>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 3.01.2016 (niedziela)

Status
Zamknięty.
peliniusz 250

peliniusz

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Iran - Super League
Godzina: 14:30
Spotkanie: Ardakan Arman - Paykan
Typ: Ardakan Arman +2,5
Kurs: 1,8
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Paykan znacznie lepsza drużyna od gospodarzy popadła w poważne kłopoty finansowe więc zawodnicy nie widzieli wypłat ostatnio ,a do tego 3 ważnych graczy jest kontuzjowanych a i na dzisiejszy mecz najprawdopodobniej nie zagra czwarty ważny gracz czyli bez czterech ważnych graczy gości czeka bardzo trudny mecz. Gospodarze powinni seta urwać, a może nawet i pokuszą się o zwycięstwo.
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +2
P 104

pszczolka

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki Narciarskie
Godzina: 14:00
Spotkanie: Zawody w Innsbrucku
Typ: Zwycięzca konkursu P. Prevc
Kurs: 2.50
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dziś znów idę w stronę Słoweńca. W Noworocznym konkursie wygrał on ze znaczącą przewagą. O ile po pierwszej serii prowadził tylko o 1 punkt z ułamkiem to w drugiej zdeklasował rywali i dobitnie pokazał kto jest najlepszy. W Innsbrucku sytuacja Petera wygląda nieco inaczej, w niemieckiej części turnieju startował on kwalifikacjach i je wygrywał, tym razem je odpuścił. Moim zdaniem spowodowane jest to tym że czuje się on pewnie i być może się też trochę oszczędza przed dzisiejszym zawodami. Prevc skakał za to na treningach i może ich nie wygrał bo wcale nie o to chodzi, ale zajmował miejsca w ścisłej czołówce. Myślę że dzięki temu kurs na Prevca jest troszkę wyższy niż zwykle. Uważam że najgroźniejszym rywalem dla Prevca na Bergisel będzie Michael Hayboeck. Ale czy zwycięzca kwalifikacji pod presją kibiców i rywalizacji w jednej parze z Peterem da sobie radę? Przekonamy się niebawem. Mnie osobiście drugi skok konkursowy w Ga-Pa utwierdził w przekonaniu, że Peter Prevc nie ma sobie równych na tym TCS.
✅ 150

Otrzymane punkty reputacji: +8
unique 41

unique

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Iran - Super League
Spotkanie: Ardakan Arman - Paykan
Typ: Ardakan Arman
Kurs: 5,00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Kilka minut temu widzę ktoś ubiegł mnie z tym typem i również posiada podobne informacje do moich. Gospodarze dzisiejszego spotkania stoją przed dużą szansą na odniesienie zwycięstwa. Goście bez 4 podstawowych graczy a także klub zalega z wypłatami od jakiegoś czasu. Niby goście na ostatnie 9 spotkań zanotowali 8 zwycięstw z rzędu to można zauważyć że ostatni mecz przegrali u siebie. Po takim kursie warto zaryzykować moim zdaniem!
⛔ 100

czarnaospa 257

czarnaospa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia
Spotkanie: Crystal Palace - Chelsea
Typ: Więcej kartek - Crystal Palace 0(AH)
Kurs: 1.9
Analiza:
Sumując dwa ostatnie mecze tych drużyn na stadionie Crystal wynik w kartkach to 7:4. Średnia kartek dla obu teamów w tym sezonie jest na podobnym poziomie jednak to gospodarze są drugą najczęściej faulującą drużyna ligi ze średnią 12.58(u siebie 12) na mecz. Chelsea to 11 fauli na spotkanie (10.67 na wyjeździe). Dodatkowo Crystal Palace wyjdzie na to spotkanie poważnie osłabione więc to raczej goście w obliczu braku kilku ważnych ogniw u przeciwnika będą częściej przy piłce i być może nawet zdominują to spotkanie, a to tylko powinno sprzyjać nabijaniu fauli i kartek przez gospodarzy. Tak to sobie wymyśliłem, a że kurs całkiem przyjemny i do tego azjan więc wchodzę w to.
✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +5
psotnick 965,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Dart - PDC World Championship
Godzina: 20:00 CET
Spotkanie: Adrian Lewis (ENG) - Gary Anderson (SCO)
Typ: Gary Anderson +1.5 (Handicap 180’)
Kurs: 2,00
Analiza: Ktoś chyba nie przemyślał sprawy… Wg Unibetu Anderson ma rzucić więcej maksów (linia 15.5) niż Lewis (14.5), ale jednocześnie jest dogiem w stosunku do swojego rywala w ilości maksów (i to jeszcze z handicapem +1.5). Gdzie tu logika? Do tej pory Anderson nie rzucał milionów 180ek tylko dlatego, że jego mecze trwały najkrócej jak mogły, więc nie było jak bić rekordów. Ale średnią rzuconych maksów na seta ma bardzo dobrą (1.5 na seta), na poziomie Lewisa (1.51), zresztą obaj w czubie turnieju w tym względzie. Więc czemu niby miałby dzisiaj, w najważniejszym meczu turnieju, rzucić mniej 180ek? Jest obrońcą turnieju, formę złapał wyborną, wczoraj 9-dart finisz, co tu dużo mówić, jest najlepszym graczem turnieju, teraz musi tylko postawić kropkę nad i kolejnym świetnym występem i obronić tytuł. Na dodatek typ zabezpieczony jeszcze handicapem, kurs też dobry, dla mnie value.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU DART
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
pielus 8,6K

pielus

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna- Portugalia - Segunda Liga
Godzina: 16-00
Spotkanie: FC Porto B - Guimaraes B
Typ: over 3,5 gola
Kurs: 3.00

Krótko i na temat - wybrałem mecz ligi portugalskiej gdzie naprzeciw siebie staną zaplecze FC Porto i Guimaraes. Obie ekipy, a zwłaszcza FC Porto B są bramkostrzelne. Gospodarz dzisiejszego spotkania, aż 4 razy z 10 wbijał rywalom do bramki 4 gole (na swoim stadionie) . Średnia bramek ze wszystkim meczy rozegranych na swoim boisku wynosi 2,8, a z ostatnich pięciu meczy 3,2! Dzisiejsi rywale na wyjazdach grają średnio, na 10 meczu zdobyli 13 bramek, jednak ich forma znacząco wzrosła wygrywając trzy ostatnie spotkania. Tylko dwukrotnie nie zdołali na wyjazdach strzelić gola rywalom. Jeżeli obie ekipy (zwłaszcza Porto B) utrzymają swoją passę strzelecką, to możeby oglądać dziś kilka goli.
✅ 200

Otrzymane punkty reputacji: +5
wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
⚽ - HISZPANIA: Primera Division

Granada CF - Sevilla FC
Estadio Nuevo Los Cármenes, godz. 16:00
Sevilla HA -1,5 @3,40 Unibet
W zasadzie dziwią mnie kursy, które wystawili bukmacherzy na ten mecz. Jak dla mnie naprawdę dużym faworytem jest zespół z Sewilli, i spodziewałem się na nich kursu maksymalnie 1,60, a aktualnie bukmacherzy oferują ponad 1,80. Dlatego ja to pobieram, a do tego dorzucam właśnie handicap. Zespół z Granady to jeden z faworytów do spadku w obecnym sezonie. Na ten moment zgromadzili ledwo 14 punktów w 17 meczach po 3 zwycięstwach oraz 5 remisach, z czego 1 wygrana padła na własnym obiekcie przeciwko Bilbao, oraz 2 remisy przeciwko Betisowi (beniaminek) i Deportivo. Na Estadio Nuevo Los Cármenes ulegli już takim zespołom jak (chronologicznie od początku sezonu) Eibar (1:3), Villarreal (1:3), Sociedad (0:3 - jeszcze za czasów Moyesa), Atletico Madryt (0:2) oraz w ostatnim meczu Vigo (0:2). W poprzedniej kolejce dzisiejsi gospodarze przegrali wyjazdowy mecz 4:1 przeciwko Las Palmas (beniaminek). Co do samej Sevilli - aktualnie zajmują 8. pozycję w lidze i myślę, że to ich kompletnie nie satysfakcjonuje, bo nie ukrywajmy, ale oni mają wyższe cele, a minimum to LE. W ostatniej kolejce pokonali na własnym obiekcie Espanyol 2:0. W obecnym sezonie nie wygrali ani jednego meczu wyjazdowego! A więc dzisiaj okazja do tego, aby to zmienić, no bo jak nie ze słabiutką Granadą to z kim innym? Zremisowali 5 meczy w delegacji oraz 3 przegrali przeciwko (chronologiczne od początku sezonu) Las Palmas (beniaminek 2:0), Villarreal (2:1) oraz ulegli Sociedad (2:0, ale na ławce już nie było Moyesa). H2H zdecydowanie na korzyść dzisiejszych przyjezdnych, chociaż mecz meczowi nie jest równy, ja i tak stawiam w stronę drużyny, gdzie gra nasz rodak - Grzegorz Krychowiak. Zwycięstwo Sevilli jak dla mnie pewne, ale spróbuje tutaj też uderzyć w handicap, za który buki płacą naprawdę fajnie. Wynik 0:2, bądź nawet 0:3 jest na pewno w zasięgu podopiecznych trenera Emeryego.​
⛔ 100

zibi.k 94

zibi.k

Użytkownik
Crystal Palace – Chelsea
03.01.2016 godz 14.30
Typ: Chelsea (ah-0,25)
Kurs: 1,73
Bet365

Palace zrobił coś wielkiego w ostatniej historii klubu. Zakończyli rok na 5 miejscu w tabeli. W ostatnich dziewięciu meczach przegrali tylko raz co pokazuje, ze są w dobrej formie, ale z drugiej stronie przypatrując się bardziej dokładnie ich przeciwnikom do tej pory wyraźnie widać, że ich sukcesy przychodzą przeciwko zespołom niżej notowanym. Wyraźnie to widać na przykładzie gier domowych, gdzie ogólny bilans to 4-2-4 i wszystkie 4 wygrane to zespoły z drugiej dziesiątki ligi (miejsca 12,13, 18 i 20). Dzisiaj grają co prawda również z zespołem z dołu tabeli ale Chelsea i zupełnie inny temat, tym bardziej że nie wszystko jest OK. ze skaldem. Zabraknie zawieszonego za kartki bodaj najważniejszego obrońcy Yoana Cabaye.
Ale to nie koniec problemów w defensywie, bo kontuzjowani są Yannick Bolasie, Bakary Sako, Dwight Gayle oraz Connor Wickham.

Chelsea pozbyła się swojego hamulcowego w postaci trenera Mouhrinho i teraz pod wodzą Guue Hiddink’a zagrali dwa mecze w których zremisowali z Watford i Manchester Utd i może to nie powody do satysfakcji, ale w grze widać zupełnie inne podejście do swoich obowiązków kluczowych dla zespołu zawodników. Ciągle bardzo biednie wyglądający bilans wyjazdowy
1-3-5 bramki 8-15. Dobra wiadomością dla Hiddink’a i fanów Chelsea, że Diego Costa jest z powrotem w składzie po zawieszeniu. Na liście kontuzjowanych pozostają jednak Loic Remy i Falcao, a Gary Cahill i Cesc Fabregas byli ostatnio kontuzjowani i nie wiadomo czy są w stanie zagrać pełne spotkanie.
✅ 73

henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - MAP
Godzina: 14:00
Spotkanie: Indie vs Afganistan
Typ: over 2.5
Kurs: 1.90
Ogladalem ostatni mecz Indii z Malediwami,spotkanie bylo kapitalne pod wzgledem ofensywnym.
Indie mialy bodajze 16 rzutow roznych,17 strzalow celnych i tyle samo niecelnych.
Praktycznie sunal atak za atakiem.
Bardzo fajnie ogladalo sie tamo spotkanie.
Indie awansowaly do finalu wygrywajac wczesniej grupe,w ktorej grali z Nepalem i Sri Lanka.
W 2 meczach strzelili 6 bramek.
Pozniej w polfinale grali wlasnie z Malediwami i skonczylo sie na wygranej 3:2,wynik bardzo mylny,poniewaz Malediwy byly zespolem o jedna klase gorszym.Mieli bardzo malo okazji bramkowych ale jak widac Indie nie maja zelaznej defensywy skoro stracili dwa gole w takim meczu.
Co do bramek strzelonych to mogli miec minimum 5 i nie przesadzam z tym stwierdzeniem.
Skoro Malediwy daly rade strzelic 2 gole to Afganistan z pewnoscia znajdzie droge do bramki i rowniez ze 2 powinien strzelic.

Afganistan w grupie rozegral 3 mecze,w ktorych strzelil 11 bramek.
Rywalizowali z Bhutanem,Malediwami i Bangladeszem.
W polfinale rozbili 5:0 Sri Lanke.

Widac,ze obie ekipy sa w formie a dodatkowo graja do przodu przez co pada dosc spora ilosc goli w meczu.
Statystyka strzalow wygladala naprawde kapitalnie,skuteczniejsi na razie byli zawodnicy Afganistanu ale Indie rowniez potrafia stwarzac sobie okazje bramkowe.
Jesli obie ekipy zagraja tak jak w ostatnich meczach to o typ jestem spokojny.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
tomekk39 56

tomekk39

Użytkownik
Piłka Nożna - Premier League
14:30
Crystal Palace - Chelsea
typ:eek:ver 2.5gola
kurs:2.25
Bet365

Witam, dziś wytypujemy sobie przedostatni mecz kolejki angielskiej premier league w której zmierzy się Crystal Palace i Chelsea, Po zmiamie trenera Chelsea zaczyna wracać na dawne tory choć wiele jej brakuje do końca sezonu coraz bliżej więc wypadało by zaczeli w koncu punktowac rywali, z drugiej strony Crystal Palace która może powalczyć o pierwszą piątke , więc jak widać obie drużyny maja jakiś cel to jest jeden z tych meczy ktory widzisz i wiesz jak chcesz postawić w tym przypadku było to over 2.5 gola , nie martwie się kontuzjami w ekipie gospodarzy bo w Crystal Palace jak i w całej premier league nie ma słabych piłkarzy, ostatnie mecze drużyny gospodarzy za overem też za typem nie przemawiają ale ja dzisiaj czuje grad goli w Londynie.
✅ 125

1 6

11pawel1978

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna- HISZPANIA - Primera Division
Godzina: 16-00
Spotkanie: Granada CF - Sevilla FC
Typ: Sevilla tylko strzeli
Kurs: 2,87
Sevilla w obronie ostatnio gra tylko na zero. Ostatnie 6 meczy bez straty gola. Ostatni mecz z Espanyolem zagrali bez Krychowiaka, a wiadomo ile on daję w obronie. Dzisiaj Grzesiek jest przewidziany w składzie od pierwszej minuty i będzie im jeszcze łatwiej. To nie jest już ta sama Sevilla z początku sezonu gdzie grali ligę i ligę mistrzów. Granada ostatni przyjmuję raczej wszystko tylko z Levante jakoś wygrali ale to żaden sukces.
⛔ 100

qick19 17,8K

qick19

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania Primera Division
Godzina: 16:00
Spotkanie: Granada - Sevilla
Typ: Sevilla
Kurs: 1.8
Analiza:
Witam! Na wstępie chciałbym powiedzieć że zgadzam sie z kolegom Wojtkiem w 100% co do typy , tylko ja zagrałem bardziej bezpiecznie a mianowicie na zwykłe zwycięstwo Sevilli , nawet 1 bramką. Goście w gazie nie przegrali od 5 spotkań ba , nie stracili tylko 1 bramkę do tego słaba postawa Granady u siebie ledwo 1 zwycięstwo i 2 remisy mówią wszystko . Ostatnio porażka 4-1 z cienkim Las Palmas mówi sama za siebie. Na dzisiejszy mecz powraca po zawieszeniu Krychowiak to dodatkowo dobra wiadomość dla Sevilli. Nie ma sie co dużo rozpisywać nad tym meczem , jeżeli Sevilla chce walczyć o 4 to muszą takie mecze wygrywać i to jest fakt. Każdy inny wynik niż wygrana gości będzie dziś niespodzianką .
Powodzenia ! ????
⛔ 100

vomit 192

vomit

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Grecja,Super League
Godzina: 18:30
Spotkanie: Panionios - Olimpiakos
Typ: handicap +2 dla gospodarza
Kurs: 1.52
Analiza:
Ktoś już wcześniej produkował się nt. tego meczu,więc odpuszczę sobie lanie wody i podam wg mnie najciekawsze argumenty.
Olimpiakos wchodzi w 16. kolejkę z imponującym wynikiem 15 wygranych spotkań z rzędu i 18 punktów przewagi nad ekipą z drugiego miejsca w tabeli.
Ostatni ligowy mecz przegrali 9 miesięcy temu,z ekipą Giannina na którą ówczesny kurs był 6.50,a jednak to Olimpiakos wtedy przegrał 3:1,więc po takim czasie na pewno coś urodzi się w tym spotkaniu.
H2H obu drużyn wygląda następująco:
-39 wspólnych spotkań
-2 wygrane Panionios
-4 remisy
-10 spotkań,które pokryły 2 bramkowe handi
Uważam,że w tym meczu nie ma co doszukiwać się logicznych argumentów,trzeba liczyć na szczęście gospodarza...
Jest ryzyko,jest zabawa.
✅ 52

S 7

slawek132

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie , Austria EBEL
Godzina: 17:30
Spotkanie: Villach - Fehervar AV19
Typ: 1
Kurs: 1.60
Bukmacher: BET365
Analiza:
Wczorajszy typ okazał sie strzałem w dziesiątke więc lecimy dalej . Dzis wybrałem spotkanie hokejowe w austrii gdzie typuje wygraną gospodarzy .Bilans u siebie 13 wygranych 2 porazki po dogrywkach oraz 4 porażki . Forma tych dwóch drużyn to dwa przeciwne bieguny Villach na drugim miejscu podczas gdy goście to przedostatnia drużyna grająca dramatycznie na wyjazdach . Gospodarze w bramkach 60 :36 widać , że własna hala im służy . Licze na kontynuacji skutecznych typów .
powodzenia
✅ 60

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
⚽ Hiszpania / Primera Division
Godzina 16:00
- Granada CF : Sevilla
- Sevilla strzeli over 1.5 gola
- 1.94 / Unibet
Praktycznie wszystko na temat tego meczu zostało już wcześniej przez kolegów opisane czyli nic dodać nic ująć ale pomimo iż Sevilla w tym sezonie w meczach wyjazdowych gra fatalnie to idę w ich stronę , wiem że dwa gola w wykonaniu Sevilli to wbrew ich statystykom z tego sezonu no bo jak tu liczyć na 2 gole jak w sumie w meczach wyjazdowych Sevilla w 8 meczach zdobyła ich zaledwie 4 tracąc 9 ale z drugiej strony gospodarze u siebie bilans bramkowy 6:15 no i jak to u mnie idę w H2H a tu statystyka podpowiada iż Sevilla tu na stadionie Estadio Nuevo Los Carmenes w Grenadzie potrafi bramki zdobywać i w ostatnich 2 wygrała 2:1 a był też wynik 0:3 tak wiec idę w stronę over 1.5 gości w tym meczu po całkiem dobrym kursie !
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +10
piotrovsky 55

piotrovsky

Użytkownik
Hiszpania / Primera Division
Godzina 16:00
- Granada CF : Sevilla
- Sevilla wygra różnicą 2 bramek
- 5.00
&quot;Praktycznie wszystko na temat tego meczu zostało już wcześniej przez kolegów opisane czyli nic dodać nic ująć &quot;
Myślę, że to idealne spotkanie by wreszcie Sevilla wygrała na wyjeździe, typuje wynik 0:2 , 1:3 dlatego też gram różnice 2 bramek, kurs warty ryzyka. Jak na razie kiepskie te wyjazdy były, ale kiedyś musi wyjść za chmur słońce.
Za kartke pauzuje podstawowy obrońca Granady C. Biraghi 23 latek wystąpił w prawie wszystkich spotkaniach w 16 na 17 meczach.
Powodzenia !
⛔ 100

M 56

mazikos18

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia
Godzina: 17:00
Spotkanie: Everton - Tottenham
Typ: X
Kurs: 3,50
Bukmacher: BET365
Analiza:
Na Goodison dojdzie dzisiaj do bardzo ciekawego pojedynku pomiędzy Evertonem i Tottenhamem. Everton po znakomitej serii 8 meczów bez porażki, ostatnio zawodzi - 2 z 3 ostanich meczów to porażki (ze Stoke i Leicester). Czołówka trochę im odjechała, więc potrzebują punktów , ale w tym meczu nie będzie o nie łatwo bo drużyna dowodzona przez Pocchetino zrobiła wielki postęp i ma apetyt na TOP4 a może na coś więcej. Przede wszystkim doszli do tego znakomitą defensywą, najlepszą w całej lidze- tylko 15 straconych bramek w 19 kolejkach. United wczoraj wygrało i zbliżyło się na 2 punkty do Kogutów, jednak uważam, że dzisiaj obie ekipy nie zaryzykują i skończy się podziałem punktów. Everton nie będzie chciał się otwierać, bo skończy się to jak w ostatnim spotkaniu ze Stoke, gdzie stracili 4 bramki. Dla Tottenhamu natomiast 1 pkt wywieziony z tak trudnego terenu, również będzie sukcesem dlatego stawiam w tym meczu na podział punktów. Powodzenia ;D
✅ 250

Otrzymane punkty reputacji: +7
dunker 94

dunker

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka PLK
Godzina: 18:00
Spotkanie: Asseco Prokom - Energa Czarni
Kurs: 2
Analiza:
Witam, na dziś spróbuję wytypować zwycięzcę jednego z hitów 14. kolejki Tauron Basket Ligi. Obie drużyny w ostatnich spotkaniach doznały dotkliwych porażek, Asseco przegrało wysoko z Polpharmą (76:46), zaś Czarni ulegli na własnym parkiecie Dąbrowie (65:72). W tym spotkaniu na pewno obie drużyny będą chciały się zrehabilitować za ostatnie niespodziewane przegrane. Ja większe szanse na wygraną daję dzisiejszym gospodarzom. W Enerdze nie dzieje się najlepiej, odszedł Davis, niedawno Śnieg a podobno do odejścia na Litwę przymierza się najlepszy gracz Energi Jerel Blassingame, podobno trener Tomas Pacesasa, ma wielką chęć ściągniecia Blass&#39;a do Lietuvosu Rytas Wilno. Także po tych ostatnich wydarzeniach atmosfera w drużynie na pewno nie uległa poprawie. Ponadto Czarni na wyjazdach nie wyglądają dobrze, jeśli wygrywają to z przeciwnikami z niższej półki (Lublin, Kutno). Przejdźmy teraz do Gdyni, projekt &quot;Teraz Polska&quot; widać póki co się sprawdza, przytrafiają im się wpadki jak np. ostatni mecz z Polpharmą, ale dziś wieżę nie odpuszczą tego spotkania, kilka zwycięstw już uciekło i nie ma mowy o kolejnym lekceważeniu przeciwnika. Energa na pewno jest w zasięgu Asseco, tym bardziej we własnej hali.
✅ 100

T 8

tarzanboj

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina: 18:15
Spotkanie: Deportivo La Coruna-Villarreal
Typ: 2
Kurs: 2.85
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Dzisiaj o 18:15 spotkają się drużyny które ostatnie swoje mecze nie przegrywają drużyna gospodarzy ostatnie 5 meczy to 1 zwycięstwo i 4 remisy a z kolei gości 4 zwycięstwa w tym z Realem i 1 remis.Uważam że goście są w formie i pokażą to pewnie wygrywając.Dla odważniejszych graczy proponowałbym jakiegoś handicapa na gości.Jeżeli goście wygrają zbiżą się do 3 czołowych drużyn w lidze hiszpańkiej. (Atletico,Barcelona,Real).Liczę a znakomite widowisko.Powodzenia !!!
✅ 185

Otrzymane punkty reputacji: +7
L 12

lukaszw92

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Liga BBVA
Godzina: 16:00
Spotkanie: Betis - Eibar
Kurs: 2,40
Analiza:

W niedzielnym starciu osiemnastej kolejki Primera Division Real Betis postara się przerwać serię meczów bez zwycięstwa w pojedynku z Eibar przed własną publicznością. Pierwszy gwizdek arbitra został zaplanowany na godzinę 16:00. Ekipa z Sewilli notowana jest na dwunastej pozycji w tabeli, ale o rozluźnieniu nie może być mowy. Od strefy spadkowej dzieli ją tylko sześć punktów. Ogromnym zaskoczeniem jest postawa Eibar, które zajmuje dziewiątą lokatę w klasyfikacji.
Niezły w tym sezonie na wyjeździe Betis mierzył się w ostatniej kolejce na Camp Nou z Barceloną. Dobra forma w delegacjach nie pomogła zespołowi z Andaluzji i przegrał on zdecydowanie z Katalończykami 0:4. Dużo gorzej zespół spisuje się u siebie gdzie wygrał tylko raz, a w pozostałych spotkaniach zdobył tylko trzy punkty po trzech remisach i tylko Granada ma gorszy bilans niż zespół z Benito Villamarin.
Drużyna z Baskonii w ostatniej kolejce rywalizowała u siebie ze Sportingiem Gijon. Eibar chciało zakończyć złą serię i w końcu udało się wygrać 2:0 gospodarze wykorzystali przewagę w drugiej połowie i nie pozwolili rywalom na ani jeden celny strzał na bramkę. To dopiero pierwsza ligowa wygrana w sześciu ostatnich kolejkach i ta zła seria mogła niepokoić kibiców. Zespół w zeszłym sezonie po dobrym starcie wpadł bowiem w dołek i uratował się przed spadkiem tylko dzięki bankructwu Elche.
Obie drużyny w minionych tygodniach borykały się z kryzysem formy. Jako pierwsi przełamali niemoc piłkarze Eibar, ale w niedzielę wystąpią na terenie przeciwnika. Betis na własnym boisku powinien przełamać złą passę i minimalnie wygrać to spotkanie.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom