>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 3.04.2016 (niedziela)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na niedzielę - 3. Kwietnia

:idea: Swoje typy mogą zamieszczać tylko osoby z minimum 10 postami.
:idea: Każdy uczestnik konkursu, musi posiadać ustawiony Avatar.

:idea: Typy podajemy z wykorzystaniem poniższego szablonu:
Dyscyplina:
Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.
Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie ⛔100
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

:idea: Użytkownik otrzymuje karne ⛔100 punktów za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu
:idea: Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:
- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet
:idea: W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!
:idea: Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Miami 2016 - Finał
Godzina: 16:00
Spotkanie:
Djokovic N. - Nishikori K.
Typ: Nishikori K. +1,5 seta
Kurs: 2.37
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:

H2H 6:2 z lat 2010-2016. Japończyk raz wygrał w Bazylei 2011 wygrywając trzeci set sensacyjnie aż do zera, a drugi raz na US Open 2014 rozprawił się z Serbem w 4 setach, panowały wtedy z tego co pamiętam mordercze upały. W pozostałych meczach Nishikori był raczej masakrowany.
Grali ze sobą w tym roku podczas turnieju Australian Open. Po genialnym meczu Kei&#39;a z Tsongą gdzie zagrał kapitalne spotkanie, z Djokovicem zagrał beznadziejne popełniając masę niewymuszonych błędów, chociaż momentami wiedział jak rozgrywać piłki z Serbem, aby wygrać punkt co jest dla większości zawodników nie lada wyzwaniem.
Djokovic i Nishikori to chyba dwóch najbardziej inteligentnych tenisistów w tourze, do tego mają podobny styl gry, dwuręczny backhand po linii to ich firmowe zagranie. Serb jest lepszym zawodnikiem pod każdym względem, ale mocno też w to wątpię by Nishikori powtórzył tak drugi słaby mecz przeciwko niemu. Do tego też nie chce mi się wierzyć w podobny scenariusz jak z Indian Wells gdzie Raonic wygrał całe 2 gemy w samym finale.
Zarówno Goffin jak i agresywnie grający Thiem pokazali jasno, że Djokovic jest spokojnie do ugryzienia. Wydaje mi się, że Japończyk prezentuje jeden poziom wyżej niż tych dwóch wyżej już wspomnianych Panów.
Warto jeszcze dodać do tego wszystkiego, że Stan Floryda to dość wyjątkowe miejsce dla Nishikoriego, gdzie wiele razy tutaj trenował, a według oficjalnej strony ATP ma tutaj swoją posiadłość w Bradenton. W 2014 roku pokonał tutaj silnego zawsze Ferrera, a później w ćwierćfinale turnieju samego Rogera Federera.
Powiem tak podsumowując tą analizę: jeżeli Nishikori nie spali się psychicznie w tym meczu to możemy być świadkami wielkiego meczu. Na pewno te 5 obronionych piłek meczowych z Monfilsem mocno podbudowało mentalnie Japończyka.
Typ na over gemowy...
⛔ 100

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA
Godzina: 17:00
Spotkanie: Babos T / Shvedova Y - Mattek-Sands B / Safarova L
Typ: 2
Kurs: 1.70
Bukmacher: oddsring
Analiza:
No i doczekałem się finału. Babos ze Shvedovą znają już Mattek-Sands, dość niedawno dostało się im na Indian Wells również w finale, gdzie Bethanie grała z Vandeweghe i również nie były tam faworytkami w oczach bukmacherów. Dzisiaj już kursy niezbyt wyraźnie, ale widzą szanse 52/48 dla Safarovej i Mattek w pojedynku ostatecznym na turnieju w Miami. Ja tylko mam jedno życzenie: stream do tego meczu. Uwielbiam patrzeć na determinację, zachowania na korcie oraz zaangażowanie dwóch babek, które typuje jutro jako zwyciężczynie całego turnieju. Safarova po przerwie świetnie się prezentuje. Słowo o Babos i Shvedovej: są na dobrej drodze, aby zrobić coś w tym deblu. Fajnie grają, choć zawsze drżałem o kupony, gdy na nie stawiałem. Strasznie wygląda serwis jednej z nich. Co tu ukrywać, są w finale fartem, a tutaj go nie będzie. Nie potrafią do końca trzymać swojego podania. Są tutaj, mimo że broniły już tak naprawdę piłki meczowe przy stracie własnego serwisu w decydującym secie przy ośmiopunktowej zaliczce i dwóch serwisach rywalek. Nie będę się rozpisywał, wszystko napisałem we wczorajszej analizie do półfinałowego meczu. Liczę na triumf sympatycznych dziewczyn oraz na to, że na kuponie zawidnieje plusik.
✅ 70

nightbuk 3,1K

nightbuk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Bundesliga Niemcy
Godzina: 15:30
Spotkanie: Monchengladbach - Hertha
Typ: Monchengladbach i Obie strzelą
Kurs: 4.00
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Przed nami kolejny świetny mecz w lidze Niemieckiej pomiędzy Borussią a Herthą, oby dwie ekipy walczą o Europejskie Puchary. Ja jednak stawiam na wygraną Monchengladbach, która ma świetny bilans na własnym podwórku i potrafiła nawet wygrać z wielkim Bayernem Monachium. Pomimo tego iż stawiam tutaj na Źrebaków liczę na otwarty football z obu stron. Co do H2H jest ono korzystne co do tego typu a w drużynach nie ma znaczących absencji.
✅ 300
PRACUJ NAD ANALIZAMI!

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Miami 2016 - Finał
Spotkanie:
Novak Djokovic - Kei Nishikori
Typ: 2
Kurs: 5.77
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Czas na finał! Panowie grali ze sobą 8 razy i 6:2 prowadzi Serb. Panowie ostatni raz spotkali się podczas Australian Open 2016 i tam wygrał Novak 6:3, 6:2, 6:4. O Djokovicu pisałem już podczas tego turnieju, więc przytoczę swoje słowa:
&quot;Dżoker w tym roku wygrał 25 spotkania i tylko raz przegrał, przegrał tylko raz ze względu na problem oka w meczu z Lopezem. Serb w tym roku przegrał tylko 7 setów gdzie wygrał 59 i tutaj można byłoby analizę skończyć .&quot;
&quot;Djoker natomiast: wygrana Doha, Australian Open i Indian Wells. Dodatkowo Novak wygrywał tutaj 5 razy (ostatnio 2015 i 2014) rok a Tomaszek tutaj raz doszedł do finału. Różnica jest pod każdym względem! Kto może pokonać Djoka na chwilę obecną moim zadaniem? Federer, jeśli kort jest szybki i mecz jest do dwóch setów, Nishikori o ile jest zdrowy i Isner w tajach o ile siedzi mu serwis. Inni to mogą mu buty czyścić i jedynie sety urwać jakimś cudem. Oczywiście, że Serb to też człowiek i ma gorsze mecze, patrz mecz w tym roku z Simonem, Kazachem czy młodym Jankesem. Bowiem trafić na gorszy dzień Nole to jak wygrać w zdrapce lotto więcej niż 10 zł&quot;
Do tego Serb dodał oczywiście wygraną z Berdychem 6:3, 6:3 i kolejno z Goffinem 7:6, 6:4.
O Japończyku też pisałem, więc też przypomnę moje słowa:
&quot;Bukmacherzy faworyzują tutaj Japończyk z 6 miejsca ATP. Kei pokonał w tym turnieju bez straty seta młodocianego Herberta, jeźdźca bez głowy Dolgopolova czy pusiaka Bautistę Aguta. Nishikori radzi sobie w tym turnieju bardzo dobrze. W bieżącym roku wygrał turniej w Memphis na hali, doszedł do ćwierćfinału Australian Open gdzie poległ 3:0 z Djokiem także nie musi się tego wstydzić. Czy ostatnio odpadł dość gładko i niespodziewanie z Nadalem, który jest pod formą kolejny miesiąc 6:4, 6:3. Faworytem w tym meczu jest ewidentnie Japończyk, który ma w sobie ogromny potencjał, potrafi wygrać z każdym tenisistą. Azjata nie ma żadnych braków, jeśli chodzi o wyszkolenie techniczne. Przyczepić się można jedynie do słabszego serwisu, ale to chyba nigdy się nie zmieni. Jego bekhend jest fenomenalny, miota piłki po crossie jak szatan. Forhend równie doskonały, przyzwyczajony jest do długich wymian, w jednym momencie potrafi przejąć inicjatywę albo skontrować wygrywając punkt bezpośrednio.&quot;
Co zrobił Kei? Wygrał z Monfilsem po zaciętym meczu 4:6, 6:3, 7:6 gdzie obronił kilka piłek meczowych, pokazał wielką wolę walki i jeszcze większy spryt taktyczny oraz nieziemsko chłodną głowę. No i oczywiście pokonał Kyrgiosa bez straty seta. Kilka dni temu napisałem:
&quot;Kto może pokonać Djoka na chwilę obecną moim zadaniem? Federer, jeśli kort jest szybki i mecz jest do dwóch setów, Nishikori o ile jest zdrowy i Isner w tajach o ile siedzi mu serwis.&quot;
Podtrzymuje swoje zdanie i stawiam tutaj na wygraną Japończyka. Ponieważ jest w formie, jest zdrowy i jak najbardziej może wygrać z Djokovicem! Dla mniej odważnych proponuję handi +4.5 gemów.
⛔ 100

wujupl 12

wujupl

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia-Johnstone&#39;s Paint Trophy
Godzina: 15:30
Spotkanie: Barnsley - Oxford
Typ: 1
Kurs: 2.60
Bukmacher: Williamhill
Analiza:
Witam,na niedzielę wybrałem mecz finałowy który odbędzie się na stadionie Wembley.
Mecz pomiędzy drużyną z League One:Barnsley a drużyną z League Two: Oxford.Barnsley szósta pozycja w lidze z bardzo dobrą ostatnio formą . Mecz na Wembley tak więc patrzymy na formę wyjazdową ,Barnsley na ostatnie pięć wyjazdów 4z-1r-0p bramki 8-2.Oxford druga pozycja w lidze,pięć ostatnich wyjazdowych meczy to 3z-2r-0p bramki 11-4 całkiem nieżle.Dlaczego więc Barnsley wygra ... jest to mecz drużyn z dwóch róznych lig i to dlatego skłaniam się własnie w stronę,a stawka kusząca .Powodzenia
✅ 160

Otrzymane punkty reputacji: +2
mirak 867

mirak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Ekstraklasa polska
Godzina: 18:00
Spotkanie: Ruch Chorzów- Wisła Kraków
Typ: Wisła Kraków i btts
Kurs: 5,00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Witam, próbuje znowu z kursem 5, dlatego wybrałem ten mecz gdyż Wisła chcąc zagrać w GRUPIE MISTRZOWSKIEJ musi wygrać, Ruch zaś chcąc być już pewnym pozostania w pierwszej ósemce powinien też powalczyć i walczyć o pełną pulę, a że Wisła teraz jest bardziej w gazie to wydaje mi się że właśnie 3 pkt pojadą do Krakowa i będzie sporo goli. Nawet H2H między tymi drużynami pokazuje ze oni między sobą zawsze obie gole strzelają
PUC Ruch Chorzów Wisła Kraków 2 : 1
EKS Ruch Chorzów Wisła Kraków 1 : 2
EKS Ruch Chorzów Wisła Kraków 2 : 2
EKS Ruch Chorzów Wisła Kraków 1 : 1
EKS Ruch Chorzów Wisła Kraków 1 : 2
Wszystkim grającym ten typ i moje wcześniejsze życzę jak zawsze powodzenia w ogrywaniu buka i trafianiu typów, nie tylko tych moich
✅ 400

witkub 219

witkub

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 1:00
Spotkanie: Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils
Typ: Tampa Bay Lightning (-1,5)
Kurs: 2,45
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Wczorajszy typ jak dla mnie był upokorzeniem, stracili bramke na 6:5, 11 sekund przed koncem meczu, po co im byl ten strzal. Ale no trudno to tylko sport. Bawimy się dalej. Na warsztat dzisiaj w nocy biorę Tampe, która gra dość w kratkę. Po ostatniej porażce, przyjedzają do nich panowie z New Jersey. Myślę, że tampa bez problemowo poradzi sobie z dość przeciętnym przeciwnikiem. Ostatnio tampa wygrała na wyjeździe z Devils 4:0. Myślę, że Panowie z przyjezdni już bardzo mocno są na wakacjach, zerowe szansa na awans do playoffs, Tampa walczy o tak na prawdę dużą stawkę, o miejsce w playoffs, atuty boiska itp. Myślę, że łatwe zwycięstwo Tampy w ten wieczór. Polecam jak zawsze, szkoda 2 ostatnich dni, bo brakowało dokładnie w obu zakładach kilku sekund.
✅ 145

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka NBA
Godzina: 2:00
Mecz: Bulls-Pistons
Typ: Bulls
Kurs: 1.71
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Wczoraj kto zagrał moje typy ładnie zarobił...Dallas+Boston za 10 euro buk wypłacił mi 265...ale dziś mamy nowy dzień i znów polecam się...gram Bulls przy kursie 1.71 z tymi slabiakami Pistons jest to niemal pewniak bo Detroit jest b2b a do tego Bulls tracą do ekipy z Mo Town tylko 2.5 meczu więc gospodarze zrobią wszystko by do play offs awansować...a są lepsi tylko muszą to jeszcze udowodnić.Będzie walka na całego,zagra Butler ale czy Gasol tego nie wiem.Rose też niepewny ale przecież to są Bulls i u siebie w United Center muszą wygrać ten mecz...Ja gram za 100 a Ty??
⛔ 100

mzuza 93

mzuza

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Premier League
Godzina: 14:30
Spotkanie: Leicester - Southampton
Kurs: 2,25
Analiza:
Cześć wszystkim, coś słabo zacząłem ten miesiąc. Na tapetę biorę jutrzejszy hit w lidze angielskiej. Po stracie punktów przez Tottenham drużyna Lisów już powoli &quot;chwyta gąskę za nogę&quot;, a wygrana w tym spotkaniu pozwoli im odskoczyć na siedem punktów co w perspektywie sześciu meczy do końca stawia ich w bardzo korzystnej sytuacji. Leicester stoi przez historyczną szansą, a gdzie ma wygrywać jak nie u siebie? Wszyscy widzimy w jakim gazie jest Vardy i można śmiało typować, że pomoże on swojej drużynie w tym ciężkim spotkaniu.
Leicester w ostatnich pięciu meczach u siebie tylko raz podzielił się punktami z West Bromem. Southampton na wyjeździe gra w kratkę, chociaż należy zwrócić uwagę, że zremisowali z Arsenalem i ograli ManUtd, a w ostatnim meczu u siebie wygrali z Liverpoolem, mimo że przegrywali do 64 minuty 0:2 i nie strzelili karnego w międzyczasie. Świadczyć to może tylko o tym jak groźną są drużyną. Dla tych lubiących ryzyko polecam również typ na gospodarzy i że obie strzelą. Powodzenia.
✅ 125

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 441

polish.hammer

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykowka NBA
Godzina:
02:05
Spotkanie:
Chicago Bulls - Detroit Pistons
Typ:
handicap - 5.5 pkt Detroit Pistons
Kurs:
3.50
Bukmacher:
Bet365
Analiza:

Tloki graja o realna pozycje 7 ciagle, ale moga byc zepchnieci nawet poza play off. Co lepsze o te play off graja bezposrednio z dzisiejszym rywalem czyli Bulls (poz 9 na wsch). Bulls jakby sprawialo wrazenie glodnych rozgrywek posezonowych. Pistons sa b2b dzis i uleglo wczoraj u siebie z Dallas. Nie zaprezentowali baa nie wykorzystali zadnej z przewag jakie mieli do &quot;dyspozycji&quot; na parkiecie. Po takiej windzie w dol czas na mocna rechabilitacje. Zwlaszcza gre z podkoszowymi i wykorzystanie przewag rozgrywajacego Tlokow w osobie Regiego Jacksona (mega atleta obdarzony zdolnosciami strzeleckimi). Bulls po dniu przerwy i wygranej nad Houston Rockets ktora pokazala ze robia zryw ku play off &#39;16. W Chicago dzis ponownie trudny na ten moment do okreslenia wystep D.Rose i T.Gibsona (ciagle niewiadomy status w dzisiejszym meczu-info z klubu). Wiec trzeba zalozyc ze zagraja. Bulls slabo broni i nie ma kim tak mocno bronic jak przed laty. Atak to ciagle dobrzy zawodnicy na dystansie potrafiacy pociagnac swoj team do zwyciestwa i wykorzystac kazda strate przeciwnika. Te b2b Tlokow to dobra sytuacja, mozliwosc do lepszego zaprezentowania sie. Zmeczenia nie bedzie a duze checi. W porownaniu mutchup&#39;ow odloze na bok przewagi Detroit a skupie sie na mocnych stronach Bulls i tym czym maja je powstrzymac i przeciwstawic sie zawodnicy Pistons. Bulls to gracze ktorzy dobrze graja na obwodzie, szybki ruch pilki i blyskawicznie podejmowane decyzje rzutowe, tak graja teraz Bulls, maja nie myslec ze nie wpadnie a grac pewnie/swobodnie i wykorzystac kazdy moment zawachania przeciwnika czy w 20 sekundzie akcji czy 4 sek. Na niskiej 4 Detroit maja podobnego a nawet lepszego Morrisa od grajacego tam w Bulls Mirotica. Na 3 jest Harris ktory jest mega skoncentrowany na obronie wiec postawi sie a nawet zdominuje gre nad swoim przeciwnikiem M.Dunelvy. Rozgrywajacy na = wiec zostaje pozycja nr 2. Tu forsujacy (z roznym skutkiem) swoja gre i grajacy wiecej niz &quot;musi&quot; Jimy Butler z Bulls, musi to robic, bo nie ma komu, a ktos musi tam dac wiecej od siebie. Przeciwko niemu zagra dobry strzelec i obronca face to face Cawdwell-Pope. Wiec wielkiej przewagi Jimi B tu noe zrobi. Jedyna grozna bronia sa niscy rezerwowoi Bulls w osobach McDremont,a Moora, Brooksa, Holideya i to ich zaskaujacym decyzjom dzis dzien musi sie postawic Pistons bo Ci gracze sa ewidentnie hot ! Wystarczy przeszkodzic bialemu McDremontowi i Moorowi a takze odegrac sie tym samym. Dobrym rzutem z dystansu. Detroit wykorzysta przewage pod koszem bezblednie, z gra z takimi obroncami nie bedzie mialo problemu jak i z minieciem pierwszej lini obrony. W obronie najwaznie bedzie krycie na dystansie. Czy az tak dobrze zagraja tam Bulls niwelujac w ten sposob reszte swoich slabosci ? Uwazam ze nie ! Nie sa az tak mocni a Tloki nie ustapia i poprawia ten element gry w porownaniu z dniem wczorajszym. Detroit ma mozliwosc narzucic dzis swoje warunki gry, a ograniczenie strat pozwoli im wygrac to spotkanie, przy wiekszej ilosci strat przeciwnika z powodu duzej ilosci zlych rzutow Bulls.
⛔ 100

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: NBA
Godzina: 03:00
Spotkanie: Denver Nuggets - Sacramento Kings
Typ: Denver -10.5
Kurs: 2.00
Analiza:
Wydaje mi się, że kurs 1.18 na Denver to co najmniej lekka przesada, zwłaszcza że ekipy dzieli 1 pozycja w tabeli. W ekipie Sacramento nie wystąpi ich gwiazda DeMarcus Cousins, podczas którego absencji w tym sezonie Kings grali 15 spotkań z czego wygrali tylko 2. Ostatnim razem, gdy te drużyny spotkały się miedzy sobą Nuggets mieli kilka kontuzji, natomiast Cousins pakował im 30-tkę. W tym spotkaniu zwycięstwo Kings nie ma prawa się powtórzyć. Liczę, na solidne baty dla gości, co prawda niektóre ekipy zwyciężały ostatnio bez kluczowych graczy, ale nie liczę, że Kings dadzą radę na wyjeździe tak przyzwoicie grającym ostatnio Nuggets [4/5 spotkań u siebie wygranych]
⛔ 100

dawidzbazin 62

dawidzbazin

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 01:30
Spotkanie: Philadelphia 76ers - Indiana Pacers
Typ: Under 202.5
Kurs: 1.96
Bukmacher: unibet
Analiza:
Typ odrazu wydał mi się zachęcający patrząc na ostatnie h2h obu zespołów
(załącznik) Zespół 76ers to defininitywnie najbardziej żałosna ekipa tego sezonu, mnóstwo porażek i żenującej gry, która od początku sezonu kuje w oczy. Lecz od jakiegoś czasu jakby się ogarnęli i nie dostają już takich blow outów jak na początku. Stać ich na przyzwoitą obronę i dobry rzut. Dziś za rywala mają ceglarzy z Indiany, która swoimi meczami nie przybliża się do PO. Jednak dziś raczej powinni się ogarnąć i pokonać najsłabszą ekipe tego sezonu NBA. Spodziewam się twardej obrony ze strony Pacers, (Choć trzeba przyznać że to nie żaden mur nie do przebicia, ale na 76 powinno wystarczyć) a że z przodu nie idzie im tak za dobrze to sadze że będziemy świadkami meczu z niskim wynikiem, tak jak w poprzednich spotkaniach obu ekip
✅ 96

Otrzymane punkty reputacji: +1
tymexx 159

tymexx

Użytkownik
Dyscyplina: Football Eredivisie
Godzina: 16:45
Spotkanie: Ajax vs. Zwolle
Typ: Ajax (-2)
Kurs: 2.75
Analiza:
Kolejne spotkanie po reprezentacyjnej przerwie b. mocnego predendenta do mistrzostwa na swoim podworzu - tym razem w Holandii do stolicy przybywa zespol z 8. miejsca w tabeli.
Zwolle uwazam za sredniaka ligi holenderskiej nieobliczalnego i mocnego przede wszystkim u siebie, w tym roku wygrali na wyjezdzie raz w Hadze.
Jesli chodzi o Ajax licze na mocny akcent przy wejsciu w decydujaca faze sezonu, bezposredni rywal do tronu PSV wygral pewnie z AZ 4:2 i w tej chwili ma punkt przewagi, wiec mysle ze Ajax bedzie chcial odpowiedziec wysoka wygrana; u siebie w tym sezonie przegral jedynie raz (wlasnie z PSV). Stawiam wiec tu na solidna, ofensywna gre Milika i spolki
✅ 175

krystek_96 26

krystek_96

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 14:30
Spotkanie: Leicester vs Southampton
Typ: Leicester wygra/over 1,5 gola w meczu
Kurs: 2,9
Bukmacher: [betano]
Analiza: Idziemy po trzecią wygraną. Leicester idzie na mistrza, przegrać im ciężko, mają wielkie ambicję, świetną ofensywne jak i defensywę, dobra i poukłada drużyna. Oby starczyło im tylko sił... Po drugiej stronie Southampton groźny Pelle, który na pewno zagrozi, nawet strzeli bramkę, lecz moim zdaniem Lisy wygrają to 2:1. Jeszcze mini statystyka na 5 spotkań 3 razy ten typ siadł, jutro powinno być podobnie ???? pzdr :&gt;
⛔ 100
PRACUJ NAD ANALIZAMI

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Miami 2016 - Finał
Spotkanie: Djokovic N. - Nishikori K.
Typ: Over 21.5 gema
Kurs: 1.98
Analiza:
Finał, wiadomo zdarzyć się w nim może zazwyczaj wszystko. Do niego nie docierają przypadkowi gracze. Nishikori po mega ciężkim meczu, broniąc piłek meczowych pokonał w 1/4 Monfilsa, natomiast w 1/2 genialnego Kyrgiosa który w 1/4 zaś uporał się 2:0 z Raoniciem. To tylko pokazuje siłę Japończyka który z roku na rok, z miesiąca na miesiąc, z turnieju na turniej przybliża się ciągle do naprawdę światowego TOPu, bo w czołowce już od dawna jest, jest coraz lepszy, a taką linie i over gemów ugrał z Djokerem Goffin, więc czemu miało by się nie udać to Japończykowi rozstawionemu z numerem 6 ? Na lajcie!
⛔ 100

typereks 866

typereks

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Segunda Division
Godzina: 19:15
Spotkanie: Albacete-Alaves
Typ: X2
Kurs: 1.47
Bukmacher: Oddsring
Analiza:

Dzisiejszego dnia o godzinie 19:15, zostanie rozegrany mecz między Albacete, a drużyną Alaves. Myślę, że typ X2 ma spore poparcie z paru względów. Po pierwsze drużyna Albacete znajduję się w strefie spadkowej(7 wygranych, 8 remisów, 16 porażek), u siebie odniosła, aż 6 zwycięstw, 5 remisów i 5 porażek, a natomiast drużyna Alaves jest zdecydowanie lepszą od drużyny Albacete(15 wygranych, 8 remisów, 8 porażek), a na wyjazdach 7 zwycięstw 2 remisy i 6 porażek, zajmując jako druga drużyna najlepsza na wyjazdach. H2H z ostatnich 2-3 lat jest na korzyść Alaves oraz popierająca mój typ. Forma Alabacete jest nienajlepsza bo w ostatnich 5 meczach, przegrała 4 i tylko 1 zremisowała, a natomiast drużyna przyjezdnych 2 razy zremisowała, 2 razy przegrała i raz zwyciężyła. Myślę, że drużyna gości będzie chciała przerwać za wszelką cenę swoją niefortunną pasę i odniesie zwycięstwo bądź zremisuje w tym meczu. Myślę, że można postawić również BTS-tak oraz Alaves DNB.
Powodzenia życzę ;)

✅ 47

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, USA, NHL
Godzina: 01:00
Spotkanie: New York Rangers - Buffalo Sabres
Kurs: 1.75
Analiza:
Szabelki o nic już nie walczą w tym sezonie, natomiast Rangersi nadal nie mają zapewnionej gry w play offach, chociaż są aktualnie na 3. miejscu w konferencji wschodniej, ale to tylko 6 punktów przewagi nad ekipą z Detroit. Ostatnie dwa mecze przegrane - u siebie przeciwko Pingwinom po dogrywce, oraz na wyjeździe przeciwko Hurricanes w reg. time. Dzisiaj czas na powrót na właściwe tory, czyli te zwycięskie, tym bardziej przeciwko takiej ekipie jaką jest Buffalo Sabres. Zespół z New York w klasyfikacji meczy u siebie zajmują 2. miejsce, natomiast dzisiejsi goście spotkania w tabeli meczy wyjazdowych zajmują dwunastą pozycję. Szabelki ostatni raz wygrali przeciwko Rangersom 13 marca 2013 roku (u siebie), natomiast później to ewidentna przewaga zespołu z New York - 9 wygranych meczy i każdy z nich w regulaminowym czasie gry. Myślę, że dzisiaj będzie podobnie, a więc do boju Rangersi!
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom