>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 3.01.2016 (niedziela)

Status
Zamknięty.
przem966 143

przem966

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 07:00
Spotkanie: Newcastle Jets - Melbourne Victory
Typ: 1X
Kurs: 2.05
Bukmacher: William Hill
Analiza: Mecz dwóch zespołów będących w bardzo słabej formie. Oba w 12 rozegranych meczach ligowych przegrały po 5 razy a różnica punktowa je dzieląca to zaledwie cztery oczka. Typuję, że gospodarze nie odniosą porażki.
Newcastle Jets w poprzedniej kolejce przegrał u siebie 0:2 z Wanderers. No nic dziwnego. Przy takiej formie wygrać z czołowym zespołem na jego terenie jest ciężko. Ale przejdźmy do domowych spotkań Newcastle. W lidze rozegrali ich 7. Bilans wygląda kiepsko - najgorzej w lidze - 1-3-3 a bramkami 4:9. Mało strzelają i to ich główny problem. Tracić dużo nie tracą. W jednym meczu stracili ich cztery a zatem w pozostałych sześciu stracili tylko pięć goli. Ostatni ich domowy mecz to bezbramkowy remis przeciwko Adelaide.
Melbourne Victory przed własną publicznością spisuje się świetnie na przestrzeni całego sezonu. Mimo to w poprzedniej kolejce zaledwie zremisowali u siebie 1:1 z Perth Glory co powinno doskonale odzwierciedlać ich dyspozycję. W tym meczu grają na wyjeździe i tu pojawia się kłopot bo ostatnio w delegacji grają beznadziejnie. Ogólnie nie grali w tym sezonie na wyjazdach zbyt dobrze. W siedmiu meczach wyjazdowych zaledwie jedna wygrana i aż pięć porażek a bramkami 5:10.
Newcastle w roli gospodarza przeciwko Melbourne Victory wystąpił 18 razy i przegrał zaledwie 4 razy. Nie przegrali poprzednich ośmiu takich spotkań.
Moim zdaniem Newcastle ma bardzo duże szanse na to aby nie przegrać. Melbourne Victory słabo gra na wyjazdach a poza tym jest w kiepskiej dyspozycji. Newcastle formą nie błyszczy ale gra u siebie gdzie przeciwko Melbourne rzadko przegrywa.
⛔ 100

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: NBA
Godzina: 02:00
Spotkanie: Minnesota Timberwolves - Milwaukee Bucks
Typ: Dodatkowy Handicap // Bucks -4
Kurs: 2.70
Bukmacher: Bet365
Analiza :
Drużyny prezentują dość podobny poziom , ale tak jak ostatnio , gdy grali Bucks skłaniam się ku nim . Obie drużyny dużo punktują , więc myślę , że która tutaj nie zwycięży różnica punktowa wyniesie od 5 do 7 . W 5 ostatnich spotkaniach na wyjeździe Bucks ulegali OKC , GSW oraz Dallas , a jak wiadomo drużyny te zdecydowanie odstają klasą i co prawie co roku walczą w play-offach , natomiast wygrali z Suns oraz z Pacers , którzy w tym sezonie prawdopodobnie zakwalifikują się do bezpośredniej walki o pierścień . Liczę na równie dobre spotkanie ze strony Antetokounmpo , Middletone&#39;a i Monroe&#39;a jak z Indianą , a Bucks będą szukać tutaj zwycięstwa , bo na następną okazję będzie trzeba poczekać parę dni , bo kolejne spotkania rozegrają z bardzo mocnymi San Antonio i Bullsami.
✅ 170

kns 6

kns

Użytkownik
Pilka Nozna - Portugalia
Godz 18.00
Rio Ave - Tondela
Win Rio Ave
Kurs: 1.62
Bet365

Typ opieram na czystej statystyce, za wiele o tych druzynach nie wiem, ale ten mecz rzucil mi sie w oczy, typuje tutaj wygrana Rio Ave z ostatnim w tabeli Tondela. Statystyka tak razi w oczy ze az blad tego nie zagrac.
Rio Ave : ✅ posiadaja 21 pkt, na własnym boisku
sa bardzo mocni z bilansem 5:2 oraz bilansem
bramkowym 8:4, jezeli zdobedna komplet pkt uplasuja
sie na 5 pozycji, zawodzi ostanio u nich forma, ale
mysle ze to jest odpowiedni czas i przeciwnik do
przelamania się,
Tondela : ⛔ zespoł do spadku, mierny dorobek
pkt ktory wynosi 5 pkt w 14 meczach udalo im sie raz
zdobyc komplet pkt, ostatnie 5 meczy wszystkie w plecy
, w 14 meczach 6 bramek co daje im 0.42 bramki na mecz,
nie sadze by mogli zaskoczyc gospodarzy, wiele bramek
nie przewiduje ale pewno licze na pewne zwyciestwo Rio Ave​
⛔ 100

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania Segunda Division
Godzina: 12:00
Spotkanie: Cordoba - Mirandes
Typ: Cordoba over 1,5
Kurs: 2.25
Bukmacher: sportingbet
analiza:
Zaglądam dziś do drugiej ligi hiszpańskiej gdzie czołówka jest niezwykle ciasna. Dzisiejszy gospodarz Cordoba jest obecnie wiceliderem ligi (33pkt) i traci 3 punkty do Alaves, które ma o jedno spotkanie rozegrane więcej. Cordoba to najlepiej grający zespół na własnym stadionie z calych rozgrywek zaplecza Primiera Division ( 7-1-1) i uważam, że dziś ten bilans stanie się jeszcze lepszy.
Oto ostatnie 5 spotkań ligowych na u siebie:
Cordoba Llagostera 2 : 0
Cordoba R. Oviedo 2 : 1
Cordoba Huesca 1 : 1
Cordoba Gimnastic 2 : 0
Cordoba Numancia 3 : 2
Jeśli chodzi o ekipę gości, to plasują się oni na 11 miejscu z dorobkiem 25 punktów. Zaledwie 8 punktów dzieli ich od drugiej Cordoby, dlatego wolę zagrać dla mnie pewniejszy typ niż &quot;czystą jedynkę&quot; gdyż uważam że Mirandes mogą zaskoczyć bramkarza Cordoby.
W ostatniej kolejce Cordoba uległa w delegacji z Elche 2-1, gdyż od 13 minuty grali w 10 to i tak zdołali zdobyć kontaktowego gola i stwarzać zagrożenie. Mirandes zaś zremisowali Llagostera, którzy zajmują dopiero 20 miejsce. Dziś stawiam na 2-1 dla Gospodarzy. Pozdrawiam
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
kamosblue 1

kamosblue

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia, Segunda Liga
Godzina: 16:00
Spotkanie: FC Porto B - Guimaraes B
Typ: FC Porto B (handicap azjatycki -1,5)
Kurs: 2.3
Bukmacher: bet365
Analiza: Drużyna rezerw FC Porto, bez problemu mogłaby grać w portugalskiej ektraklasie i dorównywałaby tamtejszym przecietniakom, niestety druzyna główna i rezerw nie mogą znaleźć się obie w najwyższej klasie rozgrywkowej. drużyna rezerw radzi sobie znakomicie w lidze, a tym bardziej na własnym boisku gdzie nie przegrali ostatnich 9 meczy, z czego 8 zwyciężyli i w każdym strzelali minimum 2 bramki, a w czterech meczach aż cztery!
Drużyna rezerw Guimaraes zajmuje 13 pozycję i gra w kratkę na wyjazdach. Zremisowanie z liderem tabeli Porto B, lub wygrana byłby dla nich nie lada wyczynem, niestety według mnie nie są w stanie tego dokonać.
Wybieram zwycięstwo Porto B, przynajmniej 2 bramkami.
✅ 130

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina: NBA
Godzina: 1:00
Spotkanie: Charlotte - Oklahoma
Typ: OKC wygra i Durant rzuci 27 lub więcej
Kurs: 2.40
Bukmacher: williamhill
Analiza: Sporo meczy dziś, ja już trafiłem Nets +9 a teraz marzy mi się wygrana Suns i wtedy biorę miesiąc wolnego w pracy ;) Ale na konkurs zagram coś innego a mianowicie wygraną moich faworytów w tym sezonie czyli OKC a do tego 27 pts dla Duranta co trochę utrudnia typ. Dlaczego? Bo Durant ma gdzieś zdobywanie króla strzelców a mógły to robic co rok dlatego też ta linia 27 to minimalnie więcej niż jego średnia. OstatnioWestbrook brylował dlatego myslę że dziś Durantula na spokojnie z 30 punktów a wygrana choc nie aż tak oczywista to jednak myślę że wygrają z 10-12 punktami. Zobaczymy jak będzie, nie będę więcej meczów podawał bo wczoraj wszystkie znów weszły, no dobra poza Sixers którym właściciel zakazał wygrywać bo nie będzie numeru jeden w drafcie hehe...no nic jakby co po więcej typów zapraszam na priv...dziś przesadziłem za dużo dałem na Suns w których nikt nie wierzył ale ja tak więc jak przegram tylko do siebie mogę mieć pretensje...a co do wczorajszego meczu Dallas, dawno tak się nie ubawiłem na przegranej Rumaków, ciekawe czy moderatorzy przyznali mi wygrana czy znów coś wymyślili żebym tylko nie wygrał w tym miesiącu a żeby wygrał jakiś ich człowiek. Żartuje żartuje nie obrażać mi się tam ;) Do boju KD!!! aha niech będzie na Indiane możecie grac jako alternatywa...
✅ 140

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 1:00
Spotkanie: Devils - Stars
Typ: 2 + Benn scores
Kurs: 4.80
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie New Jersey Devils z Dallas Stars. Konsekwentnie stawiam na Stars i konsekwentnie na Benna w takiej konfiguracji. Przede wszystkim Stars są faworytami praktycznie teraz z każdą drużyną jaką by nie grali, czy to w domu czy na wyjeździe. Devils mogą sprawić niespodziankę, ale jednak są sporo słabsi. Ta drużyna Dallas Stars jest najsilniejszą od wielu sezonów, a Devils potrafią przegrać z Islanders dwumecz po 0-4. Zawsze defensywna drużyna, mało strzelców wyborowych. Jeśli nawet wspieli by sie na wyżyny to moze wyciągną remis niskobramkowy, a Stars nie odpalą jednak swojej maszyny ofensywnej która ma juz na koncie 137 bramek, czyli prawie 30 więcej niż drugie w konferencji Colorado. Devils z kolei mają tych bramek tylko 90. Konsekwetnie gram Benna i gdy mam wybor jego albo Seguina, to co ciekawe strzela Seguin, ale w koncu ta passa i tak musi byc przerwana, więc nadal Benn, ktory juz z Nashville sie przełamał, ale akurat wtedy nie typowałem.
Jedyny minus jaki widze w tym typie to jednak to, ze Stars maja fatalne statystyki jesli chodzi o gre w New Jersey, aczkolwiek wczesniej druzyna gosci nie była tak silna jak teraz.
⛔ 100

adi26 20

adi26

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna - Anglia
Godzina : 18:30
Spotkanie : Panionios - Olympiakos GRECJA: Super League
Typ : Panionios lub remis
Kurs : 3.75
Bukmacher : Bet365
Analiza :
witam wiem ze to moze chore ale ja w tym meczu widze niespodzianke Olympiakos 1 miejsce 15 wygranych zero remisow zero przegranych bramki 41-8 niesamowity wynik !!! Ale Panionios 6 miejsce 7 wygranych 2 remisy 6 przegranych bramki 19-15 Panionios u siebie nie wygral z Olympiakos od 10/02/2002 h2h to 4 remisy i 10 przegranych ale w tym roku grali h2h jeden raz 26/04/2015 i padl remis 2-2 nie wiem jeszcze jakie sklady jutro zobaczymy ale kurs 1.28 na Olympiakos jest nie do grania ja tu widze Panionios lub remis w Bet365 3.75 lub odwarznie wygrana Panionios kurs 10 mysle ze mozna zaczac grac progresja przeciw Olympiakosowi bo w koncu musza przegrać albo zremisować Panionios u siebie gra solidnie ostatnie 10 meczy to 1 przegrana 4 remisy i 5 wygranych i to byly drużyny dobre jak PAOK remis 0-0 wygrana z Panathinaikos 1-0 i ostatnio remis z AEK 1-1 i jeden z tych remisow wlasnie tez z Olympiakosem 2-2 jak dla mnie kurs Bet365 1.28 na Olympiakos to nie do grania !! ja tu widze Panionios lub remis kurs 3.75 w Bet365 lub za drobne wygrana Panionios kurs Bet365 10 pozdrawiam
⛔ 100

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Doha Q
Godzina: 13:30
Spotkanie: Basic - Brown
Typ: over 22,5
Kurs: 1,83
Analiza:
Bardzo fajna opcja na jutrzejsze spotkania. Brown wczoraj w bólach wygrał z przeciętnym Michalicką i jedyne co go ratowało to serwis, bo przy serwisie rywala nie miał zbyt dużo do powiedzenia. Obaj zawodnicy są bardzo trudni do przełamania jak na swoje warunki challengerowe, Basic potrafi swoim serwisem otworzyć uderzenie kończące, a Brown wiadomo - serve &amp; volley. Moim zdaniem taka linia wystawiona na gemy jest bardzo przyjemna i zawodnicy powinni spokojnie ją pogryć w dwóch setach. Jeśli któryś z nich nie będzie miał gorszego dnia to linia będzie pokryta bez problemu.
⛔ 100

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki narciarskie, Insbruck HS 130
Godzina: 14:00
Spotkanie: H3H Ammann - Stjernen - Hauer
Typ: Ammann
Kurs: 2.65
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Ciekawe trio przyuważyłem i gram bardzo chętnie. To, czy Ammann skoczy ponadprzeciętnie, to nie musimy się martwić, natomiast dobre skoki pozostałej dwójki to wielki znak zapytania. Stjernena stać na wszystko - może zaliczyć bulę albo ustanowić nowy rekord skoczni. Aczkolwiek ostatnimi czasy bliżej mu do tej pierwszej opcji. Hauer moim zdaniem się &quot;wypompował&quot;, balonik został przebity. Miał być wielki talent na długie lata, kolejny to już Norweg, który przymierzany był do najwyższych celów PŚ. No ale TCS pokazuje, że wcale tak kolorowo nie jest. Już wcześniej niemrawo się prezentował. A Ammann powalczy o TOP 10 w generalce TCS i dziś typuję jego miejsce w okolicach &quot;10&quot;, dodatkowo rywali z H3H właśnie tam wyobrazić sobie nie mogę.
✅ 165

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina: 20:30
Spotkanie: Valencia - Real Madryt
Typ: 2
Kurs: 1.55
Bukmacher: Betsson
Analiza:

Obie drużyny bez formy, bo śmiało można powiedzieć, że Real nie gra świetnie, mimo że wygrywają ostatnio mecz po meczu (7 wygranych na 8 ost. spotkań).
Neville jeszcze nie zdążył poukładać swojej Valencii.
w grudniu obie drużyny mierzyły się z Villarreal na El Madrigal. Obie przegrały 1-0. Patrząc na tle właśnie tych meczów to zdecydowanie lepiej pokazał się Real.
W ekipie Królewskich da się ostatnio zauważyć ich ustawienie 5-0-5. Stąd tak dużo strzałów na bramkę. Bo przecież oddali ich w tych ośmiu meczach aż 140!! Daje to przecież średnią 17 strzałów na mecz, nie licząc tych zablokowanych.
Valencia w teorii dobrze się spisuje u siebie. Jeszcze nie przegrali meczu ligowego na Estadio Mestalla. Ale tak naprawdę mierzyli się z tych mocniejszych tylko z Barcą (1-1; trzeba przyznać, że fartowne) i z Deportivo 1-1. Reszta to średniaki/słabiaki. Choć i Depor można tak nazwać, ale oni mają swój czas i chwilowo dobre wyniki.
Jeśli zagrają jak z Barcą, ale nie będą mieć aż tyle szczęścia, przegrają!
⛔ 100

S 32,2K

sobolekk

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki Narciarskie
Godzina:14:00
Spotkanie:Kamil Stoch vs Anze Lanisek
Typ: Kamil Stoch
Kurs: 1.75
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Dwa pierwsze dni nowego roku na plus ze sportow zimowych więc jedziemy dalej. Patrze sobie oferte na Biegi Narciarskie, nic ciekawego, ale jak zobaczylem kurs na Stocha w parze z Laniskiem to grunt sie podemną ugiął.
Zupelnie nie wiem czym kierowali się bukmacherzy. Fakt Lanisek jest 2 pozycje wyżej w PŚ ale tendencja w przeciwieństwie do Kamila jest spadkowa. Poza tym klasyfikacja nie gra, dużą rolę odgrywa skocznia. Bergisel Kamil bardzo lubi. Lanisek na obu treningach skakał słabo miejsca w czwartek dziesiątce, Kamila pierwszego skoku treningowego nie ma po co liczyc bo to był wypadek przy pracy, w drugim juz oddał skok na drugą dziesiątke, tak samo jak w kwalifikacjach gdzie również byl od Laniska lepszy. Myślę że Kamil dzis znów nic wielkiego nie pokaże ale jestem na 90% pewny że pokona Laniska i będzie pod koniec drugiej dziesiątki.
✅ 75

loskamilos 221

loskamilos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia, Liga Sagres
Godzina: 18:00
Spotkanie: Rio Ave FC Vila de Conde - Tondela
Typ: 1 + BTS=NIE
Kurs: 2.50
Bukmacher: [bet365]
Analiza:

Wczorajszy BTS w lidze egipskiej ze spokojem - 2:2.
Dzisiaj zawitamy do Portugalii, no bo któż z nas nie chciałbym tam teraz zawitać? ;)
15 st. C, a u mnie w Gdańsku też 15 st. C, tyle, że na minusie ;)
Gospodarze: 7. miejsce w lidze, 7 meczów u siebie, 5-0-2, bramki 8:4.
Goście: ostatni w lidze, 6 meczów wyjazdowych, 0-1-5, bramki 2:8.
Ostatnie mecze Rio Ave pokazują, że nie tracą zbyt wielu goli u siebie:
28/09/15 Rio Ave 1 - 0 Academica de Coimbra
03/10/15 Rio Ave 1 - 0 Boavista Porto
01/11/15 Rio Ave 1 - 0 Nacional Funchal
29/11/15 Rio Ave 0 - 1 Moreirense FC
12/12/15 Rio Ave 3 - 1 Arouca
Morerenses i Arouca są dość bramkostrzelne na wyjazdach (odpowiednio 9 i 7 goli w 8 meczach wyjazdowych, Tondela 2 w 6).
Dodatkowo w drużynie gości nie zagra jeden z podstawowych pomocników - kontuzjowany Edu Machado (11/0).
Dla niedowiarków: BTS=NIE za 1.57. Powodzonka! ????
⛔ 100

sergei 6

sergei

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia
Godzina: 14:30
Spotkanie: Crystal Palace - Chelsea
Typ: Strzelec: Diego Costa
Kurs: 2,50
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Obecny sezon jest dla Hiszpana bardzo słaby- wystarczy spojrzeć w statystyki i porównać obecny i ubiegły sezon (14/15 26 meczy- 20 bramek 15/16- 15 meczy- 5 bramek), lecz i forma Chelsea jest poniżej najniższych oczekiwań 16 pozycja w tabeli i tylko 3 ptk przewagi nad drużyną ze strefy spadkowej.
Media opisywały konflikt między The Special One a Diego, buncie w szatni oraz wiele innych zdarzeń.
Obecnie Londyńczyków prowadzi Guus Hiddink, który w ostatnim wywiadzie dla angielskiej prasy powiedział, że na Diego ciąży niepotrzebna presja.
W meczu z Man. Utd. zabrakło Diego w składzie natomiast w meczu z Watford zdobył 2 bramki oraz został zawodnikiem meczu.
Guus Hiddink che zakończyć sezon na 4 miejscu, a więc jeśli chcą osiągnąć ten cel zawodnicy muszą przejść &quot;metamorfozę&#39; i zacząć grać jak w poprzednim sezonie. Po zmianie trenera Costa zmienił się na boisku więc mój dzisiejszy typ jest bardzo realny.
Dla bardziej odważnych proponuję Diego Costa co najmniej 2 bramki po kursie 7,00.
✅ 150

K 0

kobushi95

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Doha kwalifikacje
Godzina: 13:30
Spotkanie: B.Becker (GER) vs M.Berrer (GER)
Typ: 2.
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dziś, w niedzielę, trzeciego stycznia 2016 roku w katarskiej Dausze rozgrywana jest decydująca runda kwalifikacji do turnieju głównego. W jednym ze spotkań naprzeciw siebie staje dwóch wiekowych Niemców. Obaj panowie z niejednego pieca chleb jedli i skąd w tym bratobójczym pojedynku mój typ na Miszę Berrera? Otóż co rok Berrer niesamowicie solidnie i dobrze zaczyna sezony. Rok temu zaczynając w kwalifikacjach odpadł w 2 rundzie po tym jak w pierwszej odprawił z kwitkiem Rafę Nadala. Misza lubi katarskie korty i jego styl gry z jednoręcznym backhandem w roli głównej świetnie komponuje się z tamtejszym rodzajem nawierzchni. Dodatkowo dysponuję całkiem dobrym serwisem i ciężko jest mu zrobić krzywdę z głębi kortu. Co do drugiego z Niemców, Benny&#39;ego Beckera to pomijając fakt, że ma swoje lata i najlepsze w tenisie ma już za sobą, od jakiegoś czasu niespecjalnie radzi sobie na poziomie ATP, w challengerach owszem osiąga niezłe wyniki, natomiast gdy przychodzi grać w najwyższej tenisowej klasie rozgrywkowej Benny gra bardzo przeciętnie (ładnie rzecz ujmując). Moim zdaniem te wszystkie argumenty doprowadzą do pewnej wygranej Miszy Berrera, stawiam na 2 sety. Gorąco polecam !
⛔ 100

P 42

polska12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Premier League
Godzina: 14:30
Spotkanie: Crystal Palace - Chelsea Londyn
Typ: Poniżej 2.5 i BTTS - nie
Bukmacher: Bet 365
Analiza:
Witam, wczorajszy typ na kartki w meczu Arsenalu wszedł jak złoto, dlatego dzisiaj również zapraszam Was do Londynu, tym razem na stadion Crystal Palace. Zacznę od tego, że mecze derbowe rządzą się swoimi prawami, w składzie gospodarzy kilka absencji, o których nie muszę już chyba pisać. The Blues natomiast bez poważniejszych braków kadrowych. Orły zostały bez siły natarcia, zmiennicy odstają poziomem od kontuzjowanych graczy, co widać po ostatnich ich meczach, 5 spotkań - 4 bramki zdobyte, 2 ostatnie mecze na 0, zarówno z przodu jak i z tyłu. Zawodnicy Chelsea pod wodzą nowego szkoleniowca zdobyli cenny punkt w szlagierowym meczu z United, powinno ich to zmotywować, ale uważam że jest za wcześnie na jakąś metamorfozę. Na wyjeździe zdobyli do tej pory 8 bramek, tylko West Brom i Newcastle ustrzelili mniej. Reasumując solidna defensywa Palace, mierny ataka Blues liczę na under, a jeśli skończyłoby się 0-1 nie byłbym wcale zaskoczony. Powodzenia !
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
marcelklb 0

marcelklb

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Angielska Premiership
Godzina: 17:00
Spotkanie: Everton - Tottenham Hotspur
Typ: wynik meczu/obie drużyny strzelą - Tottenham/tak
Kurs: 4.15
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Pierwsze co pomyślałem patrząc na ten mecz to odrazu że na pewno strzelą obie drużyny, ale na podwyższenie kursy biorę do tego odrazu wygraną Spurs. Na Goodison Park przyjeżdżają Koguty grając z tutejszym Evertonem. Gospodarze na ten moment miejsce 11 z 26 oczkami (35-28) i na przeciwko goście z 4 miejsca mający 35 oczek (33:15). Widzimy, że obie drużyny strzelają podobnie dużo ale piłkarze z Liverpoolu stracili prawie dwa razy tyle goli co Tottenham. Everton kontynuuję serię 12 meczów ze strzelonym golem (17.10 przegrali z United 0:3) zaś Spurs również 17.10 zremisowali 0:0 z Liverpoolem i od tego momentu na 14 meczy 13 z nich było ze strzelonym golem. Czyli możemy się z pewnością spodziewać i gola ze strony Evertonu jak i gola ze strony Tottenhamu, tymbardziej że w obu ekipach na szpicy grają jedni z najlepszych napastników w lidze - Lukaku 15 goli i H. Kane 11 goli. Teraz dlaczego wygrają Koguty? Everton u siebie od 3 meczy nie wygrał: 1:1 z Crystal Palace, 2:3 z Leicester i ostatnio 3:4 ze Stoke. Tottenham na wyjeździe ostatnie 3 mecze zdobyli 7 punktów: 1:1 z West Brom, 2:0 z Southampton i 2:1 z Watford. Do tego są również 4 drużyną w lidze biorąc pod uwagę grę na wyjazdach a Everton 16 biorąc pod uwagę mecze domowe. Kolosalna róznica!!! Koguty wygrywając uciekną United na 5 punktów i będą mieli tylko 1 straty do City. Dlatego podsumowując mój typ, to że obie drużyny strzelą nie ma wg mnie żadnych wątpliwości a wynik wiadomo jest to liga angielska może być różny, ale więcej przesłanek tj. forma, miejsce w tabeli, skład są ku Tottenhamowi dlatego mój typ to 1:2 na ten mecz.
⛔ 100

oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna/Hiszpania - La Liga
Godzina: 12:00
Spotkanie: Rayo Vallecano - Real Sociedad
Typ: 1X
Kurs: 1.44
Co jak co, ale dziś gospodarze muszą ugrać obowiązkowo chociażby 1pkt, Rayo nie jest słabym zespołem, oglądałem ich ostatnie 2 spotkania pomiędzy Realem i Atletico i jedna myśl mi się nasuwa, kurcze, to nie jest słaby zespół. Wracając do meczu z Realem Madryt, to Rayo grało bardzo, ale to bardzo dobrze aż dopóki nie dostali czerwonej kartki. Do 15 minuty potrafili strzelić Realowi 2 bramy, więc gdyby nie te kartki, to kto wie jakby się potoczyła dalsza część spotkania. Ostatni mecz z Atletico, to też dobra gra Gospodarzy, Atletico pod koniec dopiero potrafiło coś strzelić, a tak to bez rewelacji. Co go gości dzisiaj, to nie imponują oni formą (jak gospodarze), ale dla mnie to Rayo lepiej wygląda i to Rayo powinno dziś wygrać, a w najgorszym wypadku zremisować. Polecam ten typ do dubla, lub zagrania za większą stawkę, Powodzenia.
✅ 44

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Valentin Granatkin Memorial
Godzina: 14:45
Spotkanie: Kazachstan U-18 - Rosja U-18
Typ: Rosja U-18 (handi -2.5)
Kurs: 2.01
Bukmacher: ComeOn
Analiza:

Witam... po wczorajszym bardzo dobrym dniu i dobrym wysokim kursie trafionym na naszym forum, dzisiaj nie zamierzam odpuścić....
Kursik może mniejszy ale za to pewny... to że młodzieżówka Rosyjska jest dobra to nie trzeba nikomu mówić, jest w niej troszkę profesjonalizmu, czym na pewno przeważają młodzieżową reprezentacje Kazachstanu.
Kazachstan ostatnie mecze
przegrana 4-2 z RosjaU-18 B !!!! (dzisiaj Rosja U-18 - pierwsza reprezentacja) porażka z Estonią U-18 2-5 !!!!
porażka z Mołdawią 3-0 !!!!
Co do Rosji U-18
Wygrana z Słowacją U-18 3-2
Wygrana z Anglią U-18 2-1 !!!!!!!!
Porażka z Anglią U-18 0-2
Porażka z Polską U-18 0-1
Wygrana z Czechami U-18 2-1
Także widać że przeciwników mają zdecydowanie lepszych i potrafią wygrywać i strzelać bramki.... Wygrana z Anglią pokazuje że RosjaU-18 nie odstaje od Europejskich zespołów młodzieżowych
Zaś Kazachstan przegrywa wszystko jak leci... z słabą Estonią czy Mołdawią w handi... chwały im nie przynosi ????
Dzisiaj dla mnie 5-0 4-0 spokojnie ????
✅ 101

Otrzymane punkty reputacji: +2
jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia, Premier League
Spotkanie: Everton – Tottenham
Typ: over 3.5
Kurs: 2.85
Buk: unibet
Godz. 17:00
Analiza:
W kończącym 20 – tą kolejkę spotkaniu Premier League Everton przed własną publicznością będzie podejmować Tottenham.
Gospodarze znowu nie najlepiej sobie radzą, poprzedni rok był słaby dopiero 11 miejsce a wiadomo klub ma zdecydowanie większe aspirację. Problemem w zeszłym roku była słabsza dyspozycja w ofensywie ale w tym sezonie ten aspekt zdecydowanie się poprawił aktualnie jest to trzecia najlepsza ekipa pod względem strzelonych bramek a mają ich na koncie dokładnie 35. Obudzenie się ofensywy uśpiło defensywę która niemal w każdym spotkanie popełnia masę błędów stąd dorobek 26 punktów. Sprawy nie ułatwia także kontuzja kapitana ekipy i zarazem lidera defensywy Jagielka. Kibice na Goodison Park trzeba przyznać że mają co w tym sezonie oglądać 10 spotkań i dorobek bramkowy 22:19 co daje fantastyczną średnią bramek na poziomie 4.1 (ogólnie jest to w tej chwili najbardziej overowa ekipa w lidze). Ostatnie dwa spotkania tutaj to porażki odpowiednio z Leicester 2:3 oraz Stoke 3:4 co pokazuje problemy i jakość tej ekipy.
Tottenham od początku sezonu na równo, co prawda zremisowali już osiem spotkań ale także tylko dwa przegrali (najmniej w lidze). W tej chwili jest to na pewno zespół który liczy się w walce o miejsce na podium. Mocną bronią ekipy co mnie bardzo dziwi jest defensywa zaledwie 15 bramek straconych, ale miewają czasami bardzo słabe spotkania jak to z Newcastle przegrane u siebie. Odblokował się Kane i od razu przychodzi luz w ofensywie i problemów ze stwarzaniem sytuacji nie ma. W tym sezonie na wyjeździe biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki tylko w dwóch starciach zachowali czyste konto.
Ścisk na tym etapie rozgrywek trzeba przyznać jest duży gospodarze zwyciężając będą blisko czwartego miejsca, Koguty tak jak wspomniałem są na fali i chcą walczyć o podium takie spotkania trzeba wygrywać. Patrząc także na dyspozycję obu ekip to tutaj potencjał ofensywny ma przewagę i oby kibice zobaczyli takie spotkanie.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom