czaro82
Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy
Godzina: 21:05
Spotkanie: Salzburg - Marsylia
Typ: Salzburg strzeli w obu połowach
Kurs: 2.88
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Witam wszystkich, fajnie że dobrze udało nam się wejść w majowy miesiąc 2/2 .
Dzisiaj spróbujemy szczęścia w rewanżu LE w którym Salzburg zagra z Ol. Marsylia.
Drużyna gospodarzy lubi grać ofensywnie ich mecze zwykle kończą się overem goli.
Grając u siebie na prawdę rzadko odnoszą porażki, bez różnicy czy na krajowym podwórku, czy grając w Lidze Europy.
Ostatniej porażki doznali w połowie stycznia, towarzysko grając ze szwajcarskim zespołem Young Boys.
Jeśli ktoś pomyśli a gdzie tam strzelą tyle bramek takiej ekipie jak Marsylia... ,,??? Przypominam ile strzelili goli drużynie Lazio w rewanżu, gdzie Włosi także byli faworytami do dalszego awansu było 4:1!
Przed tygodniem piłkarze Olympiqu zdołali wygrać przed własną publicznością 2:0 i dziś zagrają z dość spokojną głową lecz i to może okazać się zbyt małą zaliczką... Ciężko przewidzieć samego zwycięzce, lecz pomimo tego dylematu wybiorę opcję bramki powinna się sprawdzić jak w LM.
Ponadto jeśli mieliście okazję obejrzeć pierwszy mecz (ja wybrałem właśnie ten)
to sami widzieliście że sytuacji było na tyle, aby spokojnie pokryć powyższy bet...
Wydaje się samo przez się że grając dziś
na własnym stadionie przy pełnych trybunach, okazji będzie nieco więcej.
- gol w obu połowach do dubla @ 1.58 kay:
- drobniej BTS w obu połowach @ 11 :blush:
100
Godzina: 21:05
Spotkanie: Salzburg - Marsylia
Typ: Salzburg strzeli w obu połowach
Kurs: 2.88
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Witam wszystkich, fajnie że dobrze udało nam się wejść w majowy miesiąc 2/2 .
Dzisiaj spróbujemy szczęścia w rewanżu LE w którym Salzburg zagra z Ol. Marsylia.
Drużyna gospodarzy lubi grać ofensywnie ich mecze zwykle kończą się overem goli.
Grając u siebie na prawdę rzadko odnoszą porażki, bez różnicy czy na krajowym podwórku, czy grając w Lidze Europy.
Ostatniej porażki doznali w połowie stycznia, towarzysko grając ze szwajcarskim zespołem Young Boys.
Jeśli ktoś pomyśli a gdzie tam strzelą tyle bramek takiej ekipie jak Marsylia... ,,??? Przypominam ile strzelili goli drużynie Lazio w rewanżu, gdzie Włosi także byli faworytami do dalszego awansu było 4:1!
Przed tygodniem piłkarze Olympiqu zdołali wygrać przed własną publicznością 2:0 i dziś zagrają z dość spokojną głową lecz i to może okazać się zbyt małą zaliczką... Ciężko przewidzieć samego zwycięzce, lecz pomimo tego dylematu wybiorę opcję bramki powinna się sprawdzić jak w LM.
Ponadto jeśli mieliście okazję obejrzeć pierwszy mecz (ja wybrałem właśnie ten)
to sami widzieliście że sytuacji było na tyle, aby spokojnie pokryć powyższy bet...
Wydaje się samo przez się że grając dziś
na własnym stadionie przy pełnych trybunach, okazji będzie nieco więcej.
- gol w obu połowach do dubla @ 1.58 kay:
- drobniej BTS w obu połowach @ 11 :blush:
100