>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 3.04.2015 (piątek)

Status
Zamknięty.
O 3

olijumper

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Irlandia 2 liga
Spotkanie: UC Dublin - Finn Harps
Typ: 2
Kurs: 3,30
Bukmacher: Bet365
Godzina: 20:45
Witam, nigdy wczesniej nie raczyłem dzielić się swoimi typami ale ostatnimi czasy wielu z Was pomoglo mi zarobić dobra sumkę, wiec postanowiłem trochę oddać w postaci typu.
Codziennie analizuje wiele meczy i robie jak to zwą &quot;wariaty&quot;. Wiekszosc wchodzi. Niejednokrotnie przez kumpli wysmiany ze nie wejdzie, a potem wielkie oczy robią. Chyba mam nosa i cos jest na rzeczy.
Dzisiaj widze ze Finn Harps druzyna której ostatnio fajnie idzie w lidze bez straty gola, graja co prawda na wyjezdzie ale sa w zugu. Bukmacher wystawil kurs po analizie meczy z wczesniejszych lat dlatego jak dla mnie jest to mega okazja na zaryzykowanie paru złotych po kursie ktory jest wg mnie idealny. Czas pokaże czy i dzis mój wariat okaze się trafiony.
Pozdrawiam!
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
king-of-tennis 73

king-of-tennis

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - USA, Miami
Godzina: 19:00
Spotkanie: Andy Murray - Tomas Berdych
Typ: Andy Murray
Kurs: 1.53
Bukmacher: Bet365
Analiza:
USA, Miami - jest to jednej z najważniejszych turniejów Murraya w jego kalendarzu. Triumfował już tutaj kilka razy, co może wskazywać na to, że ma parcie na wygranie tego turnieju. Zanim znalazł się w półfinale pokonał Younga, Giraldo - bez najmniejszych problemów, dopiero przy Andersonie i Thiemie pojawiły się niewielkie problemy, ale mimo to Andy rozstrzygnął spotkanie na swoją korzyść. Teraz powinno być podobnie.
Berdych na swojej drodze największe problemy miał Tomiciem, kiedy w tamtej fazie turnieju mógł się już pakować do domu. Następnie pewnie wygrał pierwszego seta z Monfilsem i w połowie drugiego seta Francuz skreczował. Ostatni mecz rozegrał z Monaco. Argentyńczyk nie należy do zawodników z największej, światowej klasy przez co pokonał go bez najmniejszych kłopotów. Trzeba zaznaczyć, że Berdych miewa problemy z koncentracją. Daje to o sobie znać zwłaszcza w ważnych meczach kiedy gra z zawodnikami światowej czołówki (Murray do takowej należy). Wszystko wskazuje na to, że Murray pokona Tomasa i zawita do wielkiego finału.
✅ 53

elgonzalo 4

elgonzalo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rumunia Liga 1
Godzina: 17:00
Spotkanie: ASA Targu Mures -CSMS Iasi
Typ: handi -1 ASA Targu Mures
Kurs: 3,7
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Dzisiaj postanowiłem zagrać bardzo ciekawy typ. W lidzę Rumuńskiej zespił Targu prezentuje wyśmienitą formę po 23 spotkaniach może pochwalić się tylko 3 meczami przegranymi co na zespół który przed rozpoczęciem sezonu był skazywany na byt w środku tabeli to imponujący wynik. Mało tego zespół ten jest wiceliderem ligi. Szans na zagrożenie lidera nie ma , ale jeżeli podtrzymają swoją dobrą passę trzymając równą formę to europejskie puchary są jak najbardziej w zasięgu. Ich przeciwnicy zespół CSMS to ligowy średniak co pokazuje jego obecna pozycja. Mają bliżej do spadku niż europejskich rozgrywek. Do rzeczy ASA nie przegrała u siebie żadnego meczy imponujące statystyki bo na 16 strzelonych bramek traci tylko 2 . Jeżeli gospodarze wygrywają to zazwyczaj więcej niż 1 bramką;)
Polecam typ;)
Typ podany po czasie
⛔100

H 8

hsarz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: Derby County - Watford FC
Typ: Watford FC
Kurs: 3.45
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Dziś o 20.45 zmierzą się dwie mocne ekipy z zaplecza angielskiej ekstraklasy. Będące w kiepskiej dyspozycji Derby County, które w ostatnich sześciu spotkaniach zanotowało tylko 2 remisy i aż 4 porażki, strzelając w tych spotkaniach jedynie trzy bramki. Słaba skuteczność gospodarzy dzisiejszego spotkania idzie w parze ze słabą grą obronną bowiem we wspomnianych spotkaniach stracili aż dziesięć goli. Po drugiej stronie barykady staje Watford - drużyna ze ścisłej czołówki bijąca się o promocję do najwyższej klasy rozgrywkowej. Od stycznia tego roku Watford został pokonany tylko czterokrotnie (m.in. Chelsea czy Bournemouth), wszystkie te porażki odniósł z ekipami, które były bądź są w niesamowitej formie. W takiej zaś nie jest Derby... Dobrze grająca ofensywa gości, w połączeniu z skuteczną ostatnimi czasy obroną w ich wykonaniu powinny dać efekt w postaci 3 punktów na Pride Park Stadium. Punkty te są o tyle ważne dla gości że pozwolą im się utrzymać w walce o bezpośredni awans do Premier League, tak więc o odstawianiu nogi w dzisiejszym meczu podopieczni Jokanovicia na pewno nawet nie myślą.
⛔ 100

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna, Słowacja 1, 19:00
Dun. Streda - Trnava
Over 3.5 gola
4.50
Unibet
Na dzisiaj wybrałem mecz z ekstraklasy naszych południowych sąsiadów. W 24 kolejce spotkań ligi słowackiej zmierzy się ze sobą drużyna Dun. Streda i Trnava. Gospodarze to 8 siła w ligowej tabeli, a goście są na 3 pozycji. Mój typ na ten mecz to over 3.5 gola. Pierwszy argument to fakt, że poprzedni mecz między tymi drużynami zakończył się wynikiem 3:1, a więc została przekroczona linia powyżej 3.5 gola. Po drugie obie ekipy w tym sezonie zaliczyły sporo rezultatów 4 bramkowych i wyższych. Gospodarze dzisiejszego spotkania mają na koncie między innymi takie wyniki jak 3:2, 1:3, 2:2. Goście zanotowali takie rezultaty jak 4:0, 5:2, 5:1 czy 3:1. Dzisiaj moim zdaniem w pojedynku między Stredą, a Trnavą nie zabraknie emocji i bramek. Mój typ to 2:3 dla przyjezdnych i over 3.5 gola.
⛔ 100

tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna 2 Holandia
Godzina: 20:00
Spotkanie: Jong Ajax-FC Eindhoven
Typ: obie strzela
Kurs: 1.57
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza
Sorki za bledy. Pisze z komy. Obie ekipy bramkostrzelne. W 2 lidze holenderskiej pada sporo bramek i dzisiaj mysle ze bedzie tu bts. Bez glebszej analizy, kieruje sie po prostu statystykami i stawiam na wynik 1:2 lub 2:3.
powodzenia
Kiepska analiza

giedezet 398

giedezet

Użytkownik
Piłka Nożna - Słowenia
Godzina: 19
Spotkanie: NK Radomlje - NK Domzale
Typ: powyżej 11 rzutów rożnych w meczu
Kurs: 3,25
Buk: Bet365
Na dziś dość egzotyczny kierunek jakim jest Słowenia. Trzeci zespół ligi, aspirujący do mistrzostwa zagra na wyjeździe. Gospodarze to outsider i najprawdopodobniej po sezonie spadną z ligi. Rozważałem grę bramek w tym meczu jednak, statystki obu drużyny odrzucają w tym elemencie. Zaryzykuję natomiast z rzutami rożnymi. Faworyt bez wątpienia będzie chciał wygrać co przełoży się na liczbę sytuacji podbramkowych. Linia jedenastu rożnych w tego typu meczach nie jest wysoką przeszkodą. W obu drużynach brakuje topowych strzelców, ale tak jak możemy zauważyć siłą gości jest kolektyw. W mojej ocenie zespół z podium wygra na wyjeździe i udowodni swoją wyższość.
⛔ 100

iscoalcaron23 573

iscoalcaron23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja, Ligue2
Godzina: 20:00
Spotkanie: Auxerre - Nimes
Typ:
2
Kurs:
5,40
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Długo szukałem typu na dzisiaj aż pewne spotkanie przykuło moją uwagę.
W ten świąteczny okres zagrają ze sobą 2 drużyny z góry tabeli Francuskiej Ligue2.
Auxerre, które w 5 ostatnich spotkaniach u siebie zgromadziło 7 punktów podejmie Nimes, które w 5 ostatnich spotkaniach w delegacji zdobyło 9 oczek.
Patrząc na całokształt sezonu Auxerre u siebie nie czuje się dobrze, zdobyli u siebie 19 oczek (5-4-5) natomiast Nimes radzi sobie na wyjeździe z drużynami z górnej półki bardzo dobrze oraz wygrali 4 z ostatnich 5 ligowych spotkań, moim zdaniem nie jest to pewny wybór na drużynę gości aczkolwiek z takim kursem i prawdopodobieństwem wygranej sądze, że warto spróbować zagrać na drużynę gości.
⛔ 100

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
PN - JPL
Genk vs. Zulte
Zulte powyżej 0.5 gola,
1.50
WillHill
Genk to najwięksi przegrani zasadniczego sezonu. Porażka ze Standardem Liege i jednoczesnym sukcesie Charleroi nad Mouscron-Peruwelz wyrzuciła ten zespół z czołowej szóstki. Automatycznie stracili szanse na łatwiejszy dostęp do europejskich pucharów, a i również ewentualna walka o tytuł również przepadła. Pozostała jedynie rywalizacja o Ligę Europy. Nie jest to ich pierwotny cel, ale na pewno będą walczyć o występ na europejskiej arenie. Dzisiejsza batalia jednak nie będzie należała do najłatwiejszych, a wszystko za sprawą absencji w defensywie. W kadrze zabrakło takich zawodników jak: Tshimanga (14/0 defensywa), Mbodsji (24/2 defensywa), Ngcongca (26/1 defensywa). Zatem są to poważne absencje, a jedynie z podstawowych kopaczy w tej formacji pozostał Kabasele. Niestety i w napadzie zabraknie ważnego ogniwa, którym jest Mboyo (19/8). Mają jednak doświadczonego Buffela czy Schrijversa. Zulte to natomiast największe rozczarowanie sezonu. Gościom udało się uniknąć walki o utrzymanie, ale przez krótki okres byli bardzo blisko strefy spadkowej. Forma Essevee jest beznadziejna. Nie wygrali od 17.01 :!: Jest to wręcz tragiczny wynik. Kadra przyjezdnych jest jednak całkiem przyzwoita na to spotkanie, a poważniejszych braków nie ma. Forma przyjezdnych jest co prawda katastroficzna, ale zespół jest w całkiem solidnej kondycji kadrowej, a Genk po fatalnym obrocie w ostatniej kolejce ma mocno obniżone morale. Tym samym spodziewam się dość dobrego występu ze strony gości. Zulte może wykorzystać chwilowy kryzys Genku, a i ma kim postraszyć - choćby Troisim. Essevee również często zdobywa bramki w rywalizacji z dzisiejszym rywalem. Stąd liczę na gola w ich wykonaniu w tym meczu. Kurs wbrew pozorom korzystny.
⛔ 100

fury 26

fury

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 23:00
Spotkanie: Colo Colo-Cobresal
Typ: 2
Kurs: 6
Bukmacher: bet365
Analiza:
Dzisiaj wieczorem dojdzie do bardzo emocjonującego widowiska na Estadio Monumental David Arellano. Gospodarze tego spotkania podejmą u siebie lidera ligi.Colo Colo po sromotnej porażce będą chcieli zatrzeć złe wrażenie po tym spotkaniu ale to nie będzie łatwe.Drużyna Cobresal w tym sezonie spisuje sie znakomicie i przoduje w tabeli na pewno pokusić się mogą o zwycięstwo.Dotychczasowe bezpośrednie starcia wskazują że faworytem powinni być gospodarze lecz mecze przed własną publicznością nie wychodzą im najlepiej. Tracą w prawie każdym meczu u siebie bramkę i w tym trzeba upatrywać sukcesu, bardzo prawdopodobny scenariusz tego spotkania będzie taki że Colo Colo od początku zaczną atakować a goście skupią sie na obronie i na grze z kontry
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +13
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom