>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29 października 2010r. (piątek)

Status
Zamknięty.
maku1888 1

maku1888

Użytkownik
Spotkanie: Genoa-Inter
Typ: x
Kurs: 3,25
Bukmacher: Bwin
Analiza: W dzisiejszym spotkaniu 9tej kolejki włoskiej Serie A, Genoa podejmie na własnym boisku drużynę Interu Mediolan. Faworytem w tym spotkaniu wydaje się drużyna Mistrzów Europy, prowadzona przez Rafę Beniteza. W ostatnich trzech meczach wyjazdowych drużyna Il Biscione dwukrotnie zwyciężała (0:1 z Cagliari i 1:2 z Palermo) oraz raz przegrała (1:0 z Romą). Mimo 6 pkt zdobytych na wyjeździe Nerazzurri grą (oprócz Samuela Eto&#39;o i Julio Cesara) nie zachwycają. Ekipa Genoi za to w ostatnich trzech meczach na Luigi Ferraris dwukrotnie zwyciężała (1:0 z Catanią i 2:1 z Bari) i raz zremisowała (1:1 z Fiorentiną). Niesieni dopingiem Rossoblu powinni w tym meczu przypilnować Samuela Eto&#39;o i powalczyć o coś więcej niż honor. Mój typ to remis w tym meczu.

⛔ 100

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Spotkanie : Benfica - Ferreira
Typ : Remis
Kurs : 5.25
Buk : Bwin
Analiza : Witam . Dziś o godzinie 21:15 rozpocznie się spotkanie w ramach pierwszej ligi portugalskiej . Zmierzą się ze sobą Benfica Lizbona z Ferreirą . Faworytem wg. bukmacherów są gospodarze . Ja jednak nie jestem aż tak bardzo przekonany co do wyniku tego meczu . Pozwolę sobie napisać jak wygląda tabele meczów U siebie : Benfica jest na 6 pozycji . A teraz tabela meczów na wyjeździe : Ferreira jest 3 a Benfica 2 . Jak widać obu drużyną lepiej idzie na wyjeździe . Jestem naprawdę optymistą przed tym spotkaniu i uważam że goście zdołają wywieść przynajmniej punkt . Zapraszam na spotkanie od 21:15 . PozdrAwiam .
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom