzi sobie dobrze na wyjazdach i nie sądzę aby mieli zdobyć gola w tym meczu.

100

M 13K

michael1910

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, Torneo Carlos Ulloa (Nikaragua)
Godzina: 2:00
Spotkanie: Matagalpa-Boaco
Typ: Matagalpa handicap -32,5 punktu
Kurs: 2.90
Analiza:

Dziś w nocy polskiego czasu odbędzie się kilka spotkań koszykarskich w Nikaragui. Gospodarze w tabeli ligowej są na 6 miejscu,ale to ze względu na mniejszą liczbę rozegranych spotkań. W tym roku wygrali wszystkie 12 spotkań. W meczach domowych mają bilans 6-0( jeden walkower). W 5 spotkaniach rzucili aż 517 punktów,a stracili 395. Ich rywale w tabeli plasują się na 17 pozycji z bilansem 5-9. Od początku marca wygrali zaledwie 2 razy. Po miesięcznej przerwie zagrali 2 mecze domowe,w których przegrali bardzo wyraźnie. Szczególnie słabo zagrali w meczu z liderem gdzie przegrali różnicą aż 35 punktów. Łącznie w dwóch spotkaniach rzucili zaledwie 120 punktów. Patrząc na to,że gospodarze w 4/5 spotkań domowych rzucili ponad 100 punktów to liczę dziś na kolejny pogrom.

190

Otrzymane punkty reputacji: +41
U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: Koszykówka Mężczyzn Nikaragua
Godzina: 00:00
Spotkanie: El Rama-San Isidro
Typ: wynik w granicach +/- 5punktów
Kurs:7.75
Bukmacher: etoto

Na początku chciałem grać 1x po kursie 5.9 w efortunie, potem łapać remis do przerwy lub dogrywkę tzw. PODWÓJNA SZANSA TEŻ W FORTUNIE Z KURSEM 11,50 a kończę na różnicy wyniku INNY WYNIK Z 7.75. Po 1 tabela która nie pokazuje niczego bo jest zdekopletowana przez nierówne ilości meczy rozegranych https://www.oddsportal.com/basketball/nicaragua/torneo-carlos-ulloa/standings/ . LECZ TRZEBA ZAUWAŻYĆ ŻE GRA DRUŻYNA gospodarzy z bilansem 4-10 kontra drużyna gości z bilansem 13-1. Bilans gospodarzy powinien być 5-9 ale przegrali z reprezentacją Under 16 robiąc kurs 25 https://www.oddsportal.com/basketba...lloa/nicaragua-el-rama-iEHZjV9Je/#home-away;1 Z drugiej strony mamy San Isidro która po 13 z rzędu wygrnych meczach przegrała 14 po kursie 3 https://www.oddsportal.com/basketba...los-ulloa/tipitapa-san-isidro-t8wFwYBF/#1X2;2
W SKRÓCIE: liczę na wyrównany mecz, w którym przewaga zwycięstwo będzie maksymalnie 5 punktów. W przypadku dogrywki liczy się wynik po dogrywce.

Typowanie na odds portal na 1lub 2 to 92 procent na El Rama 😊

Pozdrawiam

100

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka nożna - Nikaragua
Spotkanie: Esteli - Managua
Typ: obie drużyny strzelą gola w drugiej połowie meczu
Kurs: 4,90
Bukmacher: eTOTO
Analiza:

Już wiele typów zostało podanych na to spotkanie i zgadzam się, że tu może sypnąć golami. Patrząc na to spotkanie czysto statystycznie, to wychodzi under, może nawet 0:0, bo przecież Esteli u siebie robi bardzo niskie wyniki, a ich ostatnie trzy domowe mecze to remisy 0:0. Managua na wyjazdach również jest bardzo underowa i od jakiegoś czasu robią na obcych boiskach wyniki 1:0 lub 0:0. Ja jednak podobnie jak poprzednicy idę trochę pod prąd i spodziewam się zaskakującego przebiegu meczu i wielu goli, zwłaszcza w drugiej połowie spotkania. W tej lidze jest sporo czerwonych kartek, a że stawka meczu wysoka, to jest spora szansa, że tutaj też czerwona kartka zostanie pokazana, a co za tym idzie przebieg meczu w drugiej połowie może być ciekawy. W tej lidze dobrych okazji do zdobycia gola nie brakuje, jednak ze skutecznością jest gorzej. Tu też okazji powinno trochę być i oby w drugiej połowie skuteczność u obu drużyn dopisała. Według mnie jest to możliwe, że w drugiej połowie spotkania obie drużyny strzelą gola.

390

Otrzymane punkty reputacji: +194
L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Typ: X2
Kurs: 1.74
Analiza
: Mecz finałowy fazy play-off, w którym mierzy się ekipa, która zajęła 1 miejsce (Managua) i Esteli (drugie), więc dwie najlepsze ekipy w lidze w pierwszej fazie sezonu. Managua wydaje się konkretniejsza, bo Esteli ostatnio jedzeni na remisach, a w ostatnim meczu wcale nie byli pewni awansu, bo Diriangen miało swoje piłki na wagę dogrywki. Kursy na gości cały czas spadają - na wyjazdach spisują się ostatnio bardzo konkretnie, bo mało tracą. W tym meczu nie spodziewam się pogromu, chociaż nie przeszkadza mi on. Sytuacja kadrowa po obu stronach jest dobra.

74

Otrzymane punkty reputacji: +105
makaveli23 696,7K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna / Białoruś
Godzina 13:00
Spotkanie : Biełszyna Bobrujsk vs Dynamo Brześć
Typ : Biełszyna Bobrujsk
Kurs : 4.75
Bukmacher : ETOTO

Belshina jeszcze bez wygranej ale to moze sie skonczyc dzisiaj gdy do miasta Bobrujsk zawita druzyna z Brześcia Dynamo.Goscie sa w slabej formie, a patrzac na tabele nie ma zbytniej roznicy w strzelonych bramkach tylko ten brak wygranej sprawia ze Belshina napewno jeszcze nie bedzie dlugo faworytem. Calkiem dobra historia h2h dla gospodarzy ale ostatni mecz grali okolo 4 lat temu. Mysle ze ostatnie strzelenie 2 bramek Slutsk i przegrana 2-3 wyzwolą w gospodarzach wiecej chęci by przełożyc dobrą formę strzelecką na wygranie meczu a potrzebne do tego bedzie dobra obrona, a goscie w 3 ostatnich meczach odniesli same porazki oraz w dwoch znich nie strzelili bramki, a ostatnia porazka 2-4, mocno podetnie im skrzydła.

100

juve814 71,3K

juve814

Użytkownik
Godzinna: 15:00
Spotkanie: vitebsk-slavia mozyr
Typ: slavia mozyr nie przegra
Kurs: 1,59
Bukmacher: fortuna
Analiza:
witam,znowu lecimy w lige bialoruska i chyba trzeba z nia zostac na dluzej.vitebsk to druzyna ktora jest bardzo nierowna-dwa sezony temu byli w czolowce,rok temu ledwo obronili sie od spadku,a w tym znowu punktuja-jesli dzisiaj wygraja to moga wskoczyc na 3 lokate.widzialem jeden mecz z ich udzialem i co mi zapadlo w pamiec to duzo niedokladnych podan i elektryczny bramkarz-dla mnie sa druzyna bardzo przecietna ale juz potrafili zaskoczyc mistrza kraju.slavie mozyr bardzo lubie i chyba jest to moja najbardziej ulubiona ekipa,podoba mi sie to ze nie muruja bramki i nie wybijaja na pale.teraz maja gorszy okres,zaliczyli trzy porazki z rzedu.jedna z nich to z bate w pucharze kraju-dotkliwa bo mieli przewage po pierwszym meczu i mogli juz liczyc na final ale bate wrocilo do formy po bardzo slabym poczatku.druga porazka to fc minskiem-dla mnie bardzo zaskakujaca,nie widzialem meczu wiec ciezko mi cos powiedziec i trzecia z islochem ale tam sedzia mocno pomogl rywala.mimo ze zaliczyli trzy porazki z rzedu to ciagle jest to druzyna ktora jak przycisnie to przeciwnicy maja ciezko wyjsc z polowy.w ataku wygladaja niezle tylko troche w tylach brakuje zapory ale to nie zmienia mojej oceny ze to oni w dzisiajszym meczu sa druzyna ktora powinna wygrac.pozdrawiam

59

maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Białoruś , Pierwsza Liga
Godzinna: 03.05.2020 , 14:00
Spotkanie: Sputnik Rechitsa - Granit Mikashevichi
Typ: Gospodarze strzelą w obydwu połowach - TAK
Kurs: @2.20
Analiza:

Witam . O godzinie 14 rozpocznie się mecz w Pierwszej Lidze białoruskiej pomiędzy Sputnik Rechitsa a Granitem Mikashevichi . Faworytem do wygrania tego spotkania są gospodarze i w pełni się z tym zgadzam . Uważam , że Sputnik wygra nie tracąc dziś żadnego gola . Uważam, że gospodarze jeszcze nie pokazali na co ich stać , natomiast goście spisują się bardzo marnie , odnosząc dotychczas 2 porażki , i każdej z rozegranych połów tracili gola . Typuję że gospodarze zdobędą gola w obu połowach . Powodzenia !

120

couchpotato 75K

couchpotato

Couch Potato
Dyscyplina: Piłka Nożna - Białoruś, Vysshaya Liga
Godzina: 19:00
Spotkanie: Shakhtyor Soligorsk - Isloch Minsk
Typ: Shakhtyor Soligorsk
Kurs: 1.65
Analiza:

Soligorsk w dwóch ostatnich spotkaniach, ligowym i pucharowym rewanżu z Brestem, pokazał, że wkracza na swoją nominalną drogę ku TOP3 w tabeli. Dużo strzałów, co najważniejsze - celnych zamienianych na bramki i całkiem solidna ilość stwarzanych sytuacji pod bramką pozwala pozytywnie patrzeć w przyszłość. Isloch swoje wygrane uzbierał gównie grając u siebie gdzie zagrali do tej pory 80% z przekroju całego sezonu. Wyjazd, to zupełnie inna bajka, tym bardziej w starciu z rywalem będącym na fali wznoszącej. Suma sumarum, dzisiaj wszyscy faworyci poza Vitebskiem, powinni swoje spotkania wygrać. Soligorsk ma mecze do 10 rundy na komplet 12 oczek i sądzę, że nie zawiodą.

65

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Godzinna: 17:00
Spotkanie: BATE Borysów vs Neman Grodno
Typ: BATE wygra do zera
Kurs: 2,15
Analiza: Moja pierwsza myśl na to spotkanie była, że BATE będzie prowadziło do przerwy i wygra mecz, jednak po przeanalizowaniu bardziej skłaniam się ku opcji, że gospodarz wygra i nie straci bramki. BATE po tragicznym początku sezonu powoli się odbudowuje i pnie w tabeli, po pamiętnych dwóch porażkach w dwóch pierwszych kolejkach Wyszejszaja Liha w kolejnych czterech 3 razy wygrali i zanotowali remis. Od 4 spotkań nie stracili gola, w tygodniu odrobili stratę z pierwszego meczu półfinałowego i awansowali pewnie do finału pucharu Białorusi. Grodno w obecnym sezonie radzi sobie dotychczas przyzwoicie, jednak praktycznie wszystkie punkty (oprócz jednego) zdobyli na własnym stadionie, w delegacji nie potrafili narazie ani razu pokonać bramkarza rywali, widać, że zespoły, które z nimi grają muszą się mocno namęczyć, żeby pokonać ich blok defensywny Isłacz strzelił gola dopiero w 88 minucie, Szachciorowi się nie udało w ogóle pokonać golkipera Grodna, a piłkarze Dynama Mińsk strzelili dopiero w 72 minucie, dlatego zrezygnowałem z pierwszej opcji, że BATE będzie już prowadziło do przerwy, może strzelą, ale bezpieczniejsza wydaje mi się opcja wygranej do zera, goście jak widać mocno koncentrują się na obronie, ale na BATE uważam, że to nie wystarczy i w pewnym momencie złamią defensywę gości. W 3 ostatnich bezpośrednich meczach BATE wygrywało 1:0 i nawet taka skromna wygrana mnie zadowoli, nawet dla typu teoretycznie lepiej, żeby bramka padła jak najpóźniej, bo to będzie oznaczało, że Grodno będzie się broniło, a BATE próbowało skruszyć ich mur.

100

Ostatnia edycja:
szympo 9,7K

szympo

Użytkownik
Dyscyplina: CS GO Esl Road to Rio - Cis
Godzina: 15:00
Spotkanie:
Virtus.pro - Natus Vincere
Typ: Wynik 0:2
Kurs:
1.70
Bukmacher: fortuna
Analiza:

Navi #2 mierzy się dziś z Virtus #20 uważam, że obie drużyny obecnie dzieli różnica klas. Virtus ostatni mecz 2:0 z pro100 i właśnie jest to dobry obraz tego jak wygląda ta drużyna, a mianowicie jest Jame, który próbuje ciągnać ekipę i buster, a pozostała 3 odstaje, szczególnie drażni gra AdreNa który nie wiem co robi w drużynie na takim poziomie patrząc na jego gre...
Z drugiej strony drużyna bardzo zgrana, dobrze ułożona taktycznie zresztą jedna z lepszych z najlepszym na świecie graczem - s1mple, który potrafi zrobić coś z niczego, zaskoczyć i dać otwierającego fraga. Wczoraj na nuke'u wykręcił 41 killi!
Jak rosyjska formacja zagra swoje to nie widzę szansy dla Virtus na mape.

100

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Dyscyplina: Piłka Nożna - Białoruś, Liga Najwyższa
Godzina: 13:00
Spotkanie: Belszina Bobrujsk - Dynamo Brześć
Typ: over 3,5 goli
Kurs: 3,25

Bukmacher: Betclic
Analiza:

Mecz ostatniej z 3 drużyną od końca tabeli odbędzie się pod znakiem absencji w liniach obronnych obu ekip! Gospodarze zagrają bez ważnego bocznego obrońcy Rocheva, który najczęściej gra na prawej stronie, ale bywa też ustawiany na lewej flance. Goście od kilku meczy mają nieustannie problem w środku obrony. Dzisiaj ponownie w ligowym meczu zagra podstawowy stoper Kiki, ale 3 innych nominalnych stoperów Dynama jest niedostępnych. Do tego cały czas zawieszony jest, za brutalny faul, boczny obrońca Khacheridi.
W drużynie Belsziny zabraknie też napastnika Salimova (3/0). Dodatkowo Dynamo zagra bez ważnego ofensywnego pomocnika Bakaja (3/0), który jest kontuzjowany.
Gdy patrzymy na kadrę beniaminka - Belsziny i kadrę aktualnego mistrza kraju - Dynama, to wydaje się, że nie ma porównania. Transfermarkt wycenia dzisiejszych gości na kwotę 4 razy wyższą. Jednak ewentualny optymizm po stronie gości powinny gasić absencje wskazane wyżej i fakt, że w trudnej sytuacji kadrowej Dynamo nie osiąga wyników na swoją miarę. 14 miejsce po 6 kolejkach ligowych to oczywisty blamaż. Te trudności kadrowe dały też o sobie wyraźnie znać w drugiej połowie ostatniego meczu pucharowego z Soligorskiem. Udało sie Dynamu awansować, ale w doprawdy w rozpaczliwych okolicznościach.
Największa przewaga dzisiejszych gości polega na posiadaniu potencjalnie bardzo solidnej formacji ofensywnej. Mają co najmniej 5 piłkarzy, których CV dokumentuje talent strzelecki i powtarzalną skuteczność. Belszina nie ma w ogóle napastników tej klasy, co Dynamo. Jednak ostatnio poprawia statystyki strzeleckie, a w obliczy luk w defensywie Dynama, mają już chyba wystarczający potencjał by zdobywać gole. Ich nadzieje strzeleckie to: Kovel, Skoblikov, Glebko i Nivaldo.
Ponieważ spodziewam się, że Dynamo nie będzie w stanie, mimo swojej potencjalnej przewagi kadrowej, utrzymać pełnej kontroli nad środkową częścią boiska, przypuszczam, że Belszina nie raz zagrozi bramce rywala. Tym łatwiej, że Dynamo grało 4 dni temu wyczerpujący mecz pucharowy. Nie sądzę żeby fakt ten nie miał konsekwencji dzisiaj. Z drugiej strony gospodarze nie będą bezpieczni pod swoim polem karnym, zagrożeni przez mocną linię napadu gości.
Podsumowując
: będą gole, bo żadna ze stron rywalizacji nie ma dość atutów, żeby się skutecznie obronić w dzisiejszym meczu. Stawka wysoka - 7/10 jednostek.

P.S. Bukmacher Superbet oferuje nawet kurs 3,35, ale nie mogłem go wskazać w naszym konkursie.

100

wlodar1221 13,3K

wlodar1221

Użytkownik
Dyscyplina: CS GO Esl Road to Rio - NA
Godzina: 22:00
Spotkanie: Envy vs Bad News Bears
Typ: Envy
Kurs:
1.70
Bukmacher: sts
Analiza:

Mecz o awans do dalszej fazy. Przed rozpoczęciem tego turnieju wszystkie znaki wskazywały na to, że awans uzyskają MIBR, Liquid oraz Furia. Wydawało się, że reszta drużyn jest poza zasięgiem tych trzech drużyn. Tymczasem miłą niespodziankę sprawia Envy, które gra naprawdę dobrego Countera. Pokonali oni Liquid oraz urywali mapy MIBR i Furii, natomiast rywale pokonali najgorszą drużynę w grupie YEAH. Jak wygląda sytuacja? Furia jest praktycznie pewna awansu i dzisiaj zmierzy się z MIBR. W moim odczuciu dzisiaj przegrają, aby spokojnie mogła wyjść z grupy także drużyna MIBRU, która przecież jest ... drużyną która podkrada graczy Furii, a ich członkowie są w zarządzie Furii. Na drugim biegunie jest Liquid, które dzisiaj musi wygrać i liczyć na potknięcie Envy oraz MIBRU, bo inaczej odpadnie z turnieju. Ich największą nadzieją jest Furia, ale to scenariusz, który raczej się nie spełni, chyba że Ci zagrają na 100% dlatego odpuszczam fajny kurs na MIBR. Postanowiłem pójść w drużynę Envy, która jest bardzo blisko awansu, a ich gwiazda i nasz rodak MICHU ciągnie ich ile się da. Wydaje mi się, że zespół Bad News Bears jednak odstają poziomem od mixu Envy i dzisiaj Ci drudzy postawią kropkę nad I oraz awansują do kolejnej fazy.

70

kubabrenner 260,9K

kubabrenner

Użytkownik
Dyscyplina: CS:GO - ESL Road to Rio - CIS
Godzinna: 15:00
Spotkanie: Espada - Syman
Typ: Espada
Kurs: 1.7
Bukmacher: lvbet

Dwa dni z rzędu cs na plus, oby trzeci zakończył się podobnie. Na dziś proponuję wygraną ekipy Espada po ładnym kursie 1.7, pomimo przegranej 0:2 z NaVi pokazali kawał solidnej gry, obejrzałem całe spotkanie, końcowy rezultat może bardzo mylić, bo Espada naprawdę solidnie postawiła się czołówce światowej(wynik 19:17 na mapie NaVi). To ich trochę pokrzywdziło, na start dostali najtrudniejszy mecz, dzis idealna okazja żeby wrócić na właściwe tory i powalczyć o awans. O te punkty powalczą z zespołem Syman, który na 10 ostatnich spotkań wygrał zaledwie 2. Ich forma zespołowa pozostawia wiele do życzenia, jak na moje jest to drużyna bez żadnych szans na awans, choć często takie ekipy potrafią namieszać grając bez stresu. Najlepszy gracz ratio 1.08, reszta oscyluje wokół jedynki, Espada natomiast o wiele lepiej, głównie liczę na degstera i Dimę, którzy sprawili ekipe NaVi największe problemy. Pierwszy z nich ratio 1.18, będzie to największy postrach dla Syman. Syman pickuje pierwszą mapę, spodziewam się Inferno gdzie idzie im ostatnio najlepiej, Espada jednak nie odstaje, 3/5 ostatnich spotkań na tej mapie wygrane. Mecz będzie dość wyrównany, ale myślę że kluczowe momenty wezmą jednak faworyci, co pozwoli im zgarnąć komplet punktów.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom